Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 8 έως 14 Μαΐου

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 8 έως 14 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθείς όσο μπορείς να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, χωρίς να χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα αλλά κατά μια έννοια κρατάς και το κομμάτι της καλοπέρασης. Γιατί θέλεις να τα ζήσεις όλα, χωρίς όμως να έχεις απώλειες σε ό,τι κάνεις. Είναι η περίοδος που μαζεύεις, από εμπειρίες μέχρι και χρήματα, προσπαθώντας συγχρόνως να βάλεις όχι μόνο τη δική σου ζωή σε μια τάξη αλλά και όσων είναι γύρω σου. Στόχος σου είναι η ασφάλεια αλλά και η σταθερότητα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μην πέσεις στην παγίδα των συγκρίσεων γιατί δεν θα μπορείς μετά να δημιουργήσεις τη δική σου πραγματικότητα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις όλες τις ευκαιρίες να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου και να πετύχεις με τα δικά σου δεδομένα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δίνει μεγάλες ευκαιρίες για να ανοιχτείς και να προχωρήσεις σε νέα επιτεύγματα. Πάντως δεν είναι και τόσο δύσκολο να αλλάξει η πραγματικότητα αυτήν τη στιγμή, αφού μπορείς και βλέπεις κάπως μακριά. Το ζητούμενό σου είναι να ρισκάρεις, έστω και εκ του ασφαλούς, και να αλλάξεις κάποια σταθερά δεδομένα που δεν σου αρέσουν ή δεν σου πηγαίνουν καθόλου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα επειδή πιστεύεις ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει. Εκμεταλλεύσου τις νέες πληροφορίες με ευελιξία, πρακτικότητα και λογική.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει σιγά-σιγά. Και εκεί που πίστευες ότι τίποτα δεν κινείται, ξαφνικά εμφανίζονται στον ορίζοντα καινούργια δεδομένα τα οποία εσύ πρέπει να χρησιμοποιήσεις δυναμικά. Γιατί όλα θα γίνουν με έναν εύκολο τρόπο, μόνον όταν εσύ τα δεις από άλλη οπτική γωνία. Ο στόχος πάντως θα είναι η δική σου ανεξαρτησία απέναντι σε όλους και όλα. Κυρίως όμως πρέπει να απαλλαγείς από τις σκέψεις που σε έχουν κατακλύσει και κάτι πρέπει να τις κάνεις τελικά. Το ότι θέλεις να γίνεται το δικό σου δεν είναι πάντα εφικτό. Για αυτό η τεχνική των ελιγμών και της διπλωματίας θα σε βοηθούσε πάρα πολύ.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μην αφήνεις να φύγουν από τα χέρια σου κομμάτια που είναι δικά σου και σου ανήκουν. Γιατί είναι πιθανό να υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου και να χρειάζεσαι καλύτερη οπτική γωνία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γίνονται πολλές και διάφορες ζυμώσεις γιατί βρίσκεσαι με ευκολία με πολύ κόσμο και αλλάζεις τελείως τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορείς πλέον και έχεις τον πρώτο λόγο σε μια ομάδα από άτομα ή φίλους με κοινά ενδιαφέροντα. Το πληγωμένο παιδί που υπάρχει μέσα σου και τις πιο πολλές φορές σε τραβάει από τη μύτη, τώρα κάπως θα ηρεμήσει και στη θέση του έχει μπει μια εσωτερική ασφάλεια που κάπως σε βοηθάει να οδηγήσεις το όχημα με σωστό και συνετό τρόπο. Η ερωτική σου ζωή μπορεί να απογειωθεί γιατί θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η σωστή δοσολογία σε όλα θα σου φέρει τις κατάλληλες ισορροπίες για να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο. Η εμπειρία σαν τρόπος ζωής είναι αυτό που μετράει.

 

 
ΛΕΩΝ

Η ηρεμία και η αυτοπεποίθηση σε ό,τι κάνεις θα σου δημιουργήσουν τη διάθεση να διεκδικήσεις με έντονο τρόπο τα υλικά πράγματα κυρίως στο σπίτι και την καριέρα σου, δυο τομείς που αυτό το διάστημα συνδέονται και δημιουργούν έναν πολύ δυνατό συνδυασμό. Γενικά, η διαμόρφωση ενός καινούργιου κοινωνικού πεδίου θα σε βγάλει στην στεριά και σε ασφαλές έδαφος. Αυτό που αναζητάς σε επίπεδο επαγγελματικό θα γίνει πιο εύκολα αν αυξήσεις τις επαφές σου και γενικά φτιάξεις καλύτερο κοινωνικό προφίλ.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οι αισθήσεις σου και γενικά οτιδήποτε σου δημιουργεί την αίσθηση του «ευ ζην» θα είναι οι απαραίτητες προϋποθέσεις και το διαβατήριο σε ό,τι κάνεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανακατεύεις καλά αυτήν τη φορά την τράπουλα και σαν σωστός παίχτης θα θέσεις τον εαυτό σου στη θέση του νικητή. Μέσα από ένα πολύ δυνατό ένστικτο που θα σε καθοδηγήσει προς την προσωπική επιτυχία θα αλλάξουν τα κακώς κείμενα τουλάχιστον για ένα μικρό διάστημα. Και αν φυσικά θέλεις να το κρατήσεις θα είναι για σένα η ευκαιρία για ένα καινούργιο ξεκίνημα. Θα κερδίσεις πάντως τις εντυπώσεις και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το εξωτερικό σε συνδυασμό με νέα γνώση και τη διάθεση για ποιότητα ζωής θα είναι για σένα ένα ισχυρό κίνητρο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Το να δημιουργείς νέες προϋποθέσεις με στόχο την καλυτέρευση της ποιότητας σε ό,τι κάνεις, θα σε οδηγήσει σε νέα πνευματικά αλλά και πραγματικά… μονοπάτια.

 

ΖΥΓΟΣ

Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα και ενώ βλέπεις ότι δεν αλλάζουν εύκολα, εσύ τελικά με την επιμονή σου και με ένα πείσμα πολύ διαφορετικό από άλλες φορές θα καταφέρεις να βελτιώσεις τουλάχιστον τις οικονομικές σου συνεργασίες, αφού θα καθορίσεις πλέον τι θέλεις και τι δεν θέλεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να στήσεις καλύτερα οτιδήποτε κάνεις, χωρίς βέβαια να έχεις άμεσο κέρδος. Τουλάχιστον θα αποκτήσεις μια καινούργια προοπτική στη ζωή σου που θα έχει μέλλον και κυρίως δημιουργικότητα. Θέματα εφορίας ή ενός ακινήτου θα σε απασχολήσουν, παρακινώντας σε να λύσεις πολλά προβλήματα, κυρίως πρακτικά.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο δύσκολες και να σου φαίνονται οι συνθήκες υλοποίησης, βάλτο καλά στο μυαλό σου και ξεκίνα να δουλεύεις. Με την επιμονή όλα γίνονται.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεσαι εν μέσω πολλών ατόμων και συνεργατών που προσπαθούν να σε κάνουν με κάθε τρόπο να τους ακολουθήσεις. Βλέπεις ότι και οι πόρτες ανοίγουν και όλα γίνονται πιο εύκολα στις στενές σχέσεις σου αλλά και σε συνεργασίες που μπορούν να σκάσουν από το πουθενά. Δεν πρέπει πάντως να αποκλείεις τίποτα, αφού όλα είναι ρευστά και από τη μια στιγμή στην άλλη αλλάζουν οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις. Το σημαντικό είναι ότι έχεις τη δυνατότητα να αξιολογείς σωστά τον εαυτό σου και αυτό είναι το πιο δυνατό σου σημείο. Γιατί μπορεί να κάνεις γνωριμίες που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μετακίνησε τις σκληροπυρηνικές απόψεις σου σε πιο light σκέψεις και θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να ανοίξεις τα φτερά σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα βάζεις με θηρία και πετυχαίνεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Μάλλον το μυστικό είναι η σωστή αξιολόγηση του εαυτού σου σε σχέση με τους υπόλοιπους. Γιατί μερικές φορές «με την καλή σου την καρδιά» υπερεκτιμάς κάποια άτομα και τους δίνεις δύναμη που ούτε καν την έχουν. Τώρα όμως γίνεσαι εσύ το κεντρικό σημείο αναφοράς της ζωής και των αποφάσεών σου. Μπορεί να πρέπει να δώσεις αγώνα αυτήν τη στιγμή στο να επικεντρωθείς με θάρρος για να κόψεις κακές διατροφικές συνήθειες που ίσως σου δημιουργούν περιττό πάχος.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φρόντισε τον εαυτό σου κυρίως σε θέματα πρακτικά και υλικά. Γιατί εκεί ξεχνάς τις ανάγκες που έχεις και μάλλον τα αφήνεις όλα στην τύχη τους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αντιλαμβάνεσαι τις εξωτερικές συνθήκες πολύ διαφορετικά και εισπράττεις μηνύματα που είναι υπέρ σου. Όλα γυρίζουν και αλλάζουν μαγικά και μ’ έναν εύκολο τρόπο. Θα έχεις το θάρρος μάλιστα να κάνεις βήματα για ν’ αφήσεις πίσω σου όλες τις παλιές αρνητικές πτυχές, αφού όλα τώρα σου φαίνονται πιο εύκολα. Το ρίσκο δεν θα είναι επίπονη διαδικασία για σένα, κυρίως σε θέματα ενός παιδιού αλλά και ενός επιχειρηματικού βήματος. Η διάθεσή σου να περάσεις καλά θα είναι η αφετηρία όλων των θετικών σου κινήσεων.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όταν βρίσκεις το μικρό παιδί μέσα σου είναι πιο εύκολο να πιστεύεις στα θαύματα, γιατί αφήνεις στην άκρη τις αντιστάσεις της λογικής.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κατά ένα τρόπο ασχολείσαι περισσότερο με το πως θα περάσεις καλά και γενικά με το πως να ζήσεις πιο κοντά στην υλική πραγματικότητα. Όλα όμως σου φαίνονται κάπως δύσκολα γιατί δεν μπορείς να μετακινηθείς με άνεση σε ό,τι αφορά τις απόψεις και τη στάση ζωής σου. Το σπίτι θα είναι το επίκεντρο των ενδιαφερόντων σου, αφού μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις οτιδήποτε δεν ικανοποιεί την αισθητική σου. Πιθανόν μέσα από τα ανοίγματα αυτά να κάνεις και κάποιες υπερβολές. Γενικά πάντως, θα προσπαθήσεις να δώσεις μια αισθητική πινελιά σε ό,τι κάνεις, γιατί έχεις ανάγκη να εκφράσεις περισσότερο την καλλιτεχνική και δημιουργική σου πλευρά.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δημιουργώντας με γνώμονα την αισθητική και την καλλιτεχνία, θα έχεις κίνητρο να μη βαριέσαι και να κάνεις κάτι το διαφορετικό.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Αναλαμβάνεις ευθύνες οι οποίες όμως δεν σου φαίνονται τόσο δύσκολες, γιατί βλέπεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Αν ασχολείσαι μ’ ένα οικογενειακό ακίνητο, θα δεις ότι χωρίς καλά-καλά να ψάξεις θα βρεθούν τα κατάλληλα άτομα να σε εξυπηρετήσουν στους τομείς που θέλεις και έχεις ανάγκη. Οι δραστηριότητές σου γενικά είναι πιο κοντά στον ψυχισμό και τα «θέλω» σου και αυτό δημιουργεί μια θετική ενέργεια μέσα σου αλλά και στις εξωτερικές συνθήκες. Πιθανόν να βρεθείς σε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή με συγγενείς που είχατε καιρό να τα πείτε. Όλα πάντως είναι πιο εύκολα αυτό το διάστημα, γιατί θα βρίσκεσαι εκεί που πρέπει την κατάλληλη στιγμή.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Άφησε τις διαισθητικές κεραίες σου ελεύθερες για να εντοπίσεις πιο εύκολα την εύνοια σου. Γνώσεις, επικοινωνία και κατάλληλες πληροφορίες θα είναι η τύχη σου.

 

 

 

Πηγή: astrology.gr