Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 8 έως 14 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου, συναντά τον Ουρανό και πυροδοτεί το τετράγωνό του με τον Πλούτωνα, επηρεάζοντας κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Φαίνεται ότι είσαι σαν πυριτιδαποθήκη που περιμένει μια σπίθα για να εκραγεί. Ο αυτοέλεγχος, πράγμα πολύ δύσκολο κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες, θα βοηθήσει. Πάντως καλό θα ήταν να προσπαθείς να περιορίσεις την παρόρμησή σου, να σκέφτεσαι πριν αντιδράσεις ή δράσεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου βοηθάει λίγο την κατάσταση αλλά δεν επαρκεί για να επιφέρει τις ισορροπίες εκτός αν της ανάβει το πράσινο φως ο προσωπικός σου χάρτης.
Καριέρα – Οικονομικά: Θέματα δημοσίων σχέσεων και συνεργασιών έρχονται στο προσκήνιο αλλά το πιο συνετό από πλευράς σου θα ήταν να αποφύγεις τις τριβές, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Γενικά, θα είναι αρκετοί αυτοί που θα φροντίζουν για την εκτόνωση των νεύρων σου κι αν υιοθετήσεις μια πιο θετική εικόνα για τα πράγματα, μπορεί να τους αντιμετωπίσεις ως ευκαιρίες να εκτονώσεις τα απωθημένα σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να μην ενδώσω σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές.

 

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Η περίοδος αυτή καθορίζεται από πολλές ευθύνες, εντάσεις και, γενικότερα, υποχρεώσεις που θα σε αποσπούν από την προσωπική σου ζωή. Το αντίδοτο είναι να μην κλειστείς στον εαυτό σου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εκτονώνεις τα απωθημένα σου στο ταίρι σου, ψάχνοντας να βρεις αφορμή για να το αμφισβητήσεις. Το πάρτι του Άρη με τον Ουρανό στο δωδέκατο σπίτι της ηλιακής σου οικοθεσίας βγάζει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα, φοβίες, ανασφάλειες, τραυματικές εμπειρίες που αποζητούν τη διέξοδό τους και σε εξωθούν σε ανάλογες συμπεριφορές.
Καριέρα – Οικονομικά: Το πανηγύρι που στήνουν οι πλανήτες στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι χρήζει της προσοχής σου καθώς τώρα δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσκολίες, πισώπλατα χτυπήματα, εντάσεις, δολοπλοκίες. Μην κάνεις το λάθος να εμπλακείς σε ίντριγκες και ανταγωνισμούς και μη βιάζεσαι να προωθήσεις τα σχέδιά σου, ιδιαίτερα αν αφορούν σε ένα καινούργιο ξεκίνημα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας είμαι πιο επιμελής σε θέματα υγείας και ευεξίας. Η γυμναστική θα ήταν πανάκεια για εμένα αυτή την περίοδο με τον Άρη στο δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Ο Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Ο άξονας των ερώτων σου ενεργοποιείται με τον πιο εκρηκτικό τρόπο. Αν λάβουμε υπόψη μας και το γεγονός ότι στον Κριό βρίσκεται και η Αφροδίτη, θα πρέπει να πω ότι αναμένονται πολλές περιπετειώδεις καταστάσεις που ενέχουν το στοιχείο του πάθους και της έντασης με όλα τα θετικά και τα αρνητικά τους….
Καριέρα – Οικονομικά: Από αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι, να κάνεις ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα στο οποίο να χωράνε οι ανατροπές και να είσαι όσο το δυνατόν πιο εστιασμένος/η στο σκοπό σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις και ξεκαθαρίσματα που ναι μεν θα σε ταράξουν αλλά, αργότερα, θα συνειδητοποιήσεις ότι είναι απαραίτητα για να χαράξεις την πορεία σου καθώς είναι καλό να ξέρεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν συνειδητοποιήσω ότι μια φιλία μου ή ένας στόχος μου πρέπει να αναθεωρηθεί, ας μη διστάσω να πάρω δύσκολες αποφάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1Έρωτας: Η επίδραση του Ήλιου και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες δείχνει ότι το πιο πιθανό είναι να είσαι επιρρεπής στην ωραιοποίηση ή σε επιλογές που στηρίζονται στο ρομαντισμό και ίσως πάσχουν στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας. Σε κάθε περίπτωση, η περίοδος είναι ακατάλληλη για αποφάσεις γιατί τώρα δέχεσαι πολλές πιέσεις στη δουλειά και στο σπίτι και δεν είσαι σε θέση να δεις τα πράγματα από απόσταση και αντικειμενικά.
Καριέρα – Οικονομικά: Η σύνοδος του Άρη και του Ουρανού στον Κριό και το εκρηκτικό τετράγωνό τους με τον Πλούτωνα είναι οι όψεις που θα σε ταλανίσουν αρκετά αυτήν την περίοδο, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Αναμένονται εντάσεις και δεν αποκλείονται οι καβγάδες, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές, τα προβλήματα και ο εξαναγκασμός να αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι πιθανό να ενσκήψουν κάποια οικογενειακά προβλήματα ή να βγουν στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα και παράπονα. Καλύτερα να κρατήσω την ψυχραιμία μου και να μην αφήσω το συναίσθημα να με παρασύρει σε εξάρσεις που μόνο λάδι στη φωτιά θα ρίξουν.

 

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό και σε τρίγωνο με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου, μετατρέπουν το τοπίο σου σε ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Αν λάβουμε υπόψη μας και τον Πλούτωνα που παίζει επιθετικά στο παιχνίδι, δεν αποφεύγουμε και τα αρνητικά των εκρηκτικών καταστάσεων. Δεν αποκλείεται να εμπλακείς σε περιπέτειες μεγάλης έντασης και πιθανώς μικρής διάρκειας. Στο σκηνικό έρχεται να προστεθεί και η Αφροδίτη που σε ευνοεί από τον Κριό. Απολογισμός: μετακινήσεις, παρέες, διασκέδαση, πολλά φλερτ, υπερένταση, εκρηκτικές αντιπαραθέσεις, προσπάθειες επιβολής.
Καριέρα – Οικονομικά: Θα έχεις πολλή δουλειά συνοδευμένη από αρκετό άγχος αυτή την περίοδο. Καλό θα ήταν να προσέχεις τις κινήσεις σου στον οικονομικό τομέα. Σε γενικές γραμμές, η περίοδος δεν είναι πρόσφορη για πολλά- πολλά αλλά το ζώδιό σου δέχεται αρκετά ευνοϊκές επιδράσεις που μπορείς να τις αξιοποιήσεις με σύνεση, φυλώντας τα νώτα σου από τα ευτράπελα που γίνονται γύρω σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια ευκαιρία επαγγελματικού χαρακτήρα εκτός της έδρας μου. Αν προκύψει κάτι, ας κάνω τα αδύνατα δυνατά για να το αξιοποιήσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

ΕΡΩΤΑΣ: Έρωτας: Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες δεν αποκλείει την ολοκληρωτική αποφυγή της πραγματικότητας, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και εννοείται ότι πρέπει να προσέχεις. Από την άλλη, ο Ήλιος που βρίσκεται στους Ιχθύες και επηρεάζει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου, ρίχνει φως στις σχέσεις σου και υπόσχεται να ταραχθούν με κάποιο ευχάριστο τρόπο τα λιμνάζοντα ύδατα.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο οίκος των οικονομικών σου που σχετίζονται με εφορία, δημόσιο, τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, διατροφές, κληρονομικά, υποδέχεται τη σύνοδο του Άρη με τον Ουρανό και το τετράγωνό τους με τον Πλούτωνα. Αναμένεται κινητικότητα στον εν λόγω τομέα αλλά με αυξημένους κινδύνους λαθών. Αν έχεις εκκρεμότητες, σπεύσε να τις διεκπεραιώσεις γιατί μπορεί να ενσκήψουν σοβαρά προβλήματα που θα σε βγάλουν εκτός τόπου και χρόνου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν μου προτείνουν κάποια συνεργασία ή κάτι καινούργιο, ας μη διστάσω να ενδώσω, αρκεί να το έχω σκεφτεί, να έχω λάβει τις πληροφορίες μου και να μην παρασυρθώ σε γρήγορες αποφάσεις.

 

 

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Ο Άρης συναντάται σε μια ηφαιστειακή έκρηξη με τον Ουρανό και, παράλληλα, σχηματίζουν τετράγωνο με τον Πλούτωνα και όλα αυτά ενεργοποιούνται από τον Κριό, το ζώδιο των σχέσεών σου. Η περίοδος που ακολουθεί αναμένεται καυτή, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Επειδή το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα αποφύγεις τις αναμετρήσεις, τις αντιπαραθέσεις, τις επιθετικές και ίσως άδικες συμπεριφορές, προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Αν οι καταστάσεις σου υποδεικνύουν ότι πρέπει να δώσεις ένα τέλος στη σχέση σου, μη διστάσεις γιατί τελικά θα λυτρωθείς.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη να πυροδοτεί το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα στο ζωδιακό σου σταυρό, δυσκολεύουν τα πράγματα καθώς αρχίζει μια περίοδος με πολλά ξεκαθαρίσματα, καταστάσεις που θα σε αναγκάζουν να πατάς φρένο και να αναθεωρείς αποφάσεις και πράξεις. Γίνε ο παρατηρητής των γεγονότων και μην βιαστείς να διεκδικήσεις κάτι από τους ανωτέρους σου ή να προβείς σε καινούργια ξεκινήματα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Δεν αποκλείεται να ενσκήψουν κάποια οικογενειακά προβλήματα ή θέματα με την ακίνητη περιουσία μου. Ας προσέχω τις κινήσεις μου κι ας κρατώ την ψυχραιμία μου ενώπιον των δυσκολιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Με τη σύνοδο του Άρη και του Ουρανού στον Κριό, στο έκτο σπίτι της ηλιακής σου οικοθεσίας, αυξάνονται οι ευθύνες σου και δεν θα είναι εύκολο να εστιαστείς στις προσωπικές σου υποθέσεις. Φαίνεται ότι θα ταλανίζεσαι από πολλές πλευρές αλλά οι ισορροπίες θα συντηρούνται, σίγουρα οριακά, από τον Ήλιο που βρίσκεται στους Ιχθύες και ρίχνει το φως του στους έρωτές σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο οίκος της καθημερινής προσφοράς και εργασίας σου υποδέχεται τη σύνοδο Άρη – Ουρανού και φιλοξενεί την Αφροδίτη. Οι όψεις που σχηματίζουν, προκαλούν αναστάτωση και δεν αποκλείουν σοβαρότατα προβλήματα. Σωτήρια λέμβος σου είναι ο Δίας που βρίσκεται στον Λέοντα, τον οίκο της καριέρας στην ηλιακή σου οικοθεσία, καθώς θα φέρει τις ευκαιρίες για κοινωνική καταξίωση και για άνοδο στη δουλειά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Επειδή προσβάλλεται ο τομέας της υγείας μου, καλά θα κάνω να προσέχω τη διατροφή και τον ύπνο μου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189ΕΡΩΤΑΣ: Έρωτας: Ο Άρης συναντά τον Ουρανό σε μια ηφαιστειακή έκρηξη στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σου, με την Αφροδίτη να έχει προηγηθεί στο ίδιο περιβάλλον και να έχει κάνει τις ανάλογες «ζημιές». Παράλληλα, ενεργοποιούν το εκρηκτικό τετράγωνο με τον Πλούτωνα αλλά ο κυβερνήτης σου Δίας σχηματίζει τρίγωνο μαζί τους. Με λίγα λόγια, τίποτε δεν αποκλείεται: ούτε ένα θεαματικό τέλος αλλά ούτε και ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Φλερτ, παιχνίδια, διασκεδάσεις, αμετροέπεια, καβγάδες, υποσχέσεις, όλα στη διαπασών…
Καριέρα – Οικονομικά: Αν οι έρωτες σου αφήσουν μυαλά για δουλειά, να θυμάσαι ότι τώρα πρέπει να αξιοποιήσεις όσο μπορείς τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, να κάνεις δημόσιες σχέσεις, αλλά και επαφές με το εξωτερικό. Αν είσαι σπουδαστής, θα έχεις πολλές καλές στιγμές. Επίσης ευνοείσαι εσύ που διδάσκεις, επιμορφώνεις και επιμορφώνεσαι ή ανοίγεις δουλειές με το εξωτερικό.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν έχω μια πρωτοποριακή ιδέα, ας μη διστάσω να τη συζητήσω. Μπορεί να βρω συμμάχους για να την υλοποιήσω από εκεί που δεν το περιμένω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

ΕΡΩΤΑΣ: Έρωτας: Με τον Άρη να ενεργοποιεί το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα καθώς σχηματίζει την εκρηκτική σύνοδο με τον Ουρανό, οι πιέσεις που θα δέχεσαι δεν θα αφήνουν πολλά περιθώρια για έρωτες και, γενικότερα, προσωπική ζωή. Για κάτι καλύτερο πρέπει να ποντάρεις στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα που βρίσκονται στο φιλικό –για το ζώδιό σου- περιβάλλον των Ιχθύων και ίσως βάλουν κάποιες δόσεις ρομαντισμού στη ζωή σου χωρίς, ωστόσο, να υπόσχονται κάτι σπουδαίο ή να είναι δυνατόν να συντελέσουν στη διατήρηση των ισορροπιών.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης συναντά τον Ουρανό σε μια εκρηκτική σύνοδο στον Κριό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτές οι όψεις απεικονίζουν προβλήματα και δυσκολίες είτε στον τομέα της καριέρας είτε οικογενειακού χαρακτήρα είτε στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Να προσέχεις τις κινήσεις σου, να αποφύγεις τις τριβές με ανωτέρους, συνεργάτες, πελάτες, να μην ενδώσεις σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές και πηγαδάκια.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Δία στον Λέοντα θα έχω τη δυνατότητα να διεκπεραιώσω υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές, κλπ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Με τον Άρη να σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό, το ζώδιο που φιλοξενεί και την Αφροδίτη, και τον Δία να τριγωνίζει τη σύνοδο Άρη – Ουρανού, ανοίγει ένα νέο, ενδιαφέρον κεφάλαιο στην πολυτάραχη ζωή σου: φλερτάρω από άποψη! Επιρρεπής στο παιχνίδι καθώς είσαι, έχεις τις προϋποθέσεις να αναγνωρίσεις τα όριά σου, να ενδώσεις σε περιπέτειες, να παίξεις με τα μάτια και όχι μόνο… Να προσέχεις, ωστόσο, γιατί οι μέρες είναι πολύ αποκαλυπτικές και με την τάση να γίνονται ακραία πράγματα. Αν, λοιπόν, παίζεις επικίνδυνα παιχνίδια, δεν αποκλείεται να χάσεις…
Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες αυτές προσφέρονται για να αξιοποιήσεις τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα , να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να εστιαστείς στους τρόπους που θα προβάλεις τη δουλειά σου, να οργανώσεις τις συμμαχίες σου, να συνάψεις συνεταιρισμούς. Μη διστάσεις να προωθήσεις καινοτόμες ιδέες, ακόμα κι αν τα σχόλια των συντηρητικών ατόμων γύρω σου είναι αποθαρρυντικά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας φυλάω τα νώτα μου γιατί τώρα θα υπάρχει παρασκήνιο σε βάρος μου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Αν συνδυάσουμε τον Ερμή που βρίσκεται στο δωδέκατο σπίτι της ηλιακής σου οικοθεσίας, με την εκρηκτική κατάσταση που δημιουργεί ο Άρης και με τις παρουσίες του Ήλιου και του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, οι παρεξηγήσεις, οι ανατροπές, οι διαξιφισμοί είναι στη σφαίρα του πιθανού κι όλα αυτά συνοδευμένα από τάσεις αυταπάτης ή υπέρμετρου συναισθηματισμού. Καλύτερα να παρατηρείς τις καταστάσεις που σε αφορούν και να μην πάρεις καμία σοβαρή απόφαση.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης που βρίσκεται στον Κριό, το ζώδιο που σχετίζεται με τα οικονομικά σου, ενεργοποιεί με τον πιο επιθετικό τρόπο το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα. Τώρα είναι πιθανό να μπεις σε περιπέτειες αν δεν είσαι αρκετά προσεκτικός/η. Κάνε μια όσο το δυνατόν καλή και σφικτή διαχείριση, προκειμένου να είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις τυχόν έκτακτα έξοδα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι πιθανό να γίνουν κουτσομπολιά σε βάρος μου γι αυτό να μην δίνω αφορμή, εκθέτοντας τον εαυτό μου σε άτομα που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη μου.

Πηγή: astrology.gr