Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Οι ερωτικές προτιμήσεις των αντρών του κινέζικου ζωδιακού

Οι ερωτικές προτιμήσεις των αντρών του κινέζικου ζωδιακού

Κινέζικα ζώδια: Πως λειτουργούν στον έρωτα οι άντρες του κινέζικου ζωδιακού

Η ερωτική κινέζικη αστρολογία στην υπηρεσία των γυναικών

Οι «κινέζοι» εραστές του ζωδιακού, έχουν αρχίσει και τραβάνε όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον μας και στο πιο κάτω άρθρο παρέχονται ειδικές πληροφορίες, ερωτικής φύσεως, που μπορούν να είναι πολύ διαφωτιστικές για όλες μας.

Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι βαθύτερες ανάγκες για κάθε αρσενικό εκπρόσωπο της κινέζικης αστρολογίας, που διαμορφώνουν την ερωτική και σεξουαλική του συμπεριφορά καθώς και τι τους ελκύει περισσότερο στη γυναίκα που θέλουν για σύντροφό τους.

 

Ποντικός: Ο Λάγνος

Ανάγκη: Η Εξασφάλιση
Απεχθάνεται: Τη μοναξιά
Τι τον ελκύει: Νεανικότητα, αθωότητα
Τι τον απωθεί: Το να είναι μια γυναίκα εξαρτημένη από αυτόν
Η γεμάτη ενέργεια και χαρούμενη αύρα που αποπνέει μια γυναίκα είναι ακαταμάχητη για τον αρσενικό Ποντικό. Προσελκύεται από την φιλικότητα, την ευφυΐα, την έξυπνη επικοινωνία και την παιχνιδιάρικη συμπεριφορά. Είναι κι ο ίδιος πολύ ομιλητικός και κατά την ερωτική επαφή θέλει η σύντροφός του να είναι εκφραστική.

Βούβαλος: Ο Βαρύς κι ασήκωτος

Ανάγκη: Ο σεβασμός, η ασφάλεια
Απεχθάνεται: Τη μη συμμόρφωση, την ανυποταξία
Τι τον ελκύει: Φυσικότητα, απλότητα, ειλικρίνεια
Τι τον απωθεί: Το να είναι μια γυναίκα καυχησιάρα, να μιλάει δυνατά
Ο Βούβαλος άντρας κατά κάποιο τρόπο ψάχνει μια γυναίκα παραδοσιακή, με φυσικότητα, ευγένεια, ειλικρίνεια που θα φροντίζει την οικογένειά της και θα ξέρει από νοικοκυριό. Με λίγα λόγια το κορίτσι της διπλανής πόρτας που μπορεί να γνωρίσει στη μητέρα του. Απλό και γλυκό που ξέρει να μαγειρεύει, να πλένει και να σιδερώνει.

Τίγρης: Ο Ορμητικός

Ανάγκη: Η περιπέτεια, το πάθος
Απεχθάνεται: Τη ρουτίνα, την αχαριστία
Τι τον ελκύει: Πλήρες μασάζ σώματος
Τι τον απωθεί: Η πλήξη, η δειλία
Η πολιορκία και η κατάκτηση είναι δύο στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον σεξουαλικό Τίγρη. Ορμητικός και παθιασμένος, ζει για νέες περιπέτειες, συγκινήσεις και ερωτικούς θριάμβους. Λατρεύει το ρίσκο και τις προκλήσεις και τον ελκύει η «δύσκολη» γυναίκα που αντιστέκεται σθεναρά και δεν υποκύπτει.

Λαγός: Ο Φινετσάτος

Ανάγκη: Γαλήνη, προστασία της ιδιωτικής ζωής
Απεχθάνεται: Κακοδιαθεσία, παγίδευση
Τι τον ελκύει: Τα ρομαντικά δείπνα, η αργή αποπλάνηση
Τι τον απωθεί: Θορυβώδεις, άξεστοι άνθρωποι
Φινέτσα και λεπτότητα είναι μόνο ένα μέρος του οπλοστασίου του Λαγού. Γοητευτικός, και πολύ ήρεμος, αυτός ο εραστής απολαμβάνει την περιποίηση, τα χάδια και το κανάκεμα μιας γυναίκας κι έλκεται τόσο από μεγαλύτερες από αυτόν σε ηλικία όσο κι από μικρότερες.

 

Δράκος: Ο Ακόλαστος

Ανάγκη: Θαυμασμός
Απεχθάνεται: Μικρούς, στενούς χώρους
Τι τον ελκύει: Καταιγίδες, ταινίες ή θεατρικές παραστάσεις
Τι τον απωθεί: Τον να τον αγνοούν και να μην του δίνουν σημασία
Η κρεβατοκάμαρα είναι η «σκηνή» του αρσενικού Δράκου και κάθε σεξουαλική του συνεύρεση είναι στην πραγματικότητα μια παράσταση. Ειλικρινής, αεικίνητος και φλογερός εραστής, έχει απεριόριστη σεξουαλική ενέργεια, μια τάση για το ασυνήθιστο και χρειάζεται μια ερωμένη που θα συμβαδίζει με την ακόρεστη λίμπιντο του.

Φίδι: Το Φιλήδονο

Ανάγκη: Προστασία της προσωπικής του ζωής
Απεχθάνεται: Χονδροκομμένους, αγενείς ανθρώπους
Τι τον ελκύει: Μουσική, μυστικά
Τι τον απωθεί: Χυδαιότητα, ψευτιά, μιμητισμός
Το ερωτικό Φίδι αναζητά μια συναισθηματική γυναίκα που θα παραδοθεί πλήρως στο πάθος του. Αυτό το φιλήδονο ζώδιο απολαμβάνει να συνδυάζει την πνευματικότητα με τη σεξουαλικότητα και τρελαίνεται για διάφορες τεχνικές κατά την ερωτική πράξη. Τον ελκύει μια γυναίκα λαμπερή, κομψή, μοδάτη και σοφιστικέ.

Άλογο: Το Καυτό

Ανάγκη: Επικοινωνία
Απεχθάνεται: Τα μουτρωμένα ή κακότροπα άτομα
Τι τον ελκύει: Το Γκουρμέ φαγητό, το καλό κρασί, τα ταξίδια
Τι τον απωθεί: Σνομπισμός
Είτε ένας υπέροχος επιβήτορας ή ένα ασταθές… πουλάρι, ο άντρας Άλογο έχει αυτό το κάτι που οι γυναίκες βρίσκουν ακαταμάχητο. Ξετρελαίνεται, τα χάνει, γίνεται ευάλωτος και ελκύεται από ένα χαμόγελο όλο γλύκα και πονηράδα. Αναζητά μια γοητευτική γυναίκα που θα είναι δύσκολο να… δαμάσει.

Πρόβατο: Το Κουλτουριάρικο

Ανάγκη: Ευελιξία
Απεχθάνεται: Υπευθυνότητα, σκληρότητα
Τι τον ελκύει: Οι τραπεζικοί λογαριασμοί και οι πιστωτικές κάρτες
Τι τον απωθεί: Η σκληρή εργασία, η φτώχεια
Πηδώντας από το ένα ρομαντικό σύννεφο στο άλλο, αυτός ο κουλτουριάρης άντρας απολαμβάνει να τον φροντίζουν. Τα «προκαταρκτικά» ερωτικά παιχνίδια και το συναισθηματικό δέσιμο είναι κατά την άποψή του απαραίτητα στοιχεία για ένα ειδύλλιο. Η δημιουργικότητα και η ποικιλία είναι το Α και το Ω γι’ αυτόν και η γυναίκα που αναζητά πρέπει να είναι «πολλά είδη» μαζί για να κρατήσει το ενδιαφέρον του.

Πίθηκος: Ο Ακούραστος

Χρειάζεται: Ευελιξία
Απεχθάνεται: Τον έλεγχο, τα όρια
Τι τον ελκύει: Το ρίσκο, ο τζόγος, τα παιχνίδια, το καζίνο
Τι τον απωθεί: Οι πολύ σοβαροί και αγέλαστοι άνθρωποι
Εύστροφος, πολύπλευρος και με απολαυστικό χιούμορ, ο άντρας Πίθηκος είναι περίπλοκος κι έλκεται από πολλά και διάφορα είδη γυναικών. Θέλει να ζει στον κόσμο των αισθήσεων και των σαρκικών απολαύσεων. Η ερωτική του ζωή μοιάζει με την άμπωτη και την παλίρροια, συνεχώς αμφιταλαντεύεται μπρος – πίσω. Είναι ερωτευμένος ή όχι; Δεν είναι εύκολο να αποφασίσει…

Πετεινός: Ο Σεξουαλικός

Ανάγκη: Σεβασμός
Απεχθάνεται: Την αδυναμία
Τι τον ελκύει: Έλεγχος, πειθαρχία
Τι τον απωθεί: Υπερευαισθησία
Γεμάτος αυτοπεποίθηση, σεξουαλικότητα αλλά και μια σαδιστική τάση, ο άντρας Πετεινός, θέλει να έχει τον έλεγχο της κατάστασης. Έλκεται από μια ισχυρή και γεμάτη σιγουριά γυναίκα, την οποία μπορεί τόσο να σέβεται όσο και να κυριαρχεί. Γοητευτικές, ισχυρές, παθιασμένες, αυτάρκεις και ελαφρώς επικίνδυνες γυναίκες, είναι αυτές ποθεί αυτός ο εραστής.

Σκύλος: Ο Ρομαντικός

Ανάγκη: Εξασφάλιση
Απεχθάνεται: Αδικία, εγκατάλειψη
Τι τον ελκύει: Το τζάκι, τα γούνινα χαλιά, τα εξοχικά
Τι τον απωθεί: Τα one-night stands, η απιστία
Ο άνδρας Σκύλος είναι ο πρίγκιπας, που ψάχνει την… Σταχτοπούτα του για να της φορέσει το γοβάκι. Η γυναίκα των ονείρων του είναι είτε μια πριγκίπισσα ή κάποια φτωχή, κατατρεγμένη αλλά αξιοπρεπής. Προσεκτικός και σοβαρός στη σεξουαλική του ζωή, αναζητά μια αξιόπιστη ερωμένη που να είναι πιστή και να δένεται ολοκληρωτικά.

Χοίρος: Ο Αισθησιακός

Ανάγκη: Στοργή, αγάπη
Απεχθάνεται: Τον Ανταγωνισμό, την παραβίαση των κανόνων
Τι τον ελκύει: Το καυτό υδρομασάζ, τα κεριά, τα αφρόλουτρα
Τι τον απωθεί: Η ανεντιμότητα
Διακριτικός, αισθησιακός και εξαιρετικά τρυφερός, ο άντρας Χοίρος έχει μια ακατανίκητη επιθυμία για ερωτική ευχαρίστηση. Αναζητά μοναδικές ερωτικές απολαύσεις, χωρίς βιασύνη και πίεση. Η ιεραποστολική στάση, πρόσωπο με πρόσωπο, γι’ αυτόν είναι η «ψυχή του ζευγαρώματος» και ένας σίγουρος τρόπος για να ερεθιστεί αυτός ο εραστής που ψάχνει μια μοναδική, δυνατή σεξουαλική εμπειρία.

 

Αν δεν είσαι σίγουρη ή δεν ξέρεις το ζώδιο του άντρα που σε ενδιαφέρει κοίταξε τον παρακάτω πίνακα για να το βρεις

zwdiakinezikhs1

 

 

 

Πηγή: astrology.gr