Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/12

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/12

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη διευρύνει σημαντικά το βεληνεκές των επαφών σου κι αν προκύψει κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό, μην διστάσεις να προχωρήσεις. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω θα συμβάλλει θετικά στην διάδοση των ιδεών και του έργου σου, ενώ μια πρόταση συνεργασίας μπορεί να αλλάξει πολλά στην καριέρα σου αλλά και να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σου.

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο κύρους, που θα σου φανεί εξαιρετικά ενδιαφέρον αλλά σε πρώτη φάση η επαφή σας αναμένεται να εξαντληθεί σε συζητήσεις κοινωνικού ή επαγγελματικού ενδιαφέροντος.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε ωθεί να αναζητήσεις νέους τρόπους για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και παρά τα όποια «σκαμπανεβάσματα», τελικά ίσως αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω φαίνεται να σου ανοίγει δρόμους, γι’ αυτό μην διστάσεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα ή φορείς, επιδιώκοντας μια συνεργασία σε επαγγελματική βάση.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό συνεχίζει να εξομαλύνει την προσωπική σου ζωή κι αν είσαι μόνος/η ίσως προκύψει κάτι… εξαιρετικά «ενδιαφέρον»! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ενδέχεται να σου τεθεί ένα ερωτικό δίλημμα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Με την συνδρομή του Ερμή στον Αιγόκερω, τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν, είτε ύστερα από την μεσολάβηση ενός τρίτου προσώπου, είτε μέσω μιας αποζημίωσης ή κληρονομιάς. Επιπλέον ίσως λάβεις ένα σημαντικό δώρο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη φαίνεται να αφήνει ανοικτό το θέμα μιας συνεργασίας αλλά σίγουρα θα σε βοηθήσει να περάσεις όμορφα με καλή παρέα.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε μια φάση όπου «μετράς» τις προδιαγραφές μιας σχέσης, ελπίζοντας πως η λογική σου θα σου δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι αλλά αν δεν «ακούσεις» και την διαίσθηση σου, το «σωστό» θα αποδειχθεί σύντομα… λάθος!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί νέα δεδομένα στις εργασιακές σου σχέσεις κι ίσως για ένα διάστημα προβληματιστείς ή νοιώσεις μια αβεβαιότητα, τελικά όμως όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις, οπότε δεν συντρέχει ουδείς λόγος ανησυχίας. Επιπλέον η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω θα φέρει κοντά σου ένα πρόσωπο συμβατό με τις αντιλήψεις σου και με το οποίο μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα από κοινού.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό και τον Ερμή στον Αιγόκερω έχεις όλες τις προδιαγραφές για να πετύχεις αυτό που θες, όπως το θες! Ακόμη θα έχεις την ευκαιρία να διευθετήσεις κάποια πρακτικά ζητήματα με τον άνθρωπο σου.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω σε ωθεί να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία σου ή τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε ένα όμορφο ταξίδι ή στην διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου, καλό είναι ωστόσο να μην αρκεστείς μόνον σε κοινωνικές «αβρότητες» αλλά να οργανώσεις και κάτι πιο… φιλόδοξο!

Ερωτικά
Τα «μπερδέματα» καλά… κρατούν κι επειδή είναι δύσκολο να υπάρξει μια ομαλή ροή στις εξελίξεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς σε όσα σου συμβαίνουν, χωρίς όμως να τους δίνεις και τόση σημασία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να αναδείξει κάποιες ανάγκες ή… γκρίνιες των «δικών σου» ανθρώπων, τελικά όμως όλα θα ξεπεραστούν. Επιπλέον, ίσως ασχοληθείς με τις λειτουργικές ανάγκες ή τον εξωραϊσμό του χώρου σου. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω δημιουργεί ένα πιο λειτουργικό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις κι ίσως μπορέσεις να συνδυάσεις «το τερπνόν μετά του ωφελίμου»!

Ερωτικά
Θα έχεις την ευκαιρία να «διαπραγματευτείς» με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μακάρι όμως να ήταν όλα θέμα λογικής. Κι επειδή δεν πρόκειται για δουλειά, καλό είναι να ξεκινήσεις από το τι νοιώθεις κι όχι από την «χρησιμότητα» μιας σχέσης.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε ποικίλες διαβουλεύσεις γύρω από οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά θέματα. Επιπλέον, σε καλεί να αναμορφώσεις τον χώρο σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε ένα ταξίδι, την συμμετοχή σου σε μια όμορφη εκδήλωση αλλά και την απόκτηση κάποιων αξεσουάρ, που θα εμπλουτίσουν την καθημερινότητα σου.

Ερωτικά
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που καλείσαι να ισορροπήσεις ανάμεσα σε αυτά που ευχαριστούν εσένα κι εκείνα που «πρέπει» να κάνεις για να ικανοποιήσεις τους άλλους, σήμερα όμως μάλλον… πρέπει να βάλεις πρώτες τις δικές σου επιθυμίες!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε βοηθά να βρεθείς κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μπορείς να συνεργαστείς ή απλά να διασκεδάσεις! Επιπλέον, ίσως βρεις χρόνο να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση των οικονομικών σου, ενώ η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω σε ωθεί να οργανωθείς και να καταστρώσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια.

Ερωτικά
Πάντα έχεις την διάθεση να φροντίσεις τον άνθρωπο σου, προσφέροντας του κάτι περισσότερο από ωραία λόγια αγάπης. Καλό είναι όμως να επιτρέπεις και σε εκείνον να εκφράζει τα συναισθήματα του με τον τρόπο που επιλέγει κι όχι τον… δικό σου!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε ενθαρρύνει να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες και να αναδείξεις τα προσόντα σου, ώστε να διεκπεραιώσεις αποτελεσματικά τις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω αυξάνει τις ανάγκες και την καταναλωτική σου διάθεση και σε ωθεί να αναζητήσεις νέους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσες να ενισχύσεις το εισόδημα σου.

Ερωτικά
Μερικές φορές η ζωή τα φέρνει έτσι που ενώ εσύ αποποιείσαι το «διπλό παιχνίδι», τελικά βιώνεις τέτοιες καταστάσεις από την άλλη πλευρά! Ψάξε λοιπόν προσεκτικά τα πραγματικά δεδομένα στη ζωή ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε ωθεί να εντρυφήσεις σε κάποια… μυστήρια, δίνοντας τις δικές σου απαντήσεις. Επιπλέον όμως μπορεί να συμβάλλει σε μια μικρή αδιαθεσία, ικανή να ακυρώσει κάποιες από τις δραστηριότητες σου. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σου σε καλεί να σχεδιάσεις προσεκτικά το πλάνο σου, ώστε να κερδίσεις τις εντυπώσεις στις αρκετά σημαντικές συσκέψεις που έπονται.

Ερωτικά
Φαίνεται ότι κάποιος/α ενδιαφέρεται για σένα αλλά διστάζει να κάνει το «μεγάλο βήμα», εξ αιτίας της υπερβολικής αυστηρότητας σου. Δεν έχεις λοιπόν παρά να δείξεις το πιο «χαλαρό» σου πρόσωπο, ώστε να τον/την κερδίσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη προάγει την κοινωνικότητα σου, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα με ποικίλα ενδιαφέροντα, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε αναζήτηση σου. Φρόντισε όμως να «βγάλεις» και κάτι ουσιαστικό από όλα αυτά, πέρα από θεωρίες και «λόγια του αέρα»! Επιπλέον, η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω μπορεί να σου αποκαλύψει μικρά μυστικά για την ζωή ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει.

Ερωτικά
Η ημέρα είναι «γόνιμη» για ερωτικά παιχνίδια κι ίσως βιώσεις όμορφες όσο και έντονες καταστάσεις με μια νέα γνωριμία. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να μάθεις κάτι για τον άνθρωπο σου που θα σε απογοητεύσει ή θα σε στενοχωρήσει.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να ανοίξει έναν κύκλο επαγγελματικών επαφών κι αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, καλό είναι να το κάνεις άμεσα, αφού μπορεί να σου αποφέρει και χρήμα και αναγνώριση. Επιπλέον, η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα με ισχύ και ικανότητες, που σίγουρα μπορούν να συμβάλλουν στην ευκολότερη διεκπεραίωση των υποθέσεων σου.

Ερωτικά
Ο Δίας σε έχει πάρει «εργολαβικά» υπό την προστασία του και μπορείς να υπολογίζεις σε αυτόν, αφού όσο «μπερδεμένος/η κι αν νοιώθεις ή όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να σου βάλουν εμπόδια, τελικά θα γίνει αυτό που σε… συμφέρει!

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr