Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/7

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/7

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Να είσαι ή να έχεις; Στο δίλημμα αυτό τάσσεσαι αναφανδόν υπέρ του πρώτου, ωστόσο η Σελήνη στον Ταύρο σου θυμίζει ότι… υπάρχει και το δεύτερο! Κάνε ένα διάλειμμα λοιπόν για να ξεκουραστείς επάνω στις δάφνες σου, να φας να… δυναμώσεις και να απολαύσεις τα κεκτημένα σου. Όχι για πολύ βέβαια αλλά… αρκεί για ένα φιλόδοξο come back!

Ερωτικά
Ο Δίας σε προμοτάρει σκανδαλωδώς αλλά μπορεί να έχει και τις… παρενέργειες του. Να θυμάσαι ότι είσαι σε πολύ γόνιμη περίοδο, τόσο, που κάποτε μπορεί να λες «ήταν όλοι τους παιδιά μου»!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο σε χρίζει πρωταγωνιστή κι αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να βγάλεις τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να δώσεις λύσεις και να μετατρέψεις το όποιο προσωρινό μειονέκτημα σε πλεονέκτημα. Κι όχι μόνον σε στενά οικονομικά πλαίσια, αφού ο βασικός σου ρόλος σε αυτήν τη ζωή είναι το να θέτεις τις βάσεις και να γίνεσαι ένα σταθερό σημείο αναφοράς για τους επόμενους. Ο Μαρξ, ο Φρόιντ και ο Τσε σου δείχνουν το δρόμο…

Ερωτικά
Αν εξακολουθήσεις να παίρνεις τόσο σοβαρά το θέμα των σχέσεων δεν θα δεις ποτέ… χαΐρι! Χαλάρωσε λοιπόν κι άσε τα πράγματα να τραβήξουν τον δρόμο τους, χωρίς πείσματα και προκαθορισμένες αποφάσεις. Κάθε πράμα στον καιρό του…

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Κτίζοντας την καριέρα σου καλείσαι να αποφασίσεις αν θα είσαι ο αρχιτέκτονας της ή απλά ένας… Θανάσης για όλες τις δουλειές. Ο Κρόνος στο Σκορπιό σου ζητά να αναλάβεις μεν τις ευθύνες σου, βάζοντας όμως παράλληλα τα όριά σου. «Τι θέλετε κύριοι; Έτσι μπορώ να το κάνω εγώ και τόσα ζητάω, αν σας αρέσει…» Καθαρές δουλειές γιατί και ριγμένος/η και δαρμένος/η, δε λέει…

Ερωτικά
Τώρα που πέρασε η… φούρια, μπορείς να ξαποστάσεις και να κάνεις λογαριασμό: Δύο επί δύο ίσον τέσσερα, επί δύο ίσον οκτώ… Ου, έχεις ακόμη περιθώρια!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Όρτσα τα πανιά, βίρα τις άγκυρες κι όλο το τσούρμο στο πλευρό σου! Ο Άρης εξακολουθεί να σε ταλανίζει με τα σκαμπανεβάσματά του αλλά ξέρεις κι εσύ ότι ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται. Μόνον μην γίνεις σαν τον σαλεμένο Αχαάβ κι αρχίσεις να κυνηγάς τον δικό σου Μόμπι Ντικ. Γιατί κακά τα ψέματα, όταν αφοσιώνεσαι στο παρελθόν σου, το παρόν σου μένει ακάλυπτο.

Ερωτικά
Η καρδούλα σου περνά… επιθεώρηση κι εσύ πρέπει να αποδείξεις ότι… αγαπάς σωστά! Ο έρωτας δεν έχει σωστό και λάθος, οι άνθρωποι είναι που το σκέφτονται έτσι.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει στο προσκήνιο τα προτερήματα μα και τις αδυναμίες σου. Όχι πως πρόκειται να πληρώσεις κάποιο βαρύ τίμημα -ο Δίας στο ζώδιό σου εξακολουθεί να σε προστατεύει- αλλά ίσως αδικήσεις τον εαυτό σου, αν αναλωθείς σε εύκολες συνταγές κι ανούσιες επιδείξεις. ΟΚ είσαι σταρ αλλά είτε «παίζεις» δράμα, είτε κωμωδία, το χειροκρότημα, αξίζει περισσότερο, όταν έχεις προσπαθήσει πολύ για το έργο σου.

Ερωτικά
Τι σήμερα, τι αύριο τι τώρα. Διαζύγια, γάμοι, παπάδες, δήμαρχοι, κουμπάροι, δικηγόροι… όλα παίζουν αυτό το διάστημα! Λίγο θέλει να σου ζητήσουν και ερωτικό πληρεξούσιο!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Κρόνος είναι… φίλος σου! Εξοπλισμένος/η με υπομονή, μεθοδικότητα, GPS, Wi Fi αλλά και τα κατάλληλα πιστοποιητικά, σπας τα νεύρα του εχθρού, με την ετοιμότητα σου. Μάλιστα, σου περισσεύει χρόνος για να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε άλλους ταλαίπωρους που δεν έχουν το ταλέντο σου αλλά σε μια τέτοια περίπτωση καλό είναι να κινηθείς στα πλαίσια μιας αμοιβαίας εξυπηρέτησης.

Ερωτικά
Ο Ποσειδώνας σου παίζει παιχνίδια και βλέπεις ιδανικές σχέσεις κι άλλα τέτοια … οράματα! Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, μην πεις πάλι ότι έπεσες από τα σύννεφα…

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Το ενδιαφέρον σου πέφτει σε οικονομικές υποθέσεις, γνωρίζεις όμως ότι ο κόσμος του χρήματος δεν είναι δα και αθώος. Ας είσαι λοιπόν υποψιασμένος/η και έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο αλλά αν η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα σε φέρει αντιμέτωπο/η με τον… Νονό και τα άλλα κακά παιδιά, δεν θέλω ηρωισμούς! Στρίψε… α λα γαλλικά, αφού το θέμα δεν προσφέρεται για συζήτηση.

Ερωτικά
Κόσμος πάει κι έρχεται κι εσύ βέβαια είσαι μέσα στην τρελή χαρά. Τόσες υποθέσεις -και μάλιστα του γούστου σου- προς διαπραγμάτευση δεν έχεις ματαδεί. Προβλέπεται πολύ δουλειά… μέχρι τα Χριστούγεννα και βάλε!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης με τον Πλούτωνα σε ταξιδεύουν διαρκώς από την κόλαση στον παράδεισο και αντίστροφα. Μα τι ωραία που είναι… Βγαίνεις από τη μια πόρτα και μπαίνεις στην άλλη, χαιρετάς τον άγιο Πέτρο και τους βελζεβούληδες κι όλοι -εδώ είναι το σημαντικό- σου λένε τα μυστικά τους. Πως λοιπόν να μην πετύχεις, με τέτοια ρέντα και τέτοιες γνωριμίες;

Ερωτικά
Αυτό το κόλπο το έμαθες από τον Πλούτωνα και πάντα πιάνει. Πρώτα περιμένεις να πάει η Σελήνη στον Ταύρο για να μαζευτούν όλα τα υποψήφια «θύματα» σου στο λιβάδι. Ύστερα διαλέγεις αυτό που σου γυάλισε περισσότερο, το αρπάζεις και… άντε γεια!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Οι εξελίξεις σου χαλάνε τη ζαχαρένια. Τώρα βρήκαν βλέπεις να πλακώσουν οι οικονομικές κρίσεις και οι χαλασμένες ισοτιμίες, τώρα που θα γινόσουν πλούσιος. Ας είναι… μια άλλη φορά! Αλλά αυτό που σε κάνει πραγματικά έξω φρενών είναι το ότι μέσα στο κατακαλόκαιρο αναγκάζεσαι να βάλεις σε δεύτερη μοίρα τις… διακοπές σου! Ποιος, εσύ ο Τοξότης που γεννήθηκες τουρίστας. Αλλά σιγά μην τους περάσει… Ένα τηλεφωνάκι στον μπάρμπα Δία κι όλα θα έρθουν στην θέση τους.

Ερωτικά
Κορίτσια (και αγόρια) στον ήλιο… Την ιστορία την ξέρεις. Ο Βόγλης βοσκός πάνω στα βουνά να φωνάζει στην τρεχάτη Αν Λόμπεργκ «στάσου μύγδαλα». Τώρα, σε ποιόν ρόλο θα διαπρέψεις, ας αφήσεις την τύχη να αποφασίσει!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια… Ο Ερμής στον Καρκίνο φέρνει κοντά σου άτομα με τα οποία βρίσκεις πολλά κοινά και μπορείς να συνεργαστείς, κάτι που δεν είναι διόλου αμελητέο σε μια περίοδο όπου κάποιες… άλλες συνεργασίες σου δεν «τραβάνε». Έχοντας πλέον τις εναλλακτικές σου μπορείς να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση κι εκεί που θα σου έβαζαν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι, απλά τους δίνεις τα παπούτσια στο χέρι!

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Ταύρο διευρύνει τις επιλογές σου αλλά ο Κρόνος, δίκην Προκρούστη τις κόβει και τις ράβει στα δικά του μέτρα. Η μια του φαίνεται «κοντή», η άλλη «ψηλή»… μα γιατί αργεί αυτός ο Θησέας;

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Έχεις στο αίμα σου την αντινομία και τώρα που όλοι περνούν οικονομική κρίση, είπες να κάνεις τη διαφορά! Η Σελήνη στον Ταύρο σου ξυπνά μνήμες από τον άλλο σου εαυτό, που είναι ξαδελφάκι του Τζώρτζ Σόρος και… κτυπάς στο ψαχνό. Επειδή μάλιστα τους έχεις πείσει όλους πως είσαι τάχα ιδεαλιστής και δεν νοιάζεσαι για το χρήμα και τα συμφέροντά σου, το έργο σου γίνεται ακόμη πιο εύκολο.

Ερωτικά
Ενώ εσύ επιμένεις να τραγουδάς «θα ζήσω ελεύθερο πουλί κι όχι κορόιδο σε κλουβί» κάποιοι… σκοτεινοί κύκλοι απεργάζονται μια πιο μόνιμη κατάσταση. Καλό είναι λοιπόν, να αρχίσεις να συνηθίζεις στην ιδέα της γλυκιάς «σκλαβιάς» σου.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα εξακολουθεί να εξυπηρετεί τις βλέψεις και τους στόχους σου. Εκεί που κανείς δεν σε περιμένει και δεν σε υπολογίζει, κάνεις τα «μαγικά» σου και κλέβεις τις εντυπώσεις μεταφορικά και… κυριολεκτικά. Αν τώρα κάποιοι σε πουν «σουπιά» και «σιγανοπαπαδιά»… σιγά τα αβγά! Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν;

Ερωτικά
Θαλασσινοί-κυματιστοί έρωτες, νησιώτικοι σκοποί: Να σ’ αγαπώ ηντά ‘θελα να ‘χω φουρτούνα και μπελά… Χόρεψε με την καρδιά σου αλλά όχι στο… ταψί!

 

 

Πηγή: astrology.gr