Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/9

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/9

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Κολλάς περισσότερο σε καταστάσεις που πιθανόν να μην είναι και τόσο εύκολο να λύσεις. Μην ματαιώνεις όμως συναντήσεις επειδή φοβάσαι ότι δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις. Μια ξαφνική φιλία με ένα άτομο που μπορεί να είναι από τον καλλιτεχνικό χώρο ή κάποιον παρεμφερή θα σου κάνει πολύ καλό.
Ερωτικά: Η μυστήρια συμπεριφορά ενός Σκορπιού πιθανόν να σε κάνει να φερθείς χωρίς ενθουσιασμό. Για αυτό προσπάθησε να μην επηρεαστείς γιατί δεν θα είσαι ο εαυτός σου. Η ξαφνική εμπλοκή του Ζυγού στην ζωή σου θα ανατρέψει κάποιες σταθερές καταστάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα εντυπωσιαστείς από μια πρόταση η οποία θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου αλλά χρειάζεται να έχεις σιγουριά για να κάνεις την τελική κίνηση. Κάποιοι συνεργάτες μπορεί να είναι πολύ χρήσιμοι για αυτό μην βιαστείς να τους απορρίψεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Πατάς πολύ γερά στην γη και αυτό σε βοηθά να ξεχωρίσεις αλλά και να εντοπίσεις τη δική σου πραγματικότητα. Μπορεί να ζητάς την αποκλειστικότητα σε μια φιλική σχέση και πιθανόν να μην είναι και τόσο εύκολο να γίνει γιατί ακόμα και οι κολλητοί χρειάζονται χώρο για να αναπνεύσουν.
Ερωτικά: Είναι σημαντικό να βρεις τις προσωπικές σου ισορροπίες γιατί αρκετές φορές δεν υπάρχει ο διάλογος που θέλεις γι’ αυτό μπορεί να κλείνεσαι και να μην αναφέρεις καθόλου τα «θέλω» σου. Ο Ζυγός νοιάζεται για σένα γι’ αυτό θα χρειαστεί από την πλευρά σου να είσαι πιο κοντά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ευκαιρίες αλλά για να τις βάλεις μπροστά μπορεί να χρειάζεσαι πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που νομίζεις για να κάνεις μια μικρή επένδυση. Ένα Λιοντάρι ίσως μοιραστεί μαζί σου τους κοινούς σας στόχους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Βάζεις κάποια όρια τα οποία σε εμποδίζουν να έχεις την ελευθερία στην επικοινωνία. Μπορεί να αναζητάς περισσότερο την ποιότητα αλλά και μια συγκεκριμένη νοοτροπία που δεν την βρίσκεις εύκολα. Για αυτό παραμένεις κλεισμένος/η στον δικό σου κόσμο.
Ερωτικά: Η σχέση με Ταύρο ή Σκορπιό σε υποχρεώνει να μειώσεις τις πολλές παρέες και να στραφείς κατά αποκλειστικότητα στο συγκεκριμένο άτομο. Αυτό δεν σου πηγαίνει και πολύ αλλά πιθανόν χρειάζεσαι να μπεις σε μια μικρή καραντίνα για να νιώσεις την στενότητα της σχέσης.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αντίληψή σου δεν είναι καθόλου μειωμένη απλά τα αντανακλαστικά σου μπορεί να είναι κάπως αργά. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να νιώθεις ότι υπάρχουν κάποια λάθη τα οποία σε καθηλώνουν. Η ανασφάλεια που υπάρχει γύρω σου πιθανόν να σε επηρεάσει αλλά ευτυχώς έχεις την εξυπνάδα να ξεκόψεις γρήγορα από τις αρνητικές σχέσεις ή σκέψεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Οφείλεις στον εαυτό σου κάποια πράγματα και τώρα θέλεις να του τα δώσεις γιατί νιώθεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις και να εστιάσεις σε εσένα, χωρίς όμως να υπάρχει ίχνος εγωισμού ή προσωπικού συμφέροντος.
Ερωτικά: Υπάρχει ένα πρόσωπο που σε θέλει κατ’ αποκλειστικότητα και εσένα αυτό σου αρέσει γιατί την θέλεις αυτού του είδους την σχέση. Άσχετα αν μερικές φορές σε κουράζει ή σε πνίγει. Στην ουσία σου κάνει καλό γιατί νιώθεις ασφάλεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Κερδίζεις αλλά μπορεί στα μάτια κάποιων να φανείς ότι κάνεις τσιγκουνιές ή ότι υπάρχει μιζέρια στον τρόπο που κινείσαι, πληρώνεις ή ξοδεύεις, κυρίως αν παίζεις τον ρόλο του αφεντικού. Όμως όταν πρόκειται για δικές σου αγορές, έχεις μια γενναιοδωρία η οποία μπορεί να ξεπερνάει τα όρια αλλά θεωρείς ότι χρειάζεσαι ένα δώρο για τον εαυτό σου.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Υπάρχουν ανάγκες που κατά κάποιο τρόπο σε δεσμεύουν να τις ικανοποιήσεις γιατί αφορούν καθαρά στην σωστή λειτουργία των ενστίκτων σου. Για αυτό θα ασχοληθείς πολύ περισσότερο με τις αγορές τροφίμων ή άλλων αναγκαίων πραγμάτων από το σούπερ μάρκετ καθώς ακόμα με το φαγητό ή την πρακτική επιβίωση.
Ερωτικά: Ο έρωτας περνάει από το στομάχι για αυτό μπορεί να αποφασίσεις να προσφέρεις ένα ωραίο τραπέζι στο αγαπημένο σου πρόσωπο. Με συνοδεία ενός καλού κρασιού θα πέσουν οι εξομολογήσεις βροχή. Επίσης η γνωριμία που θα κάνεις με ένα πρόσωπο σε μια γιορτή ή φιλική συγκέντρωση θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν πολλά που χρειάζεται να διευθετήσεις. Πιθανόν να έχεις αφήσει πίσω κάποιες εκκρεμότητες που θα πρέπει να τελειώσεις άμεσα. Φρόντισε περισσότερο τα χρήματά σου και φέρσου έξυπνα και οικονομικά σε περίπτωση που κάνεις αγορές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις μια εσωτερική φόρτιση και αναγκάζεσαι να παραδεχτείς ότι δεν θέλεις να νιώθεις μοναξιά μέσα στις φιλίες σου για αυτό θα απαιτήσεις πολύ περισσότερα από την πλευρά τους. Αν είναι, κάνε τα παράπονά σου γιατί τώρα έχεις την ευκαιρία σου.
Ερωτικά: Χρειάζεσαι μια πιο έντονη ερωτική ζωή γιατί στην ουσία έχεις ανάγκη από ένα άτομο να είναι συνέχεια μαζί σου. Όσο και αν διαλαλείς ότι προτιμάς την μοναξιά τώρα με την Αφροδίτη στην Παρθένο θέλεις να είσαι μαζί με ένα πρόσωπο. Ο Ιχθύς μπορεί να είναι το άτομο που θα σε καλύψει σε πολλά πράγματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Φροντίζεις για να έχεις και αυτό είναι η ύψιστη προστασία στο εαυτό σου. Μπορεί να θέλεις να μαζέψεις κάποια χρήματα γιατί έχεις έντονα την ιδέα της οικονομίας. Το σπίτι σου σε ενδιαφέρει αρκετά και σίγουρα θα κάνεις κάποια έξοδα για την καλύτερη λειτουργία του.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Χρειάζεσαι στέρεο έδαφος για να πατήσεις και αυτό δεν είναι και πολύ εύκολο με τις συνθήκες που υπάρχουν γύρω σου. Για αυτό πρέπει να συνδεθείς με τον πιο βαθύ σου εαυτό για να ξεπεράσεις τον φόβο και την ανασφάλεια που μπορεί να προέρχονται από το παρελθόν σου. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα σου μιλήσουν για μια δουλειά πολύ προχωρημένη αλλά αν δεν έχεις την υποδομή, μην την αναλάβεις.
Ερωτικά: Είσαι ανακατεμένος/η παντού. Ο λόγος είναι ότι θέλεις να φέρεις ένα πρόσωπο στα μέτρα σου και με τον τρόπο σου ή την βοήθεια τρίτων επηρεάζεις όλη την κατάσταση για να περάσεις το δικό σου. Πάντως τον Ταύρο μπορεί να τον ρίξεις με το πρόσχημα της οικονομικής συνεργασίας.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να καλύψεις και την δική σου ανασφάλεια αλλά και των ατόμων που σε ακολουθούν ή σε πιστεύουν. Κράτησε τα συμφέροντά σου με τον τρόπο που γνωρίζεις εσύ και μην ανοίγεσαι, αν δεν σου δώσουν του πράσινο φως.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις μια συγκρατημένη συμπεριφορά γιατί βρίσκεις κάπως υπερβολικό να χαίρεσαι ή να περνάς καλά και από την άλλη να μην έχεις λύσει κάποια θέματα του παρελθόντος που σε απασχολούν και σου χαλάνε την διάθεση. Φιλοσόφησε την ζωή για να μην σου φαίνεται συνέχεια βαριά.
Ερωτικά: Η θετικότητα ίσως μειωθεί και ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα να αλλάξει γιατί μερικές φορές δεν βλέπεις φως σε κάποια προβλήματα που έχεις με ένα άλλον Σκορπιό, Ταύρο, Λιοντάρι ή Υδροχόο. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο πιθανόν να σου στερήσει την αγάπη με τον τρόπο που στέκεται και συμπεριφέρεται.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις στο έργο σου. Για αυτό μπορεί να νιώσεις αδικία ή ακόμα και μεγάλη αδράνεια από την πλευρά τρίτων. Αν έχεις γεννηθεί τις δύο τελευταίες ημέρες σίγουρα θα προσπαθήσεις να προασπίσεις τα συμφέροντά σου. Το δύσκολο είναι να καταλάβεις ποιο είναι το συμφέρον σου σε σχέση με τους άλλους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Το να καταπιάνεσαι με πολλά δεν είναι και πολύ δημιουργικό για σένα για αυτό θα χρειαστούν κάποιες ιδιαίτερες κινήσεις από την πλευρά σου για να νιώσεις ότι κάνεις κάτι ξεχωριστό. Πάντως όπου βρεις ευκαιρία αναζητάς το διαφορετικό και αυτό σίγουρα θα σε βγάλει από τα αδιέξοδα.
Ερωτικά: Χρειάζεσαι ένα πολύ σίγουρο και σταθερό έδαφος για να μιλήσεις με τον Ταύρο ή την Παρθένο και από εκεί θα σιγουρευτείς αν τελικά σε θέλουν. Το ρίσκο σίγουρα χρειάζεται και όπως πάνε τα πράγματα θα συναντήσεις μπροστά σου έναν Κριό ή Ζυγό. Από ένα πρόσωπο που δεν είστε πια μαζί πιθανόν να ακούσεις και κάποιες κακίες οι οποίες σίγουρα θα παίξουν τον ρόλο τους.
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές φαντάζεσαι μια καριέρα πιο σταθερή και άλλες φορές μια πιο ελεύθερη. Ο λόγος είναι ότι κινείσαι ανάλογα τα κέφια σου και την εμπιστοσύνη σε μια κατάσταση. Πιθανόν να κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που δεν είχες καν ανάγκη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Κινείσαι πιο αυθόρμητα προς όλες τις κατευθύνσεις κι επειδή έχεις επίγνωση του γενικού καλού θα πετύχεις.
Ερωτικά: Μερικές φορές επενδύεις πάνω σε άτομα που ίσως έχουν κάνει μαζί σου και μια εμπορική συμφωνία. Κυρίως μέσα από την δουλειά γνωρίζεις τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Ο Καρκίνος μπορεί να σου σταθεί ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, αρκεί να καλύπτεις την ευαισθησία του.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να έχεις ανάγκη από ξεκούραση και να θέλεις ν’ αποφύγεις τις καθιερωμένες υποχρεώσεις για να περάσεις όμορφα και ποιοτικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις μια σταθερή βάση και αυτό σε βοηθάει να δουλέψεις και με την στήριξη κάποιων ατόμων που έχεις εμπιστοσύνη, να ξεπεράσεις όλες τις αντιξοότητες που μπορεί να υπάρχουν αυτή την στιγμή.
Ερωτικά: Το πολυπόθητο «ναι» θα το πάρεις από ένα Κριό ή Ταύρο και θα περάσεις καλά. Αν δεν έκανες κάποιες κινήσεις όμως θα βρισκόσουν στο άσσο. Προς συμφέρον όλων, θα μπει τάξη στα λόγια που χρησιμοποιείς και πάνω από όλα στην συμπεριφορά που χρειάζεται να θεραπευτεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην αγχώνεσαι για τα οικονομικά σου. Όσο πιο γρήγορα τελειώσεις τα έργα που είχες ξεκινήσει, τόσο πιο εύκολα θα διεκδικήσεις λεφτά που σου ανήκουν. Η Τέχνη για σένα (μοντέρνα ή αφηρημένη) θα είναι η θεραπεία σου αλλά και συγχρόνως θα βγάλεις χρήματα.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Υπάρχει η γενική ομολογία ότι είσαι καλός/η φίλος/η και μπορείς να σταθείς ακόμα και στα πολύ δύσκολα γιατί έχεις συναισθήματα. Αυτό είναι πολύ καλό για τους άλλους άλλα όχι για σένα εφόσον τον εαυτό σου δεν τον προσέχεις και πολύ. Για αυτό φρόντισε να αγαπάς περισσότερο πάνω από όλους εσένα.
Ερωτικά: Μερικές φορές θυσιάζεσαι για ένα πρόσωπο και του κάνεις όλα τα χατίρια προκειμένου να ακούσεις από την άλλη πλευρά του ένα «ευχαριστώ». Όμως αν δεν στο πει καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην στεναχωρηθείς και σκεφτείς ότι δεν αξίζεις γιατί η αλήθεια βρίσκεται αλλού. Στη σχέση με Δίδυμο χρειάζεται να κρατήσεις το μέτρο.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να τα βγάλεις πέρα ακόμα και με τους πιο δύσκολους συνεργάτες γιατί τους ρίχνεις στο φιλότιμο και αυτό είναι το πιο έξυπνο που χρειάζεται να κάνεις. Κατά τα άλλα το χρήμα έρχεται σε εσένα, αρκεί εσύ να μπορέσεις να το καλοδεχτείς και να νιώσεις ότι αξίζεις να πάρεις το οτιδήποτε, από το μικρό μέχρι το πιο μεγάλο.

Πηγή: astrology.gr