Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/4

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/4

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Το ότι ασχολείσαι με τον εαυτό σου μέσα από μια εποικοδομητική λεπτομέρεια για την εξυγίανση κάποιων καταστάσεων που σε είχαν φορτίσει, θα είναι μια καλή κίνηση για να ξεχάσεις τα διάφορα που τρέχουν και δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις.
Ερωτικά: Αναλαμβάνεις να κάνεις χρέη ακόμα και υπηρέτη/ας προκειμένου να ξεπληρώσεις κάποιες ενοχές που ίσως νιώθεις για τον Ιχθύ που ενώ σου φέρθηκε καλά εσύ ίσως ήσουν άδικος/η. Γενικά πάντως το να προσφέρεις και να μην βλέπεις μόνο τον εαυτό σου πιθανόν να είναι το σημείο που κρίνεσαι από το άλλο πρόσωπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Από την θεωρία στην πράξη υπάρχει μεγάλη απόκλιση και τώρα καλείσαι να ξαναδείς κάποιες ιδέες που έχουν πέσει στο τραπέζι τις τελευταίες ημέρες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αντιλαμβάνεσαι ότι μπορείς να χειρίζεσαι καλά κάποιες προσωπικές καταστάσεις και με αυτόν τον τρόπο καταφέρνεις να εκμεταλλευτείς την εύνοια που έχεις από την Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Πάντως η πράξη μπορεί να διαφέρει πολύ από αυτά που είχες στο μυαλό σου και η ανακούφιση που θα έρθει όταν θα συναντήσεις την πραγματικότητα θα σου αλλάξει άμεσα την διάθεση.
Ερωτικά: «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα» θα σου υπενθυμίσει ένας Κριός γιατί πρέπει να πραγματοποιήσεις όλα αυτά που του είχες υποσχεθεί εδώ και πολύ καιρό. Αν βρίσκεται στο εξωτερικό ή σε άλλη πόλη το άτομο που σε ενδιαφέρει και ξαφνικά ανακοινώσει ότι θέλει να έρθει να είστε μαζί, εκεί θα αποδείξεις τι νιώθεις τελικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάποιες ευκαιρίες δεν ήταν τόσο θετικές όσο τώρα γι’ αυτό απόφυγε να καθίσεις και να αναλύσεις πολύ τις καταστάσεις γιατί θα χάσεις κάτι που μεν είναι μικρό αλλά σίγουρο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η αποδοχή μιας κατάστασης η οποία σε δεσμεύει και σε βάζει να σκέφτεσαι και να πράττεις πέρα από τον εαυτό σου πιθανόν να είναι η ατομική σου εξέλιξη. Τώρα θα στριμωχτείς να κάτσεις μέσα στο σπίτι ή να ασχοληθείς περισσότερο με την οικογένεια και τις ανάγκες της που πριν δε σου άρεσε.
Ερωτικά: Έχεις άγχος και μπορεί να μιλάς και να αναλύεις συνέχεια οτιδήποτε, επειδή αναγκάζεσαι από το άλλο άτομο. Η επιρροή ενός Παρθένου τελικά σου κάνει καλό γιατί σε βάζει σε μια τάξη, εκτός από το άγχος που σου μεταδίδει.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθώντας να τελειώσεις τις πολλές δουλειές που έχουν μαζευτεί και σου φαίνονται βουνό, θα ανταλλάξεις κάποιες κουβέντες που ίσως να έχουν ένταση με άτομα του περιβάλλοντός σου. Πάντως οι εξωτερικές συνθήκες σε σπρώχνουν αναγκαστικά να γίνεις αρκετά προσεκτικός/η σε ό, τι κάνεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποια καλά νέα τα οποία θα σου δώσουν χαρά κι ίσως αφορούν στην καλυτέρευση των σχέσεων με ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Η οργάνωση ενός παιχνιδιού θα σου κάνει πολύ καλό.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι πολλά πράγματα και τελικά βάζεις τον εαυτό σου στην διαθεσιμότητα των άλλων. Ο λόγος είναι ότι θα ξεπεράσεις κάποιες αμφιβολίες που είχες με τον Ιχθύ και θα του μιλήσεις με μεγαλύτερη οικειότητα. Το ζητούμενο είναι να προσπαθήσεις να εξηγήσεις χωρίς νεύρα και εντάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Το να δείξεις αυτό που κάνεις ή φτιάχνεις θα είναι καλό για σένα γιατί δεν έχεις συνηθίσει να μιλάς για την δουλειά σου αλλά βλέπεις τελικά ότι πρέπει.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Συμπεριφέρεσαι πολύ οργανωτικά κι έτσι θα έχεις επαφή με την πραγματικότητα που χρειάζεσαι γιατί μερικές φορές υπερβάλλεις λόγω της φωτιάς που έχεις σαν άτομο. Τώρα θα είσαι περισσότερο προσγειωμένος/η σε ό, τι και να κάνεις.
Ερωτικά: Δεν μένεις μόνο στο ερωτικό παιχνίδι αλλά προεκτείνεσαι και σε άλλες καταστάσεις όπως πχ να προσφερθείς να βοηθήσεις και να εξυπηρετήσεις το άτομο που είστε μαζί. Με τον τρόπο που στηρίζεις ένα Ιχθύ θα καταλάβει κι αν έχει συναισθήματα για σένα. Από την άλλη αν νιώθεις ζήλεια για ένα Παρθένο θα δοκιμάσεις να την κρύψεις με κάποια λογικά επιχειρήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να προσαρμόσεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες σε μια πραγματικότητα, αυτές δεν μπαίνουν σε καλούπι, τουλάχιστον όμως βρίσκεις τον δρόμο για την επιτυχία. Αν μεθοδεύσεις τις καταστάσεις και βάλεις ένα πρόγραμμα κι έχεις οργανωμένο πλάνο, τότε θα καταφέρεις πολλά πράγματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Θα αντικρίσεις την αλήθεια του εαυτού σου και αυτό θα είναι ό, τι πιο ιδανικό μπορεί να συμβεί για σένα. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς σε όλες τις υποχρεώσεις, αν δεν αντιληφτείς το εύρος των ικανοτήτων σου.
Ερωτικά: Γεμίζεις τις μπαταρίες σου και δείχνεις ότι έχεις κάποια όρια και θέλεις να κάνεις και εσύ τα δικά σου, χωρίς να παρεξηγηθείς. Ίσως να μου βγει μια διάθεση για ατομικότητα και να προσέξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Αν όμως είσαι σε σχέση και το κάνεις αυτό, το πιο πιθανόν είναι να μην αρέσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις την αυτονομία σου για αυτό διαλέγεις κάποιους συνεργάτες με μεγάλη δυσκολία. Ίσως να σου ξεφεύγει ότι χρειάζεσαι κάποια άτομα να σε βοηθούν, αν φυσικά σε παίρνει γιατί τα καταφέρνεις μεν μόνος/η σου αλλά καθυστερείς περισσότερο.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Όσο και να ζητάς να βγουν πράγματα στην επιφάνεια μερικές φορές δεν μπορεί να γίνει γιατί εσύ κλείνεσαι για δικούς σου λόγους. Ίσως να πιστεύεις ότι είσαι ο αδικημένος/η της ζωής και να παίζεις τον ρόλο ενός ατόμου που δεν περνάει καλά και έχει πολλές στεναχώριες. Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια αλλά δεν χρειάζεται να το παρατραβάς. Ένα κρυολόγημα ίσως σε κρατήσει μακριά από τα πράγματα.
Ερωτικά: Θέλεις να δώσεις ένα άλλο κομμάτι του χαρακτήρα σου αλλά κινδυνεύεις να κακοχαρακτηριστείς, κυρίως από τον Κριό που σε έχει συνηθίσει αλλιώς. Η σχέση με τον Παρθένο έχει μεγάλο παρασκήνιο και αυτό σε κάνει να φαντάζεσαι πράγματα που μάλλον δεν είναι και τόσο αληθινά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να αναλάβεις κάποιες υπεύθυνες δουλειές που πιθανόν να ενέχουν και ένα είδος κατασκευής αλλά ίσως αυτό να σε δεσμεύει γιατί για να γίνουν όλα και να τελειώσουν θα πρέπει εσύ να κλειστείς μέσα για τα καλά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η έννοια της φιλίας για σένα είναι πολύ σημαντική και όσο μπορείς προσφέρεις και δίνεις πράγματα. Ίσως η βοήθειά σου να σε ανακουφίζει και να νιώθεις ότι μπορείς να γίνεις ένα με το συγκεκριμένο άτομο.
Ερωτικά: Το ξέρεις πολύ καλά ότι όταν μια πόρτα κλείνει, ανοίγει μια άλλη. Οπότε αν στεναχωριέσαι τι μέλλει γενέσθαι με το Λιοντάρι, θα δεις ότι μόλις αφήσεις το έδαφος κενό θα καταφέρει να τρυπώσει ένα καινούργιο άτομο στην ζωή σου που ίσως να έχει μια φιλική προς το παρόν συμπεριφορά.
Οικονομικά & Καριέρα: Είναι η περίοδος που ό, τι εισπράττεις καταδεικνύει τελικά πόσο σέβεσαι και αγαπάς τον εαυτό σου γι’ αυτό θα νιώσεις καλά από τις πρωτοβουλίες και τις κινήσεις που έχεις ήδη κάνει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: H ημέρα σου θα ξεκινήσει με πολύ δουλειά σήμερα και επειδή θα θέλεις να τα προλάβεις όλα θα αγχωθείς περισσότερο από άλλες φορές. Κάποια θέματα συντήρησης σχετικά με υγεία και πρόληψη μπορεί να σε κάνουν να ψαχτείς με βότανα, θεραπείες και γενικά ό, τι μπορεί να σε κάνει καλά με εναλλακτικό τρόπο.
Ερωτικά: Η σχέση σου με ένα Παρθένο δεν είναι εύκολη γιατί μπορεί να σε ενοχλεί ο τρόπος που σου λέει πολλές φορές κάτι και ίσως να το βγάζει υπό τύπου παραπόνου και να σε κουράζει πάρα πολύ. Η ανταπόκριση ενός Ιχθύ θα είναι κάπως δύσκολη γιατί μπορεί να θέλεις να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μεταξύ σας αλλά να μην είναι τόσο εύκολο όσο πίστευε.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες δυσκολίες οι οποίες σε βάζουν να ψάξεις περισσότερο και να αρχίσεις να γίνεσαι πιο πρακτικός/η για να βρεθούν λύσεις που μπορεί μεν να μην σου αρέσουν και να σε δυσκολεύουν αρκετά αλλά θα τις χρησιμοποιήσεις για να ελιχτείς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Ξεκινάει μια καλή φάση για σένα που ό, τι βάλεις με το μυαλό σου θα γίνει εύκολα και γρήγορα και κυρίως θα βοηθήσει να δείξεις σε μεγάλο βαθμό τις κοινωνικές ή τις καλλιτεχνικές ικανότητες.
Ερωτικά: Θα έρθεις σε επαφή με το άτομο που σου αρέσει αλλά θα έχετε μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ σας, κυρίως στα κοινά σας θέλω. Όμως αν βρεθείς με Ταύρο ή Σκορπιό όλα θα είναι πιο στρωτά και πιο εύκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα συμπεριφερθείς με πυγμή σε ό, τι θέλεις να πετύχεις και με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσεις γιατί δεν θα πας κόντρα στα συμφέροντά σου. Η ιδανική συνταγή για σένα είναι να εφαρμόσεις εύκολα τις ιδέες σου και να συνεργαστείς καλά με άτομα που είναι πολύ κοντά σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις να κάνεις διάφορες δουλειές τις οποίες θεωρείς πολύ ιδιαίτερες και ίσως βαρετές. Επίσης μπορεί να θέλεις βαθιά μέσα σου να καθαρίσεις τον εαυτό σου από λανθασμένη διατροφή αλλά και συμπεριφορά για να κάνεις ένα είδος κάθαρσης. Πάντως όπου και να σου πούνε θα πας να βοηθήσεις γιατί είσαι σε αυτή την φάση.
Ερωτικά: Δεν γεμίζεις εύκολα με τις εξυπηρετήσεις, ακόμα και στο αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά το βλέπεις ότι, αν τις κάνεις, θα ευχαριστήσεις τον Καρκίνο και τον Σκορπιό και μάλλον θα πρέπει να εκπαιδευτείς σε αυτή την πραγματικότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να κάνεις πολλές δουλειές, περισσότερο αγγαρείες, που δεν σου εξασφαλίζουν άμεσα κάτι καλό αλλά είναι αναγκαίες και που ξέρεις, μπορεί να ωφεληθείς μέσα από αυτές.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε φάση που θέλεις να είσαι με πολύ κόσμο και μάλιστα βλέπεις την αναγκαιότητα και την σκοπιμότητα της προσφοράς και της άμεση εξυπηρέτησης και σε σένα αλλά και στους άλλους.Κάποια θέματα πιθανόν να τα έχεις αμελήσει όπως, χαρτιά και γενικά δουλειές που έχουν πολύ λεπτομερή ανάλυση και πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους.
Ερωτικά: Η στάση σου απέναντι σε ένα Παρθένο είναι πολύ σοβαρή και καθοριστική αλλά το πιο σημαντικό είναι να κάνεις τις προσωπικές σου επιλογές γιατί δεν πρέπει να ξεφύγεις και να καταλήξεις να ασχολείσαι μόνο με τη ζωή του άλλου ατόμου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες με συνεργάτες που σου πάνε κόντρα στο να αυτονομηθείς. Αν ψάχνεις για δουλειά, μπορεί σήμερα να περάσεις με επιτυχία ένα interview και να σε πάρουν, ώστε να κάνεις μια νέα αρχή.

Πηγή: astrology.gr