Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/11

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/11

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Θέλεις να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και μέσα από εκεί να δείξεις τόσο μεγάλη γενναιοδωρία που οι άλλοι πιθανόν να μην την περιμένουν. Το να θυμηθείς ένα κομμάτι του εαυτού σου που είναι πολύ δοτικό και πιστεύει στο καλό και στο θετικό θα σε βοηθήσει να βγεις από διάφορες αρνητικές καταστάσεις. Το θέμα με ένα παιδί θα είναι πολύ ενθαρρυντικό και θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια πολύ ερωτική και δημιουργική φάση και κυρίως νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, οπότε αυτό είναι που μετράει πάνω από όλα. Νιώθεις ότι μπορείς να αγαπήσεις όλον τον κόσμο για αυτό θα έχεις ένα άνοιγμα που θα βοηθήσει στην ευκολία της προσέγγισης.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα ανοίξει ξαφνικά μια πόρτα που δεν την περίμενες. Μην αφήσεις φόβους και ανασφάλειες να σε κάνουν να χάσεις την καλή στιγμή. Πίστεψε ότι θα λάβεις και θα γίνει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αναγνωρίζεις ότι έχεις ανοιχτεί σε υπερβολές αλλά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς γιατί μερικές φορές μόνο με υπερβάσεις φτάνεις στην άλλη όχθη κι εσύ θέλεις να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια. Αν έχεις γεννηθεί στην μέση του τρίτου δεκαήμερου θα έχεις μια πολύ σοβαρή και ώριμη στάση απέναντι σε όλους όσοι είναι κοντά σου και συνδιαλέγεσαι γιατί νιώθεις μεν ευθύνη αλλά υπάρχει μια όμορφη ατμόσφαιρα που σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις τυχόν επικοινωνιακές δυσκολίες.
Ερωτικά: Τα συναισθήματα προς ένα Λιοντάρι ή Σκορπιό είναι πολύ δυνατά και έχεις ανάγκη να δώσεις πολλά γιατί μπορεί να νιώθεις υποχρέωση ή ότι θέλεις να είσαι εσύ το άτομο που θα ξεχωρίζει στην ζωή του άλλου.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κάνεις δουλειές που άλλες φορές δεν θα τολμούσες γιατί δεν είχες το θάρρος ή ακόμα και την κατάλληλη ευκαιρία. Τώρα όμως φαίνεται ότι κάτι γίνεται. Απλά χαλάρωσε και μην αγχώνεσαι. Χρειάζεται να σκέφτεσαι ότι όλα θα πάνε καλά και δεν θα χαλάσει τίποτα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Περιμένεις να γίνει είτε μια μεταγραφή σε ένα άλλο πανεπιστήμιο, είτε να πετύχεις ένα καλό κύκλο σπουδών. Επίσης μπορεί να έχεις φτάσεις στο τέλος μιας δουλειάς πανεπιστημιακής που πρέπει να καταθέσεις για να νιώσεις αρκετά ξελαφρωμένος/η. Γενικά πάντως είτε με την εμφάνισή σου είτε με τις γνώσεις σου θα πάρεις τα εύσημα.
Ερωτικά: Παρόλο που έχεις ερωτική εύνοια και υπάρχει ένα Λιοντάρι που σου δίνει πολλά και με τρόπο του σε καλύπτει, εσύ μπορεί να σαμποτάρεις οτιδήποτε καλό που μπορεί να εισπράξεις από το άλλο άτομο. Ο λόγος είναι ότι πιστεύεις ότι πιθανόν να μην αξίζεις ή να μην νιώθεις τόσο δυνατά συναισθήματα για το συγκεκριμένο πρόσωπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Η καθημερινότητά σου είναι γεμάτη δοσοληψίες και ανάγκες που πρέπει να καλύψεις, για αυτό κάθε κίνηση που κάνεις θα χρειαστεί να είναι πολύ μελετημένη και σίγουρη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις ένα είδος ανταγωνισμού με όλους γιατί πιστεύεις ότι κατά βάθος τους έχεις ανάγκη και αυτό σε κάνει να βρίσκεσαι σε μια θέση άβολη. Σήμερα θέλεις να μαζέψεις γύρω σου τα βλέμματα ακόμα και με τον τρόπο που είσαι ντυμένος/η γιατί έχεις ανάγκη και να κάνεις πράγματα για να παίρνεις δύναμη. Πάντως το καλό είναι ότι έχεις μεγάλη υπευθυνότητα απέναντι στην οικογένεια και κυρίως αν σχετίζεται και με ένα παιδί.
Ερωτικά: Δείχνεις διατεθειμένος/η να είσαι πιστά στο πλευρό ενός ατόμου που μπορεί να σε είχε πληγώσει στο παρελθόν και τώρα προσπαθείς με τον τρόπο σου να του αποδείξεις πόσο λάθος είχε κάνει. Αυτό σίγουρα θα είναι πιο έντονο με Λιοντάρι, Σκορπιό ή Υδροχόο.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν φοβάσαι να ρισκάρεις ακόμα και όταν νιώθεις ότι πρέπει να έχεις συγκράτηση. Με τον τρόπο σου θα μαζέψεις κάποιες δουλειές τις οποίες θα χρειαστεί να μοιραστείς και με άλλα άτομα που όμως σε πιέζουν αρκετά. Τουλάχιστον βλέπεις ότι γίνεται για το καλό σου.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί αρχές τρίτου δεκαημέρου θα διαπιστώσεις ότι όλα πάνε όπως τα είχες προγραμματίσει αλλά και ονειρευτεί. Για αυτό θα δοκιμάσεις να γίνεις ανεξάρτητος\η χωρίς να έχεις ανάγκη από κολακείες ή άτομα που απαρτίζουν την αυλή σου. Μπορεί να έχεις αρχίσει να ξυπνάς και βλέπεις ότι μερικές φορές αναζητάς σχέσεις που σίγουρα δεν είναι και τόσο θετικές για σένα μόνο και μόνο γιατί σιχαίνεσαι τις αλλαγές και φοβάσαι να ξεκολλήσεις από «τοξικά» άτομα.
Ερωτικά: Κάνεις μια προσπάθεια να εξερευνήσεις ένα άτομο που δεν είσαι σίγουρος/η τι αισθάνεται για σένα και παλιά θα σου φαινόταν σαν ρίσκο αλλά όλα είναι πιο εύκολα γιατί τώρα δεν φοβάσαι ακόμα και την απόρριψη. Ο Υδροχόος μπορεί να θέλει να ζήσετε μαζί. Σκέψου το, αν ταιριάζεις γιατί δεν θα υπάρξουν ποτέ οι συνθήκες που θα είναι τέλειες.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή προσφέρεις στον τομέα που είσαι, καλό είναι να μην δουλεύεις μόνο για την δόξα αλλά και για χρήματα. Είναι η περίοδος που μπορείς να διεκδικήσεις και να πάρεις τουλάχιστον αυτά που αξίζεις, γιατί καταλαβαίνεις περισσότερο την αξία σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είσαι σε μια καλή φάση γιατί δοκιμάζεις να μείνεις με τον εαυτό σου και δεν νιώθεις και άσχημα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο αφού μπορείς και αντλείς δύναμη και αγάπη πάνω από όλα κυρίως για τον εαυτό σου και έχεις αποποιηθεί τον ρόλο του θύματος. Θα δεις ότι όλα θα αρχίσουν να αλλάζουν και θα βλέπεις την πραγματικότητα με μια ματιά πιο δημιουργική. Θα έρθεις πιο κοντά με συγγενικά πρόσωπα που είχατε χαθεί λόγω υποχρεώσεων. Αλλά και ένα κληρονομικό θέμα μπορεί να σας απασχολεί από κοινού και αναγκαστικά θα σας φέρει πιο κοντά.
Ερωτικά: Με τον Αιγόκερω η Υδροχόο κάνεις κάποιες πιο οργανωμένες προσπάθειες να είστε περισσότερο ποιοτικά μαζί. Γιατί πιστεύεις ότι μερικές φορές μπορεί να κρατάς τα συναισθήματά σου και να μην τα δείχνεις επειδή φοβάσαι ότι θα πληγωθείς. Τα βαθιά συναισθήματα που μπορεί να τρέφεις για ένα Λιοντάρι θα σε οδηγήσουν σε αποφάσεις πολύ δυναμικές.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να δείξεις το έργο σου σε όλο του το εύρος, γιατί μερικές φορές δεν δείχνεις αυτά που αληθινά κάνεις γιατί είσαι χαμηλών τόνων που σου αρέσει να μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου αλλά δεν εκτιμάσαι όπως θα ήθελες. Τώρα όμως πιθανόν να μην ντρέπεσαι να δείξεις την δουλειά σου και να με κάποιο τρόπο να μιλήσεις για τον εαυτό σου ή θα γίνει κάτι και θα το κάνουν άλλοι για σένα.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση αισιόδοξη που μέσα από δικές σου εσωτερικές διαδρομές θα καταλήξεις ότι για να προστατεύσεις τον εαυτό σου και να βρεθείς σε μια κατάσταση πιο μπροστά χρειάζεσαι σταθερότητα και πάνω από όλα εμπιστοσύνη σε αυτό που είσαι.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια ετοιμότητα και παρόλο που δεν ανοίγεις τα χαρτιά σου εύκολα τα συναισθήματα σου είναι πολύ έντονα οπότε αναγκαστικά θα εκφραστείς αν και υπάρχει ανησυχία και εσωτερική ανασφάλεια. Η σχέση με Ταύρο μπορεί να υπονομεύεται από οικονομικά θέματα και θα πρέπει να προσέξετε και οι δυο.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας κάποιες καταστάσεις που χρειάζεται να αποδείξεις τελικά ότι το όραμά σου δεν είναι και τόσο απρόσιτο, αρκεί να επιμείνεις και να το πιστέψεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε φάση έντονης υπερβολής και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα βιώσεις κάτι πολύ ισχυρό, αφού θα έχεις το ταλέντο να εισπράξεις από τους γύρω σου μεγάλη αποδοχή και αγάπη.
Ερωτικά: Θέλεις οπωσδήποτε να έρθεις πολύ κοντά με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο για αυτό καταργείς τα προσχήματα και κάνεις εσύ την τελική κίνηση η οποία όμως θα καθορίσει την μεταξύ σας σχέση από εδώ και πέρα. Μπορεί βέβαια να αναζητάς την ιδανική κατάσταση και να ζητάς μεγάλη ωριμότητα που μπορεί να μην υπάρχει από την πλευρά του άλλου ατόμου.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανταλλάσεις με πολύ κόσμο απόψεις και πληροφόρηση που θα σε βγάλει από ένα μικρό «λούκι» και κυρίως από την άγνοια. Μπορεί να μην λες πολλά γιατί δεν θέλεις να εμφανίσεις όλες τις πηγές σου, κυρίως αν θέλεις να πουλήσεις ένα ακίνητο αλλά τελικά με την βοήθεια των φίλων σου θα γίνει καλό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Θεωρείς ότι όταν δίνεις μέσα από την καρδιά σου εκφράζεις περισσότερο τον εαυτό σου. Για αυτό και έχεις την ικανότητα να ανοίξεις πολύ περισσότερο και να κάνεις τις ανάλογες γνωριμίες, κυρίως να περάσεις καλά μέσα από διάφορες εξόδους, φίλους και διασκέδαση.
Ερωτικά: Όταν είσαι καλά μέσα σου πιστεύεις ότι θα γίνουν όλα και κυρίως θα έρθει κοντά σου ο Ταύρος με τον οποίο υπάρχει μια μαγνητική έλξη. Με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο έχετε κοινά ενδιαφέρονται και μέσα από εκεί θα βρεθείτε πιο κοντά. Αλλά μπορεί ένα κομμάτι από το παρελθόν σας να σε πηγαίνει πολύ πίσω και κάπως να είσαι απόμακρος/η ή από κάποιες στιγμές σας να απέχεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια φάση πολύ δημιουργική, χωρίς όμως να σκέφτεσαι ότι αυτά που υπάρχουν και κουβαλάς μπορείς να τα ξεπεράσεις γιατί μερικές φορές μπλοκάρεις. Η εμπιστοσύνη στο όραμά σου και τον εαυτό σου θα σε δυναμώσει και θα ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Παίρνεις πρωτοβουλίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που μερικές φορές βρίσκεις μπροστά σου. Η δύναμή σου πάντως θα φανεί στη καθημερινότητά σου η οποία σε βοηθάει να βρεις ένα καλύτερο τρόπο διαβίωσης αλλά και διατροφής. Κάποια καλά νέα για θέματα υγείας θα σε ευχαριστήσουν.
Ερωτικά: Το Λιοντάρι σε βρίσκει αρκετά ιδιαίτερο γιατί με κάποιο τρόπο χωρίς και εσύ να ξέρεις πως και γιατί θα πιάσεις τον σφυγμό του και αυτό θα σε φέρει πολύ κοντά του. Η σκέψη για τον Κριό είναι αρκετά κρυφή γιατί δεν θέλεις να φανερώσεις πως νιώθεις επειδή είστε σε απόσταση.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν διαφορές με κάποια άτομα τα οποία όμως μπορείς και τα ορίζεις γιατί έχεις τη δυνατότητα να οριοθετήσεις τον τρόπο που δουλεύεις γιατί με κάποιο τρόπο να τους κρατάς στο χέρι. Έχεις προσπαθήσει πάρα πολύ και δεν θέλεις με τίποτε να το χάσεις αυτό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Το μέλλον σου ανήκει και τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει. Για αυτό σήκωσε το κεφάλι και μην αφήνεις να σου βάζει τρικλοποδιές με βαρυσήμαντες σκέψεις και αρνήσεις.
Ερωτικά: Το συναίσθημά σου ρέει άφθονο για αυτό μπορεί να καταλάβεις πιο εύκολα τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό. Με τον τρόπο σου θέλεις να κρατήσεις το επίπεδο, επειδή όμως θα υπάρξουν αποστάσεις από την πλευρά του άλλου ατόμου δεν θα πτοηθείς γιατί αγαπάς βαθιά και τώρα το αποδεικνύεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις ένα καινούργιο λιθαράκι και θα το βοηθήσεις να μεγαλώσει τόσο, ώστε να βελτιώσεις το μέλλον και κυρίως την προσωπική σου εξέλιξη πάνω σε θέματα που έχεις δουλέψει αρκετά.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Καταλαβαίνεις ότι μπορεί να περάσεις την γνώμη σου με ένα πιο επιβλητικό τρόπο για αυτό πιέζεις και τελικά περνάει το δικό σου. Όταν μερικές φορές παίρνει σχήμα η σκέψη σου τα καταφέρνεις καλύτερα.
Ερωτικά: Η σκέψη του Υδροχόου σε μαγνητίζει πάρα πολύ γιατί βλέπεις ότι αυτό το άτομο μπορεί να σε κάνει να αφυπνιστείς και να μάθεις πολύ περισσότερα από αυτά που ξέρεις. Με τον Παρθένο νιώθεις ότι μπορείς να μοιράζεσαι πολλά μαζί του και σίγουρα αυτό που θα σας χαρακτηρίσει σαν σχέση είναι η προσφορά του ενός προς τον άλλον.
Οικονομικά & Καριέρα: Θεωρείς ότι μπορείς να κάνεις κάτι ιδιαίτερο και διαφορετικό, για αυτό θα ξεπεράσεις τις φοβίες και θα μιλήσεις ανοικτά ακόμα και με άτομα που ξέρεις ότι σε έχουν προδώσει.

Πηγή: astrology.gr