Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/12

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/12

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Δίας σου συνιστά να ακολουθήσεις μια πιο εύκολη οδό στα επαγγελματικά σου, αξιοποιώντας «άκρες» και γνωριμίες, που μπορούν να λύσουν «ως διά μαγείας» τα θέματα που σε απασχολούν. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τις παραινέσεις ενός προσώπου από το φιλικό σου περιβάλλον κι ίσως συμβάλλει στην συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά
Ο Ουρανός ορίζει την έναρξη μιας «νέας εποχής» στην προσωπική σου ζωή αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να απεμπλακείς οριστικά από τα κλισέ και τις προκαταλήψεις, που σε θέλουν «ταγμένο/η» σε έναν και μόνο ρόλο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να προωθήσει τις φιλοδοξίες σου κι ίσως πετύχεις κάτι «δυνατό», για να αξιοποιήσεις όμως τις συγκυρίες, είναι καλό να είσαι ανοικτός/η σε διαφορετικές απόψεις ή νέες εφαρμογές και να ξεφύγεις από «τα ίδια και τα ίδια». Παράλληλα, ο ενεργός Δίας προάγει την δημιουργικότητά σου, ενώ ίσως σου χαρίσει κάποιες πολύ όμορφες στιγμές κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να σε αναστατώσει τόσο, ώστε να «ξεχάσεις» μονομιάς όρκους και υποσχέσεις! Αν όμως είσαι μόνος/η τότε θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο, με το οποίο θα υπάρξει μια ευτυχής συνέχεια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί να δημοσιοποιήσεις ιδέες, γραπτά ή έργα, ίσως μάλιστα έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο ή φορέα του εξωτερικού. Σε αυτό όμως μπορεί να παίξει ρόλο κι ένα άτομο από την οικογένεια σου, που έχει τις κατάλληλες επαφές. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας ευνοεί την κάλυψη των αναγκών του σπιτιού σου, ενώ μπορεί να συμβάλλει θετικά και σε ένα περιουσιακό ζήτημα.

Ερωτικά
Τόσο ο Δίας όσο και ο Ουρανός είναι «εχθροί» της μονιμότητας και των κάθε είδους ανειλημμένων υποχρεώσεων. Από την άλλη πλευρά ο Κρόνος πολύ θα ήθελε «να σου βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι», οπότε η κρίση είναι προ των πυλών!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ένα πρόσωπο από το συγγενικό σου περιβάλλον μπορεί να σε βοηθήσει στην επίλυση διαφόρων θεμάτων. Επιπλέον ο ενεργός Δίας, ευνοεί τα ταξίδια, ενώ ίσως σε «εφοδιάσει» με κάποια εργαλεία που θα κάνουν την καθημερινότητά σου ευκολότερη. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σου προσφέρει μια ανέλπιστη λύση στα οικονομικά σου ή την ρύθμιση ενός φορολογικού θέματος.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να σου ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία, χωρίς όμως να σου προσφέρει κάποια εχέγγυα για την «μεταμέλειά» του. Κι αν αποδεχθείς την πρόταση, ίσως να (ξανά)βρεθείς σε δύσκολη θέση.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου για την διάδοση του έργου και των ιδεών σου κι ίσως έχεις να ωφεληθείς πολλά από κάθε σχετική προωθητική ενέργεια. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να επιδιώξεις μια συμφωνία ή συνεργασία, ίσως μάλιστα καταφέρεις να δικτυωθείς σε «υψηλά» κλιμάκια. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας ευνοεί τα οικονομικά σου.

Ερωτικά
Ο Ουρανός δημιουργεί διαρκώς απρόοπτα και παραδοξότητες στην προσωπική σου ζωή «μαθαίνοντάς» σε ότι όσο δύσκολο είναι να έχεις αυτό που επιθυμείς άλλο τόσο εύκολο είναι να πολιορκείσαι από πρόσωπα που δεν σε συγκινούν!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Με τον Δία να κάνει «κουμάντο» στο ζώδιό σου, αρκετά πράγματα εξελίσσονται ευκολότερα από όσο θα περίμενες κι ίσως βρεθείς σε πλεονεκτική θέση απέναντι σε όσους/ες έχουν τις ίδιες επιδιώξεις με σένα. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε μια θετική έκπληξη στα οικονομικά σου κι ίσως κάτι που μέχρι χθες έμοιαζε με «βουνό» να γίνει «παιχνιδάκι»!

Ερωτικά
Ο Ουρανός σου δίνει την ευκαιρία να «δοκιμαστείς» και σε ένα πεδίο που δεν γνωρίζεις, αυτό όμως δεν αφορά τόσο στις σχέσεις σου, όσο στην σεξουαλικότητά σου. Κι επειδή ο Δίας σε κάνει πιο «χαλαρό/η», όλα γίνονται!

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Δίας μπορεί να συμβάλλει στην επαγγελματική σου πρόοδο, έστω κι αν χρειαστεί να αποκαλύψεις κάποια από τα «μυστικά» σου! Επιπλέον, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς με οτιδήποτε αφορά στην υγεία ή την διατροφή σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να συζητήσεις με τον «άνθρωπό σου», ώστε να προλάβεις κάποιες ανεπιθύμητες εξελίξεις.

Ερωτικά
Συζητήσεις και εκμυστηρεύσεις θα σε διαφωτίσουν επαρκώς για τα δεδομένα μιας κατάστασης που σε απασχολεί κι αν πρόκειται για κάτι «απωθημένο» ή ανεκπλήρωτο, ίσως μπορέσεις τελικά να το ζήσεις!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, αναδεικνύει πολλά από τα θέματα που σε συγκινούν, την ίδια στιγμή όμως ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να «φρεσκάρεις» τις αντιλήψεις σου και να είσαι πιο ανοικτός/η στην διαφορετικότητα, αφού μόνον έτσι θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Επιπλέον, ο ενεργός Δίας μπορεί να σε ωφελήσει μέσα από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά
Από την στιγμή που ο Δίας και ο Ουρανός κάνουν «παιχνίδι», το να επιμένεις να αναζητάς το «απόλυτο» δεν θα σε οδηγήσει πουθενά. Όχι τίποτε άλλο αλλά θα πάει… στράφι και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν οτιδήποτε σχετίζεται με την επιμόρφωσή σου και ίσως έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή να βελτιώσεις την τεχνική κατάρτισή σου. Υπάρχει ωστόσο και η «παγίδα» να αναλωθείς σε ανούσιες συζητήσεις και μόνον. Το καλό είναι πάντως ότι με τον Δία να δηλώνει ηχηρά «παρών» στην ζωή σου, μπορείς να πετύχεις πολλά και στον επαγγελματικό τομέα.

Ερωτικά
Ο Κρόνος σου ζητά να πάρεις πάνω σου και την ευθύνη μιας απόφασης, την ίδια στιγμή που ο Ουρανός σου ζητά να απεμπλακείς από όποιον/α δεν σου επιτρέπει να δράσεις ελεύθερα. Η συνέχεια είναι μάλλον.. αυτονόητη!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο ενεργός Δίας προάγει την επικοινωνία σου με τον «έξω» κόσμο, αυτό όμως μπορεί να μην σου αρέσει και τόσο, ιδιαίτερα αν δημοσιοποιηθούν πράγματα τα οποία θεωρείς πως σε εκθέτουν. Πάντως μην αναλώσεις τον χρόνο σου δίνοντας διαρκώς αχρείαστες εξηγήσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σου συνιστά να μην θεωρείς τίποτα σαν δεδομένο σε σχέση με ένα περιουσιακό ζήτημα.

Ερωτικά
Δείχνεις απρόθυμος/η να μπεις σε μια σχέση που σε καλύπτει σε πολλά αλλά σου φαίνεται πολύ «εύκολη» για τα δεδομένα σου, την ίδια στιγμή όμως «ψάχνεσαι» με ένα πρόσωπο που απλά σε ταλαιπωρεί! Κι ύστερα ποιος/α θα… φταίει;

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε βοηθά να αναδείξεις αλλά και να «εξαργυρώσεις» την διαφορετικότητα σου, κατακτώντας μια θέση ή έναν στόχο που πραγματικά σου αξίζει και επιπλέον σε «εξιτάρει». Παράλληλα, ο ενεργός Δίας ευνοεί τα οικονομικά σου, διευρύνοντας την αγοραστική σου δύναμη κι ίσως προμηθευτείς κάποια εργαλεία ή αξεσουάρ, που θα κάνουν την ζωή σου ευκολότερη.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση το πρώτο μέλημά σου είναι να «ξεγλιστρήσεις» από τις τάσεις ανεξαρτησίας σου που μπορεί να ενταθούν. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε έχεις όλα τα περιθώρια να «παίξεις» και να πειραματιστείς!

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο ενεργός Δίας είναι πρόθυμος να σου προσφέρει εναλλακτικές λύσεις σε πολλά από αυτά που σε απασχολούν, κυρίως μέσω συνεργασιών και γενικότερα της βοήθειας των άλλων. Σε κάθε περίπτωση, έχεις να ωφεληθείς πολλά από την δικτύωση και τις δημόσιες σχέσεις σου, ενώ παράλληλα ο ενεργός Ουρανός μπορεί να βελτιώσει με μάλλον απροσδόκητο τρόπο και τις οικονομικές σου προοπτικές.

Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που ο Δίας ευνοεί μια «παιχνιδιάρικη» σχέση η οποία θα σε καλύψει τουλάχιστον κοινωνικά, ο Ουρανός σε ωθεί να επιλέξεις μια άλλη που δείχνει πιο «ενδιαφέρουσα» αλλά στην πραγματικότητα είναι «φορτωμένη» με παραδοξότητες.

 

 

 

Πηγή: astrology.gr