Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/6

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/6

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Δεν μπορείς να αντισταθείς στην καχυποψία και έτσι όλα θα σου περάσουν από το μυαλό. Το καλό και το κακό θα είναι για σένα το επίκεντρο των εσωτερικών ανασκαφών σου. Πάντως κάπου θα έχεις ανάγκη να εξασφαλίσεις τα εσώψυχά σου για αυτό θα μιλήσεις με ένα άτομο που εμπιστεύεσαι.
Ερωτικά: Έχεις να ασχοληθείς με το υπαρξιακό και το σεξουαλικό κομμάτι της σχέσης στην ζωή σου και σίγουρα γίνεσαι πολύ πιο σοβαρός/η γιατί δεν θέλεις να παίζεις με αυτά. Εσύ όταν φιλοσοφείς και πηγαίνεις βαθιά το κάνεις με πάθος.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις να πληρώσεις ασφάλειες, φόρους αλλά και μια υποχρέωση από το παρελθόν. Μπορεί να σου χρωστάνε και να σκέφτεσαι να τα ζητήσεις, αν οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Θέλεις να είσαι πολύ κοντά με τα άτομα που αγαπάς και θα τους βοήσεις να εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους. Αυτό σε υποχρεώνει κάπως να φέρεσαι απόλυτα και να πιέζεις και εσύ προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα ξεπεράσεις την απογοήτευση που έχεις και έτσι με την ελπίδα στην καρδιά θα κυνηγήσεις τον έρωτα στο πρόσωπο ενός Ταύρου.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να πάρεις αποφάσεις για μια δουλειά που κάνεις, πέρα από την καθημερινή σου, και ίσως τώρα βρεις τρόπο να τη σχεδιάσεις καλύτερα. Πάντως αν η ασχολία σου περιλαμβάνει φαγητό, να ξέρεις ότι θα πετύχεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Αυτό που θέλεις είναι να κάνεις κάτι που είναι πολύ χρήσιμο και για τους άλλους. Σίγουρα ό, τι κάνεις θα είναι με έρευνα, ακόμα και το πιο μικρό για να ξεπεράσεις τις πρακτικές δυσκολίες. Μια συνήθεια που σε καταπιέζει αρκετά, φρόντισε να την κοντρολάρεις
Ερωτικά: Ο Σκορπιός σε σκέφτεται αλλά δεν θέλεις να σου πάρει τον αέρα και κρατάς μια στάση πολύ απόλυτη. Ένας περίπατος στην θάλασσα με το αγαπημένο σου πρόσωπο θα σε ελαφρύνει απ’ όλο το βάρος.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να βρεθείς εκτός παιχνιδιού, συζητάς και καταλήγεις σε πολύ βαθιά συμπεράσματα. Το να κάνεις έναν ιδιαίτερο συνδυασμό είναι το ιδανικό για να αποφύγεις τα λάθη του παρελθόντος. Για αυτό χρειάζεσαι ιδιαίτερη στρατηγική την οποία πρέπει να εφαρμόσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Προτιμάς να είσαι με άτομα δικά σου και έχετε κοινές εμπειρίες, ίσως και από την παιδική ηλικία. Η ανασκόπηση γεγονότων μαζί με παρέα και φίλους μπορεί να σου φέρει αναμνήσεις που σε έχουν κατά κάποιο τρόπο στιγματίσει.
Ερωτικά: Φροντίζεις για να έχεις για αυτό περιποιείσαι με τον δικό σου τρόπο τον Σκορπιό και είσαι απίκο γιατί δεν θέλεις να σου ξεφύγει κάποια προσωπική στιγμή. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα εκφράσεις με ένα πολύ καλό τρόπο τα συναισθήματά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Σου αρέσει το παιχνίδι για αυτό κάνεις χιλιάδες σκέψεις και συζητήσεις με άτομα που επίσης τους αρέσει το ρίσκο για το κέρδος. Πρόσεξε όμως τις υπερβολές, ακόμα και στα μικρά τυχερά παιχνίδια γιατί θα σε πιάσει ένα ξαφνικό πάθος για όλα αυτά.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Πολλά δουλεύουν στο πίσω μέρος του μυαλού σου και δεν εκδηλώνεις εύκολα αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι. Μέσα στο σπίτι σου υπάρχει μια ηρεμία την οποία όμως για σένα είναι βαρετή. Μπορεί να ανοίξεις ένα παλιό μπαούλο και να βρεις κάποια αντικείμενα πολύ αγαπημένα.
Ερωτικά: Πιθανόν να φοράς παρωπίδες και να μην βλέπεις αυτό που πρέπει σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Μπορεί να έχεις υποψίες οι οποίες σίγουρα δεν είναι σωστές γιατί υπερβάλλεις. Με τον Υδροχόο μην ανακατέψετε θέματα οικονομικά γιατί θα έχετε εντάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Πρέπει να δεις και την άλλη πλευρά του παιχνιδιού, ίσως τη λιγότερο λαμπερή και εντυπωσιακή, αλλά αυτό που χρειάζεσαι τώρα είναι να ζητήσεις και να διεκδικήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Δείχνεις ότι έχεις αποκτήσει αρκετή πείρα στην επικοινωνία και βοηθάει στο να έχεις την άνεση να μιλήσεις ακόμα και για θέματα μεταφυσικά , αποκρυφισμού ή ψυχολογίας και να δείξεις ότι τα γνωρίζεις πολύ καλά.
Ερωτικά: Είσαι σε μια φάση που δεν θέλεις πλέον να έχεις επιφανειακή σχέση γιατί αυτό θα κάνεις αναλύσεις και μάλιστα θα προσπαθήσεις να καταλάβεις πως νιώθει και σκέφτεται ο Σκορπιός ή ο Ιχθύς γιατί πλέον πιάνεις πιο πολλά πράγματα από ό, τι παλιά.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να μη θέλεις το κοντρόλ τελικά το επιδιώκεις και παίρνεις πρωτοβουλίες που δεν έχουν όμως τόση δύναμη ώστε να καθορίσεις τα γεγονότα από εδώ και πέρα. Το καλό είναι ότι υπάρχει μια σταθερότητα και αυτό σε συμφέρει.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Θέλεις να έχεις τη βολή σου και στο σπίτι αλλά και έξω που βγαίνεις για να μην ταλαιπωρηθείς. Έχεις μυστικότητα σε ό, τι κάνεις για αυτό σήμερα δε θα είσαι με πολλούς γιατί νιώθεις ότι θα παραβιαστεί η ιδιωτικότητά σου.
Ερωτικά: Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και συζητήσεις επί συζητήσεων αλλά κάπου νιώθεις θυμό γιατί πιστεύεις ότι σε κάποια θέματα έχεις επιτρέψει να σε κακομεταχειριστούν και αυτό σήμερα σου βγαίνει έντονα. Ο Δίδυμος και Υδρόχοος σου κάνουν καλό αλλά υπάρχει κάτι και εκεί που θέλει εξυχνίαση.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς να βγάλεις συμπεράσματα για μια κατάσταση η οποία είναι ήδη πολύ κολλημένη, ειδικά αν είχες επενδύσει στο εξωτερικό ή σε άτομα που έχουν σχέσεις με αυτό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις εκείνη την δύναμη που χρειάζεσαι για να βγάλεις το φίδι από την τρύπα και κυρίως σε προσωπικές υποθέσεις που πρέπει να τις ξεμπλέξεις. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα γίνουν όλα πιο εύκολα γιατί θα έχεις την βοήθεια της οικογένειάς σου.
Ερωτικά: Έχεις την διάθεση να ανοίξεις την αγκαλιά σου και να δώσεις πολύ συναίσθημα. Ίσως να υπερβάλλεις κιόλας αλλά αυτή την στιγμή δεν σε νοιάζει καθόλου. Η σκέψη ενός Καρκίνου σου έρχεται αβίαστα και μάλλον θα βγείτε σήμερα να τα πείτε από κοντά. Επίσης, μπορεί να βιώσεις στιγμές πολύ ζεστές που θα σου θυμίζουν την θαλπωρή του σπιτιού σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αναγκαιότητα να χαράξεις ατομικές γραμμές μπορεί να σε υποχρεώσει, είτε με τη σκέψη είτε με την πράξη, να μετακινηθείς από μια θέση σε μια άλλη. Μπορεί αυτό να μην γίνει σήμερα πάντως θα γίνει σύντομα γιατί το έχεις προαποφασίσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Συμπεριφέρεσαι κάπως περίεργα γιατί δείχνεις ότι θέλεις να είσαι πολύ επιλεκτικός/η σε φίλους αλλά και σε θέματα στα οποία συζητάς. Όσο περνάει ο καιρός νιώθεις ότι κάτι αλλάζει μέσα σου και γίνεσαι περισσότερο αυστηρός/η.
Ερωτικά: Η συμπάθεια δεν φτάνει, προτιμάς και πράξεις από ένα άτομο και αυτή την φορά δεν είσαι διατεθειμένος/η να κινηθείς εσύ. Θα περιμένεις να δεις και από την άλλη πλευρά προθυμία.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να γίνεσαι συγκεκριμένος/η σε ένα θέμα, δεν λέει να εξελιχτεί, και πιστεύεις ότι πρέπει να το αφήσεις, αλλά από την άλλη έχεις και την ανησυχία της εξασφάλισης. Οπότε δεν παίρνεις απόλυτη θέση γιατί φοβάσαι μήπως χάσεις τελικά κάτι σταθερό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι με πολύ κόσμο και γνωστούς πού όμως ίσως θέλεις να έχεις εσύ το κοντρόλ για να ξέρεις τι σου γίνεται. Πάντως οι ιδέες σου πλέον είναι περισσότερο ανοικτές και εύκολες ως προς την πράξη και αυτό σε βολεύει πολύ.
Ερωτικά: Με τον Σκορπιό έχεις το θέμα και με τον Σκορπιό θα το λύσεις αλλά χωρίς εντάσεις και αποφάσεις ακραίες. Θα πιάσει ο ένας του άλλου τα βαθιά συναισθήματα και θα ξεπεράσεις τον εαυτό σου σε δηλώσεις αλλά και πράξεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Φροντίζεις για να έχεις και ίσως να δουλεύεις ακόμα και σήμερα. Θέλεις να εγκαθιδρυθείς γερά εκεί που είσαι και κάπως να τους γίνεις απαραίτητος/η. Μπορεί οι συνθήκες να μην είναι τέλειες αλλά κατά μια έννοια σου πηγαίνουν αρκετά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Βλέπεις μακριά και βαθιά σαν να άνοιξε ξαφνικά το τρίτο σου μάτι και εμβαθύνεις σε όλους και όλα. Η παρατηρητική ματιά μαζί με την έρευνα θα σου εξασφαλίσει τελικά ισορροπίες που δεν την περίμενες καν.
Ερωτικά: Επειδή πιστεύεις ότι μια σχέση πρέπει να έχει τα απόλυτα κομμάτια της για να έχει τα στεγανά, σήμερα μπορεί να το θέσεις αυτό σαν θέμα συζήτησης, ψαρεύοντας με τον τρόπο σου τις αντιδράσεις του άλλου ατόμου. Η σχέση με τον Σκορπιό θέλεις να είναι συγκεκριμένη και μέσα σε πλαίσια αλλιώς σε κάνει να αγχώνεσαι αρκετά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να εδραιωθείς σε κάτι που ήδη έχεις δοκιμαστεί, αλλά δεν έχεις πάρει την αναγνώριση που θα ήθελες Βέβαια καλύτερα είναι να κάνεις συνδυασμό του παλιού με το καινούργιο για να βγάλεις καλά αποτελέσματα.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η κατεύθυνσή σου είναι πολύ διαισθητική και κινείσαι στην κυριολεξία με μια ταχύτητα η οποία σου δίνει πληροφορίες που έρχονται με ένα γρήγορο τρόπο στο μυαλό σου.
Ερωτικά: Έχεις ένα βαθύ συναίσθημα που αυτό σου δίνει τροφή για να εκδηλώνεις την αγάπη σου αλλά και το πάθος που έχεις για τον Σκορπιό. Όμως επειδή υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου το αν πράττεις σωστά ή όχι, κρατάς και κάτι για σένα και δεν τα δίνεις όλα. Με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη έχετε έρθει πιο κοντά αλλά περιμένει ο ένας από τον άλλον να κάνει την πρώτη κίνηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις μέσα σου το πώς πρέπει να κινηθείς και με ποιό τρόπο θα μιλήσεις για να σταθείς και να κάνεις κάτι πιο μόνιμο. Όχι ότι είναι εύκολο αλλά το προσπαθείς. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι οι επιρροές της επόμενης ημέρας γιατί υπάρχουν φορές που αλλάζεις συνέχεια γνώμες.

Πηγή: astrology.gr