Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/12

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/12

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης ενδέχεται να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό κι ίσως κάποιες από τις αντιδράσεις σου να μην είναι οι ενδεδειγμένες, ιδιαίτερα αν «κολλήσουν» κάποια πράγματα που τα θέλεις «εδώ και τώρα». Παράλληλα, μπορεί να ξυπνήσει μέσα σου ο τυχοδιώκτης αλλά ακόμη και στην περίπτωση που αποκομίσεις κάποιο σημαντικό κέρδος να θυμάσαι την λαϊκή ρήση «ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα»!

Ερωτικά
Θα σου είναι μάλλον δύσκολο να βάλεις φρένο στις επιθυμίες σου αλλά καλό είναι να λάβεις υπόψη σου και τις διαθέσεις της άλλης πλευράς. Δεν αποκλείεται βέβαια να πέσεις κι εσύ «θύμα» μιας εξαιρετικά πιεστικής «πολιορκίας».

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης σε ωθεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις που στην πλειοψηφία τους σχετίζονται με την δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου. Ίσως μάλιστα αναζητήσεις και πιθανούς συμμάχους στο έργο σου, μην απορήσεις όμως αν τελικά πέσεις πάνω σε «αντιφρονούντες» που μάχονται για τα συμφέροντα τους, το ίδιο επίμονα και δυναμικά όπως εσύ.

Ερωτικά
Η επιμονή σου είναι αδιαπραγμάτευτη, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να έχεις ό,τι θέλεις κι όπως το θέλεις. Ανεξάρτητα όμως από την έκβαση των πραγμάτων το πραγματικά δύσκολο είναι να τους δώσεις μια σχετικά μακροχρόνια προοπτική.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης σε κάνει πιο δημιουργικό/η αλλά και ανυπόμονο/η σε σχέση με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου κι ίσως τελικά να βρεθείς «απέναντι» σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, στην δουλειά σου η Αφροδίτη σε ωθεί να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις με έναν πιο «ναζιάρικο» τρόπο, πρόσεξε όμως μήπως τελικά αφήσεις κάποιον/α να πιστεύει ότι «ψάχνεσαι» για άλλα πράγματα!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη με τον Άρη συνθέτουν ένα μάλλον «κλασικό» ερωτικό σκηνικό, όπου περισσεύουν οι διεκδικήσεις, οι ανταγωνισμοί αλλά και οι ζήλειες! Ίσως μάλιστα να υπάρξουν και κάποια σχετικά επεισόδια στον χώρο της δουλειάς σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Μια οικογενειακή ένταση μπορεί να ταράξει την καθημερινότητά σου, και ανεξάρτητα από το ποιο ακριβώς είναι «μήλον της Έριδος», όλα φαίνεται να οφείλονται σε ζήλειες ή ανταγωνισμούς που περίμεναν την ευκαιρία για να ξεσπάσουν! Επιπλέον, ο ενεργός Άρης σε καλεί να δράσεις πιο προσεκτικά, ώστε οι καλές σου προθέσεις να μην μετατρέψουν τελικά το σπίτι σου σε «γης Μαδιάμ»!

Ερωτικά
Υποψήφιοι/ες συνωστίζονται στην «αυλή» σου και τα εύσημα ή τα κολακευτικά σχόλια που συγκεντρώνεις σε «ανεβάζουν» ψυχολογικά. Δεν θέλει όμως και πολύ να αρχίσουν να «σφάζονται» για το ποιος/α θα κερδίσει την εύνοιά σου!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης ενδέχεται να συμβάλλει σε μια ενδοοικογενειακή σύγκρουση με την «χορηγία» μάλιστα ενός συγγενικού σου προσώπου, με εγωιστικά κίνητρα. Και γενικότερα όμως στην καθημερινότητά σου, ίσως δεν αποφύγεις τις προστριβές με κάποια άτομα που «σου πάνε κόντρα», σε κάθε περίπτωση όμως η αρχική διαφωνία μπορεί τελικά να μην είναι παρά μια ουσιώδης εκδήλωση ενδιαφέροντος!

Ερωτικά
Σύμφωνα με την λαϊκή σοφία «όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος» και πραγματικά κάτω από τις παρούσες συνθήκες πολλά είναι εκείνα που μπορεί να αλλάξουν στην προσωπική σου ζωή μέσα σε δευτερόλεπτα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης εγείρει κυρίως οικονομικά ζητήματα, τα οποία μάλιστα μπορεί να αποτελέσουν το «διακύβευμα» σε μια επαγγελματική συνεργασία κι εδώ το θέμα δεν είναι αν θα κερδίσεις κάποιο πλεονέκτημα αλλά το αν θα καταφέρεις να το διατηρήσεις. Επιπλέον, ίσως προκύψει μια οξεία διαφωνία με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, που «χαριεντίζεται» και δεν φαίνεται να καταλαβαίνει την σοβαρότητα των περιστάσεων!

Ερωτικά
Μια είδηση που θα λάβεις μπορεί να σε αναστατώσει τόσο, που να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις το ενδιαφέρον σου για ένα πρόσωπο που δεν υπολόγιζες και τόσο στα σχέδια σου. Παράλληλα μπορεί να γίνεις αποδέκτης «ποικίλων» σχολίων στο δρόμο!

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου ενδέχεται να σε φέρει ενώπιον διαφόρων εντάσεων, ίσως μάλιστα οι μεγαλύτερες δυσκολίες να προκύψουν στην αντιμετώπιση θεμάτων, όπου εμπλέκεται και ο συναισθηματικός παράγοντας. Αν όμως καταφέρεις να φερθείς διπλωματικά, θα έρθει τελικά η πολυπόθητη ειρήνευση. Και βέβαια το «μυστικό» είναι ακόμη και οι χαμένοι της υπόθεσης, να πιστέψουν ότι κέρδισαν!

Ερωτικά
Το «στοίχημά» σου δεν είναι τόσο το αν μπορείς να «κερδίσεις» το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κυρίως το κατά πόσο σε επηρεάζουν οι γνώμες κάποιων, που τελικά μπορεί να υποκρύπτουν μια ζήλεια ή έναν ανταγωνισμό προς το άτομο σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης αναδεικνύει έχθρες και αντιπαλότητες που μπορεί να υποψιαζόσουν αλλά τώρα πια κρατάς τα πειστήρια στα χέρια σου! Και παρότι η οριστική διακοπή των «διπλωματικών σχέσεων» με τον/την ένοχο θα σου αρκούσε, ίσως τελικά να δράσεις και «δίκην Ζορό» παίρνοντας πάνω σου μια οικογενειακή ή περιουσιακή υπόθεση που ακόμη κι αν δεν σε αφορά άμεσα, αντίκειται σε κάθε έννοια δικαίου.

Ερωτικά
Η παρουσία της Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε καλεί να τρυγήσεις γλυκούς καρπούς, παράλληλα όμως ο ενεργός Άρης σε ωθεί να ρισκάρεις, ζώντας έντονα την κάθε στιγμή. Πρόσεξε όμως γιατί το παρασκήνιο «οργιάζει» και μπορεί να εκτεθείς!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης ενδέχεται να δημιουργήσει μια προσωρινή αλλά πολύ έντονη αναταραχή στο άμεσο περιβάλλον σου, ίσως όμως να είσαι εσύ που θα δραματοποιήσεις τις καταστάσεις υπέρ το δέον! Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορεί να εκμεταλλευτείς την εναλλακτική που σου προσφέρει η Ιχθυακή Σελήνη και να βρεις την ηρεμία σου κοντά στη φύση ή σε ένα «ησυχαστήριο».

Ερωτικά
Φιλικά και ερωτικά «μπερδέματα» συνθέτουν μια κατάσταση στην οποία είναι δύσκολο να διακρίνεις το δίκιο και το άδικο. Εκείνο όμως που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι οι αντιπάθειες μπορεί πολύ εύκολα να «γυρίσουν» σε συμπάθειες και το αντίστροφο!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σύμφωνα με την λαϊκή σοφία «ο καλός φίλος στην ανάγκη φαίνεται», το θέμα όμως είναι τι… αξιολογείται από τον καθένα ως «ανάγκη». Ο ενεργός Άρης σε καλεί να αφοσιωθείς ολόψυχα σε έναν στόχο, εγκαταλείποντας προς στιγμή όλα εκείνα που κατά την κρίση σου δεν επείγουν, κάτι που μπορεί να εγείρει ενστάσεις από ένα πρόσωπο που θα θεωρήσει ότι το παραμελείς, οπότε ας είσαι έτοιμος/η για τις σχετικές αψιμαχίες!

Ερωτικά
Όσο πετυχαίνεις να ξεχωρίζεις, τόσο θα γίνεσαι στόχος κάποιων που είτε σε ζηλεύουν, είτε δεν έχουν τα προσόντα για να σε μιμηθούν, καλό είναι όμως να μην μπεις στον πειρασμό να πέσεις στο επίπεδό τους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Με τις «ευλογίες» του Άρη καλείσαι να εντείνεις τις προσπάθειές σου και να πασχίσεις για εκείνα που κατά την γνώμη σου κάνουν τον κόσμο γύρω σου καλύτερο. Καλό είναι όμως να βάλεις στο περιθώριο κάποια «υπερβολικά» αιτήματα ή ιδιοτροπίες των άλλων, όπως επίσης να αποστασιοποιηθείς από την μετριότητα και να μην αναλωθείς σε συγκρούσεις με εγωιστικά κίνητρα που δεν οδηγούν πουθενά.

Ερωτικά
Από θεωρίες σκίζεις, το θέμα όμως είναι ότι στα θέματα καρδιάς οι «εξισώσεις» σου αποδεικνύονται άκυρες ή αναποτελεσματικές. Δώσε λοιπόν περισσότερο χώρο στην συναισθηματική σου έκφραση, που βρίσκεται πολύ πιο κοντά στην αλήθεια σου!

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες για την βελτίωση των οικονομικών σου, παράλληλα όμως φαίνεται δύσκολο να αντισταθείς στον πειρασμό να ξοδέψεις άμεσα ό,τι πάρεις, ειδικά αν πρόκειται να εκπληρώσεις τους πόθους σου για ένα ταξίδι. Επιπλέον, ίσως προκύψει μια σύγκρουση με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, το οποίο «ζει σε άλλο κόσμο», εγείροντας υπερβολικά αιτήματα.

Ερωτικά
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι αν «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο θα… κάνεις πάταγο, το θέμα όμως είναι αν τελικά αν θέλεις και μπορείς να διαχειριστείς αποτελεσματικά κάποιες «κρούσεις», που ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια της «καλής συμπεριφοράς»

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr