Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/12

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/12

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις έντονη δραστηριοποίηση και θα βρεθείς με άτομα που έχετε κοινές ιδέες αλλά και ένα τρόπο να περνάτε καλά χωρίς να υπάρχουν διαφωνίες και αντιθέσεις. Η σχέση με ένα φίλο σου θα γίνει καλύτερη και κυρίως με τον Υδροχόο που μπορεί να είχατε απομακρυνθεί.
Ερωτικά: Η λανθασμένη επικοινωνία θα διορθωθεί, περισσότερο από την δική σου πλευρά και αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα δεις ότι θα καταλήξεις σε μια απόφαση που είναι πολύ εύκολη για σένα και είναι η συμφιλίωση με τον Ζυγό ή τον Τοξότη.
Οικονομικά & Καριέρα: Προοδεύεις με τον τρόπο σου γιατί κάθε ημέρα κάνεις και μια κίνηση που είναι υπέρ σου, οπότε θα προσπαθήσεις να ξεχάσεις τα κακώς κείμενα και θα δεις μόνο τα καλά σημεία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις πολλά να κάνεις και κυρίως να βελτιώσεις κάπως κάποιες σχέσεις με άτομα που ίσως να έχεις βρεθεί στην μέση και πιστεύεις ότι έχεις εκτεθεί. Για αυτό θα προσπαθήσεις να ακούσεις και τις δυο πλευρές των εμπλεκόμενων.
Ερωτικά: Με τον Ζυγό βρίσκεσαι σε μια φάση που όλο και προσπαθείτε να είστε μαζί και όλο κάτι γίνεται και απομακρύνεστε. Το κυνήγι ενός Υδροχόου δεν είναι εύκολο για αυτό θα δοκιμάσεις πολλούς και ποικίλους τρόπους για να έρθετε κοντά. Μπορεί να μην συμφωνείς με τον τρόπο επικοινωνίας του που είναι πολύ φιλικός αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σχέση με κάποια άτομα που έχετε κοινές κατευθύνσεις θα σε οδηγήσει σε μια εποικοδομητική συνεργασία, η οποία θα σε αναγκάσει να βρεθείς και να συμφωνήσεις μαζί τους. Τελικά θα έχεις ένα σημαντικό αποτέλεσμα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα μπορέσεις να κάνεις κινήσεις που θα σε απελευθερώσουν και θα δοκιμάσεις ανοίγματα προς νέες κατευθύνσεις που σίγουρα θα σε φέρουν σε επαφή με κάτι καινούργιο και ιδιαίτερο.
Ερωτικά: Πιθανόν να νιώθεις καλά και να εξιδανικεύεις μια κατάσταση που όμως αν δεν δώσεις εσύ πρώτα τα σωστά δείγματα δε θα μπορέσει και το άλλο το πρόσωπο να σε ακολουθήσει. Αν πιστεύεις ότι θα βγεις από το χάος, τώρα θα πρέπει να κινηθείς για να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν έχεις συναισθήματα ή όχι για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Κινείσαι πολύ δυναμικά και ξέρεις προς τα πού να ψάξεις γιατί κάτι έχεις αρχίσει να βλέπεις στον ορίζοντα που θα σου δημιουργήσει την διάθεση να δράσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Ζυγίσεις τα πράγματα γιατί δεν είναι εύκολο να αποφασίσεις για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί, κυρίως επειδή υπάρχουν διαφωνίες ή έχεις αμφιβολίες. Οπότε θα βρεθείς να λύσεις κάποια πράγματα άμεσα και χωρίς πολλές περιστροφές.
Ερωτικά: Σε προβληματίζει ένας Ζυγός γιατί αποφάσισε να σου μιλήσει ξεκάθαρα και ίσως να ενοχλήθηκες υπερβολικά, όμως θα σε ξεμπλέξει πολύ. Με τον Κριό ή Υδροχόο κάνεις προσπάθειες για να περάσεις πιο καλά αλλά δεν εξαρτάται μόνο από σένα αλλά και από το άλλο άτομο.
Οικονομικά & Καριέρα: Επικοινώνησε αυτά που σε ενοχλούν γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα ξεφύγεις από τα ίδια και δεν θα φιμωθείς σε θέματα που σε αφορούν άμεσα. Το πιο σημαντικό είναι να τα πεις εκεί που πρέπει κι όχι εκεί που θα μεταφερθούν μέσω άλλων.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Δείχνεις ένα πρόσωπο πολύ άνετο επικοινωνιακά. Αυτό θα κάνει πιο εύκολη την επαφή, ακόμα και με κάποια άτομα από την οικογένειά σου που σε έχουν ενοχλήσει. Η εμφάνισή σου αλλά και η αύρα σου θα σε βοηθήσει σε κάτι συγκεκριμένο που θέλεις να κάνεις.
Ερωτικά: Αναζητάς τα όμορφα λόγια για αυτό και εσύ θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό κι ίσως εκπλήξεις το άτομο που σε ενδιαφέρει γιατί είσαι πολύ θετικός/η και δείχνεις ότι το υπολογίζεις πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Αυτό θα βοηθήσει γιατί θα κολακέψεις με την καλή έννοια, οπότε αυτόματα θα καμφθούν οι αρνητικές εικόνες αν υπάρχουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Θεωρείς ότι, μετά από μια μεγάλη διαδρομή, κάπου έχεις φτάσει γιατί καταλαβαίνεις ότι έχει κάποια άμεσα αποτελέσματα η δράση σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Μπορεί να θέλεις να φτιάξεις τον χώρο σου και η αρμονία και η ομορφιά θα σε επηρεάσουν αισθητά γιατί κάπου έχεις ανάγκη να ζήσεις μέσα σε καλαίσθητο περιβάλλον αλλά και σε πολύ ισορροπημένες σχέσεις.
Ερωτικά: Βρίσκεις διάφορες δικαιολογίες για να μην χαλάσεις την σχέση σου με ένα άτομο που ίσως και να σε προκαλεί αλλά αναγνωρίζεις ότι μπορεί και να δοκιμάζεσαι και θα πρέπει να περάσεις τις εξετάσεις του.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη από κάποια χρήματα και ίσως ντρέπεσαι να τα ζητήσεις, αν εξαρτάσαι από το άτομο που είναι να στα δώσει. Μην δειλιάσεις και ξεκίνησε από τώρα να μαζεύεις τα δεδουλευμένα σου. Το πιο εύκολο για σένα είναι η διαπραγμάτευση τουλάχιστον για σήμερα.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Ανταμείβεσαι με κάποιο τρόπο γιατί βλέπεις κάποιες προσδοκίες σου να υλοποιούνται εύκολα, ακόμα και με μια και μοναδική σου συζήτηση. Το να δικαιωθείς μερικές φορές είναι θέμα χρόνου κι αν πάλι δεν γίνει αυτό, αρκεί να δικαιωθείς μέσα σου με το να αξιολογήσεις καλά τον εαυτό σου, οπότε δεν θα σε νοιάξει τι θα γίνει στο μέλλον.
Ερωτικά: Θέλεις να κάνεις το δικό σου χωρίς όμως να ξεπερνάς τα όρια σου, δηλαδή ακούς και τα θέλω του άλλου ατόμου γιατί γενικά έχεις την ευστροφία να καταλαβαίνεις τι χρειάζεται να κάνεις για να μην χαλάσει η σχέση σου. Το νιώθεις πλέον ότι κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο γιατί εσύ έχεις αλλάξει.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις ανοίγματα και αυτό σε χαροποιεί γιατί πιστεύεις ότι κάτι θετικό μπορεί να γίνει στο μέλλον. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα μπορέσεις να δικαιωθείς γιατί ό, τι ζητήσεις εύκολα θα γίνει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Θα σταματήσεις να παραπονιέσαι και θα δυναμώσεις. Θα δεις την κατάσταση κάποιων ατόμων που μπορεί να είναι χειρότερη από τη δική σου. Αν παραμένεις ανικανοποίητος /η, για να το ξεπεράσεις, θα πρέπει να βλέπεις και τα προβλήματα των άλλων που ίσως είναι μεγαλύτερα. Για αυτό θα χρειαστεί να ευγνωμονήσεις για την κάθε στιγμή.
Ερωτικά: Συγκεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε ένα Κριό και ίσως να δείξει πλέον η πυξίδα προς τα πού πρέπει να κατευθυνθείς. Πιθανόν με το Λιοντάρι να αποφασίσεις να μείνετε μακριά και αγαπημένοι.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να δεις πιο αισιόδοξα αλλά και με υπομονή ένα πρόβλημα για το οποίο μπορεί να μην θέλεις να μιλήσεις, γιατί λόγω του χαρακτήρα σου να το έχεις μεγεθύνει και τώρα να πάρει τις σωστές του διαστάσεις. Για αυτό μην στεναχωριέσαι και θα βρεις την άκρη στην προσωπική σου δουλειά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και κυρίως θέλεις να έχεις το πάνω χέρι παρόλο που δείχνεις ότι έχεις καταλάβει ότι τίποτε δεν γίνεται αν είσαι μόνος/η. Για αυτό δεν σου αρέσει να μένεις μακριά από τους φίλους σου και τα ενδιαφέροντά σου.
Ερωτικά: Η φροντίδα της επικοινωνίας είναι και αυτή σημαντική γιατί καταλαβαίνεις ότι όλα μπορούν να αλλάξουν και να γίνουν πιο ανοικτά και με περισσότερο φως. Η εκτίμηση απέναντι σε ένα Ταύρο μπορεί να θέλει χρόνο για να εδραιωθεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να συγκεντρώσεις πολλά στοιχεία για να οδηγήσεις την κούρσα με μεγάλη ταχύτητα κι ό, τι κάνεις τώρα θα σε βοηθήσει άμεσα να ξελασπώσεις από ένα κομμάτι του παρελθόντος σου. Για αυτό ζήσε στο εδώ και τώρα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Διώξε τις ενοχές από πάνω σου γιατί δεν είναι εύκολο να λύσεις το κουβάρι από μέσα σου, όταν τα βλέπεις όλα μπλεγμένα και δύσκολα. Είναι σημαντικό να ελαφρύνεις από για να δεις μπροστά σου καθαρά κάποιες λύσεις.
Ερωτικά: Μην αφήνεις την φαντασία σου να χαλάει την υπάρχουσα ή μια μελλοντική σχέση σου και βάζεις καλούπια που δεν μπορείς εύκολα να τα σπάσεις. Καλό είναι να ζήσεις στο τώρα για να βιώσεις χωρίς παρωπίδες ακόμα και αυτή την στιγμή που δεν εκφράζει την αλήθεια της καρδιάς σου. Η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου θα σου δώσει κάτι καλό, αρκεί να έχεις ελπίδα και προσμονή για το μέλλον σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσεις μεγαλύτερες συμπάθειες μέσα στην δουλειά σου για να έχεις κάποια μελλοντική εξασφάλιση. Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεσαι σε ανοικτή επικοινωνία με περισσότερους ανθρώπους γιατί θα καταλάβουν τι ακριβώς κάνεις και σίγουρα θα αξιολογηθείς με πιο καλό τρόπο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Θέλεις να ζήσεις το εδώ και τώρα και αυτό σε βοηθάει να συγκεντρωθείς και να μην αγχώνεσαι συνέχεια για το παραμικρό. Μην δώσεις σημασία σε μια κακιά ερμηνεία κάποιων που ίσως δεν θέλουν να τα έχεις καλά με ένα άλλο άτομο. Μην τσιμπήσεις και μην παραμείνεις στον αρνητισμό γιατί θα χάσεις την καλή σου διάθεση. Επειδή είσαι σε φάση συμβιβασμού και ειρήνης μάλλον δεν θα δώσεις συνέχεια σε κάτι που μπορεί ακόμα και να σε ενόχλησε.
Ερωτικά: Διαθέτεις ιδιαίτερη γοητεία και σίγουρα δεν θέλεις να ερμηνεύσεις αρνητικά ακόμα και μια, όχι πολύ καλή, συμπεριφορά ενός Σκορπιού. Επειδή όλα ξεκινούν από το μυαλό δεν θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία γιατί νιώθεις ότι έχεις την δύναμη να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να υπάρχει μια μεγάλη αλλαγή στην ζωή σου και με τον Άρη εκπαιδεύεσαι για να κάνεις κάτι πολύ δραστικό και εντυπωσιακό συγχρόνως. Βέβαια δεν θα επιτρέψεις να πας πιο κάτω γιατί τώρα νιώθεις ότι θα αρχίσει το ανέβασμά σου.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Είναι σημαντικό να νιώσεις ότι πρέπει να ζεις την κάθε ημέρα σαν να είναι η πιο σημαντική σου. Τώρα κάτι διδάσκεσαι και μαθαίνεις που θα σε βοηθήσει να πετάξεις από πάνω σου κάποιες παλιές συνήθειες. Αν κάνεις θετικούς λογισμούς σίγουρα θα βοηθήσεις και τον εαυτό σου και τους γύρω σου.
Ερωτικά: Αν νιώσεις συμπόνια για το άτομο που σε ενδιαφέρει ίσως μπορέσεις να καταλάβεις τι θέλει από εσένα και με αυτόν τον τρόπο να λυθούν οι διαφορές σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις διάφορες προσφορές για συνεργασία αλλά ίσως εσένα δεν σου φαίνονται εύκολες γιατί θα πρέπει να συμβαδίσεις ακόμα και με άτομα που δεν ταιριάζεις καθόλου μαζί τους. Όμως το πιο σημαντικό είναι να βοηθήσεις την δική σου ένταξη σε μια καλύτερη ομάδα για να δοκιμάσεις και κάποια καινούργια πράγματα.

Πηγή: astrology.gr