Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/5

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/5

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Κάθεσαι και βάζεις μια σειρά γιατί δεν σου αρέσουν κάποια πράγματα επειδή έχουν ξεφύγει από τον έλεγχό σου. Αυτό σε όποιο τομέα και αν το κάνεις θα είναι πολύ καλό γιατί θα μαζευτείς και θα έχεις επίγνωση τι γίνεται ανά πάσα στιγμή. Ένα ωραίο γεύμα με καλό κρασί είναι κάτι που μπορεί να απολαύσεις.
Ερωτικά: Αποφεύγεις τις εντάσεις και το στρες γιατί θέλεις να περάσεις ήρεμα, όμως έχεις μια ανησυχία μέσα σου κι αυτό είναι ένα καθαρό δικό σου κομμάτι που πρέπει να το ελέγξεις γιατί δεν σου αρέσει να έχεις ανασφάλεια, κυρίως αν αφορά σε ένα Υδροχόο.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις μπλεξίματα για αυτό προτιμάς να τα βάλεις κάτω και να δεις τι πρέπει να πάρεις εσύ και τι κάποια άλλα άτομα που συνεργάζεστε. Το ζητούμενο είναι να καταφέρεις να πληρώσεις ένα μεγάλο ποσό που μπορεί τώρα να σε πιέζει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Λόγω της Νέας Σελήνης που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου έχεις αποφασίσει να κάνεις ατομικές κινήσεις οι οποίες σου εξασφαλίζουν και ένα κομμάτι ανεξάρτητης δράσης και ελευθερίας. Μέσα σου κάνεις αλλαγές και μάλιστα με ένα επώδυνο τρόπο γιατί έχει μπει μια αλήθεια στο κεφάλι σου που μάλλον την είχες ξεχάσει.
Ερωτικά: Αν προσπαθήσεις να αλλάξεις μια εξαρτημένη σχέση θα βρεις αντιστάσεις αλλά όχι και πολύ μεγάλες. Τουλάχιστον από την πλευρά σου είσαι έτοιμος/η να διαγράψεις με μιας κάτι που είναι πολύ άρρωστο και δεν έχει γιατρειά.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι ενισχύσεις και για αυτό θα αλλάξεις την τακτική σου και θα υποχρεωθείς να εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια που έχεις βάλει. Γιατί αν φημίζεσαι για κάτι είναι η υπομονή σου. Τώρα «συν Αθηνά και χείρα κίνει» και αυτό θα το χρησιμοποιήσεις πολύ θετικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η αναγκαστική προσγείωση σε μια άχαρη καθημερινότητα σε ενοχλεί αλλά το πιο σημαντικό είναι να βρεις χρόνο για να δεις κάτι που κάνεις ασυνείδητα και μπλοκάρεις τους στόχους σου.
Ερωτικά: Από συνήθεια μπορεί να βγαίνεις με ένα άτομο και να φοβάσαι να την κόψεις γιατί δεν σου αρέσει η μοναξιά. Αντί να κάθεσαι να σκέφτεσαι όλα αυτά καλύτερα να μπεις πιο βαθιά και να εξερευνήσεις και τον εαυτό σου και τη σχέση γιατί εκεί είναι το μυστικό, κυρίως αν σε ενδιαφέρει Ταύρος ή Σκορπιός.
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές είσαι δυο ταχυτήτων η μια γρήγορη και η άλλη πολύ αργή. Σήμερα είσαι του αργού και δεν θέλεις να σε κουράζει ή να σε συγχύζει κανένας. Το μυστικό είναι να ενεργοποιηθείς αυτό το διάστημα γιατί κάτι θα έχεις να λαμβάνεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η ενεργητικότητά σου θα βοηθήσει να κάνεις υπερβάσεις και να αλλάξεις τα κακώς κείμενα. Κυρίως θέλεις να τα έχεις καλά με κάποιους φίλους που αυτό το διάστημα πιστεύεις ότι απομακρύνονται από κοντά σου άδικα.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι και δεν κάνεις κινήσεις γιατί δεν θέλεις να εκτεθείς. Όσο βέβαια παραμένεις κρυμμένος/η και δεν δείχνεις τα αισθήματά σου, τόσο δυσχεραίνεις την ροή της σχέσης. Αν πάλι είσαι μόνος/η θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις συνειδητές ότι κάτι πρέπει να αλλάξεις που δεν σου αρέσει για να μην μπλοκάρεις το σύστημα που αφορά τα ερωτικά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά σχέδια και όνειρα αλλά βλέπεις ότι καθυστερούν και δεν κινείται κάτι εύκολα. Σήμερα θα σηκώσεις το τηλέφωνο, θα στείλεις γράμματα και θα προσπαθήσεις να κινήσεις τις υποθέσεις σου.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια διαφωνία με άτομα που σου λένε αυτό που θεωρούν σωστό αλλά εσύ κρίνεις ότι είναι άσχετο. Ακόμα και η διαχείριση στην πολυκατοικία σου μπορεί να σε απασχολεί και να σε κάνει έξω φρενών γιατί υπάρχουν αρκετές διχογνωμίες.
Ερωτικά: Παραμένεις πεισματικά σε μια θέση από την οποία δεν είναι εύκολο να μετακινηθείς γιατί δεν θέλεις να εκτεθείς επειδή θα φανεί ότι άλλα υποστήριζες και μετά άλλαξες γνώμη.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ανασφάλειά σου μπορεί να κτυπήσει κόκκινο σε σχέση με τα έσοδά σου. Προσπάθησε να βρεις άμεσες λύσεις, έστω κι αν σου φαίνεται ότι μειώνεσαι στα μάτια των άλλων. Ξεκόλλα για να έχεις αποτέλεσμα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις αισιοδοξία η οποία σου αλλάζει την πραγματικότητα. Μακάρι να μπορούσες να την είχες πάντα για να βοηθούσες τον εαυτό σου και αυτούς που είναι κοντά σου. Όταν υπάρχουν ανώτερες ιδέες και ιδανικά αυτό σε κάνει και νιώθεις πολύ καλύτερα και σε εξυψώνει.
Ερωτικά: Βλέπεις ότι όταν προσπαθείς και υπάρχει αγάπη μέσα σου τότε γίνονται θαύματα τα οποία δεν περιμένεις. Η ιδιορρυθμία που έχεις καμιά φορά, χωρίς να το καταλάβεις, σε απομακρύνει από αυτά που έχεις στην καρδιά σου αλλά σήμερα θα γίνει το αντίθετο, οπότε θα νιώσεις πολύ δυνατός/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή έχεις μια συγκεκριμένη εύνοια σήμερα το ένστικτό σου μπορεί να σε σπρώξει σε κινήσεις που δεν θα τις δοκίμαζες καν γιατί τις φοβόσουν. Τώρα όμως θα είσαι πιο τολμηρός/η γιατί έχεις αυτοέλεγχο.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Πολιορκείσαι από διάφορες σκέψεις οι οποίες μπορεί να σε βαραίνουν και παρ’ όλο που βλέπεις ένα παραθυράκι, ίσως χάνεσαι σε κάποια κομμάτια του παρελθόντος τα οποία αφορούν σε μια δύσκολη ψυχολογική σου κατάσταση.
Ερωτικά: Ανησυχείς γιατί βλέπεις ότι όλα είναι πάνε πολύ αργά και αν βγαίνεις με ένα Παρθένο ή Σκορπιό δεν υπάρχει εκείνη η επικοινωνία που θα σε κάνει να πετάξεις. Αλλά κάτι σε μαγνητίζει και δεν μπορείς να ξεκολλήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις μια διευθέτηση που όμως μελλοντικά μπορεί να μην σε συμφέρει καθόλου και δείχνεις ότι περιμένεις από τους άλλους. Αυτό σε βάζει σε σκέψεις και δεν νιώθεις πολύ καλά. Αν υπάρχει πίεση για να δώσεις ένα ποσό σε ένα συνεργάτη ή σε ένα άτομο που σε είχε βοηθήσει στο παρελθόν, μάλλον θα έχεις πανικό. Ηρέμησε γιατί πάντα βρίσκεται λύση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Λύνεις το αδιέξοδο με μια φιλική κίνηση προς τους άλλους, ενώ πριν παρέμενες σιωπηλός/η. Τώρα έχεις αλλάξει γι’ αυτό η ενέργεια γίνεται πιο θετική.
Ερωτικά: Υπάρχουν στιγμές που υπολογίζεις πάρα πολύ τον/την σύντροφό σου και θέλεις να μοιράζεστε τα πάντα. Αν είσαι μόνος/η, νοσταλγείς την ημέρα που θα έχεις κοντά σου ένα πρόσωπο που θα του δίνεις μέσα από την καρδιά σου την αγάπη και την φροντίδα σου. Όσο πάντως και να μην βλέπεις μέλλον στη σχέση με το Λιοντάρι γιατί υπάρχουν αντιθέσεις, στο τέλος θα γίνουν πολλά που θα σας φέρουν πολύ κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις οπωσδήποτε βοήθεια ή οι άλλοι είναι αναγκαίο κακό για σένα αυτή την στιγμή. Αλλά βλέπεις ότι, για να προχωρήσεις δυναμικά, όλο και κάποιον/α χρειάζεσαι δίπλα σου. Δεν είσαι και πολύ εύκολος στις συνεργασίες γιατί δεν εμπιστεύεσαι. Σήμερα πάντως θα έχεις ισχυρή επιρροή από τις γνώμες τρίτων ατόμων που όμως βρίσκονται στον ίδιο χώρο με σένα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Πηγαίνεις τελείως αντίθετα από το χαρακτήρα σου κι ενώ δεν σου αρέσει ο έλεγχος τώρα μπορεί να τον κάνεις στους άλλους και μάλιστα με καθόλου διακριτικό τρόπο. Ίσως η αλλαγή σε κάποιες φίλους να μην σου αρέσει και θα ήθελες να είστε όπως παλιά.
Ερωτικά: Αμφισβητείς τα συναισθήματα του Ταύρου γιατί άλλα λέει, τελικά όμως δεν κάνει κανένα βήμα που θα σε πείσει ότι θα είναι δίπλα σου. Βέβαια έχετε διαφωνίες γιατί αυτό που τον ενοχλεί είναι η μεγάλη σου ελευθερία και η επαφή που έχεις με όλον τον κόσμο και φοβάται ότι θα φύγεις κάποια στιγμή.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να γίνουν λάθη για αυτό είσαι πολύ προσεκτικός/η σε κινήσεις και αποφάσεις. Καλύτερα να αργήσεις παρά να βιαστείς και να μην μπορείς να «μαζευτείς» από πουθενά. Αν δεν έχεις δικό σου σπίτι σκέφτεσαι ότι θα ήθελες να μαζέψεις χρήματα για να αγοράσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Γεμίζεις κάποια κενά που έχεις, βάζοντας την σφραγίδα σου σε κάτι και με την δημιουργικότητά σου ολοκληρώνεται. Μπορεί να είναι από μια γλάστρα που έχει βγάλει λουλούδι και είναι ένα δικό σου δημιούργημα μέχρι και ζωγραφική, θέατρο ή οτιδήποτε άλλο φαίνεται σαν χόμπι.
Ερωτικά: Είσαι σαν την πεταλούδα που θέλει και μπορεί ευτυχώς να πάρει το μέλι και να το μοιράσει. Δεν είσαι συνήθως έτσι και ίσως εκπλαγείς και εσύ από τον εαυτό σου αλλά τουλάχιστον δεν θα προδώσεις τις αρχές σου με αυτά που νιώθεις. Ο Σκορπιός βρίσκεται σε ετοιμότητα, προς το παρόν ως φίλος, αλλά αυτό δε σε ενοχλεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να μην θέλεις να παραδεχτείς κάποια πράγματα ή να φοβάσαι ότι θα έχουν άλλη εξέλιξη από αυτή που περιμένεις, θα δεις να γίνεται κάτι και θα είναι σημαντικό. Αρκεί να μην το περιμένεις στο πιάτο γιατί μάλλον πρέπει να κινήσεις εσύ τα νήματα για να στηθεί.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Ακόμα και σήμερα δουλεύεις σκληρά για να ξεφύγεις ίσως από τον εαυτό σου που τον βλέπεις εγκλωβισμένο και πιθανόν ακινητοποιημένο από θέματα που σε απασχολούν και είναι κυρίως πρακτικής φύσεως που δεν μπορείς να τα λύσεις εύκολα.
Ερωτικά: Η σκέψη για έναν Ταύρο που όμως είναι μακριά αυτή την στιγμή ή είστε σε απόσταση σε κάνει να τον επιθυμείς πολύ έντονα. Και αν δεν έχει γίνει ακόμα κάτι μεταξύ σας, τότε είναι που στενοχωριέσαι και θλίβεσαι. Αλλά μη σε πάρει από κάτω. Με χιούμορ και ευελιξία θα τα καταφέρεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κουραστεί από την αργοπορία. Ενώ όλο κάτι πάει να γίνει και φτάνεις κοντά στην πηγή, μετά απομακρύνεσαι και βρίσκεσαι πάλι στο μηδέν. Μην το βάλεις κάτω γιατί θα βγεις από το τούνελ.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Δε θέλεις να αποδεχτείς την πρόταση κάποιων φίλων, αλλά σε ξεσηκώνουν και τελικά υποκύπτεις και βγαίνεις μαζί τους και αυτό θα σου κάνει καλό γιατί θα ξεσκάσεις και θα ξεχάσεις. Το ραδιόφωνο και γενικά η μουσική και ο χορός είναι μια καλή ευκαιρία να σε ηρεμήσει.
Ερωτικά: Σε ενδιαφέρει υπερβολικά ο Υδροχόος αλλά δεν είναι εύκολο να κολλήσετε, εκτός αν ξεκινήσεις από φιλία που αυτό εσένα σε μπλοκάρει. Καλό είναι να αφουγκράζεσαι και τις ανάγκες του άλλου ατόμου και να προσαρμόζεσαι αναλόγως για να έχεις μια σωστή προσωπική σχέση και επικοινωνία.
Οικονομικά & Καριέρα: Βασίζεσαι πάνω σε κάποιους συνεργάτες ή φίλους και για αυτό πιστεύεις ότι όλα θα πάνε καλά. Όμως κάτι σου έχει ξεφύγει που πρέπει να το δεις άμεσα για να μην χαλάσει στην πορεία η δουλειά. Βέβαια, μπορεί να κάνεις εσύ λάθος για αυτό πρόσεξε κάποιες μικρές αυταπάτες που σου αλλοιώνουν την πραγματικότητα.

Πηγή: astrology.gr