Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/7

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/7

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα σε μεταφέρει σε μια πραγματικότητα του… χθες αλλά επιπλέον σε βάζει να συνειδητοποιήσεις την αξία που μπορεί να έχουν οι επαφές με ανθρώπους που σε συνδέουν πολλά. Αν πάντως, μείνεις στο σπίτι θα έχεις την ευκαιρία να το «ξεψαχνίσεις» και να βρεις πολλά!

Ερωτικά
Η ερωτική διάθεση σου μπορεί να «σκιαστεί» από το άγχος σου για δουλειές και υποχρεώσεις που σε κυνηγούν! Με αυτόν τον τρόπο όμως μένεις μετέωρος/η και χάνεις το «τώρα». Κάθε πράγμα στην ώρα του…

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Μια συνάντηση με πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό, θα ανασύρει ευχάριστες μνήμες και θα ανανεώσει την αισιοδοξία σου. Πάντα μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή, βασιζόμενος σε παλιές και αναλλοίωτες αξίες. Αν αποφασίσεις να βγεις έξω, η ημέρα προσφέρεται για επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και τόπους όπου η παράδοση παραμένει ζωντανή.

Ερωτικά
Επιτέλους, φως! Παρότι μια προσωπική σου υπόθεση μπορεί να σε προβληματίζει ακόμη, έχεις την ευκαιρία να ξεχαστείς και να απολαύσεις τα καλά και τα όμορφα ενός ερωτικού παιχνιδιού.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Μάθε τέχνη κι άστηνε κι αν πεινάσεις πιάστηνε… Ο Χείρωνας σε καλεί να δώσεις διέξοδο στα αδιέξοδα του παρόντος, επιλέγοντας να ακολουθήσεις έναν παλιό και «περπατημένο» δρόμο. Στα συν της ημέρας είναι η διευθέτηση ενός ξεχασμένου οικονομικού ζητήματος και -γιατί όχι;- η επιστροφή κάποιων δανεικών.

Ερωτικά
Ίσως το κλίμα να παραείναι οικογενειακό για τα δεδομένα σου αλλά αν πραγματικά ψάχνεις για την ευτυχία, σήμερα θα την συναντήσεις μόνον σε μια ζεστή φωλιά!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Οι αγκαλιές δίνουν και παίρνουν, κάτι βέβαια που σε αφήνει απόλυτα ευχαριστημένο, ιδιαίτερα αν έχουν προηγηθεί αψιμαχίες. Πέρα όμως από τις συγκινήσεις και τα φιλιώματα, δώσε χώρο και σε ενδιαφέροντα που πάντα σε «εξιτάρουν» όπως είναι η λαϊκή παράδοση και οι ιστορικές μνήμες.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η θα αναθαρρήσεις από την εκδήλωση ενδιαφέροντος ενός προσώπου που θεωρούσες πως σε ξέχασε αλλά… δεν! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση θα ικανοποιηθείς σφόδρα από την αναβίωση επικών στιγμών του παρελθόντος

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Κρυμμένα πράγματα βγαίνουν στο φως και έχεις κάθε λόγο να είσαι ευχαριστημένος/η, διαπιστώνοντας την μεγάλη αγάπη που τρέφουν κάποιοι προς το πρόσωπό σου. Στο καθαρά οικονομικό πεδίο, το τρίγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα μπορεί να σε ωφελήσει από συναλλαγές που σχετίζονται με αντίκες, συλλογές αλλά και οτιδήποτε το παραδοσιακό.

Ερωτικά
Η dolce vita υποχωρεί αφήνοντας στην θέση της, συγκεκριμένα αιτήματα: Είτε θα είσαι (και) τυπικά δεσμευμένος/η, είτε με τον νόμο χωρισμένος/η! Πάρε τις αποφάσεις σου και πράξε αναλόγως.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής σε φέρνει κοντά σε φίλους ή δραστηριότητες που σου θυμίζουν πολλά! Παράλληλα, η Αφροδίτη αλλά και η Σελήνη στο ζώδιό σου, σε βοηθούν να γίνεις το κέντρο της προσοχής και να συγκεντρώσεις όλα τα εύσημα. Δείξε λοιπόν κι εσύ τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να αρχίσεις να κτίζεις τις σχέσεις εμπιστοσύνης που επιθυμείς.

Ερωτικά
Ο Χείρωνας διεγείρει τον ρομαντισμό σου κι αρχίζεις να ονειρεύεσαι ιππότες και δεσποσύνες, μα να θυμάσαι ότι αυτό δεν είναι το δυνατό σου σημείο και πολύ σύντομα ο ρεαλισμός σου θα το ακυρώσει στην πράξη. Με μέτρο λοιπόν…

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Με την συνδρομή του Ερμή στον Καρκίνο, τα οικονομικά σου βελτιώνονται, το ίδιο και οι επαγγελματικές σου προοπτικές κι ίσως σε αυτό να παίξει ρόλο και κάποιος παλιός γνωστός ή γνωστή, που θα μεσολαβήσουν για σένα. Όπως κι αν το κάνεις, είναι από τις φορές που δικαιώνεται η αγαπημένη σου πολιτική του «άσε μια πόρτα ανοικτή»!

Ερωτικά
Δεν έχεις πρόβλημα να προσαρμοστείς σε οποιαδήποτε κατάσταση, ιδιαίτερα όταν στο ζητήσουν. Αλλά εδώ καλείσαι να «παντρέψεις» δύο αντίρροπες δυνάμεις, συμμετέχοντας σε μια σχέση το ίδιο ελεύθερη και το ίδιο εξαρτημένη!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αναμνήσεις, όνειρα και σκέψεις σε ταξιδεύουν σε ένα κόσμο που χάνεται στη λήθη αλλά για σένα μπορεί να ζωντανέψει! Εξ άλλου τι σόι «μάγος της αναγέννησης» είσαι, αν αρνείσαι μια τέτοια πρόκληση; Ακόμη, το τρίγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα θα ενθαρρύνει τα ενδιαφέροντά σου, σχετικά με παλιές ή πανάρχαιες συνταγές, επί παντός επιστητού!

Ερωτικά
Αγκαλιές φιλιά και μια «ιπποτική» αύρα διαμορφώνουν μια πραγματικότητα που αγγίζει το τέλειο. Μέχρι και πρόταση γάμου «παίζει» αλλά αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η αρκέσου στην σύσφιξη των δεσμών σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Ερμής σου δίνει την ευκαιρία να συζητήσεις και να ρυθμίσεις οικονομικά θέματα και ιδιαίτερα όσα συνδέονται με οικογενειακές ή περιουσιακές υποθέσεις. Παράλληλα και ανεξάρτητα από αυτό, καλείσαι να κάνεις μια «βουτιά» στο παρελθόν, αναζητώντας τις ρίζες σου ή όλα εκείνα που κουβαλάς είτε σαν ευλογία, είτε σαν βάρος.

Ερωτικά
Η ανεξαρτησία και το «οικογενειακό» κλίμα είναι δύο αντιφατικές καταστάσεις, που δύσκολα συνδυάζονται ισορροπημένα. Προσπάθησε τουλάχιστον να μην προσβλέπεις μόνον στην καλοπέραση σου, αφού μια τέτοια συμπεριφορά θα αφήσει πολλά κενά και ερωτηματικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Χείρωνας σου πάει πολύ, αφού «ειδικεύεται» στα παραδοσιακά σχήματα, που τόσο εκτιμάς. Και το τρίγωνο του με τον Ερμή θα σου δώσει την ευκαιρία να δράσεις σε αυτήν την κατεύθυνση, έχοντας δίπλα σου πολλούς «ομοϊδεάτες», όσο και συγγενείς. Αν μάλιστα προλάβεις να ρίξεις και μια ματιά στην Ιστορία, ακόμα καλύτερα!

Ερωτικά
Όλα κινούνται στους ρυθμούς σου αλλά πριν αρχίσεις να περηφανεύεσαι για τον ρόλο του πάτερ φαμίλια, μην ξεχάσεις και τις ουσιαστικές «υποχρεώσεις» σου απέναντι στον άνθρωπο που αγαπάς και σε αγαπάει. Το «συζυγικό» καθήκον σε καλεί!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα, σε βομβαρδίζει με συναίσθημα και δεν θες πολύ για να αρχίσεις τα αντιδραστικά σου! Σε πιο πρακτικό επίπεδο όμως μπορεί να ωφεληθείς από την αναβίωση κάποιων οικονομικών ή επαγγελματικών προοπτικών ή να λάβεις μια ξεχωριστή προσφορά από ένα οικείο σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και η συμπεριφορά σου θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια. Καλείσαι να ενδώσεις σε μια μάλλον παραδοσιακή προοπτική κι αν «υποφέρεις» ακόμη από έναν φόβο δέσμευσης ή τον ξεπερνάς ή τα τινάζεις όλα στον αέρα!

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο Χείρωνας σου τονίζει ότι αν θέλεις να αλλάξεις το μέλλον σου, πρέπει να ξεκινήσεις από το παρελθόν σου. «Εθιμικές» εξαρτήσεις και συνήθειες που κινούνται στα όρια της δεισιδαιμονίας δεν έχουν θέση στη ζωή σου, το ίδιο και οι «αμαρτίες» που κουβαλάς αλλά δεν είναι δικές σου. Κτίσε λοιπόν μια νέα, δική σου παράδοση, κρατώντας μόνον τα υγιή στοιχεία κι ό,τι άλλο γόνιμο αποκαλύψει η έρευνά σου στο παρελθόν.

Ερωτικά
Ύστερα από μια μάλλον δύσκολη περίοδο περνάς σε μια πιο τρυφερή φάση κι αν πραγματικά το θέλεις και το παρόν δεν σε καλύπτει, μπορείς να βρεις παρηγοριά στην αγκαλιά ενός ή μιας πρώην.

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr