Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/1

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/1

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου αλλά και των ενδιαφερόντων σου. Μάλιστα μια νέα γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά ταιριαστή με τα πιστεύω σου. Αν πάλι σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική δράση, δεν υπάρχει κανείς λόγος για να αρνηθείς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να δημιουργήσει μια αστάθεια τόσο στα θέλω σου, όσο και στην συμπεριφορά των άλλων απέναντι σου. Προσπάθησε να μην άγεσαι και φέρεσαι από τις καταστάσεις, αφού κάποια στιγμή όλα θα επιστρέψουν στο σημείο που ξεκίνησαν!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια σημαντική διαπραγμάτευση για ένα επαγγελματικό ζήτημα, ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να διαδώσεις και να προωθήσεις το έργο σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να επιμεληθείς κάποιων θεμάτων σχετικών με την υγεία ή την διατροφή σου, ειδικά τώρα που οι γιορτές τελειώνουν!

Ερωτικά
Ο Άρης στο κατώφλι του Σκορπιού σου υπόσχεται έντονες στιγμές με τον άνθρωπό σου αλλά πέρα από τις αγκαλιές και τα φιλιά, μπορείς να «δέσεις» περισσότερο την σχέση σου εντοπίζοντας κοινές βλέψεις για ένα μέλλον που σίγουρα μπορεί να είναι καλύτερο!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό προάγει την δημιουργικότητά σου, καλό είναι όμως να είσαι συγκεντρωμένος/η σε αυτό που κάνεις και να μην αποσπάσαι δεξιά κι αριστερά. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο διευρύνει σημαντικά το βεληνεκές των επαφών σου και συμβάλλει θετικά στην διάδοση των ιδεών και του έργου σου. Ίσως μάλιστα λάβεις μια είδηση που σχετίζεται με το εξωτερικό ή με ένα θέμα σπουδών.

Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, η Σελήνη και η Αφροδίτη θα φροντίσουν να σε ικανοποιήσουν με νέες γνωριμίες που υπόσχονται πολλά, ωστόσο για την ώρα τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα ούτε καν ως προς τις προθέσεις σου!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο δημιουργεί νέα δεδομένα στα οικονομικά σου ενώ μπορεί να λάβεις και μια σημαντική είδηση ή πληροφορία για ένα φορολογικό ή ασφαλιστικό θέμα Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να συμβούν και κάποια έκτακτα περιστατικά που θα σε αναγκάσουν να το κάνεις!

Ερωτικά
Μια απροσδόκητη εξέλιξη θα σου δώσει να καταλάβεις ότι στον έρωτα δεν έχει κανένα νόημα να σχεδιάζεις τις κινήσεις σου. Αντίθετα, τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχεις όταν αφήνεσαι στη ροή των γεγονότων, έχοντας εμπιστοσύνη στο σύμπαν!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια κάποια αναστάτωση στην καθημερινότητά σου κι ίσως τελικά να προβείς σε ενέργειες που όμως στην πραγματικότητα δεν χρειάζονται, αφού τα δεδομένα και οι καταστάσεις θα αλλάξουν πολύ σύντομα. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να συνδυαστεί με μια απρόβλεπτη, όσο και ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας.

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με τον άνθρωπό σου για όλα αυτά που θες αλλά δεν έχουν γίνει μέχρι τώρα. Αν πάλι είσαι μόνος/η, μπορεί να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε εντυπωσιάσει με τις γνώσεις του.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη την καθημερινότητά σου, δίνοντας λύσεις σε ποικίλα πρακτικά θέματα αλλά πρωτίστως σε ό,τι σχετίζεται με την εργασία σου. Ακόμη, ίσως λάβεις μια σημαντική είδηση για ένα επαγγελματικό σου ζήτημα ή να σου γίνει μια σχετική πρόταση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή οικονομική αβεβαιότητα.

Ερωτικά
Από την στιγμή που οι προτεραιότητές σου είναι κυρίως επαγγελματικές, είναι λογικό τα προσωπικά σου να μπουν σε «δεύτερη μοίρα». Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μείνεις απερίσπαστος/η στο έργο σου, αφού γύρω σου υπάρχουν πολλοί/ες με… άλλη διάθεση!

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου συμβάλλει στην διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου κι ίσως θα έχεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε ποικίλες ζυμώσεις, διεκδικώντας έναν καίριο ρόλο στις εξελίξεις. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο αναζωπυρώνει τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα αλλά και την όρεξή σου να γνωρίσεις πρόσωπα με τα οποία θα μπορούσες να μοιραστείς τις όμορφες στιγμές σου.

Ερωτικά
Ο Ερμής σου δίνει την ευκαιρία να συζητήσεις με τον άνθρωπό σου γύρω από την σχέση σας, αναζητώντας τρόπους για να γίνει πιο «λειτουργική». Αν πάλι είσαι διαθέσιμος/η μπορεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για σένα ένα πρόσωπο αρκετά νεαρής ηλικίας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να σου φέρει απρόσμενους επισκέπτες στο σπίτι αλλά και να σε βοηθήσει ώστε να βρεις τις κατάλληλες λύσεις σε θέματα οικιακού εξοπλισμού ή σε ένα περιουσιακό ζήτημα που σε απασχολεί. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να συμμετάσχεις σε παρασκηνιακές «ζυμώσεις», ώστε να προλάβεις κάποιες ανεπιθύμητες εξελίξεις σε μια συνεργασία σου.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Ζυγό «φωτίζει» κάθε κρυφή ή παρασκηνιακή πτυχή στην προσωπική σου ζωή και τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να μάθεις έγκαιρα κάτι που θα έβλαπτε εσένα ή την σχέση σου. Ίσως όμως να αποκαλυφθούν και δικά σου πράγματα που σε εκθέτουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Τόσο η Σελήνη στον Ζυγό, όσο και ο Ερμής στον Υδροχόο προάγουν την κοινωνικότητα σου και είναι βέβαιο ότι θα… δυσκολευτείς να μείνεις μόνος/η ακόμη κι αν το θέλεις! Νέες γνωριμίες κι επαφές για ποικίλα θέματα προσθέτουν ζωντάνια στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις κι ένα μικρό ταξίδι. Παράλληλα, ίσως κληθείς να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά
Εξακολουθείς να βρίσκεσαι σε πλεονεκτική θέση αφού ότι και να κάνεις τραβάς την προσοχή και το ενδιαφέρον των άλλων. Ίσως μάλιστα η Αφροδίτη στο ζώδιο σου να σου επιφυλάσσει μια μοναδική ερωτική εμπειρία, από εκείνες που μένουν αξέχαστες!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να ασκήσεις τα διοικητικά σου καθήκοντα και να επιβάλλεις την τάξη, πριν η υπερβολική δημοκρατία καταστήσει τα σχέδιά σου ανεφάρμοστα! Παράλληλα, ο Ερμής από τον Υδροχόο, σηματοδοτεί οικονομικές εξελίξεις κι ίσως χρειαστεί να ρυθμίσεις μια υπόθεσή σου. Επιπλέον μπορεί να γίνει μια «κομβική» συνάντηση με ένα πρόσωπο που γνωρίζει καλά την δουλειά και το θέμα σου.

Ερωτικά
Δεν σου αρέσει να εκθέτεις τα προσωπικά σου δεδομένα, φαίνεται όμως ότι στην παρούσα φάση θα είναι δύσκολο να το πετύχεις, αφού όσο κι αν θες να κρυφτείς η… χαρά δεν σε αφήνει! Αν βέβαια κρύβεις κάτι «πονηρό», ίσως να βρεθείς σε δύσκολη θέση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου ενισχύει τον διαμεσολαβητικό σου ρόλο σε ποικίλες υποθέσεις και σε κάνει πιο κοινωνικό. Επιπλέον, μπορεί να σου φέρει ενδιαφέρουσες ειδήσεις αλλά και να συμβάλλει στην εκμάθηση μιας νέας τεχνικής. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό «φρεσκάρει» τις πνευματικές αναζητήσεις σου, ενώ σε πιο πρακτικό επίπεδο μπορεί να σου προσφέρει την ευκαιρία για ένα ταξίδι.

Ερωτικά
Ο Ερμής σε φέρνει πιο κοντά στα νιάτα και με βασικό «όπλο» την εγκεφαλικότητά σου μπορεί να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που μάλλον δεν συναντά συχνά «τύπους» σαν εσένα! Από εκεί και ύστερα βέβαια, όλα εξαρτώνται από τις δικές σου προθέσεις.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Υδροχόο σου αποκαλύπτει μυστικά και πληροφορίες, βοηθώντας σε να αποκτήσεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τα τεκταινόμενα. Επιπλέον όμως σου ζητά να «κλέψεις» λίγο χρόνο από την κοινωνική σου ζωή και να επικεντρωθείς σε μια σημαντική δραστηριότητα που απαιτεί ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό ίσως συμβάλλει σε μια προσωρινή ανησυχία για τα οικονομικά σου.

Ερωτικά
Η αποκάλυψη ή εκμυστήρευση μιας επιθυμίας που μέχρι σήμερα έμενε κρυφή, θα σε βοηθήσει να νοιώσεις πολύ καλύτερα και σίγουρα θα σου επιτρέψει να κινηθείς πιο ελεύθερα. Ίσως μάλιστα να μάθεις και κάτι που θα σου δώσει ένα γενναίο… άλλοθι!

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr