Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/12

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/12

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό αναμένεται να δοκιμάσει την ευελιξία σου απέναντι σε καινοφανείς ή παράδοξες καταστάσεις που μπορεί να υπάρξουν (και) στην δουλειά σου. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να επιδιώξεις από μόνος/η σου να αλλάξεις ρότα, αιφνιδιάζοντας εχθρούς ή «φίλους», που έχουν ήδη καταστρώσει τα πλάνα τους, χωρίς όμως να υπολογίσουν τον «ξενοδόχο»!.

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να διαπιστώσεις ότι όσα σχέδια ή προγράμματα κι αν κάνεις, το σύμπαν έχει τον τρόπο να σε πάει εκεί που αυτό θέλει. Αφήσου λοιπόν στην ροή των γεγονότων και άφησε λίγο χώρο στην ζωή σου για το απρόβλεπτο ή το διαφορετικό.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η», πολύ περισσότερο που ο ενεργός Ουρανός «σχεδιάζει» να εφαρμόσει πάνω σου το «δόγμα του σοκ», ανατρέποντας πολλά από αυτά που θεωρείς ως σταθερά ή δεδομένα. Υπάρχει βέβαια και η λύση του να «τρελαθείς» ξαφνικά και να προχωρήσεις σε «αβέβαιες» επιλογές, κάτι που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έκανες ποτέ. Δοκίμασε όμως, δεν ξέρεις!

Ερωτικά
Από την στιγμή που οι ουρανοί κινούνται σε άλλο «μήκος κύματος» από το δικό σου, είναι προτιμότερο να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, απολαμβάνοντας την καλή παρέα ανθρώπων που δεν σε σοκάρουν, ακόμη και στις «στραβές» τους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε ωθεί να εξαντλήσεις την πειραματική σου διάθεση κι ίσως κάποιες στιγμές να φερθείς «αλλόκοτα» ή απρόσμενα αλλά τελικά. προς μεγάλη έκπληξη κάποιων, οι ενέργειές σου μπορεί να έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να έχεις τον νου σου και στα «παρασκήνια», όπου γίνονται πολλά!

Ερωτικά
Ο ενεργός Ερμής δείχνει πρόθυμος να σε φέρει σε επαφή με ένα σχετικά νέο άτομο, που ίσως σου φανεί υπέρ το δέον προκλητικό, τελικά όμως μπορεί να βιώσεις μαζί του κάτι που θα σε κάνει να αλλάξεις τις απόψεις σου για τις σχέσεις αλλά και το… σεξ!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να γίνεις πιο ομαδικός «παίκτης», τελικά όμως δεν αποκλείεται να «ανακρούσεις πρύμναν», αφού ο ενεργός Ουρανός δεν θέλει και πολύ για να σε φέρει ενώπιον καταστάσεων και συμπεριφορών που σε ξενίζουν και αυξάνουν την ανασφάλειά σου. Επιπλέον, ίσως κληθείς να διαχειριστείς κάτι απρόσμενο στον επαγγελματικό τομέα.

Ερωτικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε καλεί να ανταποκριθείς σε μια νέα πρόκληση με «ασυνήθιστα» χαρακτηριστικά. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ίσως χρειαστεί να διαχειριστείς μια απρόβλεπτη ή αλλόκοτη συμπεριφορά από τον άνθρωπό σου.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να αναλάβεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις κι ίσως τελικά να έχεις πολλά περισσότερα να κάνεις, από όσα υπολόγιζες αφού ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε απρόοπτα ή ανατροπές στο εργασιακό σου περιβάλλον. Κι επειδή τα καλύτερα αποτελέσματα έρχονται όταν είσαι συντονισμένος/η με το σύμπαν, δεν έχεις παρά να προβείς εσύ σε κάποιες αλλαγές.

Ερωτικά
Με τόσα απρόοπτα που σου συμβαίνουν, είναι μάλλον απίθανο να ακολουθήσεις κάποιο πρόγραμμα στην προσωπική σου ζωή. Ενημέρωσε λοιπόν τον άνθρωπό σου ότι αν του αρέσουν οι εκπλήξεις, τότε καλώς, διαφορετικά ας μην σε υπολογίζει..

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια νέα αρχή σχετική με τις σπουδές ή την επιμόρφωση σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να αλλάξεις την οικονομική σου πολιτική, προχωρώντας σε επιλογές ή συνεργασίες που έχουν να σου δώσουν κάτι το διαφορετικό. Ίσως όμως και να «βγεις από τα ρούχα σου» εξ αιτίας της «αλλόκοτης» συμπεριφοράς ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Ερωτικά
Ίσως συναντήσεις ένα νεαρό άτομο με το οποίο σίγουρα σας χωρίζουν πολλά αλλά ασκεί επάνω σου μια ιδιαίτερη γοητεία. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η καλό είναι να σπάσεις την σεξουαλική «ρουτίνα», δοκιμάζοντας κάτι νέο ή διαφορετικό.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να συμβάλλει σε αλλαγές ή εκπλήξεις είτε στο σπίτι είτε στις σχέσεις σου, καλό είναι λοιπόν να μην θεωρείς τίποτα δεδομένο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να κάνεις την ανάγκη φιλοτιμία και να προσαρμοστείς σε μια νέα οικονομική πραγματικότητα, έστω κι αν σε πρώτη φάση χρειαστεί να συνεργαστείς με άτομα διαφορετικών αντιλήψεων.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Ταύρο σε κάνει πολύ πιο ανήσυχο/η σεξουαλικά και με δεδομένη την ανανεωτική επιρροή του Ουρανού, το πιθανότερο είναι να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα ή να ανταποκριθείς σε μια… πρωτοφανή πρόκληση!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να ανανεώσεις δραστικά τον κύκλο των επαφών και γνωριμιών σου, ξεκινώντας ίσως από τους συνεργάτες σου, ωστόσο, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να κινηθείς με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που συνηθίζεις και να «κυνηγήσεις» την έκπληξη με ότι κι αν ασχολείσαι. Παράλληλα, η καθημερινότητά σου μπορεί να διανθιστεί με εκπλήξεις και απρόβλεπτα ή σπάνια περιστατικά.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη να δεσπόζει στο ζώδιό σου, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που σε ικανοποιεί σε αρκετά, μάλλον όμως θα έχει και πολύ διαφορετική νοοτροπία σε κάποια «φλέγοντα» θέματα, χωρίς μάλιστα να είναι ορατός κάποιος συμβιβασμός.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε ωθεί να ασχοληθείς κυρίως με οικονομικά θέματα, μην περιμένεις όμως τα πράγματα να εξελιχθούν με τον προβλεπόμενο τρόπο. Καλό είναι μάλιστα να υιοθετήσεις κι εσύ κάποιες «αδόκιμες» πρακτικές, αφού το πιθανότερο είναι να αποδειχθούν πολύ πιο αποτελεσματικές από τις «δοκιμασμένες». Επιπλέον, ίσως κάνεις μια μάλλον «εξεζητημένη» αγορά.

Ερωτικά
Μερικές φορές πιστεύεις ότι αρκούν οι υλικές προσφορές για να φέρεις κοντά σου ή να κρατήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, σήμερα όμως θα καταλάβεις ότι τα «κλειδιά» της ευτυχίας σου είναι η καλή επικοινωνία και η πνευματική «συγγένεια».

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις τολμηρές πρωτοβουλίες, ανεξάρτητα με το αν οι συνθήκες σε διευκολύνουν ή όχι. Ίσως μάλιστα να έχεις καλύτερα αποτελέσματα στα δύσκολα, βαδίζοντας «κόντρα στα προγνωστικά», ενώ αντίθετα στα θεωρητικά εύκολα μπορεί να συναντήσεις απρόσμενα εμπόδια. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε μια οικογενειακή αναστάτωση.

Ερωτικά
Σήμερα έχεις άλλον «αέρα» κι ίσως κάνεις πράγματα που θα σε εκπλήξουν! Κι αν τύχει να απορήσουν κάποιοι/ες που θα στοιχημάτιζαν στην «αξιοπιστία» σου, δεν έχεις παρά να τους πεις ότι κάθε κανόνας έχει και τις εξαιρέσεις του.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η ικανότητά σου να διακρίνεσαι στα «περίεργα» και τις «ασύμβατες» καταστάσεις, μπορεί να σε φέρει σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, αφού δεν υπάρχουν πολλοί που να μπορούν να το καταφέρουν. Ωστόσο η Σελήνη στον Ταύρο σου επισημαίνει ότι δεν έχουν όλοι την δική σου «τρέλα» κι ότι, τουλάχιστον τους οικείους σου, θα πρέπει να τους αφήσεις μακριά από πειραματισμούς και ακατανόητες για αυτούς εκπλήξεις.

Ερωτικά
Ο ενεργός Ουρανός πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να διαχειριστείς ή να αντέξεις κάθε κατάσταση, ιδιαίτερα αν στην «άλλη πλευρά» υπάρχει ένα πρόσωπο με «κλασικές» ανάγκες και αρχές!

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός ενδέχεται να συμβάλλει σε ποικίλα απρόοπτα, στην κοινωνική σου ζωή και ιδιαίτερα τις φιλικές σχέσεις σου, ωστόσο η τάση σου να αντιμετωπίζεις ως φυσιολογική ακόμα και την μεγαλύτερη παραδοξότητα, θα σε βοηθήσει να μην έχεις «τριβές» με πρόσωπα που προκαλούν για να προκαλέσουν! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο προάγει την επικοινωνία σου κι ίσως κάνεις ένα μικρό ταξίδι.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε καλεί να «κλέψεις» χρόνο από τις υποχρεώσεις σου και να απολαύσεις τα καλά ενός ταξιδιού, είτε με τον άνθρωπό σου, είτε με μια νέα γνωριμία, η οποία μάλιστα θα σε εντυπωσιάσει με τα προσόντα της!

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr