Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/3

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/3

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να κάνεις μια σωστή προετοιμασία και να οργανωθείς, προκειμένου να αντεπεξέλθεις στις εργασιακές προκλήσεις της ημέρας, που δεν θα είναι και λίγες. Παράλληλα, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να πάρεις κάποιες αποφάσεις σχετικά με την διατροφή σου. Ακόμη, ίσως χρειαστεί να φροντίσεις τα φυτά σου ή ένα οικιακό ζώο.

Ερωτικά
Η ικανότητα σου να δίνεις άμεσες λύσεις σε τρέχοντα προβλήματα μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με ένα πρόσωπο, που θα εντυπωσιαστεί από τα προσόντα σου. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μάλλον υπάρχει αντικειμενικό κώλυμμα.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο θα σου δώσει την δυνατότητα να προσεγγίσεις άτομα που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες με σένα, ίσως μάλιστα να προκύψει κι ένα κοινό πλάνο για την προώθηση των στόχων σας. Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύες σε καλεί να αξιολογήσεις τις φιλίες σου δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνες που έχουν πραγματικά κάτι να σου προσφέρουν.

Ερωτικά
Το… πρόβλημα της ημέρας δεν είναι το αν θα βρεθείς με μια «ενδιαφέρουσα» παρέα -αυτό μάλλον θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο- αλλά το ποιον ή ποια θα επιλέξεις τελικά για μια πιο στενή συντροφιά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Ερμής στους Ιχθύες τονίζει την ανάγκη μιας ιεράρχησης των στόχων σου, κάτι που αν δυσκολεύεσαι να το πράξεις, μπορεί να γίνει με την συνδρομή κάποιων ειδικών. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις κάποιες χρήσιμες επαφές με τεχνικούς του διαδικτύου. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη το σπίτι ή το γραφείο σου.

Ερωτικά
Η αναμφισβήτητη ικανότητα σου να «παραμυθιάζεις» τους άλλους γίνεται ένα ακόμη πιο αποτελεσματικό «όπλο», όταν συνδυάζεται με μικρές δόσεις αλήθειας. Εκεί είναι που ο ερωτευμένος… σηκώνει τα χέρια ψηλά!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φαίνεται πως τα ψέματα… τελείωσαν κι αν δεν θες η προσαρμογή σου στους καθημερινούς ρυθμούς να εξελιχθεί σε μια μικρή «τραγωδία», βάλε το μυαλό σου να δουλέψει σε μια πιο ρεαλιστική κατεύθυνση.
Γενικότερα, η Σελήνη στην Παρθένο σου ζητά να επικεντρωθείς σε αυτά που έχουν μια ουσιαστική χρησιμότητα για την ζωή σου, μαθαίνοντας αν χρειαστεί μια νέα τεχνική.

Ερωτικά
Εδώ τα πράγματα λειτουργούν μάλλον… ανάποδα, αφού μια λογική «προσαρμογή» στις απαιτήσεις των καιρών μπορεί να σου κόψει κάθε ερωτική διάθεση. Συνέχισε λοιπόν να ονειρεύεσαι και να ελπίζεις στο καλύτερο.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Με την Σελήνη στην Παρθένο, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε οικονομικά θέματα και… δικαίως, αφού θα έχεις την δυνατότητα να κάνεις ελέγχους και να αξιολογήσεις την αποδοτικότητα κάποιων επιλογών σου. Όσο για τον ισολογισμό σου παρά τα όποια «σκαμπανεβάσματα» κατά την διάρκεια της ημέρας, τελικά θα βγει ισοσκελισμένος.

Ερωτικά
Δεν έχουν βέβαια άδικο όσοι/ες υποστηρίζουν ότι «ο έρωτας περνάει από το στομάχι», κάτι που μπορεί να διαπιστώσεις κι εσύ, ιδιαίτερα αν η γαστριμαργική τελετουργία συνοδευτεί και από την… σημασία στην λεπτομέρεια!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις ικανότητες σου, προκειμένου να διεκπεραιώσεις τις πολλές υποχρεώσεις αλλά και τα έκτακτα περιστατικά που σε… περιμένουν! Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύες μπορεί να σε βοηθήσει μέσα από μια συνεργασία με ένα άτομο που σε καταλαβαίνει, το καταλαβαίνεις και πάνω απ’ όλα διαθέτει ειδικές γνώσεις.

Ερωτικά
Είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις ένα πρόσωπο που σου θυμίζει σε πολλά τον εαυτό σου, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει θετικά είτε σε μια φιλική, είτε σε μια πιο προσωπική κατεύθυνση, ίσως… και τα δύο!

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε εργασιακά θέματα κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις μια τάξη στα πράγματα, τοποθετώντας τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση. Επιπλέον, μπορείς να ελπίζεις και σε τεχνικές βοήθειες που θα σου λύσουν τα χέρια. Παράλληλα όμως η Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να συμβάλει σε μια προσωρινή αδιαθεσία.

Ερωτικά
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να συνεργαστείς με το ταίρι σου σε ένα μάλλον επαγγελματικό πεδίο, κάτι που θα συσφίξει ακόμη περισσότερο την σχέση σας. Αν πάλι είσαι μόνος/η, μπορεί να γνωρίσεις ένα άτομο του επιστημονικού κλάδου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο θα σε φέρει σε επαφή με άτομα που διαθέτουν ειδικές γνώσεις –ο καθένας στον τομέα του- ίσως μάλιστα μέσα από όλα αυτά να γεννηθεί και μια νέα φιλία. Από την άλλη πλευρά βέβαια δεν θα λείψουν και κάποιες «ξινές» αντιδράσεις μεταξύ φίλων. Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύες θα σε βοηθήσει να δώσεις «σάρκα και οστά» σε ένα όραμα ή μια έμπνευση σου.

Ερωτικά
Ύστερα από μια φάση ονειροπόλησης ακολουθεί πάντα η «τεχνική» αξιολόγηση και η εκλογίκευση των πεπραγμένων. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο. ξεκίνησε τις αναζητήσεις σου από τον ιατρικό κλάδο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Με την παρουσία της Σελήνης αλλά και του Δία στην Παρθένο αναμένεται να σου δοθεί μια ακόμη ευκαιρία -ή αν προτιμάς… ευκολία- για να βάλεις μπροστά ένα σχέδιο και να αναδείξεις τα προσόντα σου. Και παρότι ίσως κουραστείς από τις επαφές σου με άτομα διαφορετικών αντιλήψεων, η υποστήριξη ενός ισχυρού παράγοντα είναι… όλα τα λεφτά!

Ερωτικά
Για να φέρεις πιο κοντά ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα πρέπει να «θυμηθείς» τον τακτικό και υπεύθυνο εαυτό σου, διαφορετικά κινδυνεύεις να υποστείς μια… άνευ προηγουμένου κριτική!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η «επιστροφή» της λογικής στην καθημερινότητα σου, είναι βέβαια κάτι που θα σε χαροποιήσει, αφού οι μετρήσεις, οι κριτικές και οι αξιολογήσεις είναι το… στοιχείο σου! Όσες λοιπόν κι αν είναι οι απαιτήσεις της ημέρας έχεις τον τρόπο για να αντεπεξέλθεις με επιτυχία. Επιπλέον, η Σελήνη στην Παρθένο θα συμβάλλει σε χρήσιμες επαγγελματικές επαφές.

Ερωτικά
Ανεξάρτητα με το αν αυτό θα σε φέρει πιο κοντά ή θα σε απομακρύνει από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δεν εννοείς να κάνεις καμία παραχώρηση σε οποιαδήποτε αλήθεια πιστοποιεί η λογική σου. Ένα κι ένα κάνουν δύο, τόσο απλό!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Όποιος/α «διατυμπανίζει» ότι δεν είσαι καλός/η στα οικονομικά, μπορεί να εκπλαγεί από την αποτελεσματικότητα των ενεργειών σου και το «κρύο αίμα» που σε χαρακτηρίζει όταν έχεις πραγματικό κίνητρο. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να ρυθμίσεις μια σειρά από ζητήματα που έχουν να κάνουν με φορολογικά ή ασφαλιστικά θέματα.

Ερωτικά
Η μονίμως πειραματική διάθεση σου μπορεί να βρει «τροφή» σε νέες τεχνικές κι αν έχεις δίπλα σου το κατάλληλο πρόσωπο, είναι βέβαιο ότι θα εξαντλήσεις την εφευρετικότητα και την επινοητικότητα σου!

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Όσο ταλέντο διαθέτεις στο να ονειρεύεσαι, άλλο τόσο ικανός/η μπορείς να είσαι στην επεξεργασία κάποιων λεπτομερειών. Το συγκριτικό πλεονέκτημά σου μάλιστα είναι ότι έχοντας την «μεγάλη εικόνα», ξέρεις προς τα πού πρέπει να πάει το πράγμα. Επιπλέον, η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία.

Ερωτικά
Ενώ συνήθως εσύ είσαι ο/η «αιθεροβάμων» και οι άλλοι οι «ρεαλιστές» σήμερα δεν αποκλείεται να αντιστραφούν οι όροι και να «βγάλεις» τον πιο πρακτικό αλλά και πιο… συμφεροντολόγο εαυτό σου!

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr