Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/6

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/6

Σήμερα το απόγευμα ξεκινάει το Θερινό Ηλιοστάσιο και ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, οπότε ανοίγει πλέον επίσημα και η αυλαία του καλοκαιριού. Αυτή η περίοδος θα είναι αρκετά δημιουργική και η επιρροή της θα κρατήσει μέχρι και την φθινοπωρινή ισημερία. Αλλά για να γίνει δημιουργική θα χρειαστεί να γίνουν υποχωρήσεις και να εφαρμοστούν έξυπνες τεχνικές. Ίσως κάποια κομμάτια του παρελθόντος να εμποδίσουν τη σωστή διαχείριση, για αυτό θα πρέπει να γίνουν υπερβάσεις ή και σωστές αναθεωρήσεις. Και αν τελικά κάτι πρέπει να πληρωθεί , ας πληρωθεί άμεσα. Η δυσκαμψία και η αδιαλλαξία πάντως δεν είναι το ζητούμενο και ίσως αυτό να είναι το μοναδικό εμπόδιο αυτής της περιόδου.

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Αλλάζεις σιγά-σιγά πλεύση, γιατί θα δεις κάποιες λεπτομέρειες ή και κάποιες τεχνικές ή πρακτικές που πρέπει να εφαρμόσεις για να αποκτήσεις μια συγκεκριμένη εμπειρία. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα μιλάς πολύ περισσότερο και θα κάνεις αποκαλύψεις.
Ερωτικά: Θα προσπαθήσεις να κερδίσεις ένα χαμένο παιχνίδι και ίσως πρέπει να επιδείξεις άλλη συμπεριφορά, που κατά τη γνώμη σου δεν εκφράζει και πολύ τον εαυτό σου. Με τον/την Παρθένο θα βρεις κάτι κοινό που θα σε βάλει να ξανασκεφτείς το πρόσωπό του σαν υποψήφιο/α για σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν χάνεις καθόλου χρόνο και βρίσκεις άμεσα μια λύση που θα σε καλύπτει. Τα διάφορα διαδικαστικά που μπορεί να σε απασχολήσουν θα τα συζητήσεις από εβδομάδα. Από σήμερα όμως θα έχεις αγωνία και θα σπάσεις το κεφάλι σου ώστε να βρεις λύσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα νιώσεις μια μεγάλη πίεση να αποδείξεις τον εαυτό σου γιατί πιστεύεις ότι δεν γίνεται να λειτουργήσεις διαφορετικά. Ευτυχώς όμως θα ξεπεράσεις γρήγορα την κρίση και θα εκφραστείς περισσότερο ελεύθερα.
Ερωτικά: Θεωρείς ότι χρειάζεσαι μια μεγάλη αγάπη και αυτή η ανάγκη μπορεί να σου βγει πολύ έντονα. Για αυτό δεν θα βάλεις καθόλου νερό στο κρασί σου, αλλά μάλλον δεν θα σε βοηθήσει. Έχεις πάντως τη δυνατότητα για να προστατέψεις τον εαυτό σου να τα δεις όλα κάτω από το πρίσμα της λογικής.
Οικονομικά & Καριέρα: Με τη λογική διαχειρίζεσαι καλύτερα όλες σου τις οικονομικές διαθέσεις. Για αυτό θα προσπαθήσεις να προσγειώσεις τα γούστα σου σύμφωνα με τις δυνατότητές σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις μια δυναμική η οποία σε βοηθάει να μην παραδώσεις τα όπλα. Συζητήσεις για βιβλία, δοκίμια αλλά και για θέατρα ή άλλου είδους θεάματα σε ικανοποιούν γιατί τρέφουν το μυαλό σου και αυτό το έχεις μεγάλη ανάγκη. Αν σου έχουν κάνει πρόταση για ένα ταξίδι πες γρήγορα το ναι γιατί θα είναι ευκαιρία για σένα. Αν έχεις γεννηθεί την τελευταία ημέρα θα νιώθεις ότι υπάρχουν κάποια εμπόδια μαζί με συναισθήματα ανασφάλειας που προέρχονται από το παρελθόν τα οποία θα πρέπει να ξεπεράσεις.
Ερωτικά: Έχεις μεγάλη ανάγκη να ζήσεις ένα ειδύλλιο όπως το θέλεις εσύ. Η επιλογή ενός μεγαλύτερου ατόμου πιθανόν να σε αναγκάζει να κινηθείς ώριμα και με μεγάλη προσοχή. Ο Σκορπιός μπορεί να είναι ένας από αυτούς.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς ακόμα και σήμερα να αναβαθμίσεις τον εαυτό σου, προσθέτοντας γνώσεις που θα σου φανούν απαραίτητες στην επαγγελματική σου ανέλιξη. Μην τα παρατήσεις όμως γιατί θα χάσεις τις ευκαιρίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Σήμερα το απόγευμα μαζί με το Θερινό Ηλιοστάσιο θα μπει ο Ήλιος στο ζώδιο σου και θα σηματοδοτήσει μια τελείως καινούργια εποχή για σένα που θα σε αναζωογονήσει και θα σε ανανεώσει σε ενέργεια αλλά και σε ζωτική δύναμη. Σκέφτεσαι και λες τα δικά σου και κάπως δεν συντονίζεσαι εύκολα με τους υπόλοιπους, γιατί σε απασχολεί πολύ το πως θα εφοδιαστείς με πράγματα και υλικά που θα σε κάνουν να ζήσεις μοναδικές και ξεχωριστές στιγμές. Σπα ή μασάζ θα είναι ένα βασιλικό δώρο στον εαυτό σου για να ξεκουραστείς .
Ερωτικά: Οι διαθέσεις σου δεν πηγαίνουν πάνω-κάτω γιατί έχεις αποφασίσει να είσαι σταθερός/η οπότε αυτό σε βοηθάει να καταλήξεις σε σωστά συμπεράσματα και κυρίως αγάπης. Το ότι σκέφτεσαι ένα Δίδυμο αλλά φοβάσαι να το παραδεχτείς δεν βοηθάει την κατάσταση. Καλύτερα η αποδοχή και μετά βλέπεις τι θα κάνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να τα έχεις όλα δικά σου και αυτό βέβαια δεν είναι εύκολο. Αλλά έχει βγει από μέσα σου μια μεγάλη επιθυμία να κερδίζεις για να μη στερήσεις από τον εαυτό σου αυτά που έχεις ανάγκη. Ίσως ακόμα και σήμερα να διαλέγεις και να προτιμάς μόνο τα καλύτερα και τα πιο ακριβά.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Γίνεσαι το επίκεντρο είτε βοηθώντας άλλα άτομα είτε κάνοντας κάτι που έχει κατά την γνώμη σου διαχρονική αξία. Αυτό πάντως που νιώθεις είναι μοναδικό γιατί είσαι ένας βασιλιάς/βασίλισσα στον θρόνο του. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο κάποιες ιδιαίτερες συνθήκες και κυρίως κάτι από το παρελθόν μπορεί να σε εμποδίζει να νιώθεις αυτήν την άνεση και να κρατάς αποστάσεις από όλους και όλα.
Ερωτικά: Συμπεριφέρεσαι πολύ γενναιόδωρα και αυτό σίγουρα σου ανοίγει πόρτες. Αν πάλι δεν γίνεται και τίποτα, δεν σε νοιάζει, γιατί είσαι πολύ καλά με τον εαυτό σου. Αυτό που βλέπεις είναι ότι είσαι έτοιμος να αγαπήσεις αληθινά και να δώσεις μέσα από την καρδιά σου γιατί τώρα βγάζεις την ουσία σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι συνθήκες σου φαίνονται πολύ καλές και το πεδίο για να δράσεις είναι μεγάλο. Το θέμα σου είναι πως θα βάλεις να δουλέψει όλο αυτό το σύστημα γρήγορα και χωρίς να χάσεις την χρονική ευκαιρία. Αυτό είναι που σε απασχολεί γιατί υπάρχουν κολλήματα από το παρελθόν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια καλή φάση και προσπαθώντας περισσότερο να είσαι καλά με τον εαυτό σου γίνεσαι καλά και με τους άλλους. Μπορεί να νιώσεις ότι είσαι το μοιραίο πρόσωπο σε μια υπόθεση και τα νήματα κινούνται από ένα αόρατο χέρι. Γιατί μερικές φορές πιστεύεις ότι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα για να αλλάξεις τα γεγονότα.
Ερωτικά: Υπάρχει κατά τη γνώμη σου ένα εμπόδιο που έχει επιστρέψει και δεν σε αφήνει να περάσεις καλά. Ο λόγος είναι ότι όλο παρουσιάζονται δυσκολίες. Κυρίως με τον Αιγόκερω νιώθεις ότι πρέπει να αλλάξεις στυλ για να έχεις αποτέλεσμα. Κατά τα άλλα νιώθεις πράγματα για έναν Τοξότη αλλά δεν σε αφήνει εύκολα να πλησιάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Το να προγραμματίζεις είναι καλό για σένα, αλλά βλέπεις ότι υπάρχουν συνθήκες που δεν σε αφήνουν και κάπως αφήνεσαι σε μια κατάσταση που δεν σου αρέσει, όμως δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς. Από το απόγευμα και μετά θα νιώσεις καλύτερα και ίσως να συντονίσεις κάτι για αύριο.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να μην σκέφτεσαι πράγματα που σε στεναχωρούν και αφήνεις για λίγο πίσω σου οτιδήποτε σου δημιουργεί σκοτούρα και άγχος. Και έτσι είσαι καλύτερα και μπορείς και συμμετάσχεις σε όλα τα καλέσματα φίλων και γνωστών. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες μπορείς και συντονίζεις πολύ καλά την ενέργειά σου γιατί τη διοχετεύεις εύκολα στο να λύσεις τα θέματά σου.
Ερωτικά: Ο Αιγόκερως πιέζει να αλλάξεις τον τρόπο που κινείσαι και σκέφτεσαι και εκεί ίσως να υπάρχουν προστριβές. Προς το παρόν δεν δίνεις και τόση σημασία γιατί δεν πτοείσαι αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το αντιμετωπίσεις για να δεις τι θα κάνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να αναρριχηθείς και κάνεις κρούση σε όλα τα μέτωπα με όσες γνωριμίες έχεις. Το καλό είναι ότι δεν φοβάσαι και δεν ντρέπεσαι γιατί έχεις αποκτήσει μεγαλύτερη αυτάρκεια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς και το πετυχαίνεις να βρεθείς στο επίκεντρο όλων των βλεμμάτων, γιατί νιώθεις μια ζεστή δύναμη να σε κατακλύζει και να σε κάνει να πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου. Αλλά μην το παρακάνεις, γιατί θα περάσεις στην υπερβολή.
Ερωτικά: Ανεβάζεις πολύ ψηλά τις προσδοκίες σου γιατί έχεις μεγάλη ανάγκη να ζήσεις κάτι πολύ δυνατό και αυτό πιστεύεις ότι θα το ζήσεις με τον Κριό, το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο. Δεν είναι εύκολες επιλογές για το δικό σου τον χαρακτήρα αλλά θα προσπαθήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι συντονισμένες σου προσπάθειες θα πιάσουν τόπο αλλά θα πρέπει να δουλέψεις πολύ σκληρά για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Ίσως να υπάρχουν μέσα στο μυαλό σου σχέδια πολύ μεγάλα και να θέλεις να γίνουν όλα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Προσπαθείς να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων και, εκεί που το καταφέρνεις, βγαίνει ένα πρακτικό θέμα και σου χαλάει τη διάθεση ή σου δείχνει ότι βλέπεις σε λάθος κατεύθυνση. Αυτό σίγουρα σε ενοχλεί και καλό είναι να το ξεπεράσεις, δρώντας αντί να κάνεις πίσω.
Ερωτικά: Νιώθεις ότι μπορεί να κερδίσεις ακόμα και το πιο απαιτητικό Δίδυμο αλλά θέλεις χρόνο και ίσως να μην τον έχεις. Αυτό που χρειάζεσαι αυτή την στιγμή είναι να κατασταλάξεις σε ένα πρόσωπο. Γιατί αυτές οι συχνές εναλλαγές δεν βοηθάνε. Με τον Παρθένο μια είστε μαζί και μια χώρια.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιμετωπίζεις με στωικότητα κάποιες αντιξοότητες που συμβαίνουν. Επειδή βλέπεις τα «θέλω» των άλλων σαν επιβολή που σε ενοχλεί, γίνεσαι μεν ανταγωνιστικός/ή, αλλά όχι τόσο έντονα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις στο μυαλό σου με ποιο τρόπο θα φερθείς έξυπνα και πρακτικά και εκεί οδηγείς τα πράγματα. Μπορεί όχι από την αρχή της ημέρας αλλά τώρα πλέον που έχουν κατασταλάξει μέσα σου ιδέες και πρακτικές, τις μετατρέπεις σε πραγματικότητα.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι περισσότερο λογικά και αυτό σου αφαιρεί βέβαια εκείνη τη μεγάλη ζεστασιά που σε έκανε να νιώθεις ένα μεγάλο πάθος. Τώρα προτιμάς να αφήνεις τις καταστάσεις να εξελίσσονται παρά να παρεμβαίνεις. Έτσι σου λέει το ένστικτό σου και έτσι κάνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να περάσει ο χρόνος για αυτό σηκώνεις τα μανίκια και δουλεύεις ακόμα και σήμερα. Δεν σε ενοχλεί καθόλου η δουλειά, το να μην ανταμείβεσαι όμως υλικά και ηθικά σε ενοχλεί πάρα πολύ. Και ίσως τώρα με τον τρόπο σου να το δείξεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Το επικοινωνιακό το έχεις αλλά χρειάζεσαι και κάτι παραπάνω για να είσαι μέσα στα πράγματα. Μάλλον περισσότερο να βλέπεις και την θέση των άλλων ή να ακούς αυτά που έχουν να σου πουν. Αυτό σε βοηθάει να είσαι στο «εδώ και τώρα» γιατί συνήθως βρίσκεσαι στο εδώ και… αλλού. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έχεις σημαντικές εξελίξεις και θετικές αλλαγές σε σχέση με τα άλλα άτομα.
Ερωτικά: Προσπαθείς να κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις και να μη γίνεις και πάλι εσύ το επίκεντρο αρνητικών υποθέσεων. Είσαι όσο μπορείς θετικός/η απέναντι στο άτομο που γνωρίζεις ή είσαι μαζί, γιατί βλέπεις ότι κάπου πάει να ανοιχτεί οπότε δεν θέλεις να το χαλάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Παραμένεις με κάποιους συνεργάτες γιατί βλέπεις ότι σου πηγαίνουν και σου κάνουν και καλό. Επίσης μπορεί μέσα από αυτούς να γνωρίσεις και κάτι καινούργιο. Αυτό που ίσως χρειαστεί είναι να μπεις σε πράγματα που τα βαριέσαι, όμως τα χρειάζεσαι.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Γίνονται πολλά αυτές τις ημέρες που πιστεύεις ότι δεν είναι τόσο εύκολο να τα διαχειριστείς γιατί χρειάζεσαι δύναμη και πάνω από όλα γερό στομάχι για να αντέξεις τις απαιτήσεις πρώτα τις δικές σου και μετά των άλλων. Από το απόγευμα και μετά αν έχεις γεννηθεί τις μόλις πρώτες ημέρες θα αλλάξει κάπως το μέσα σου και θα νιώσεις ότι κατέχεις αυτό που θέλεις.
Ερωτικά: Υπάρχει ένα πρόσωπο στη δουλειά σου που με τον τρόπο του σου δείχνει ενδιαφέρον και μετά το παίρνει γρήγορα πίσω. Όλο αυτό βέβαια σε μπερδεύει και σε κάνει να νιώθεις μια καλά και μια άσχημα. Αλλά εσύ καλύτερα να είσαι σταθερός/η για να δείξεις τις δικές σου προθέσεις. Από το βράδυ σήμερα μπορεί να έρθετε πιο κοντά μέσα από συζητήσεις που πιθανόν να μην αφορούν άμεσα εσάς τους δύο.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει ένας βουβός ανταγωνισμός τον οποίο έχεις αντιληφθεί, αλλά προτιμάς να μην δίνεις τόσο μεγάλη σημασία, γιατί δεν θέλεις να αναλωθείς σε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Προτιμάς να κάνεις το σωστό και να περιμένεις για τα αποτελέσματα.

Πηγή: astrology.gr