Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/7

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/7

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Κρόνος σου επισημαίνει ότι υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να εκπληρωθούν και μέχρι εδώ καλά. Παράλληλα όμως δημιουργούνται αφόρητα πιεστικές καταστάσεις και διατυπώνονται επιτακτικά αιτήματα που ουσιαστικά στοχεύουν στην υποταγή ή την χειραγώγησή σου και μόνο μια απάντηση μπορούν να λάβουν από σένα: Μολών λαβέ!

Ερωτικά
Αν έχεις… καταφέρει να είσαι ακόμη μόνος/η, θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία να αλλάξεις την κατάσταση αλλά αυτήν την φορά από το χώρο της εργασίας σου. Κατά τα άλλα δες τι μπορείτε να κάνετε από κοινού με τον σύντροφο σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Είσαι πρόθυμος να αποδεχθείς μια συμβιβαστική λύση, θεωρώντας ότι είναι δίκαιη τόσο για σένα, όσο και για την άλλη πλευρά. Φαίνεται όμως ότι υπολογίζεις χωρίς τον… ξενοδόχο αφού ο Ουρανός έχει άλλα σχέδια. Με ένα μπαράζ αποκαλύψεων, ανατροπών και αλλόκοτων συμπεριφορών, σου δίνει να καταλάβεις ότι τελικά το πράγμα δεν είναι τόσο απλό, όσο φαίνεται.

Ερωτικά
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται σου επιτρέπουν μεγαλύτερη άνεση κινήσεων, ιδιαίτερα σε σχέση με μια κατάσταση που μέχρι πριν από λίγο έδειχνε αδιέξοδη. Κι αν ζοριστείς πολύ μπορείς να πεις κι εσύ «υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια»!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Είναι αλήθεια πως με τον Κρόνο «αφεντικό» στον επαγγελματικό τομέα, είτε δεν έχεις δουλειά, είτε το δυναμικό σου δεν αξιοποιείται σωστά και σε βάζουν να κάνεις «αγγαρείες». Η κατάσταση δείχνει μάλλον αδιέξοδη, ωστόσο ένας «από μηχανής θεός» μπορεί να εμφανιστεί στα οικονομικά σου και να σου λύσει τα χέρια.

Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο την διαμόρφωση μιας «οικογενειακής» κατάστασης, παρά ένα ατέρμονο κυνηγητό στους δρόμους. Εκμεταλλεύσου λοιπόν την περίσταση για να περάσεις όμορφα με τον άνθρωπό σου κατ’ οίκον!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Από τη μια πλευρά ο Κρόνος σε συμβουλεύει να συμβιβαστείς ακολουθώντας την πεπατημένη, από την άλλη όμως ο Άρης και ο Ουρανός συνηγορούν στη διαφοροποίησή σου και -γιατί όχι;- στη ρήξη. Κι εδώ το πρόβλημα είναι ότι, πέρα από τα «σκαμπανεβάσματα» στη διάθεσή σου, όποια πολιτική κι αν ακολουθήσεις θα βρεις απέναντι σου την άλλη! .

Ερωτικά
Όλα γύρω σου συνηγορούν σε ένα νέο «καθεστώς» στις σχέσεις σου, μα εσύ έχεις κολλήσει στα ίδια και τα όμοια. Πάντα θα βρίσκεις δικαιολογίες για να μην κάνεις το παραπάνω βήμα, όμως πόσες φορές ακόμη θα προτιμήσεις το «ξαναζεσταμένο φαγητό»;

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Οι ευθύνες σου πολλαπλασιάζονται, το ίδιο και οι υποχρεώσεις σου αλλά αν συνεχίσεις με τον ίδιο ρυθμό στο τέλος θα καταρρεύσεις από το άγχος. Γι αυτό πάρε μια βαθιά ανάσα και μην «δένεις κόμπο» τίποτα, αφού ο Ουρανός έρχεται να αναθεωρήσει τα πεπραγμένα σου, ανατρέποντας όλα τα δεδομένα!

Ερωτικά
Αν πραγματικά το θέλεις θα έχεις την ευκαιρία να «δέσεις» μια σχέση που σε ενδιαφέρει. Να ξέρεις όμως ότι αυτή η περίοδος είναι το ίδιο «γόνιμη» και για ένα διαζύγιο!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Οι προκλήσεις και οι διαμάχες ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια και είναι εξαιρετικά δύσκολο να διατηρήσεις την ηρεμία σου. Το τετράγωνο του Άρη με την Έριδα σε θέτει σε «πολεμικό συναγερμό» διαρκείας, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις σε θέση μάχης, προσπαθώντας παράλληλα να αποφορτίσεις την πλεονάζουσα ενέργεια με αθλητικές δραστηριότητες ή μαστορέματα.

Ερωτικά
Οι επιτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη, κάτι που ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου. Καλό είναι βέβαια να μην αρχίσεις το «ψείρισμα» στις σχέσεις σου, γιατί το «πουλάκι» θα πετάξει.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας ρήξης και μάλιστα απρόβλεπτης, με πρώτο «θύμα» τα οικονομικά σου. Αν σκοπεύεις όμως να χρησιμοποιήσεις τις διπλωματικές σου αρετές, να το κάνεις μετά την κρίση, αφού, κατά τη διάρκειά της, οποιαδήποτε παρέμβαση, μάλλον θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο ένα χωρισμό, παρά μια ισορροπημένη σχέση. Ό,τι κι αν συμβεί όμως, μπορεί να σε βοηθήσει να μάθεις πολλά για τις πραγματικές επιθυμίες σου και το τι ακριβώς θέλεις ή δεν θέλεις σε μια σχέση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Έχεις «κολλήσει» στο ίδιο μοτίβο με κίνδυνο να χαρακτηριστείς αδιάλλακτος. Καλό είναι λοιπόν να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου, ώστε να προλάβεις ακραίες αντιδράσεις, είτε στον εργασιακό σου χώρο, είτε στο συγγενικό σου περιβάλλον. Μια έξυπνη λύση θα ήταν να βρεις κάποιον μεσολαβητή να αναλάβει τις διαπραγματεύσεις.

Ερωτικά
Ο τομέας των σχέσεων εξακολουθεί να είναι προνομιακός για σένα αλλά το πώς θα χειριστείς τις υποθέσεις σου θα κρίνει και την συνέχεια. Γιατί, αν αφήσεις τον γάμο για τα πουρνάρια, δεν θα σου φταίει κανείς!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Κρόνος σου ζητά να ελέγξεις την διατροφή σου και δεν υπάρχει κανείς λόγος να τον παρακούσεις, εφαρμόζοντας τα δέοντα. Διαφορετικό καθεστώς επικρατεί όμως στα οικονομικά σου, όπου καλείσαι να αντιμετωπίσεις ιδιαίτερες προκλήσεις κι αν θέλεις να ανταποκριθείς, με επιτυχία θα πρέπει να κινηθείς έξω από πλαίσια και κανόνες.

Ερωτικά
Το «ελεύθερο» στυλ σου δημιουργεί παρεξηγήσεις κι ίσως σου ζητήσουν να κάνεις πράγματα, που ούτε καν τα φανταζόσουν! Καλοί οι πειραματισμοί αλλά μέχρις ενός σημείου…

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Είναι εντελώς φυσιολογικό για σένα να επικρατεί παντού ο νόμος και η τάξη, στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως οφείλεις να επιδείξεις μεγαλύτερη ελαστικότητα. Σε θεμελιώδεις τομείς της ζωής σου (επαγγελματικά, σχέσεις, οικογένεια) εμφανίζονται αποσχιστικές τάσεις και το πρώτο σωστό βήμα είναι ο διάλογος κι όχι η τιμωρία.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε προετοιμάσου για τις αναταράξεις που έρχονται. Αν πάλι αναζητάς κάτι νέο, μπορείς να το βρεις εύκολα ταξιδεύοντας. Υπάρχει βέβαια και η επιλογή να έχεις μαζί σου την/τον γραμματέα σου, για να μην… κουράζεσαι να ψάχνεις!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Οι κοινωνικές και επαγγελματικές πιέσεις σε έφτασαν στο αμήν και νοιώθεις την ανάγκη να τα τινάξεις όλα στον αέρα! Όμως σίγουρα σε αυτήν την διελκυστίνδα μεταξύ Κρόνου και Ουρανού υπάρχει και η μέση λύση. Προσπάθησε να συνδυάσεις το παλιό με το νέο και το πρωτοποριακό με το συμβατικό, ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.

Ερωτικά
Έχεις ακόμη τις ευκαιρίες σου για κάτι καλό αλλά τουλάχιστον για σήμερα αυτό αναφέρεται περισσότερο στην σεξουαλικότητά σου. Είτε με τον σύντροφο σου είτε με άλλον/η παρτενέρ, η απόλαυση σε περιμένει!

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Μπορείς να κερδίσεις πολλά, αν αφεθείς στην δημιουργικότητά σου ή εμπλουτίσεις τα ενδιαφέροντά σου, κινούμενος/η το ίδιο αποτελεσματικά στον χώρο της πρωτοπορίας αλλά και μιας πιο συμβατικής θεώρησης. Το πραγματικό πρόβλημα όμως μπορεί να προκύψει σε σχέση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που σίγουρα χρειάζεται την συμπαράσταση σου.

Ερωτικά
Η γοητεία σου «περνάει» και σε βάζει σε πειρασμούς! Να ξέρεις όμως ότι σε αυτήν την φάση είναι δύσκολο να κρατήσεις κάτι μυστικό, αφού υπάρχουν παντού πρόθυμοι «καλοθελητές».

 

 

 

Πηγή: astrology.gr