Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/12

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/12

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω σε καλεί να αναλάβεις ένα σημαντικό καθήκον ή μια αποστολή που θα αναδείξει τα προσόντα και τις ικανότητες σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να εξασφαλίσεις πλήρως τα αναγκαία, είτε σε χρήμα, είτε σε είδος και σίγουρα μπορείς να τα καταφέρεις, παρά την αβεβαιότητα που θα σου προκαλέσουν κάποιες διακυμάνσεις κατά την διάρκεια της ημέρας.

Ερωτικά
Ο Άρης απέναντι σου εξακολουθεί να «ορίζει» την πορεία των προσωπικών σου, περνώντας σε από διαδοχικές περιόδους έντασης και… αδιαφορίας! Σε όποια φάση κι αν βρίσκεσαι τώρα λοιπόν, να ξέρεις ότι κοντοζυγώνει η αντίθετη της.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε κάνει περισσότερο ασταθή από το «κανονικό» και σε ωθεί να ασχοληθείς με πολλά, κρατώντας όμως ως κοινή συνισταμένη την αποτελεσματικότητα τους και το πόσο ασφάλεια σου παρέχουν. Ευτυχώς στο «κόλπο» είναι και η Αφροδίτη, που μπορεί να εξυπηρετήσει άριστα την κάλυψη των αναγκών σου μέσα από βοήθειες των άλλων ή επωφελείς συνεργασίες.

Ερωτικά
Σήμερα ίσως είναι η ευκαιρία να «ξανοιχτείς» λίγο παραπάνω, ξεπερνώντας την… συνήθη αναβλητικότητα σου. Κι ίσως είναι το μόνο που καλείσαι να κάνεις αφού η Αφροδίτη δείχνει διατεθειμένη να σου τα δώσει όλα «στο πιάτο»!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω τονίζει το ενδιαφέρον σου για μια οικονομική υπόθεση κι ίσως υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε μια φορολογική ή κληρονομική υπόθεση. Κατά τα άλλα όμως, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να ηρεμήσεις και να «τα βρεις» με τον εαυτό σου, αποφεύγοντας να αναλωθείς σε εξωστρεφείς δραστηριότητες. Επιπλέον, καλό είναι να φροντίσεις την υγεία ή την διατροφή σου.

Ερωτικά
Όσο κι κάποιος/α επιμένει να σε παρενοχλεί, είναι μια ώρα περισυλλογής κι ίσως είναι σκόπιμο να κάνεις μια ανασκόπηση εφ’ όλης της ύλης, εντοπίζοντας ενδεχόμενα λάθη στον χειρισμό των προσωπικών σου υποθέσεων.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω προάγει την κοινωνικότητα σου, φέρνοντας σε κοντά σε «χρήσιμους» ανθρώπους που μπορεί να συμβάλλουν πρακτικά στην πρόοδο σου, μέσω μιας συνεργασίας. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο… υπερθεματίζει, καλώντας σε να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, κάποιες στιγμές όμως μπορεί να κουραστείς από τα «κολλήματα» ενός φίλου ή μιας φίλης.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε καλή φάση κι αν είσαι μόνος/η μπορείς να ελπίζεις σε κάτι που θα αλλάξει ουσιαστικά το «καθεστώς» στην προσωπική σου ζωή. Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση θα μπορέσεις να βρεθείς ακόμη πιο κοντά με το ταίρι σου.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω σε καλεί να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα σχετικά κυρίως με την δουλειά σου αλλά και να επιμεληθείς πραγμάτων που καθιστούν την καθημερινότητα σου πολύ πιο λειτουργική. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο διατεθειμένη να σε «τρέξει», είτε για την αντιμετώπιση κάποιων έκτακτων καταστάσεων, είτε για την άμεση αξιοποίηση μιας ευκαιρίας.

Ερωτικά
Πρώτα οι… δουλειές! Τουλάχιστον για την ώρα φαίνεται να έχουν προτεραιότητα κάποιες υποχρεώσεις που θα σε κρατήσουν μακριά από ερωτικά παιχνίδια, αν όμως είσαι σε μια σχέση, μπορείς να απολαύσεις τα καλά της οικογενειακής θαλπωρής.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές αλλά και τις μετακινήσεις σου κι εσύ καλείσαι να αξιολογήσεις αυτά που μπορεί να έχουν πραγματική αξία και περιεχόμενο και να βάλεις έγκαιρα στην θέση τους όσους/ες σε… ταλαιπωρούν με ανούσιες παρεμβάσεις. Παράλληλα, η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω σε καλεί να επικεντρωθείς σε όσα συνδυάζουν την χαρά σου με μια διακριτή ωφέλεια, ξεκινώντας ίσως από τις ανάγκες ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, οι πιθανότητες σου για… κάτι καλό θα πολλαπλασιαστούν αν «κυκλοφορήσεις» ή ταξιδέψεις αλλά και αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο δίκτυο επικοινωνίας. Επιπλέον, ίσως λάβεις ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον μήνυμα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω σε καλεί να επικεντρωθείς στις ανάγκες του σπιτιού ή της οικογένειας σου, κρατώντας όμως και τις ισορροπίες με τις καθαρά επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Παράλληλα ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα που ίσως σε αγχώσουν, ωστόσο η Σελήνη στον Ταύρο δεν θα σε αφήσει.. παραπονεμένο/η, συμβάλλοντας σε ποικίλες οικονομικές βοήθειες.

Ερωτικά
Συνήθως η ερωτική σου διάθεση εξαρτάται από το πόσο αποδεκτός/η νοιώθεις αλλά αυτήν την φορά ο Άρης στο ζώδιο σου σε καλεί να αντιστρέψεις τα πράγματα «δανείζοντας» στο ταίρι σου λίγη από την ερωτική σου πληρότητα!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει θετικά στην διεκπεραίωση ποικίλων υποθέσεων αλλά και να σε ωθήσει στην εκμάθηση μιας τεχνικής. Επιπλέον, ίσως σε φέρει πιο κοντά με ένα συγγενικό σου πρόσωπο προκειμένου να διευθετηθεί ένα θέμα που χρονίζει. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να διασκεδάσεις και να γίνεις πιο κοινωνικός κι ίσως τελικά να σου ετοιμάζει μια ευχάριστη έκπληξη!

Ερωτικά
Το σύμπαν «συνωμοτεί» υπέρ σου! Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου αναδεικνύει τα προσόντα αλλά και τις επιθυμίες σου και τώρα που βοηθά και η Σελήνη από τον Ταύρο έχεις ίσως μια «χρυσή» ευκαιρία να πάρεις αυτό που θέλεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου, όπου οι προτεραιότητες σου θα είναι κυρίως οικονομικές, ξεκινώντας όμως από την αξιολόγηση των πραγματικών αναγκών σου και τις περικοπές των αχρείαστων εξόδων. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να ασχοληθείς με τρέχοντα ζητήματα της καθημερινότητας, χωρίς όμως να ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να συνεισφέρει θετικά σε μια προσωπική σου υπόθεση, η οποία όμως έχει και κάποιες μυστικές ή «πονηρές» πτυχές! Ότι κι αν κάνεις πάντως φρόντισε τουλάχιστον να λάβεις τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σου αναδεικνύει τον πρωταγωνιστικό σου ρόλο στις εξελίξεις, όσο περνάει από το… χέρι του όμως, τα «πρέπει» προηγούνται σε σχέση με τα «θέλω» σου. Γι’ αυτό λοιπόν αξιοποίησε και τις ευκαιρίες για διασκέδαση που σου προσφέρει η Σελήνη στον Ταύρο, ίσως μάλιστα ικανοποιηθείς ακόμη περισσότερο από όσα ωραία μπορεί να σου προσφέρει η παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ερωτικά
Η καρδιά σου είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση κι αν βάλεις στην άκρη τις υποχρεώσεις που… δεν τελειώνουν ποτέ, θα μπορέσεις να ζήσεις κάποιες στιγμές με καλή παρέα, συνδυάζοντας μάλιστα το τερπνόν μετά του ωφελίμου!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση, ίσως μάλιστα να ενοχληθείς προσωρινά από την… αναγκαστική συνύπαρξη με άτομα που οι απόψεις σας διαφέρουν όσο η μέρα με την νύχτα.
Παράλληλα, η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω ορίζει την έναρξη μιας περιόδου «ανασύνταξης», με αφετηρία οτιδήποτε προάγει την σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε βοηθά να κερδίζεις «πόντους» στην κοινωνική σου ζωή, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρξει και κάτι πιο… δραστικό! Παράλληλα, ο Κρόνος επιμένει να σε πιέζει και να σε κουράζει με προβλήματα φίλων.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω σε καλεί να γίνεις πιο κοινωνικός/η και να λειτουργήσεις πιο συλλογικά, ίσως όμως οι απόψεις κάποιων να σου φαίνονται πολύ… ρεαλιστικές για τα δεδομένα σου! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο μάλλον δεν σε βοηθά να επικεντρωθείς σε ένα θέμα ή μια δραστηριότητα, εξ αιτίας των διαρκών εναλλαγών στις διαθέσεις των άλλων αλλά και μιας δικής σου αβεβαιότητας.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Δίας συντηρούν ένα θετικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή κι έχεις το… ελεύθερο να δράσεις στην κατεύθυνση που υπαγορεύουν οι επιθυμίες και τα όνειρα σου. Ίσως μάλιστα να προκύψει κάτι ενδιαφέρον σε μια μετακίνηση σου.

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr