Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/4

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/4

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ο έξυπνος χειρισμός για σένα είναι το ιδανικό για κάποιες καταστάσεις οι οποίες μπορεί και μέσα σου να λειτουργούν πιεστικά. Η διάθεση σου είναι αρκετά ευμετάβλητη αλλά ένα γεγονός ευχάριστο θα σε κάνει να πετάξεις την σκούφια σου και θα βρεθείς εκτός σπιτιού.
Ερωτικά: Όσο περιμένεις να φανερωθεί κάτι διαφορετικό από την πλευρά του άλλου ατόμου και εσύ δεν κάνεις καμία κίνηση, ενοχλείσαι γιατί δεν γίνεται τίποτε εύκολα. Για αυτό κάνε εσύ την πρώτη κίνηση για να συγκινήσεις γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι έχεις σφαίρα μεγάλης επιρροής.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να σηκώσεις κεφάλι για αυτό θα περιορίσεις τα έξοδα αλλά και τις, κατά την γνώμη σου, άστοχες κινήσεις. Ενώ μπορεί να είχες δώσει τον λόγο σου για μια δουλειά ίσως τώρα να μην θέλεις να πας γιατί τα χρήματα δεν θα σε καλύπτουν καθόλου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αναγκαστικά θα πρέπει να βγεις και να μιλήσεις για να μην παρεξηγηθείς με άτομα και φίλους που θα βρεθείτε και ίσως να έχεις μια στάση κάπως απόμακρη. Ό, τι και να σε πονάει ή ενοχλεί καλό είναι να το μοιραστείς. Μερικές ημέρες νιώθεις ότι πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα και ότι είσαι υπεύθυνος/η για την αποκατάσταση ατόμων από την οικογένεια σου, όμως πρέπει όλο αυτό να το διαχειριστείς με ευστροφία.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Τοξότη ανεβάζει τον πήχη γιατί απαιτεί από την πλευρά σου να είσαι όσο πιο τυπικός/η μπορείς και να μην ξεφεύγεις καθόλου από τα προβλεπόμενα. Έτσι βέβαια είσαι σαν χαρακτήρας αλλά όταν το άλλο άτομο στο επιβάλλει, αυτό σε κουράζει και σε κάνει να νιώθεις πολύ πιεσμένος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Το πιο σημαντικό είναι για σένα ότι μιλάς και ξεκαθαρίζεις την πλευρά σου γιατί δεν θέλεις να υπάρχουν εντάσεις ή αντιρρήσεις. Το σπουδαιότερο είναι ότι θα απελευθερωθείς από άτομα με ένα εύκολο τρόπο και δεν θα είσαι αναγκασμένος/η να δώσεις αναφορά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Ήρθε η σειρά σου και εσένα και θα νιώσεις μια ευεξία και χαρά που ίσως τελικά να καταλάβεις ότι δεν χρειάζεται να κυνηγάς την ευτυχία, έρχεται από μέσα σου γιατί οι εξωτερικές συνθήκες αλλάζουν.
Ερωτικά: Το ότι θέλεις να μείνεις για λίγο μόνος/η δεν είναι και τόσο κακό για την σχέση σου γιατί έτσι θα δυναμώσεις και θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου με ενέργεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι μπροστά σε μια λύση που θα σου φανεί, μετά από τόσο καιρό, πολύ εύκολη και δημιουργική. Οι δυνατότητες σου αυξάνονται και με ένα πιο εύκολο τρόπο από ό, τι παλιά θα δείξεις τα ταλέντα σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Θέλεις να μιλήσεις, να εκφραστείς και να μην περάσεις απαρατήρητος/η γιατί ανακατεύεσαι με πολλά και αυτό συνήθως δεν πηγαίνει τόσο πολύ στον χαρακτήρα σου. Τώρα θα μοιραστείς, κυρίως πληροφορίες, νέα κουτσομπολιά αλλά και ειδήσεις για κάποια πρόσωπα που είναι μακριά σου.
Ερωτικά: Ό, τι και να συμβαίνει με τον Τοξότη σε ξεπερνάει γιατί δεν είναι εύκολο να μπείτε σε μια κοινή κατάσταση. Ο λόγος είναι ότι ζείτε σε διαφορετικό χρόνο και ίσως έχετε άλλο στόχο. Η διαφορετική οπτική γωνία σε διαφυλάσσει από τον Δίδυμο αλλά σε απομακρύνει κι από κάποια κοινά προβλήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σχέση σου με το χρήμα τουλάχιστον για σήμερα θα είναι πολύ ανάλαφρη και ίσως επιπόλαιη. Μάλλον θα κάνεις κάποιες αγορές που θα σου υποδείξει το ένστικτό σου και ίσως αποδειχθεί ότι τελικά θα σε εξυπηρετήσουν. Σήμερα θα πάρεις κάτι που δεν περίμενες καν, πιθανόν χρήματα που ήταν δεσμευμένα.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Θα αυξήσεις το επικοινωνιακό σου κομμάτι για να βρεθείς σε μια νέα πραγματικότητα η οποία θα σε βοηθήσει να ενταχθείς σε μια ομάδα ατόμων που θα σου κάνει καλό στην δουλειά σου.
Ερωτικά: Όσο και να προσπαθείς να είσαι μακριά από έναν Δίδυμο ή Τοξότη δεν θα τα καταφέρεις γιατί θα βρεθείτε σε απόσταση αναπνοής και τελικά θα σε τουμπάρει και θα υποκύψεις στον πειρασμό.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα προσπαθήσεις να ανοίξεις πόρτες που θα είναι τόσο εύκολες που δεν το περίμενες καν. Ο λόγος είναι ότι θα έχεις εκείνη την άνεση που θα σου δώσει το έναυσμα να συζητήσεις με πολλά άτομα που θα σε βάλουν στην τελική ευθεία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Μιλάς πολύ και μπλέκεσαι με πολλά άτομα και καταστάσεις που ίσως στο τέλος να σε εκνευρίσουν γιατί θα σου ανεβάσουν το άγχος σε υψηλά επίπεδα. Καλύτερα να μην βγεις από το πρόγραμμά σου γιατί θα κάνεις πολλές παραβλέψεις και λάθη.
Ερωτικά: Πιθανόν να διχάζεσαι γιατί δεν ξέρεις τι πρέπει να πεις και τι να κρατήσεις. Οπότε θέλεις προσοχή η κάθε σου κίνηση, κυρίως σε λόγια γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς. Αν νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά και έχεις νεύρα με τον Δίδυμο ή Τοξότη μην περιμένεις να σου απολογηθεί. Άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν με ηρεμία.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σχέση με τους συνεργάτες μπορεί να είναι κάπως προβληματική γιατί πιθανόν να έχεις εκνευρισμό και να μην διατυπώνεις καλά αυτά που θέλεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχεις ιδέες που μπορείς εύκολα να υλοποιήσεις. Το μυστικό είναι ότι για να κερδίσεις, θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις να διαθέσεις χρόνο και κυρίως χώρο για να εκτελέσεις τα σχέδια σου. Όσο έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, τόσο θα προχωράς έστω και σε μικρές προσωπικές τομές για να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια.
Ερωτικά: Όσο τα λες, τόσο ξεφεύγεις από τις αποστάσεις και τις σιωπές. Κυρίως με τον Ιχθύ μπορεί να λύσετε κάποια σημαντικά θέματα μετά από μια ειλικρινή συζήτηση και ξεκαθάρισμα εφ’ όλης της ύλης.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα ξεπεράσεις όλες τις ανησυχίες σου και θα προσπαθήσεις με τον δικό σου τρόπο να ξεκινήσεις να βιώνεις εμπειρίες οι οποίες θα σου προκαλούν συνεχώς την αίσθηση ότι θα τα καταφέρεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Οι συνθήκες δεν είναι και τόσο εύκολες για σένα γιατί θα εκτεθείς και ίσως να νομίζεις ότι κάποιοι θα σε ανακρίνουν για τις γνώσεις σου ή για το πόσο καλός διπλωμάτης είσαι.
Ερωτικά: Η επαφή με ένα Δίδυμο μπορεί να σε εκνευρίσει γιατί δεν μπορείς τελικά να συνεννοηθείς μαζί του και ίσως νιώσεις ότι η επικοινωνία σας είναι αρκετά μπλοκαρισμένη. Το καλό είναι ότι βλέπεις μακριά, οπότε δεν θα μείνεις σε αυτό το σημείο.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σχέση σου με το χρήμα ίσως να είναι πολύ διαφορετική σήμερα γιατί δεν θα έχεις εκείνες τις εμμονές και τους φόβους. Αντίθετα θα μοιραστείς γνώσεις και ιδέες και θα πάρεις δεύτερη γνώμη πώς να κάνεις κάτι που ίσως να μην το ήξερες μέχρι τώρα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις μεγαλύτερη αισιοδοξία και ανεβαίνεις περισσότερο όταν βρίσκεις άτομα που μπορεί να συζητήσεις ανοικτά και να μοιράζεσαι ιδέες, απόψεις και ενδιαφέροντα. Το χιούμορ σε βοηθάει να βλέπεις τα πράγματα πιο ανοικτά.
Ερωτικά: Από εκεί που κακολογούσες ένα Δίδυμο τώρα θα αλλάξεις μυαλά και συμπεριφορά γιατί μπορεί και να σε πείσει ότι κάνεις τελικά λάθος. Όσο και να προσπαθήσεις πάντως να απομακρυνθείς ή να χάσεις την επαφή δεν θα καταφέρεις εύκολα να ξεκόψεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανατρέπεις κάποια δεδομένα που πίστευες ότι ήταν σταθερά γιατί μπορεί να σου αποκαλυφθεί ξαφνικά κάτι από ένα συνεργάτη και να χάσεις την εμπιστοσύνη σου. Αλλά από την άλλη θα είναι για το καλό σου γιατί θα ξεμπερδέψεις μια και καλή από λάθος άτομα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Εδώ και καιρό περίμενες για κάποια νέα πράγματα που δεν είναι εύκολο να επιβάλλεις. Μαζί με την Άνοιξη θα νιώσεις και εσύ εκείνη την περιβόητη αλλαγή που μπορεί να ξεκινήσει από την διατροφή σου και μετά να προχωρήσει σε φρέσκιες ιδέες.
Ερωτικά: Η παλιά μορφή μιας σχέσης που είχες δεν υπάρχει αυτή την στιγμή γιατί προσπαθείς να δεις μια νέα πραγματικότητα ή οποία μπορεί να μην σου αρέσει αλλά την θεωρείς πιο κοντά στα νέα σου δεδομένα που είναι περισσότερο απλοποιημένα κι αληθινά.
Οικονομικά & Καριέρα: Η περίοδος που περνάς αυτή την στιγμή είναι πιο ήρεμη γιατί βελτιώνεις όσο μπορείς τις επιδόσεις σου. Ίσως χρειαστεί να μιλήσεις και να ανοίξεις λίγο τα χαρτιά σου γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να αντλήσεις κάποιες χρήσιμες πληροφορίες που σου είναι απαραίτητες για την δουλειά σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Γυρίζεις για λίγο στην εφηβεία και τον παλιό καλό καιρό, είτε με το ντύσιμό σου που θα είναι πολύ άνετο, μοντέρνο και νεανικό, είτε με την συμπεριφορά γιατί μπορεί να κάτσεις να παίξεις ακόμα και με μικρά παιδιά και να είσαι πολύ αυθόρμητος/η.
Ερωτικά: Η συμπεριφορά σου είναι πολύ άνετη και αεράτη. Όσο και να βιώνεις κάτι δύσκολο δεν θα το δείξεις γιατί θα έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι όλα θα πάνε καλά και θα νιώσεις τον αέρα της αλλαγής και της επικοινωνίας να σε χαϊδεύει στο μάγουλο.
Οικονομικά & Καριέρα: Η στάση σου βοηθά να κερδίσεις κάτι ξαφνικά ή έστω και με ένα μικρό ρίσκο.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις την τάση να μπερδεύεσαι με πολλά και τελικά να μην κάνεις τίποτα στο τέλος. Καλύτερα να μην λες πολλά και το κυριότερο να μην υποσχεθείς ότι θα πας παντού και θα τους επισκεφτείς όλους.
Ερωτικά: Έχεις μια διάθεση να παίξεις και ίσως να επικοινωνήσεις με ένα άτομο μέσω μηνυμάτων που δεν ξέρεις καν. Μπορεί βέβαια και να μην κάνεις και τίποτε γιατί θα είσαι από εδώ και από εκεί και τελικά να μην βρεις χρόνο για να βγεις σοβαρά με ένα άτομο.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιθανόν να έχεις μια διπλωματική στάση ή να διχάζεσαι μεταξύ δυο ή πολλών συμπεριφορών. Αυτό βέβαια νομίζεις ότι σε καλύπτει αλλά δεν θα είναι το σωστό γιατί θα μπερδευτείς ακόμα παραπάνω. Μπορεί από το σπίτι σου να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα επαγγελματική, αλλά δεν ξέρεις αν αργότερα θα τη συνεχίσεις εκεί ή όχι.

Πηγή: astrology.gr