Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/11

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/11

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Νιώθεις μια ελαφρότητα και τη μεταδίδεις και στους γύρω σου γιατί δεν θέλεις να είσαι συνέχεια μέσα στην δυσκολία. Δεν είναι εξάλλου ο τύπος σου αυτός. Το να σχεδιάζεις να κάνεις κάτι πρωτότυπο και διαφορετικό, που εμπνεύστηκες έτσι ξαφνικά, θα σου δώσει μια νέα ματιά για το μέλλον.
Ερωτικά: Όταν απελευθερώνεσαι σου φεύγουν και οι φοβίες της αποτυχίας και της απόρριψης και είσαι περισσότερο ο εαυτός σου, με επιθυμίες όμως που σε καίνε και θέλεις με το πρόσωπο που είσαι μαζί να στις εκπληρώσει όλες. Πάντως και σχέση να μην έχεις το κέφι σου θα παραμείνει αμείωτο και η συμπεριφορά σου θα είναι πολύ ερωτική.
Οικονομικά & Καριέρα: Το βλέπεις ότι κάτι πάει να αλλάξει και το «πιάνεις από τα μαλλιά». Μαζί με τον Αιγόκερω αν συνεργάζεσαι θα δεις ότι κάπου σε βάζει σε ένα πλαίσιο το οποίο δεν είναι και πολύ εύκολο για σένα αλλά τουλάχιστον θα το ακολουθήσεις γιατί βλέπεις ότι όλο και κάτι θα γίνει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Συμβιβάζεις τα ασυμβίβαστα και αυτό σίγουρα θα σε οδηγήσει έξω από τα μίζερα κομμάτια του εαυτού σου που δεν σε πάνε και πουθενά. Η διασκέδαση για σένα είναι το καλό φαγητό και μπορεί να βρεθείς με φίλους κάπου να το απολαύσεις.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο έχεις κάποιες επιφυλάξεις για το τι μέλλει γενέσθαι και σίγουρα κρατάς επιφυλάξεις για να μην εκτεθείς. Αλλά δείχνεις, από την άλλη, το ενδιαφέρον σου και αυτό θα σε βγάλει από την απάθεια ή την αδράνεια. Με τον Τοξότη σήμερα έχεις όλα τα φόντα να γίνει κάτι σημαντικό, αρκεί να το έχεις αποφασίσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι αταίριαστες σχέσεις μερικές φορές σε ενοχλούν αλλά τώρα πιθανόν να βρεθείς με άτομα που ναι μεν δεν σου ταιριάζουν αλλά κάτι καλό έχουν να σου δώσουν. Τα σχέδια για το εξωτερικό μπορεί να σε φοβίζουν αλλά θα κάτσεις να συζητήσεις με ανοικτά αφτιά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Θα ακολουθήσεις τα δικά σου άτομα γιατί πιστεύεις ότι θα κάνετε από κοινού πράγματα χωρίς να διαφωνείς. Για αυτό θα δείξεις μια πολύ διαλλακτική συμπεριφορά που σίγουρα βοηθάει σε ό, τι κάνεις.
Ερωτικά: Παίζεις γενικά με άνεση σε πολλά ταμπλό και αυτό σε κάνει κάπου να μπερδεύεσαι γιατί δεν ξέρεις προς τα πού να μιλήσεις και να ανοιχτείς. Αν κυρίως είσαι μόνος/η θα κάνεις πολλές επαφές, συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή αν βρεθείς σε ένα χώρο που θα έχει πολύ κόσμο θα νιώθεις ότι ο χρόνος είναι με το μέρος σου. Αν πάλι είσαι σε σχέση, το Λιοντάρι και ο Τοξότης μπορεί να σε κουμαντάρει. Με Παρθένο ή Ιχθύ θα δυσκολευτείς γιατί μπορεί να νιώθεις καταπίεση.
Οικονομικά & Καριέρα: Πάνω στο γενικό άνοιγμα και προσπαθώντας να πάρεις απαντήσεις για ένα θέμα που σε απασχολεί, θα βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα ή θα έχεις μια δόση υπερβολής.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Γεφυρώνεις τα χάσματα και αυτό σίγουρα θα σε οδηγήσει στο να μειώσεις τις αποστάσεις από άτομα και καταστάσεις που άλλες φορές σου ήταν πολύ δύσκολο. Η γνώση θα σου κάνει καλό γιατί θα τονίσεις την διαίσθησή σου και θα ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις άσχετα αν το φοβάσαι ή δεν θέλεις να ρισκάρεις.
Ερωτικά: Η ελευθερία είναι αγαθό που πολλές φορές όταν συζητάς για αυτή μέσα στην σχέση σε πιάνει ανασφάλεια γιατί πιστεύεις ότι θα χάσεις το άτομο που είστε μαζί, αν την ασπαστείς. Τώρα όμως θα καταλάβεις ότι, ακόμα και μέσα από ιδιαίτερες συνθήκες, μπορείς να αναπνεύσεις και εσύ, χωρίς να φοβάσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ σε γενικές γραμμές είσαι συντηρητικό άτομο, σήμερα δείχνεις ότι τολμάς και συζητάς και με συνεργάτες κι αυτό είναι για σένα πολύ αισιόδοξο.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Τα ταξίδια γενικά σου αρέσουν αλλά μαζί με την περιπέτεια γίνονται πολύ συναρπαστικά. Για αυτό σήμερα μπορεί να πέσεις πάνω σε τέτοιες συζητήσεις οι οποίες θα σου προκαλέσουν παρόμοια συναισθήματα. Η επαφή σου με την φύση θα σε βοηθήσει να περάσεις καλά και να ξελαφρώσεις από τις έγνοιες σου.
Ερωτικά: Δίδυμος, Τοξότης θα σου προσφέρουν την ιδανική ατμόσφαιρα που αναζητάς για να περάσεις καλά. Με ένα κλειδί θα ανοίξεις την καρδιά του Σκορπιού και μάλλον θα ξεκινήσει από εσένα αφού θα δώσεις το πράσινο φως.
Οικονομικά & Καριέρα: Τρέχεις και προσπαθείς να προλάβεις όλες σου τις υποθέσεις που μερικές φορές πέφτουν όλες μαζεμένες, το καλό είναι όμως ότι θα κερδίσεις κάτι γιατί θα βρεις ανταπόκριση στις προσδοκίες σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια εγρήγορση για αυτό συναντάς πολλά άτομα που έχουν ενδιαφέροντα για την ζωή, θρησκεία , φιλοσοφία. Προσπαθείς να πάρεις πάντως την ζωή με ένα πιο φιλοσοφικό και σκεπτόμενο τρόπο και αυτό σίγουρα σε βάζει να κάνεις ανοίγματα και στην σκέψη και στον τρόπο που ζεις την καθημερινότητά σου.
Ερωτικά: Έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και, παρόλο που υποφέρεις από κάποιες ανασφάλειες που σε πιάνουν κατά εποχή, παραμένεις στην ανεξαρτησία σου αλλά και στην τάση σου για ελευθερία. Οι ικανότητές σου πάντως να προσελκύσεις ένα Τοξότη είναι μεγάλες. Αρκεί να τις συντηρήσεις και να μην αλλάξεις μετά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες εμπειρίες που σε βοηθάνε να ανοίξεις τα φτερά σου και να ξεκινήσεις να συζητάς για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Χωρίς όμως να είσαι ακόμα σίγουρος/η ότι μπορείς γιατί την τελευταία στιγμή δειλιάζεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Ξεκινάς μια νέα διαδρομή η οποία σίγουρα θα σε βγάλει κάπου καλύτερα αφού θα έχεις την δυνατότητα να αλλάξεις τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στην ζωή σου αυτή την στιγμή.
Ερωτικά: Από την απομόνωση και την απογοήτευση περνάς στην χαρά και στην αισιοδοξία και αυτό σίγουρα αλλάζει και την όλη κατάσταση που αυτή την στιγμή υπάρχει στην ζωή σου αλλά μπαίνεις και σε μια φάση που δεν αφήνεις να γίνει κάτι κακό ή αρνητικό μέσα στην σχέση σου. Για αυτό με τον Τοξότη θα κάνεις μεγάλη στροφή για να τον/την ακολουθήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Την συνταγή την ξέρεις και επειδή σε έχουν πιάσει οι φιλοδοξίες σου, θα κάνεις ότι υπαγορεύει το ένστικτό σου και σίγουρα και θα σε βγάλει κάπου καλά. Η σκέψη για νέες σπουδές ακόμα και από απόσταση θα στροβιλίζει αρκετά στο μυαλό σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σου και επηρεάζει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο για αυτό οι ιδέες σου θα είναι πιο εμπεριστατωμένες και σύνθετες γιατί θα εκφράζουν εσένα πολύ πιο αληθινά από άλλες φορές. Ο λόγος σου θα είναι πιο υπεύθυνος και κυρίως ερευνητικός. Αλλάζεις και το νιώθεις κιόλας γιατί κάνεις βήματα που σε βγάζουν από τα ίδια και τα ίδια.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη από ένα αέρα ελευθερίας και αυτό σίγουρα, αν είσαι σε ταξίδι, θα το νιώσεις πιο έντονα, όμως χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάτι έξω από την σχέση σου. Απλά θα είσαι χαρούμενος/η και περισσότερο αισιόδοξος/η. Θα δείξεις πιο εύκολα τα συναισθήματά σου και αν είσαι μόνος/η θα κάνεις αισθητή την εμφάνισή σου είτε μέσα από επαφή και επικοινωνία είτε διασκεδάζοντας με μια μεγάλη παρέα η οποία θα σου δώσει την άνεση να ανοιχτείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα μπορεί να χαλάσεις περισσότερα χρήματα γιατί θέλεις να χαρίσεις στον εαυτό σου ανέσεις και δώρα, οπότε θ’ ανοίξεις για τα καλά το πορτοφόλι σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις μια έντονη αισιοδοξία και διάθεση για ελευθερία η οποία όμως θα πρέπει να εξισορροπήσει κατάλληλα γιατί μπορεί να γίνουν υπερβολές από την πλευρά σου. Πάντως με τον τρόπο που θα κινείσαι θα ανοίξεις πόρτες και θα περάσεις πολύ καλά. Η πίστη σου θα σε βοηθήσει και θα επιμείνεις για κάτι που θέλεις να κάνεις με μεγάλη εμπιστοσύνη σε εσένα.
Ερωτικά: Είτε μόνος/η είτε με παρέα εσύ νιώθεις μια εσωτερική δύναμη γιατί πιστεύεις ότι μπορείς να αγαπήσεις όλον τον κόσμο. Αν βρεθείς κιόλας σε μια μεγάλη εκδήλωση θα φανείς με τον τρόπο σου γιατί θα ξεχωρίσεις έτσι και αλλιώς.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις σχέδια και σκέψεις πολύ θετικές και αν υπάρχει μια δουλειά στα σκαριά θα προσπαθήσεις να την επεκτείνεις με τρόπο θεαματικό. Βέβαια πάντα σε ό, τι κάνεις χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί υπάρχουν και κίνδυνοι εξαπάτησης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Πιθανόν να μείνεις με τον εαυτό σου αλλά περνάς καλά και δεν σε νοιάζει και πολύ τι θα γίνει. Κάπου έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις και να αφήσεις τις δυσκολίες για την επόμενη ημέρα. Η θρησκευτικότητα και η πίστη σε μεταφυσικά ζητήματα πιθανόν να σε βοηθήσει να βγεις από στεναχώριες που έχουν να κάνουν με την οικογένειά σου ή με τις τρέχουσες δυσκολίες σου.
Ερωτικά: Επικοινωνείς είτε μέσα από μηνύματα είτε πολύ λιγότερο από άλλες φορές γιατί θέλεις να ορίζεις εσύ τα πράγματα και δεν εμπιστεύεσαι το μετά. Κάθεσαι και σκέφτεσαι ότι δεν θέλεις να είσαι συνέχεια στην τσίτα και να αγχώνεσαι με το παραμικρό και κάπου φαίνεται ότι το πιστεύεις πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Για αυτό μερικές φορές η επανάσταση βοηθάει. Αν επίσης βλέπεις κρυφά ένα άτομο μπορεί σήμερα να βρεθείτε και να περάσετε καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Ονειρεύεσαι, σκέφτεσαι και κάνεις σχέδια με αισιοδοξία για ό, τι θέλεις να γίνει και σίγουρα κάπου ξεχνιέσαι και θα ξεπεράσεις το άγχος της καθημερινότητας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι με φίλους και με άτομα που περνάς καλά και επικοινωνείς πολύ πιο εύκολα μαζί τους γιατί έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Βέβαια κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού σου κρατάς και κάποιες αποστάσεις γιατί δεν θέλεις να μιλήσεις για πράγματα που αυτή την στιγμή σε απασχολούν.
Ερωτικά: Η ιστορία με τον Ταύρο σε απασχολεί τόσο πολύ που δεν σου είναι εύκολο να την ξεπεράσεις ή να την αφήσεις να φύγει μέσα από τα χέρια σου γιατί το έχεις πάρει πολύ πεισματικά. Αλλά θα την διαχειριστείς πιο ανάλαφρα και περισσότερο ανεξάρτητα. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με ένα Σκορπιό ο οποίος αυτή την στιγμή είναι μακριά σου αλλά εσύ τον/την νιώθεις πολύ κοντά σου. Με τον Ζυγό τα πράγματα είναι πιο εύκολα και σίγουρα θα έρθετε κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σχέση σου με κάποια άτομα, που εξυψώνουν τη δουλειά σου και δέχονται τις αξίες που πρεσβεύεις, θα είναι αυτή που θα σε στηρίξει περαιτέρω.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις πολλά να πεις και να κάνεις για αυτό θα βρεθείς με τόσο πολύ κόσμο που στο τέλος θα κουραστείς. Η πίστη σου και η τάση σου να δημιουργείς μια θετική ατμόσφαιρα θα σου αλλάξεις την διάθεση γιατί έχεις ανάγκη από κάπου να κρατιέσαι.
Ερωτικά: Έρχεσαι πιο κοντά με τον Τοξότη και αυτό σίγουρα σε κάνει να νιώθεις και μια ευγνωμοσύνη στο πρόσωπό του γιατί κάπου σε βοηθάει και δεν θέλεις να του δείξεις αγνωμοσύνη με αδιαφορία ή με συμπεριφορά φευγάτη. Η επαφή με ένα Σκορπιό που είχατε να τα πείτε εδώ και καιρό μπορεί ξαφνικά να επανέλθει.
Οικονομικά & Καριέρα: Συζητάς και μιλάς με νέα άτομα που σου δίνουν καινούργιες πληροφορίες, κάνεις σχέδια, όμως δεν είναι εύκολο να τα υλοποιήσεις επειδή δεν μπορείς να ξεφορτωθείς κάποιες παλιές καταστάσεις. Δίνεις ελπίδες στον εαυτό σου και αυτό σε βοηθάει να δεις τι θα γίνει στο μέλλον. Και αν αποφασίσεις να ξεπεράσεις τις αντιστάσεις σου θα είναι κάτι διαφορετικό.

Πηγή: astrology.gr