Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/12

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/12

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε ευνοεί και ίσως λάβεις μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση ή ένα δώρο που θα σε χαροποιήσει. Επιπλέον, στην δουλειά σου φαίνεται να απαλλάσσεσαι από κάποια βάρη, κάτι που μπορεί να συμβεί ευκολότερα ύστερα από την μεσολάβηση ενός «ισχυρού» προσώπου, γι’ αυτό μην διστάσεις να ζητήσεις αυτά που θεωρείς πως σου αξίζουν κι ακόμη… περισσότερα!

Ερωτικά
Η ανταλλαγή δώρων και ευχών μπορεί να δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή, ακόμη όμως κι αν σήμερα συμβάλλουν σε μια νέα «κατάκτηση» ποτέ μην… πιστέψεις ότι τα υλικά αγαθά αρκούν για να «εξαγοράσουν» την αγάπη.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου παρέχει τις προϋποθέσεις για να ωφεληθείς από μια συνεργασία ή την γνωριμία σου με ένα πρόσωπο κύρους, ίσως μάλιστα λάβεις κάποιες υποσχέσεις που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά φιλία, συμβάλλοντας σε έντονες συγκινήσεις και την δημιουργία μιας όμορφης ατμόσφαιρας.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σου δίνει πλεονέκτημα στα προσωπικά σου κι αν το επιθυμείς μπορείς προχωρήσεις σε μια σχέση. Ωστόσο είναι πιθανόν να μπεις σε… δίλημμα μεταξύ δύο προσώπων, που το ένα σε καλύπτει κυρίως υλικά και το άλλο συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το σύμπαν επιθυμεί να σου χαρίσει όμορφες και θετικά φορτισμένες στιγμές κοντά στην οικογένεια σου, ίσως μάλιστα να σε ανταμείψει και με συγκεκριμένες παροχές που θα κάνουν το μέλλον σου να δείχνει πιο φωτεινό. Επιπλέον, αν το επιθυμείς μπορεί να αποκτήσεις και την συντροφιά ενός οικιακού ζώου. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας δείχνει πρόθυμος να συμβάλλει στην αναβίωση μιας σπουδαίας προοπτικής.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με ένα πρόσωπο με το οποίο υπάρχει και επαγγελματική σχέση, από την άλλη πλευρά όμως ο Άρης και ο Κρόνος… δυσκολεύονται να σου δώσουν κάτι που να κινείται κοντά στα πλαίσια που επιθυμείς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε καλεί να ξεχάσεις σκοτούρες και βάσανα και να διασκεδάσεις απολαμβάνοντας την παρέα σου με αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας δείχνει πρόθυμος να σου προσφέρει μια σημαντική απολαβή αλλά ίσως η μεγαλύτερη συνεισφορά του να είναι η δημιουργία ενός «ζεστού» κλίματος, που ταιριάζει «γάντι» με την παραμονή των Χριστουγέννων!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, έχεις ίσως μια μοναδική ευκαιρία να μπεις σε μια σχέση που έχει ουσιαστικές προδιαγραφές μονιμότητας, ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια επανασύνδεση. Αλλά κι αν είσαι δεσμευμένος/η, αναμένονται περισσότερες… αγκαλιές!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να εξασφαλίσεις όλα τα καλά για σένα και τους οικείους σου και τελικά σε συμφέρει να «τιμήσεις» τον οικογενειακό χαρακτήρα των Χριστουγέννων, επιλέγοντας να μην αναλωθείς σε μια έξοδο που μπορεί να αποδειχθεί κάπως… πολυέξοδη! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σε ανταμείψει με ένα παλαιό αντικείμενο αξίας ή απλά την επιστροφή κάποιων δανεικών.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, η Αφροδίτη σε καλεί απλά να… απολαύσεις τα πλεονεκτήματα της. Αν όμως είσαι μόνος/η, φρόντισε να βρεθείς με πρόσωπα που ξέρεις ότι σε αγαπούν και τα αγαπάς χωρίς όμως να έχεις το μυαλό σου σε «μπλεξίματα»!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να σηματοδοτήσει πολλές ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητα σου, γι’ αυτό μην διστάσεις να «κυκλοφορήσεις»! Ίσως μάλιστα σου προσφέρει κι ένα ταξίδι ή μια εκδρομή που θα συμβάλλει άμεσα στην βελτίωση της ψυχολογίας σου. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν ή καταστάσεις που έχεις ξαναζήσει και σου… άρεσαν!

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από τα παλιά μπορεί να σου βάλει… ιδέες για κάτι περισσότερο κι ίσως πραγματικά να αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να «τρέξει» μια κατάσταση με ένα άτομο αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό αυξάνει την αισιοδοξία σου και σε ωθεί να ξοδέψεις κάτι παραπάνω, είτε για να καλύψεις τις ανάγκες σου, είτε για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους. Ίσως όμως να λάβεις κι εσύ δώρα ή χρήματα από αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας φαίνεται να ανακινεί μια παλιά επαγγελματική σου ασχολία που μπορεί να σου προσφέρει μια πολύτιμη διέξοδο.

Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε… όχι, ίσως σου δοθεί η ευκαιρία για κάτι «ενδιαφέρον», πρόσεξε όμως μήπως στην όλη κατάσταση υπάρχουν και κάποιες κρυφές παράμετροι που η δημοσιοποίηση τους θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα μίνι σκάνδαλο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε καλεί να βάλεις στο περιθώριο κάθε αρνητικό συναίσθημα και να πάρεις την ζωή πιο «χαλαρά», ίσως μάλιστα σε αυτό να συμβάλλουν και κάποια πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον. Αν όμως δεν καταφέρεις να απαλλαγείς από την καχυποψία σου, υπάρχει το ενδεχόμενο να πάρεις «στραβά» κάποιες επιπολαιότητες των άλλων, χαλώντας τελικά το όποιο καλό κλίμα.

Ερωτικά
Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος αλλά σε κάθε περίπτωση μαζί με τα ευχάριστα θα… ενσκήψουν και κάποιες παλιές «αμαρτίες» και καλό είναι να μην πάρεις το όλο θέμα «αψήφιστα»!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Κάθε φορά που η Αφροδίτη συνεργάζεται με τον Δία, η τύχη σου… περισσεύει και το μόνο που καλείσαι να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημα σου, αποφεύγοντας κυρίως σπατάλες και επιπολαιότητες που θα μπορούσαν να σε εκθέσουν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα μπορεί να παρασυρθείς σε κάποιες διατροφικές «ατασθαλίες» ή να ξαναρχίσεις «κακές συνήθειες» του παρελθόντος

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε βάζει στον πειρασμό να ενδώσεις σε μια σχέση που σίγουρα έχει πλεονεκτήματα αλλά και κάποιες «κρυφές» πλευρές, αν το πράξεις όμως να θυμάσαι ότι ο… φίλος σου ο Δίας δεν σου εξασφαλίζει την δέουσα εχεμύθεια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό έχει όλη την καλή πρόθεση να συμβάλλει σε όμορφες στιγμές με φίλους/ες κι αγαπημένα πρόσωπα, ίσως όμως τελικά η χαρά σου να… μετριαστεί από κάποιες επιπολαιότητες που δεν εγκρίνεις ή σου κακοφαίνονται. Αλλά επειδή πιθανότατα δεν πρόκειται για κάτι που θίγει πραγματικά την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων, μάλλον πρέπει να χαλαρώσεις και «να βάλεις νερό στο κρασί σου»!

Ερωτικά
Δεν έχει νόημα να γκρινιάζεις όταν περιβάλλεσαι από πρόσωπα που σε αγαπούν και σε σέβονται. Αν μάλιστα η προσωπική σου ζωή σου φαίνεται «ανιαρή», μπορείς να… δανειστείς τα πολλά και σπαρταριστά επεισόδια στις ζωές των φίλων σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να σου προσφέρει την υποστήριξη που ζητάς κι ίσως σε φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο που έχει τον τρόπο και τα μέσα να συνδράμει στο έργο σου, τόσο οικονομικά, όσο και σε επίπεδο επαφών. Από εκεί και ύστερα όμως πολλά εξαρτώνται από τον τρόπο που θα διαχειριστείς το πλεονέκτημα σου, αφού αν «βολευτείς» στα έτοιμα, η επιτυχία σου θα είναι μικρότερη.

Ερωτικά
Σε κοινωνικό επίπεδο έχεις τον τρόπο να κερδίζεις τις εντυπώσεις, κάτι που μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με ένα «απαστράπτον» πρόσωπο, αν όμως επιχειρήσεις το κάτι παραπάνω, μπορεί να διαπιστώσεις ότι τελικά υπάρχουν και κάποιες δύσκολες απαιτήσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη και ο Δίας διανθίζουν την καθημερινότητα σου με ευχάριστες στιγμές αλλά και κάποια «τυχερά», το καλό μάλιστα είναι ότι όλα αυτά έρχονται αβίαστα και χωρίς κόπο. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σε κάνει να είσαι… αλλού και να σκέφτεσαι επίμονα πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, που δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα ζεις στο σήμερα. Μην αδικείς λοιπόν τον εαυτό σου!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη μπορεί να σε βάλει στον πειρασμό να «παίξεις» κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μέσω διαδικτύου αλλά και να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση ή συνάντηση. Παράλληλα, ο Δίας σου υπόσχεται τα πάντα, οπότε… καλό δρόμο να έχεις!

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr