Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/9

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/9

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο σε καλεί να είσαι προσεκτικός στους χειρισμούς σου και πιο συμβιβαστικός αν προκύψει κάποια έντονη διαφωνία, ενώ το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να σου αποκαλύψει πολλά, αναφορικά με την δουλειά σου. Πρόσεξε όμως μήπως τελικά κάποιοι, ποντάροντας στο φιλότιμό σου θέλουν να σε χρησιμοποιήσουν για να εξυπηρετήσεις τα συμφέροντά τους.

Ερωτικά
Η ημέρα είναι «γόνιμη» για ερωτικά παιχνίδια κι ίσως βιώσεις όμορφες, όσο και έντονες καταστάσεις με μια νέα γνωριμία. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να μάθεις κάτι για τον άνθρωπο σου που θα σε απογοητεύσει ή θα σε στενοχωρήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο, ενδέχεται να σε φέρει σε επαφή με άτομα, με τα οποία είναι δύσκολο να βρείτε έναν «κοινό τόπο», όμως το πραγματικό πρόβλημα βρίσκεται αλλού: Ο Πλούτωνας σου επισημαίνει ότι θα πρέπει να έχεις τον νου σου, ώστε να αντιμετωπίσεις έγκαιρα κάθε «υπόγεια» όσο και κακόβουλη ενέργεια που στοχεύει να θίξει τα επαγγελματικά σου συμφέροντα ή να υπονομεύσει την θέση σου.

Ερωτικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο αναμένεται να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή, δημιουργώντας ένα ρήγμα με τον άνθρωπό σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η είναι προτιμότερο να περιμένεις και να μην κάνεις κάποια κίνηση προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε αναγκάζει να έρθεις σε επαφή με άτομα που συνηθίζουν να δρουν υπόγεια και ποτέ δεν αποκαλύπτουν τις πραγματικές προθέσεις τους. Κι αν από τη μια πλευρά βρεθείς πολύ κοντά στο να αποκαλύψεις τον ρόλο τους, από την άλλη διακινδυνεύεις να πέσεις σε μια καλοστημένη παγίδα. Τελικά μάλλον είναι πιο ασφαλές να εντρυφήσεις σε πνευματικά μυστήρια!

Ερωτικά
Οι συνθήκες δεν ευνοούν την δημιουργία μιας νέας σχέσης, ενώ παράλληλα ίσως προβληματιστείς πολύ για την πορεία μιας ήδη υπάρχουσας. Τόσο ο Κρόνος, όσο και ο Πλούτωνας σε καλούν είτε να «παγώσεις» τα πράγματα, είτε να τους δώσεις ένα τέλος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι αν προχωρήσεις σε μια συμφωνία, θα σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να απαλλαγείς από αυτήν, όταν το θελήσεις. Καλό είναι λοιπόν να το σκεφτείς δύο φορές πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, ακόμη κι αν η επιλογή σου εμφανίζεται ως «μονόδρομος». Από την άλλη πλευρά, είναι θεμιτό να κόψεις οριστικά τους δεσμούς σου με κάποιον/α, που έχει κάνει «τέρατα και σημεία».

Ερωτικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε οδηγεί σε αποκαλύψεις που ίσως σε κάνουν «να πέσεις από τα σύννεφα». Ίσως πάλι υποστείς έναν συναισθηματικό εκβιασμό, ώστε να κάνεις μια σημαντική υποχώρηση αλλά τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με την πραγματική αγάπη;

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια ποικιλία γεγονότων ή καταστάσεων, που μπορεί τελικά να σε αποπροσανατολίσουν, αφού την ίδια στιγμή στη δουλειά σου μπορεί να γίνονται πράγματα που σίγουρα θα ήθελες να γνωρίζεις. Επιπλέον, το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε προειδοποιεί ότι ίσως αντιμετωπίσεις ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα ή μια ταλαιπωρία στις μετακινήσεις σου.

Ερωτικά
Ο Κρόνος στον Τοξότη σου ζητά να επικεντρωθείς σε πιο πρακτικά θέματα κι ίσως να μην «χωρούν» πια στην ζωή σου ανάλαφρες καταστάσεις. Και αυτή η αλλαγή στάσης σου είναι λογικό να επιφέρει μια κάποια κρίση στις σχέσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί μπορεί να βρει τον δρόμο του μέσα από μια συνεργασία ή συμφωνία. Από την άλλη πλευρά όμως ίσως διαπιστώσεις για μια ακόμη φορά ότι δεν χωράνε στο ίδιο «σακούλι» τα συμφέροντά σου και οι προσωπικές σχέσεις σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση φαίνεται να κυριαρχούν τα «παιχνίδια εξουσίας» και είναι μάλλον δύσκολο να υπάρξει ισοτιμία στις σχέσεις σου. Αν όμως κρίνεις ότι «δεν πάει άλλο», τότε ο ενεργός Πλούτωνας θα σε βοηθήσει να «τελειώσεις» με το θέμα σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου μπορεί να συνδυαστεί με μια σημαντική συνεργασία ή συμφωνία, σχετική με ένα επαγγελματικό ή περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα όμως φαίνεται ότι υπάρχουν και πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη σου και καλό είναι να διερευνήσεις ό,τι σου φαίνεται ύποπτο. Επιπλέον, το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα θα «σου φέρει» μια δυσάρεστη είδηση.

Ερωτικά
Η Σελήνη σον Υδροχόο διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου κι ίσως σε βάλει σε πειρασμό για κάτι περισσότερο! Ωστόσο με δεδομένη την αστάθεια που επικρατεί να έχεις υπόψη σου ότι οι επιθυμίες και οι διαθέσεις σου μπορεί να αλλάξουν γρήγορα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας ευνοεί τις επιδιώξεις σου κι ίσως καρπωθείς πολλά από τις απώλειες κάποιων άλλων. Επιπλέον φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι υποψίες σου για τον «περίεργο» ρόλο ενός προσώπου, που άλλο δείχνει κι άλλο είναι. Πέρα όμως από αυτά που συμβαίνουν στο καθαρά υλικό πεδίο, ίσως πρέπει να ακολουθήσεις κι ένα πιο πνευματικό μονοπάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε μια καίρια συνειδητοποίηση.

Ερωτικά
Ο Χείρωνας αναβιώνει το παρελθόν σου, φέρνοντας σε κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο σας ενώνουν αλλά και σας χωρίζουν πολλά. Εκμεταλλεύσου την συγκυρία για να δώσεις είτε ένα οριστικό τέλος, είτε μια συνέχεια στην όλη κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να διευρύνεις τις επαφές σου και να επικοινωνήσεις με κάθε τρόπο, καλό είναι όμως να μην σπαταλήσεις το δυναμικό σου σε ανούσιες συζητήσεις ή κινήσεις εντυπωσιασμού αλλά να ψάξεις και λίγο βαθύτερα. Παράλληλα, ο Πλούτωνας μπορεί να σου θυμίσει ότι οι φιλίες κρίνονται στα δύσκολα, πολύ περισσότερο αν υπάρχουν στη μέση οικονομικά συμφέροντα.

Ερωτικά
Φαίνεται πως ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος δρα μυστικά και «υπογείως», με σκοπό να φέρει τα πράγματα στο σημείο που… επιθυμεί. Κι αν τελικά βρεθείς «προ τετελεσμένων», μην το θεωρήσεις και τόσο τυχαίο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να είσαι πιο υποψιασμένος/η, ώστε να αντιμετωπίσεις έγκαιρα κάποιες υπόγειες κινήσεις που στοχεύουν είτε στην φθορά είτε στην απαξίωση σου. Σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσουν άτομα που θα σου εκμυστηρευτούν κάτι «καυτό», με συνέπεια να βρεθείς τελικά σε πλεονεκτική θέση. Παράλληλα όμως, έχε τον νου σου μήπως χαθεί ένα σημαντικό έγγραφο ή αρχείο.

Ερωτικά
Στην προσωπική σου ζωή μαίνεται ένας «πόλεμος κατασκόπων» και καλείσαι να επιλέξεις αν θα είσαι ένα απλό «θύμα» παρακολούθησης-χειραγώγησης ή εκείνος/η που θα ψάξει για να βρει οτιδήποτε «ύποπτο» συμβαίνει στο περιβάλλον σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει στις επάλξεις, είτε για να προωθήσεις ζητήματα που σε ενδιαφέρουν, είτε για να αντιμετωπίσεις κάποιες έκτακτες καταστάσεις. Σε κάθε περίπτωση, οφείλεις να επιστρατεύσεις τον καλύτερό σου εαυτό, ώστε να μην εκτεθείς. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να ερευνήσεις και να μάθεις τι «παίζεται» στο παρασκήνιο.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη εξομαλύνει και… επεκτείνει τις σχέσεις σου, ίσως μάλιστα προκύψει κάτι «ενδιαφέρον» στον χώρο της εργασίας σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ενδέχεται να σου τεθεί ένα δίλημμα σε σχέση με την πορεία της.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο Ήλιος στον Ζυγό μπορεί να προωθήσει μια συνεργασία ή συμφωνία οικονομικού χαρακτήρα, την ίδια στιγμή όμως ο Πλούτωνας σου επισημαίνει να έχεις τον νου σου για παγίδες και «στημένες» καταστάσεις που απειλούν να «σε τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί». Ίσως πάλι μάθεις… πράματα και θάματα για ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος που παίζει έναν μάλλον «ύποπτο» ρόλο στα τεκταινόμενα.

Ερωτικά
Φαίνεται ότι κάποιοι προσπαθούν να σε παρασύρουν σε «πονηρά μονοπάτια», με την υπόσχεση μιας διευρυμένης απόλαυσης! Να θυμάσαι όμως ότι η δράση τέτοιου είδους ατόμων ή κυκλωμάτων, στοχεύει κυρίως στην οικονομική σου αφαίμαξη.

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr