Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/10

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/10

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Βιώνεις μια κατάσταση πολύ εσωτερικά αλλά θα προσπαθήσεις να σταματήσεις τις εξαρτήσεις που έχεις και να μπεις σε βαθιά μονοπάτια. Η υποστήριξη που θα έχεις από ένα πρόσωπο, κυρίως αν ασχολείσαι με πολιτικές ομάδες, θα είναι μεγάλη, κάτι που δεν περίμενες.
Ερωτικά:
Έχεις πολλά να πεις με ένα Σκορπιό και θα δείξεις απόλυτη αφοσίωση και μόνο μέσα από εκεί θα μάθεις τι σημαίνει σταθερότητα και πίστη. Το να ξεκόψεις από τον Ταύρο δεν είναι και τόσο εύκολο αλλά μπορεί να νιώθεις έτσι γιατί σου δημιουργεί πρόβλημα.
Οικονομικά & Καριέρα:
Κάποιες δυσκολίες θα σε ατσαλώσουν γιατί θα ανακαλύψεις τι σημαίνει έρευνα αλλά και πως ν’ αναγνωρίζεις όλες τις λεπτομέρειες ενός οικονομικού θέματος. Μην φοβηθείς το ψάξιμο αλλά και την διεκδίκηση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Παραδίνεσαι για λίγο στις επιθυμίες και στα θέλω των άλλων. Η Αφροδίτη στον άξονά σου θα σου δώσει μεγαλύτερη άνεση και εύνοια στις επαφές σου με άλλα άτομα και κυρίως θα σου εξασφαλίσει μια καλή συμπεριφορά από την πλευρά τους. Πάντως χωρίς να το θέλεις θα γίνεις αρκετά δημοφιλής.
Ερωτικά: Εκπέμπεις μια γοητεία και με τον τρόπο σου μπορεί να φέρεις ένα πρόσωπο πολύ κοντά σου. Μέσα από αυτό θα δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου και αν βρίσκεται μακριά θα έχεις μια μεγάλη επικοινωνία μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι κάτι δυνατό για να αποφασίσεις να αφήσεις την πάγια θέση σου. Είναι πιθανό να βρίσκεσαι σε μια φάση που δεν μπορείς πλέον να περιμένεις να ορίσουν οι άλλοι τη μοίρα σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Κρατάς μυστικά και αυτό σου δίνει την δυνατότητα να σταματήσεις να εκτίθεσαι. Δεν σου αρέσει να παίζεις τον ρόλο της Πυθίας σε κάποια άτομα που δεν είναι μαζί σου πολύ ανοικτά. Το να εμπιστευτείς είναι αρκετά δύσκολο αυτή την στιγμή γιατί νιώθεις ότι χρειάζεται να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις.
Ερωτικά: Έχεις ένα δίλλημα και δεν ξέρεις ακριβώς πώς να το αντιμετωπίσεις. Ο λόγος είναι ότι δεν βρίσκεσαι εύκολα με ένα άτομο που αυτή την στιγμή είναι μακριά σου ή στο εξωτερικό. Θα κρατήσεις κλειστά τα χαρτιά σου, κυρίως με τον Ταύρο και τον Σκορπιό γιατί δεν περνάνε όλα από το χέρι σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Σφίγγεις για λίγο το ζωνάρι γιατί δεν θέλεις να εκτίθεσαι σε θέματα οικονομικών, κυρίως αν θέλεις να διατηρήσεις μια καλή εικόνα προς τρίτους και άτομα που σχετίζονται με τον κρατικό μηχανισμό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η στάση σου είναι αρκετά προσεκτική γιατί δεν θέλεις να εκτεθείς. Οπότε τα πολλά θα τα κόψεις γιατί προτιμάς να επικοινωνείς και να μιλάς με άτομα που είναι πολύ σοβαρά. Η επικοινωνία με τα παιδιά σου θα είναι πολύ καλύτερη από άλλες φορές.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι ένα μεγαλύτερο πρόσωπο και αυτό μπορεί να σε κάνει να νιώθεις ότι ωριμάζεις απότομα. Από την άλλη η σκέψη ενός Κριού σε φοβίζει γιατί μπορεί να χρειαστεί για να τον κατακτήσεις να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα πολύ βαρύ αλλά και τολμηρό.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενισχύεται η άποψη ότι χρειάζεται να ρισκάρεις έστω και σε κάποια μικρά θέματα, γιατί, ενώ μπορείς να ρισκάρεις και σε πιο μεγάλα, κάτι σε συγκρατεί. Πάντως σε μερικά που φοβόσουν θα κατορθώσεις να το ξεπεράσεις και θα κερδίσεις και χρήματα.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Κρατάς κάποιες αποστάσεις από όλους χωρίς απαραίτητα να κλειστείς μέσα στο σπίτι. Παρόλο που προβληματίζεσαι για ένα γηραιό πρόσωπο από την οικογένεια σου που μπορεί να περνάει αυτή την στιγμή μια δύσκολη φάση, θα παραμείνεις ακλόνητος/η στην θέση σου και στις αρχές σου και θα του συμπεριφερθείς με πολύ αγάπη και φροντίδα.
Ερωτικά: Μπορεί να νιώθεις ένα βάρος στην καρδιά σου και αυτό να μην σε αφήνει να εκφραστείς. Πιθανόν να θέλεις να έχεις τον έλεγχο των κινήσεων του άλλου ατόμου και να δημιουργούνται προβλήματα ή έλλειψη επικοινωνίας.
Οικονομικά & Καριέρα: Το οικονομικό σου παρελθόν σε απασχολεί και θέλεις να βρεις που έχεις κάνει λάθος και με ποιο τρόπο πρέπει ακόμα και να τιμωρήσεις τον εαυτό σου για αυτό. Ίσως ξαφνικά μαζευτείς σε κινήσεις και αποφάσεις που αφορούν τα χρήματά σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση πολύ συναισθηματική και παρόλο που δεν σου αρέσει να το δείχνεις τελικά μπορεί να σε παρασύρουν αυτά που νιώθεις και να τα συζητάς με όλους τους φίλους σου. Ίσως σου έρθει ξαφνικά να ψάξεις να βρεις ιστορικά ή οικογενειακά αρχεία που έχουν να κάνουν με τις ρίζες σου και την καταγωγή σου.
Ερωτικά: Η ευθύνη που νιώθεις απέναντι σε ένα Σκορπιό μερικές φορές βαραίνει τους ώμους σου και δεν έχεις όρεξη να ξεφύγεις ούτε από τις υποσχέσεις σου ούτε από την υποχρέωση να τον/την φροντίζεις και τον/την προσέχεις. Από την άλλη με τον Ζυγό τα θέματα που έχετε να επιλύσετε είναι πολλά και αν υπάρχουν κοινές οικονομικές υποθέσεις μπορεί να υποφέρετε και οι δυο.
Οικονομικά & Καριέρα: Φροντίζεις να μην αδικείς κανένα πρόσωπο γιατί με τον τρόπο σου θα επηρεάσεις κάποιες ομάδες που πιθανόν να συνεργάζονται μαζί σου γιατί έχουν γίνει λάθη εις βάρος ενός ατόμου.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η αμφιβολία που νιώθεις είναι κάπως δύσκολο να την διαχειριστείς και δεν έχεις κάποια δικαιολογία να στηριχτείς γιατί αυτά που νιώθεις πιθανόν να ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας και να μην σε πιστεύει κανένας. Χρειάζεται να κοιτάξεις κατάματα κάποιες φοβίες σου και να τις αντιμετωπίσεις γιατί μόνο έτσι θα δυναμώσεις.
Ερωτικά: Έχεις πολλά να κάνεις και να πεις αλλά τελικά θα το παίξεις χαλαρός/η και άνετος/η. Αυτό σίγουρα θα σε ξεβολέψει αλλά τουλάχιστον θα είσαι ο εαυτός σου. Η σχέση με τον Ταύρο θα έχεις κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία αλλά θα κάνετε κάτι από κοινού ίσως μια καλλιτεχνική δημιουργία και θα περάσετε πολύ καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις ευθύνες πολύ πιο μεγάλες από αυτές που μπορείς να σηκώσεις. Μπορεί να έχεις κρυφές βλέψεις για το τι μπορεί να σου δώσει ένα άτομο που συνεργάζεστε αλλά μάλλον δεν παίζεις με ανοικτά χαρτιά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Νιώθεις μια εσωτερική δύναμη που μπορείς εύκολα να το εξωτερικεύσεις γιατί δεν φοβάσαι τα βέλη ή την γνώμη των άλλων επειδή αισθάνεσαι ότι πρέπει να σέβεσαι και να τιμάς τον εαυτό σου. Πρόσεξε μήπως εκφραστείς με ειρωνεία σε φίλους που αγαπάς πολύ.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα νιώσεις ένα έντονο ερωτισμό να σου διαπερνάει όλο το σώμα για αυτό θα προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που ήδη είσαι μαζί. Θα βρεθείς πιο εύκολα σε παρέες όπου εκεί, ακόμα χωρίς και να μιλάς πολύ, θα κλέψεις την παράσταση.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις στα πόδια σου κάποιες ευκαιρίες και θα δυναμώσεις με το να τις χρησιμοποιήσεις, αλλά μάλλον τις μπλοκάρεις μέχρι να νιώσεις σιγουριά επειδή φοβάσαι τι μπορεί να συμβεί στο επόμενο λεπτό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Ο Άρης πλέον φεύγει από το ζώδιο σου αλλά σίγουρα θα σου αφήσει μια μεγάλη εμπειρία δράσης. Για αυτό καλό είναι να μην σταματήσεις αυτό που ξεκίνησες τη συγκεκριμένη περίοδο, κυρίως αν δραστηριοποιήθηκες σωματικά, με άσκηση ή χορό. Κάποιοι φίλοι μπορεί να νιώθεις ότι σε έχουν προδώσει.
Ερωτικά: Νιώθεις μελαγχολία και ίσως με τον τρόπο σου υποχρεώνεις και το άλλο πρόσωπο να απομονωθεί μαζί σου. Αλλά αυτό κατά βάθος είναι ένα τεστ που κάνεις για να δεις τελικά πόσο δεμένος/η είναι με σένα και κατανοεί τα θέματά σου. Ο Ταύρος βρίσκεται σε φάση κρυψίματος και αυτό σίγουρα θα σε ενοχλήσει. Ο Κριός θα νιώσεις ότι είναι ο άνθρωπός σου γιατί είναι ανοικτό βιβλίο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες παραξενιές που δεν τις εμφανίζεις πολύ εύκολα σε άτομα που συνεργάζεσαι, επειδή πιστεύεις ότι ίσως σχολιαστούν πίσω από την πλάτη σου. Καλύτερα να προσπαθήσεις να το βγάλεις στην επιφάνεια παρά να μένεις με την υποψία και να νιώθεις ανασφάλεια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Αναζητάς την δύναμη μέσα από ισχυρές γνωριμίες και άτομα με κοινωνικό κύρος. Θα προσπαθήσεις και εσύ να σταθείς επάξια για να μην σε υποτιμήσουν ή να νιώσεις αδυναμία να συμμετέχεις σε τέτοιου είδους επαφές.
Ερωτικά: Έχεις μια προσωπική εσωτερική άνεση η οποία σε βάζει να σκέφτεσαι ότι μόνο σοβαρά θα ήθελες να συνυπάρχεις με το πρόσωπο που είστε μαζί. Ταύρος ή Σκορπιός θα είναι τα άτομο που θα σε συγκινήσουν ιδιαιτέρως. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα έχεις ευαισθησία και με τον Ιχθύ θα περάσετε πολύ όμορφα γιατί ταιριάζετε.
Οικονομικά & Καριέρα: Η τεράστια σημασία που δίνεις στις γνωριμίες σου τελικά θα σε βοηθήσει να υπερνικήσεις όλες τις δυσκολίες για να μπεις σε ένα συγκεκριμένο κύκλο. Η εύνοια που έχεις από ένα συνεργάτη Λέοντα σίγουρα θα είναι πολύτιμη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που νιώθεις ότι όλα γύρω σου είναι συγκρατημένα από συναισθήματα, μέχρι άτομα και καταστάσεις. Ένα ταξίδι που θέλεις πολύ, ακόμα δεν θα γίνει.
Ερωτικά: Το σκεπτικό που έχει ο Σκορπιός σίγουρα δεν σου αρέσει και πολύ αλλά καταφέρνει και εξασκεί μια μοιραία γοητεία πάνω σου και αυτό σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο. Το ζητούμενο είναι να μην καταργήσεις όλους τους νόμους που διέπουν την σχέση σας. Από την άλλη θα βρεθείς ξανά με τον Καρκίνο αλλά πρέπει να έχεις ψυχραιμία ή να παίξεις το παιχνίδι του συμβιβασμού γιατί του έχεις προκαλέσει μεγάλη ανασφάλεια και μέσα του αρνείται να τα ξαναβρείτε.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην επιμείνεις σε καταστάσεις που μπορεί να μην σε συμφέρουν. Η υπερβολική ευθιξία θα είναι το εμπόδιο για να κερδίσεις χρήματα ή για να προχωρήσεις πιο κάτω σε καταστάσεις που χρειάζονται αλλαγή.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι μπορεί να τα καταφέρεις γιατί αντλείς δυνάμεις από μέσα σου και αυτό σε κάνει ακόμα πιο δραστήριο/α. Η θρησκευτικότητα και η πίστη σου δίνουν ελπίδες ότι θα τα καταφέρεις. Αφού πιστεύεις σε μια ανώτερη δύναμη, μεταφυσικές και υπαρξιακές αναζητήσεις θα σε απασχολήσουν αρκετά.
Ερωτικά: Η σχέση σου με ένα Σκορπιό σε βοηθάει να πηγαίνεις λίγο πιο βαθιά γιατί μερικές φορές είναι πολλά πράγματα στον αέρα και εσύ είσαι φλου. Η επαφή με ένα Ζυγό μπορεί να καλύτερη γιατί είτε θα είναι πιο ξεκάθαρος/η είτε θα έχει πιο ώριμη συμπεριφορά απέναντί σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η συνολική αξία των πραγμάτων που διαπραγματευόσουν για μια δουλειά δεν είναι και τόσο μεγάλη όσο πίστευες για αυτό μπορεί να απογοητευτείς αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις την αλήθεια. Η παρέμβαση έμπειρων ατόμων που έχουν περισσότερες γνώσεις σε οικονομικά θέματα μάλλον θα σε σώσει.

Πηγή: astrology.gr