Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/12

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/12

Καλά Χριστούγεννα!

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Πανσέληνος επιδρά θετικά στα επαγγελματικά σου αλλά δεν αποκλείεται να αναδείξει κι ένα σπουδαίο έργο σου! Παράλληλα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία σου δίνει την δυνατότητα να διευκολυνθείς άμεσα ύστερα από την μεσολάβηση ενός ισχυρού παράγοντα. Μπορείς ακόμη να ελπίζεις στην απόκτηση ενός χρήσιμου «εργαλείου.

Ερωτικά
Η ημέρα προσφέρεται για διασκέδαση και παιχνίδι κι ίσως μέσα σε όλα να προκύψει και κάτι πιο «προσωπικό», χωρίς όμως να είναι εξασφαλισμένη και η διάρκειά του.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Πανσέληνος τονίζει τόσο τις εξωστρεφείς δραστηριότητές σου, όπως για παράδειγμα τα ταξίδια ή την συμμετοχή σου σε ένα εγχείρημα που σχετίζεται με την ενημέρωση ή τα media, όσο και τις πιο πνευματικές αναζητήσεις ή τις σπουδές σου. Παράλληλα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία κάνει την ζωή σου πιο όμορφη και διασκεδαστική!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε κάνει άμεσα, συμπαθή στους γύρω σου και σου «ανοίγει πόρτες», ωστόσο η διαχείριση του όλου θέματος επαφίεται σε σένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Πανσέληνος δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια σημαντική οικονομική επιτυχία ή βοήθεια, που αν την εκμεταλλευτείς σωστά, θα «αυγατίσει» μελλοντικά. Μόνον μην αφήσεις τους άλλους να σου «κόψουν την τύχη» με τις όποιες επιφυλάξεις τους. Επιπλέον, το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία μπορεί να μοιράσει χαρές στην οικογένειά σου!

Ερωτικά
Ο Άρης εξακολουθεί να ταράζει τα «νερά» στα προσωπικά σου, σήμερα ωστόσο μπορείς να βάλεις στο περιθώριο κάθε τι ενοχλητικό και να απολαύσεις τα καλά της ζωής.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Πανσέληνος μπορεί μεν να σε αναστατώσει ψυχικά, κατά τα άλλα όμως θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις τον θετικό ρόλο που παίζει στην ζωή σου ένας συνεργάτης ή ο/η σύντροφός σου. Παράλληλα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία σε καλεί να ταξιδέψεις ή να «κυκλοφορήσεις», αφού όπου κι αν βρεθείς θα περάσεις όμορφα!

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να συμβούν πολλά θετικά κι είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση θα έχεις την ευκαιρία να «κουρνιάσεις» σε μια φιλόξενη αγκαλιά και να ονειρευτείς μια ακόμα καλύτερη συνέχεια!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία επιδρά θετικά στα οικονομικά σου, δίνοντάς σου την δυνατότητα να καλύψεις τόσο τις δικές σου ανάγκες, όσο και τις επιθυμίες των ανθρώπων που αγαπάς. Παράλληλα, η Πανσέληνος μπορεί να σε ωθήσει να ασχοληθείς περισσότερο με την διατροφή σου και την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης.

Ερωτικά
Ενώ όλα τα υπόλοιπα μπορεί να εξελίσσονται καλύτερα του αναμενομένου, τα ερωτικά σου φαίνεται να έχουν «κολλήσει» γι’ αυτό μην τους δίνεις και τόση σημασία!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Πανσέληνος σου δίνει την ευκαιρία να το ρίξεις έξω και να ξεπεράσεις κάποιους δισταγμούς δείχνοντας ολόψυχα το ενδιαφέρον και την αγάπη σου για όσα πρόσωπα σου έχουν «σταθεί». Επιπλέον, το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία ευνοεί τις προσωπικές σου επιδιώξεις κι ίσως είναι μια «χρυσή ευκαιρία» να αναδείξεις τα προσόντα σου.

Ερωτικά
Το σύμπαν σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε όσα προστάζει η καρδιά σου. Ίσως μάλιστα το ευτυχές γεγονός που ψάχνεις, να συμβεί σε μια παρέα ή κοινωνική εκδήλωση.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Πανσέληνος μπορεί να «σκιάσει» προσωρινά το Χριστουγεννιάτικο οικογενειακό κλίμα, αναδεικνύοντας κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις, που θα σε αποσυντονίσουν τελικά όμως όλα θα γίνουν όπως τα σχεδίασες αρχικά. Ίσως μάλιστα να λάβεις μια κρυφή βοήθεια που θα σου λύσει τα χέρια και θα μπορέσεις να πετύχεις «με ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια»!

Ερωτικά
Ο πρωταγωνιστικός σου ρόλος στις εξελίξεις μπορεί να «κόψει» χρόνο από τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αφού όμως δεν γίνεται αλλιώς ας κάνουν λίγη υπομονή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Με την συνδρομή της Πανσελήνου, η ημέρα αναμένεται να είναι πλούσια σε επαφές και μετακινήσεις, από τις οποίες όμως όλο και κάτι καλό θα βγει, είτε πρόκειται για μια σημαντική πληροφορία, είτε για μια γνωριμία που θα αποδειχθεί πολύτιμη στο μέλλον. Ακόμη, ίσως ωφεληθείς από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε φέρνει πρώτο/η στις προτιμήσεις των άλλων και δεν υπάρχει κανείς λόγος να «θυσιάσεις» το πλεονέκτημά σου χάριν κάποιων «κολλημάτων».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Πανσέληνος μπορεί να αλλάξει το τοπίο στα οικονομικά σου, φέρνοντας σου ανέλπιστα έσοδα, τα οποία φυσικά θα διαθέσεις άμεσα για να προσφέρεις περισσότερα σε σένα αλλά και τα πρόσωπα που αγαπάς. Επιπλέον, το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία ευνοεί κάθε επιδίωξή σου, καλό είναι όμως να μην αναλωθείς μόνον σε χαρές και πανηγύρια!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό πασχίζει να σε πείσει ότι η αγάπη αξίζει, ακόμη κι αν είναι «παράνομη» αλλά αν για την ώρα όλα φαίνονται ειδυλλιακά, η συνέχεια δεν θα είναι το ίδιο εύκολη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Πανσέληνος αναμένεται να σε αναστατώσει τόσο, ώστε να μην αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, αντί όμως να ανησυχείς για αυτό που σου συμβαίνει εκμεταλλεύσου την περίσταση για να εκφραστείς πιο ελεύθερα, αγγίζοντας πολύ υψηλά «στάνταρ» δημιουργικότητας! Παράλληλα ο ενεργός Δίας μπορεί να συμβάλλει θετικά στην δικτύωση σου.

Ερωτικά
Πολλά από αυτά που θεωρούσες ως ελαττώματα και τα έκρυβες, βγαίνουν στο φως, αλλά μετά την αρχική αμηχανία σου θα διαπιστώσεις ότι τελικά έχεις γίνει πολύ πιο αγαπητός/η!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία διώχνει κάθε ανησυχία σου για την πορεία των οικονομικών σου, αφού με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έχεις να λαμβάνεις, ίσως μάλιστα ένα μέρος αυτής της βοήθειας να είναι μυστική. Από εκεί και ύστερα, καλό είναι να περιορίσεις την καταναλωτική σου διάθεση, φροντίζοντας κυρίως όσους/ες αγαπάς και εκτιμάς.

Ερωτικά
Από την στιγμή που θα αποφασίσεις να «κυκλοφορήσεις», το σύμπαν θα φροντίσει για την καλοπέρασή σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φροντίσεις το παρουσιαστικό σου!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Πανσέληνος αναμένεται να συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, ίσως μάλιστα γνωρίσεις κάποιον/α, που είτε άμεσα, είτε μελλοντικά θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε μια υπόθεση που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον ο ενεργός Δίας σε καλεί να πεις το «ναι» σε μια πρόταση συνεργασίας, που σου ανοίγει νέους δρόμους.

Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία έχει όλες τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε μια «σχέση ζωής», αφού φαίνεται να σου παρέχει ουσιαστικά κοινωνικά και οικονομικά πλεονεκτήματα.

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr