Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/6

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/6

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Θα χρειαστεί να αναλάβεις χρέη υποστήριξης άλλων ατόμων και αυτό είναι το πιο δύσκολο που πρέπει να κάνεις γιατί δεν μπορείς να ασχολείσαι μόνο με τον εαυτό σου αλλά και με τους άλλους.
Ερωτικά: Η διασταύρωση στοιχείων για ένα Ζυγό μπορεί να σε βασανίσει γιατί θα δεις ότι μπορεί να σε έχει κοροϊδέψει για την σχέση του με ένα άλλο άτομο. Και ενώ περίμενες να έχει χωρίσει τελικά εσύ μαθαίνεις ότι προχωράει παράλληλα. Αντίθετα με τον Δίδυμο η σχέση θα κυλήσει πολύ δυνατά.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί σε κάποια θέματα να θεωρήσεις ότι κάνεις συμφωνίες που δεν σου ταιριάζουν. Αλλά το σκεπτικό σου είναι αρκετά λάθος, γιατί υπάρχουν και καλά στοιχεία που θα αποφέρουν κέρδη.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Δεν σου αρέσει να προσποιείσαι και τώρα θα βρεθείς στην φάση που πιθανόν να πρέπει να το κάνεις και δεν σου αρέσει καθόλου. Όμως μερικές φορές η ζωή δεν είναι όπως την φαντάζεσαι. Επίσης μπορεί να σου είναι δύσκολο να κόψεις τις λανθασμένες διατροφικές συνήθειες, αλλά αν το κάνεις θα ανακουφιστείς γιατί θα νιώσεις περισσότερο ανάλαφρος/η.
Ερωτικά: Υπάρχουν έντονες επιρροές και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα βρεθείς σε ένα συναισθηματικό δίλημμα γιατί μπορεί να είσαι αναποφάσιστος/η για τον Κριό ή τον Ζυγό. Τα έντονα συναισθήματα για τον Ιχθύ σου βγάζουν στην επιφάνεια την ευαισθησία.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να μη θέλεις να συμμετάσχεις σε μια πρωτοβουλία που θα γίνει από την πλευρά συναδέλφων σου, τελικά θα το κάνεις, για να μη δείξεις απρόθυμος/η να συνεργαστείς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Θα περάσεις καλά και αυτό θα σου δείξει ότι μπορείς να χαλαρώσεις και να ξελαφρώσεις για λίγο από τα πολλά βάρη. Αυτό που σε βοηθάει είναι η καλή διάθεση και σίγουρα δεν θα την χάσεις για κανένα και για τίποτε στον κόσμο.
Ερωτικά: Από εκεί που μπορεί να ήσουν τελείως μόνος/η τώρα να βρεθείς με δυο άτομα ξαφνικά και να μην ξέρεις ποιο θα πρέπει να διαλέξεις. Χαλάρωσε γιατί ξέρεις πολύ καλά πώς θα ξεχωρίσεις για σένα το καλύτερο. Με τον Ζυγό ή τον Τοξότη γίνεται ένα καλό παιχνίδι.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν δίνεις λαβές και προς στιγμή φαίνεται ότι κάνεις τα χατίρια όλων, αλλά δεν είναι αυτή η αλήθεια γιατί έχεις καταλάβει ακριβώς τι πρέπει να κάνεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να μην χάσεις κάτι από αυτά που ήδη έχεις δημιουργήσει για αυτό επεκτείνεσαι όσο μπορείς και κάνεις παρέα ακόμα και με ανόμοια ή αταίριαστα άτομα γιατί αυτά έχουν την κοινωνικότητα που εσύ θέλεις. Η ομορφιά θα είναι το ζητούμενό σου είτε σε ρούχα είτε σε εμφάνιση.
Ερωτικά: Η αναστάτωση που μπορεί να προέλθει από ένα Κριό ή Ζυγό θα λυθεί μέσα από συζητήσεις και γέλια γιατί δεν θέλεις να πας στο άλλο το άκρο και κάπου καταλαβαίνεις ότι δεν μπορεί να είσαι συνέχεια με μούτρα και γκρίνια.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να προσπαθείς να κάνεις κάτι που να φέρει την προσωπική σου σφραγίδα, θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις και να συνεργαστείς με άλλα άτομα τα οποία σου είναι απαραίτητα.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε καλό δρόμο γιατί έχεις την δύναμη να ενεργοποιήσεις οποιαδήποτε εύνοια που δέχεσαι αυτή την στιγμή. Οπότε μην σταματάς να τρέχεις και να μιλάς ή να επικοινωνείς με κόσμο που μπορείς με τον τρόπο του να πείσεις για την αξία σου.
Ερωτικά: Σήμερα διαβάζεις ανοικτό βιβλίο γιατί πιάνεις πράγματα στον αέρα, οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο. Ο Ζυγός θα σου δώσει την αγάπη του.
Οικονομικά & Καριέρα: Ό, τι και να κάνεις ή να προγραμματίσεις, τουλάχιστον για σήμερα, θα ενισχυθεί περισσότερο. Το καλό είναι ότι θα εισπράξεις χρήματα και μάλιστα πολύ εύκολα και αν ασχολείσαι με πωλήσεις θα δεις να σου ανοίγονται εύκολα οι πόρτες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις διλήμματα για να αποφασίσεις για κάποια θέματα διακόσμησης ή ακόμα και πρακτικών υποθέσεων μέσα στο σπίτι σου. Ίσως να μην μπορείς να πεις εύκολα το «ναι» γιατί θα είσαι πολύ αναποφάσιστος/η. Το καλό είναι ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.
Ερωτικά: Ίσως λες σε όλα «ναι», χωρίς αυτό να σου αρέσει απόλυτα, αλλά βλέπεις ότι το χρειάζεται το ταίρι σου. Και εσύ ως έξυπνο άτομο θα πας με τα νερά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Ασχολείσαι περισσότερο με το πώς να κάνεις ένα δημιουργικό έργο και να βάλεις και λίγο τέχνη στην δουλειά σου. Πιθανόν η φύση της να χρειάζεται και αρκετή δόση συνεργασίας και πρέπει να ακολουθήσεις την ροή της σημερινής πραγματικότητας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα σε τραβάνε πολλά πράγματα τα οποία θα σου επιβάλλουν μια αλλαγή ψυχική αλλά και σε πρακτικό επίπεδο. Η πίεση δεν θα σε εγκαταλείψει μέχρι να βρεις την σωστή λύση.
Ερωτικά: Αναγκαστικά πιέζεσαι για να μπεις στην ουσία της σχέσης σου και αυτό κάπως σε βαραίνει γιατί δεν είναι όλα ανάλαφρα και εύκολα όπως τα ήθελες. Πρέπει να πάρεις αποφάσεις και αυτό δεν σου αρέσει γιατί δεν έχεις ακόμα προετοιμαστεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να προσπαθείς να αυτονομηθείς άτομα και καταστάσεις που σε πηγαίνουν πάλι πίσω σε θέματα που θα πρέπει να αποδείξεις ότι έχεις αξία και ότι έχεις πετύχει σε κοινωνικό επίπεδο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Δεν θέλεις να είσαι «χύμα» για αυτό προτιμάς να παραμείνεις στην αφάνεια παρά να ενεργήσεις άμεσα και να γίνουν λάθη επικοινωνίας. Η πραγματικότητα μπορεί να σε βάλει να δράσεις πολύ γρήγορα και αυτό κάπως σε πιέζει γιατί δεν θέλεις να κάνεις κινήσεις επιπόλαιες.
Ερωτικά: Η σκέψη του Λιονταριού γυρίζει συνέχεια μέσα στο κεφάλι σου κι αυτό είναι πολύ ψυχοφθόρο για σένα αυτή την στιγμή. Όμως θα γίνει κάτι για αυτό να σκέφτεσαι θετικά και να μην σε πιάνει απογοήτευση.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν άτομα που θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου, αλλά δεν το δείχνουν τόσο έμπρακτα όπως θα ήθελες. Επειδή όμως βρίσκεσαι σε νέα φάση δημιουργικότητας, χρειάζεται να κυνηγήσεις εσύ τους άλλους και να εκμεταλλευτείς κάθε λεπτό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Πολλά πράγματα μπορεί να γίνουν άμεσα και γρήγορα. Τώρα πάντως βλέπεις τι μπορείς να κάνεις στο μέλλον σου και αυτό σε βοηθάει να προγραμματίζεις τις δουλειές σου και τα ενδιαφέροντά σου.
Ερωτικά: Θεωρείς ότι έχεις εκείνη την άνεση στην επικοινωνία για να κατακτήσεις τον υποτιθέμενο φιλικό στόχο. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα δημιουργήσεις κάτι πολύ θετικό και θα έχεις άνεση ακόμα και παρεξηγήσεις να λύσεις με ευκολία.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπάθησε να υλοποιήσεις άμεσα μια ιδέα για συνεργασία που μπορεί να έρθει πολύ ξαφνικά, χωρίς να χάσεις καθόλου χρόνο, γιατί όλα γίνονται πολύ γρήγορα αυτό το διάστημα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις αμφιβολίες, αν πράττεις το σωστό και για αυτό ταλαιπωρείσαι και δεν ξέρεις από που να πιάσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Να κλείσεις τα αφτιά σου και να μην ακούς τις σειρήνες γιατί μπαίνεις σε μια περίοδο που μπορεί να νιώσεις και αντιπαλότητα και θα πρέπει να το ξεπεράσεις γρήγορα.
Ερωτικά: Συμβιβασμός είναι η σωστή λέξη για να μην πηγαίνεις κόντρα ακόμα και στον μεγάλο σου έρωτα. Με τον Κριό ή τον Ζυγό αυτό χρειάζεσαι και κυρίως καλύτερη επικοινωνία. Μην εξαφανίζεσαι αν δεν μπορείς να μιλήσεις. Δείξει ότι σε ενδιαφέρει αν δεν θέλεις να χάσεις κάτι.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα πρέπει να επιδείξεις πνεύμα συνεργασίας και δικαιοσύνης και επίσης να μπαίνεις στη θέση των άλλων, για να μπορείς να επικοινωνείς και να είσαι σωστός/η απέναντι τους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Αφήνεσαι στο ρεύμα και όπου σε πάει και επειδή σε βγάζει σε καλό δρόμο, δεν αμφιβάλλεις για τις δυνάμεις σου και τις ικανότητές σου. Η βοήθεια σε ένα νομικό θέμα θα έρθει γρήγορα και εσύ θα τελειώσεις από μια μεγάλη ταλαιπωρία η οποία θα σε απαλλάξει από πολλά δεινά.
Ερωτικά: Έχεις έντονη διαίσθηση για αυτό σηκώνεις το χέρι σου και παίρνεις ένα τηλέφωνο και έχεις την επιτυχία που θα ήθελες. Το μυστικό είναι το να προσέχεις τι λες και να ακούς περισσότερο χωρίς να βγάζεις συμπεράσματα. Ο Ζυγός θα επανέλθει και θα πιθανόν να γίνει άμεση επανασύνδεση.
Οικονομικά & Καριέρα: Προγραμματίζεις σωστά και μέσα από εκεί εσύ δημιουργείς και κάνεις καλές δουλειές. Θα έχεις μια σημαντική εξέλιξη η οποία θα σου δώσει την ώθηση για να ξεπεράσεις πρωταρχικές δυσκολίες, αλλά το πιο βασικό είναι ότι θα πάρεις και χρήματα.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Χρειάζεσαι στρατηγική επιβίωσης και αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι που μαθαίνεις στην καθημερινότητά σου. Τα πράγματα θα εξελίσσονται με τέτοιο τρόπο που θα πρέπει να τα διαχειριστείς με εξυπνάδα. Το πιο βασικό είναι να μην εξαφανιστείς τώρα που υπάρχουν εξελίξεις.
Ερωτικά: Δεν έχεις διάθεση να αφοσιώνεσαι σε ένα άτομο γιατί θέλεις να τα παίξεις όλα για όλα αυτή την περίοδο. Και επειδή σε έχει μπερδέψει και πάρα πολύ η στάση του Ζυγού, μάλλον θα το ρίξεις στην τρελή για να επιβιώσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι διαπραγματεύσεις με άτομα μέσα στην δουλειά σου σε κουράζουν υπερβολικά και σε κάνουν να νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνουν. Οφείλεις να αντιληφθείς όμως ότι πρέπει να συμβιβαστείς με πράγματα που μπορεί να μην σε γεμίζουν.

Πηγή: astrology.gr