Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/11

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/11

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η κατάστασή σου είναι αρκετά συγκρατημένη γιατί υπάρχουν κάποιες αντιδράσεις από την οικογένεια που δεν σε αφήνουν να δεις τα πράγματα θετικά. Δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να δώσει ενέργεια στην ανέμελη πλευρά της ζωής γιατί υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι πολύ σοβαρά την σχέση σου με έναν Ζυγό γιατί δεν ξέρεις τελικά πώς να τον κάνεις να λειτουργήσει για να φερθεί σωστά απέναντι στις καταστάσεις που σας πιέζουν αφού συνέχεια αναβάλλει και δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Αντίθετα τρως πίεση από τον Καρκίνο να πέσεις στα βαθιά και αυτό σίγουρα κάπου σε ενοχλεί γιατί φοβάσαι το αύριο μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις κάτι για να σε αξιολογήσουν οι άλλοι θετικά για αυτό πιέζεις τις καταστάσεις μέχρι εκεί που δεν πάει. Το ίδιο και τον εαυτό σου για να φανείς άψογος/η σε αυτό που κάνεις και μπορεί να χάσεις το προσωπικό σου μήνυμα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα πετύχεις κάτι καλό που θα σου εξασφαλίσει ένα αποτέλεσμα το οποίο ήθελες πάρα πολύ γιατί το παιχνίδι σοβαρεύει και εσύ βρίσκεσαι κάπου στην μέση όλων των καταστάσεων. Αλλά τουλάχιστον οι επιλογές σου θα σε δικαιώσουν.
Ερωτικά: Θέλεις να κάνεις κάποιες δηλώσεις αλλά φοβάσαι την απόρριψη για αυτό κρατάς τα προσχήματα και προσπαθείς να δείξεις το σοβαρό σου πρόσωπο με το οποίο σίγουρα δεν θα εκτεθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανασφάλεια την οποία όμως μπορείς και καλύπτεις από κάποιες συνεργασίες που σου δίνουν τα εχέγγυα ότι θα πετύχεις. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα δεις οι προσπάθειες σου να πιάνουν τόπο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Αναγκαστικά κρατάς τα προσχήματα γιατί αλλιώς έτσι όπως λειτουργείς συνήθως θα εκτεθείς. Βέβαια ο τρόπος που επικοινωνείς είναι αρκετά κοπιαστικός γιατί δεν ρέουν εύκολα οι συζητήσεις. Το καλό είναι ότι υπάρχουν γύρω σου φίλοι που σου αποδεικνύουν ότι είναι κοντά σου.
Ερωτικά: Η σχέση σου με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω δεν σε ικανοποιεί καθόλου γιατί δεν παίρνεις καθόλου συναίσθημα και όλα είναι μεταξύ σας πολύ απόμακρα. Όμως μην απογοητεύεσαι γιατί θα δεις ξαφνικά να γίνεται κάτι που δεν το είχες υπολογίσει. Ο Τοξότης που μπορεί να είναι ένα φιλικό πρόσωπο, πιθανόν να σε βοηθήσει για να φέρεις πολύ κοντά σου το άλλο άτομο.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ δεν το επιδιώκεις, ο πήχης ανεβαίνει και μαζί με αυτόν και οι απαιτήσεις οι δικές σου και των άλλων. Το κυριότερο για σένα είναι να μπορείς να οργανώσεις τον χρόνο σου και να έχεις τις επαφές που θέλεις, χωρίς να εξαρτάσαι μόνο από αυτό. Να έχεις και κάποια εναλλακτική πρόταση έστω και στα χαρτιά για να νιώθεις ασφάλεια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Βασίζεσαι για λίγο σε τρίτους γιατί βλέπεις ότι μπορούν με τον τρόπο τους να σε στηρίξουν. Πιθανόν να είναι συγγενείς από τους οποίους νιώθεις ότι εξαρτάσαι. Αλλά, αν διαχειριστείς καλά τις υποθέσεις σου και δεν βγάλεις θυμό, το αποτέλεσμα που περιμένεις θα γίνει.
Ερωτικά: Με τον Σκορπιό υπάρχουν αποστάσεις γιατί χρειάζεται να δηλώσεις ότι αυτός/ηείσαι και δεν γίνεται να κάνεις κάτι παραπάνω. Αυτό μπορεί να βοηθήσει σε όλες σου τις επαφές γιατί η ελευθερία είναι για σένα πολύ σημαντική και κυρίως με τον Τοξότη που σχετίζεσαι τώρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Κρατάς ισορροπίες και προσπαθείς να προσεγγίσεις δυο πλευρές, γιατί καταλαβαίνεις από ένστικτο πως κάτι έχουν να σου δώσουν. Η συγκράτηση σε κάποιες δουλειές μπορεί να σε προστατέψει από τα βέλη πολλών.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις κάποιες ασχολίες που σε εμποδίζουν να φερθείς ανεξάρτητα και ελεύθερα. Για αυτό θα δικαιώσεις κατά κάποιο τρόπο το ένστικτό σου που δεν σε αφήνει να εκφραστείς όπως θέλεις αφού πρέπει να κρατήσεις τα προσχήματα.
Ερωτικά: Αναλαμβάνεις την ευθύνη απέναντι στον Αιγόκερω και επειδή δεν του αρέσει να του λες άλλα και να εννοείς άλλα, θα του πεις αλήθειες που μπορεί να φανούν και κάπως ωμές. Εκτός αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες που υπάρχει ένα πέπλο γύρω από την ερωτική σου ζωή. Πάντως αν η οικογένεια σου σε πιέζει να κρατήσεις μια συγκεκριμένη συμπεριφορά απέναντι σε μια σχέση εσύ καλύτερα να λειτουργήσεις σύμφωνα με τις βουλές σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις κινήσεις που θα σε εξασφαλίσουν και κοινωνικά για αυτό θα δώσεις μεγαλύτερο βάρος σε άτομα που έχουν κύρος και δυνατή επαγγελματική θέση. Άφησε τον εγωισμό σου και ακολούθησε τον δρόμο της γνώσης.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Βάζεις όρια τα οποία σε βοηθάνε να κερδίσεις κάποιες σχέσεις γιατί έχουν ανάγκη τον ιδιαίτερο χειρισμό σου και πιθανόν να καταλαβαίνουν την σοβαρότητα της κατάστασης. Οπότε δεν δίνεις δικαιώματα και προσφέρεις με τον τρόπο σου και ένα κοινωνικό έργο.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο με ένα Σκορπιό θα μιλήσετε αλλά τα λόγια μεταξύ σας θα είναι μετρημένα και μπορεί να μην σου αποκαλύπτει την αλήθεια για τα συναισθήματά του γιατί δεν θέλει να ξέρεις πως νιώθει. Αυτό είναι και καλό και κακό, ανάλογα πως θα το πάρεις. Στο χέρι σου πάντως είναι να βιώσεις το καλό κομμάτι στην σχέση σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα αναζητήσεις κάποιες ισορροπίες στις συνεργασίες σου, γιατί μπορεί να ρισκάρεις και να μην ξέρεις αν τελικά θα πάρεις χρήματα στο χέρι ή όχι.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις το σχέδιο κάποιων ατόμων γιατί διαφέρει τελείως από τον τρόπο που εσύ λειτουργείς και κινείσαι. Η ιδιορρυθμία πάντως μερικών σε ενοχλεί γιατί νιώθεις ότι πρέπει να τους ακολουθήσεις και περισσότερο άτομα από τον οικογενειακό σου χώρο.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που δεν είναι εύκολο να εκφράσεις εύκολα τα συναισθήματά σου γιατί υπάρχουν πολλά «πρέπει» που σου αφαιρούν αυτό το δικαίωμα. Μάλλον οι καταστάσεις απαιτούν να είσαι τυπικός/η παρά να καταθέτεις την ψυχή σου και να είσαι ο εαυτός σου. Κυρίως η απαίτηση του Καρκίνου ή Αιγόκερω μπορεί να σε κουράσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες υποχρεώσεις που θα σε πιέσουν γιατί πρέπει να λειτουργήσεις μέσα σε όρια και καταστάσεις που δεν σου πάνε καθόλου. Η συλλογική σου συνείδηση θα πρέπει να λειτουργήσει για να πετύχεις ένα όραμά σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Είσαι πολύ δραστηριοποιημένος/α γιατί δημιουργούνται προϋποθέσεις οι οποίες σε βγάζουν έξω από τα όρια σου και εκεί θα χρειαστεί να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό. Η σχέση με συγγενικά σου άτομα θα γίνει αρκετά καλύτερη αφού θα βιώσεις κάποιες προσωπικές εμπειρίες μαζί τους.
Ερωτικά: Έχεις συγκεντρωθεί περισσότερο στα επαγγελματικά σου και δεν είναι και πολύ εύκολο να δώσεις μεγάλη σημασία στα υπόλοιπα. Η επαφή με τον Δίδυμο που σε απασχολεί δεν είναι εύκολη τελικά και προτιμάς τις αποστάσεις. Από την άλλη με τον Τοξότη μπορεί να κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος ακόμα και σε κάποια δουλειά και σίγουρα θα έρθεις πιο κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναθεωρείς οτιδήποτε σου θυμίζει ελαφρότητα και κυρίως ανεμελιά γιατί θέλεις να ασχολείσαι μόνο με πολύ σοβαρά θέματα τα οποία θα σε βάλουν μέσα σε καταστάσεις που θα σε βοηθήσουν να ανελιχθείς. Πιθανόν να θεωρείσαι από τους άλλους πολύ απρόσωπος/η ή δύσκολα προσεγγίσιμος/η αλλά εσύ το κάνεις περισσότερο για να έχεις ασφάλεια απέναντι στις καταστάσεις. Μια σοβαρή συνεργασία μπορεί να σου προκύψει και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Τα βλέπεις όλα κάτω από το πρίσμα της σοβαρότητας, χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι είναι κακό. Η σκοπιμότητα σε πολλά θέματα πιθανόν να χρειάζεται για να μπορείς να δείξεις με τον τρόπο σου τι θέλεις. Η περιορισμένη επικοινωνία με πολλά άτομα θα σου αποφέρει ένα κλείσιμο αλλά αυτό σίγουρα θα σου κάνει καλό.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι διάφορα και παρόλο που έχεις την Αφροδίτη στο ζώδιο σου εσύ ακόμα δεν έχεις πάρει την φόρα που θα έπρεπε γιατί κάπου φοβάσαι να εκφραστείς πολύ ελεύθερα για να μην πληγωθείς ή γιατί δε θέλεις να ανοίξεις τα χαρτιά σου. Η μυστικότητα μπορεί να σε βοηθήσει να γνωρίσεις περισσότερο έναν Ταύρο για τον οποίο μέσα σου υπάρχουν αντιρρήσεις σε κάποια θέματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αναλογία σε κάποιες συνεργασίες μπορεί να μην είναι και τόσο δίκαιη, αλλά προς το παρόν δεν μπορείς να κάνεις άλλο από το να δουλεύεις σκληρά για να αποδείξεις ότι τελικά αξίζεις και να καταλάβεις μέχρι που μπορείς να πας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Νιώθεις μια μεγάλη πίεση γιατί θέλεις να σου φέρονται όπως εσύ πιστεύεις ότι σου αξίζει κι ίσως υπάρξουν κάποιες υπερβολές από την πλευρά σου. Μπορεί να πάρεις μεγάλα ρίσκα για υποθέσεις κοινωνικές και αυτό τελικά να σε βγάλει από ένα λούκι που έχεις μπει. Η τόλμη σου θα βοηθήσει να βάλεις κάποια άτομα στην θέση τους, αλλά με κίνδυνο απωλειών λόγω πιθανής επιθετικότητας από την πλευρά σου. Αν έχεις καλλιτεχνικές τάσεις θα βγουν στην επιφάνεια με έναν έντονο τρόπο.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες για το αν αγαπιέσαι ή όχι και μπορεί να γίνεις αρκετά πιεστικός/η προς το άλλο πρόσωπο για να εκφραστεί ανάλογα. Πιθανόν να του βγάλεις γκρίνια μαζεμένη ενώ αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις μέσα σου θυμό και ένα είδος επιθετικότητας. Ο σεξουαλισμός σε συνδυασμό με υπερβολικό μαγνητισμό θα είναι έντονη και σίγουρα θα ρίξεις έναν Καρκίνο.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι φιλοδοξίες σου έχουν βγει όλες πάνω και προσπαθείς με τρόπο αρκετά επιθετικό να τις κάνεις να γίνουν πραγματικότητα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Ενώ τα πράγματα δείχνουν ότι κάτι πάει να γίνει και μάλιστα πολύ καλό, εσύ κρατάς κάποιες καταστάσεις που δεν σε αφήνουν να χαρείς ή να εκτιμήσεις το καλό που ίσως έχεις στη ζωή σου αυτή την στιγμή. Πιθανόν οι υποχρεώσεις σου να είναι πολλές ή εσύ με το μυαλό σου να τις βλέπεις έτσι.
Ερωτικά: Κρατάς μια επιφύλαξη γιατί δεν θέλεις με τίποτε να εκτεθείς ή να φανεί ότι εσύ μπορεί να υποφέρεις για ένα Καρκίνο ή Αιγόκερω και μάλλον βάζεις την μάσκα την αδιαφορίας ή της αδιαλλαξίας. Καλύτερα να είσαι ο εαυτός σου για να εκφράζεις πιο εύκολα και το ζώδιο σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιλαμβάνεσαι ότι θέλεις οπωσδήποτε να πετύχεις κάτι που θα σε κάνει να επιβεβαιώσεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις αλλά ίσως να φοβάσαι να το τολμήσεις. Οι υποχρεώσεις σου είναι τεράστιες αλλά με μια καλή προσπάθεια θα καταφέρεις να κάνεις το δικό σου.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η σοβαρότητα μερικές φορές σε βοηθάει για να μην δείχνεις την ευαισθησία σου και κυρίως την αδυναμία που μπορεί να νιώθεις για καταστάσεις που δεν μπορείς να χειριστείς. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο έχεις αποφασίσει να κατεβάσεις ρολά και θα το κάνεις με μεγάλη ευκολία για να σταματήσεις πλέον να εκτίθεσαι.
Ερωτικά: Η αναβλητικότητα δεν βοηθάει την σχέση σου. Πιθανόν να θέλεις αλλά να μην μπορείς να μιλήσεις για αυτά που νιώθεις γιατί φοβάσαι ότι αν το κάνεις θα εκτεθείς και δεν θέλεις πια με τίποτε να πληγωθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιμετωπίζεις με μεγάλη δυναμικότητα όλες τις καταστάσεις με ένα τρόπο που δείχνεις ότι ξέρεις τι κάνεις και προς τα που θέλεις να πας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για σένα γιατί βάζεις τα όριά σου και μέσα από εκεί μπορεί να κερδίσεις και κάποια σημαντικά οφέλη.

Πηγή: astrology.gr