Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/12

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/12

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να καλύψεις τις ανάγκες του σπιτιού ή της οικογένειας σου, καλό είναι όμως να φροντίσεις μόνον για τα εντελώς αναγκαία, αφού ο ενεργός Κρόνος δεν… συμφωνεί για περισσότερα! Επιπλέον, θα ήταν λάθος να φανείς ασυνεπής στα καθήκοντα σου, αφού μπορεί να κριθείς αυστηρά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να φορτωθείς με δυσανάλογες υποχρεώσεις.

Ερωτικά
Ο Άρης στον Ζυγό σε εξωθεί να αναλάβεις ένα ρίσκο αλλά όλα τα… ωραία έχουν και τις δυσκολίες τους! Μάλιστα ευνοείσαι αν πρόκειται για μια νέα γνωριμία, αντίθετα αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως πιεστείς τόσο, ώστε να δρομολογήσεις την απομάκρυνση σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σε κουράσει με επαφές ή μετακινήσεις που πρέπει να γίνουν, ώστε να διευθετηθούν κάποια θέματα που δεν παίρνουν αναβολή. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να επεξεργαστείς προσεκτικά κάθε στοιχείο και να εξαντλήσεις την προνοητικότητα σου, αφού όλο και κάποια «αναποδιά» θα σου συμβεί. Κι αν δεις ότι κάτι δεν «βγαίνει» μην διστάσεις να το απορρίψεις.

Ερωτικά
Σκέφτεσαι τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης αλλά ο έρωτας δεν είναι ούτε δουλειά, ούτε σύμβαση για να εξετάζεται με λογικά κριτήρια και τελικά δεν αποκλείεται να αποφασίσεις «σωστά» αλλά τελείως λάθος για το συναίσθημα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να μεριμνήσεις για τα οικονομικά σου, πολύ περισσότερο που κάποια πράγματα δεν βαδίζουν σύμφωνα με τα σχέδια ή τις επιθυμίες σου. Ωστόσο, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να κάνεις υπομονή και να περιοριστείς στα εντελώς αναγκαία δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεων σου. Αν πάντως σκέφτεσαι να πουλήσεις κάτι, το σύμπαν… εγκρίνει!

Ερωτικά
Με τον Άρη και τον Κρόνο να επηρεάζουν τα προσωπικά σου, περνάς διαρκώς από το «κρύο» στο «ζεστό» και συχνά βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση αλλά αν πάρεις σήμερα μια απόφαση, το πιθανότερο είναι να διαλέξεις την… μοναξιά σου!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου εγείρει πολλαπλές απαιτήσεις κι ίσως χρειαστεί να ξεπεράσεις τον εαυτό σου για να τα προλάβεις όλα. Μάλιστα ο ενεργός Κρόνος σου επισημαίνει ότι αν σου ζητούν να κάνεις πολύ περισσότερα από αυτά που υποχρεούσαι, τότε καλό είναι να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, θέτοντας έγκαιρα τα όρια σου, πριν «φορτωθείς» κάθε μελλοντική και… παρελθούσα αποτυχία!

Ερωτικά
Κάποιος/α προσπαθεί να σου «εξηγήσει» τα συναισθήματα του, αγνοώντας ίσως θα πετύχαινε περισσότερα με μια αγκαλιά! Κι εσύ όμως από την πλευρά σου καλό είναι να γνωρίζεις ότι σήμερα είσαι καλός/η για να λύνεις προβλήματα άλλων κι όχι τα δικά σου.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε θέλει έτοιμο να προχωρήσεις σε αναγκαίους περιορισμούς που θα προστατέψουν την υγεία σου, πολύ περισσότερο αν τις προηγούμενες ημέρες «ξέφυγες» από τα δέοντα. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σου
ζητά να επεξεργαστείς με προσοχή τα δεδομένα στην δουλειά σου, παίρνοντας αν χρειαστεί μια «σκληρή» απόφαση που αφορά σε ένα «χαϊδεμένο» σου «παιδί».

Ερωτικά
Με τον Κρόνο «παρόντα» στα προσωπικά σου, οι βασικές επιλογές που σου δίνονται είναι ανάμεσα στο ποιος/α θα δημιουργεί τα προβλήματα και ποιος/α θα τα… λύνει! Υπάρχει όμως και ο «τρίτος δρόμος», μιας σχέσης δηλαδή με διαφορά ηλικίας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο τονίζει θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με φίλους ή φίλες κι εκείνο που πρέπει να προσέξεις είναι το να μην υπερβείς κάποια όρια στις παρεμβάσεις σου, ιδιαίτερα αν δεν σου έχει ζητηθεί κάτι τέτοιο. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σου ζητά να «σκύψεις» πάνω στα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, όχι σε στυλ «εγώ σου τα έλεγα» αλλά για να του προσφέρεις λύσεις.

Ερωτικά
Ο Κρόνος σε πιέζει για να αποφασίσεις αν η τρέχουσα κατάσταση που βιώνεις μπορεί να προχωρήσει έστω και «κουτσά-στραβά» ή αν θα πρέπει να την «τελειώσεις». Πριν αποφασίσεις όμως καλό είναι να δεις τι λέει και η άλλη πλευρά.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά ασταθές περιβάλλον στα επαγγελματικά σου ή σε σχέση με ένα κορυφαίο ζήτημα που σε απασχολεί, καθιστώντας ακόμη πιο δύσκολη την λήψη μιας απόφασης. Ωστόσο, ο ενεργός Κρόνος σου προσφέρει τον κατάλληλο «μπούσουλα», να ξεκινήσεις δηλαδή από αυτά που πρέπει να γίνουν, αφήνοντας για αργότερα τις λοιπές… πολυτέλειες!

Ερωτικά
Από την μια πλευρά ο Ουρανός στον οίκο των σχέσεων σου, από την άλλη ο Άρης στο ζώδιο σου κάνουν την σταθερότητα μια πολύ… δύσκολη υπόθεση! Και κάτω από αυτές τις συνθήκες το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ζήσεις το «τώρα».

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να ταξιδέψεις και να έρθεις σε επαφή με κόσμο, παράλληλα όμως ο ενεργός Κρόνος μπορεί να δυσκολέψει αρκετά οτιδήποτε έχει αμιγώς ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Καλό είναι λοιπόν να επικεντρωθείς στα πιο «σοβαρά», προσέχοντας μάλιστα κάποιες λεπτομέρειες που πάντα έχουν την σημασία τους. Μπορείς βέβαια να εντρυφήσεις και σε ένα γνωστικό αντικείμενο.

Ερωτικά
Το κλίμα είναι θετικό κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορείς να βρεις ακόμη περισσότερα κοινά σημεία με τον άνθρωπο σου. Αν πάλι τα έχεις… καταφέρει κι εξακολουθείς να είσαι μόνος/η, θα έχεις κι άλλη μια ευκαιρία να βρεις το ταίρι σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο ενδέχεται να σε παρασύρει σε οικονομικές επιλογές που υπαγορεύονται από το συναίσθημα κι όχι από την λογική σου, τελικά όμως ίσως πάρεις ένα πολύ καλό «μάθημα» για να μην εμπιστεύεσαι άτομα «μέσα στην καλή χαρά» και χωρίς κανένα ρεαλιστικό κριτήριο. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να φυλάξεις χρήματα για μια έκτακτη υποχρέωση που θα προκύψει.

Ερωτικά
Καλό είναι να χειριστείς μια προσωπική σου υπόθεση με υπευθυνότητα, «ζυγίζοντας» τόσο τις δικές σου δυνατότητες, όσο κι εκείνες της άλλης πλευράς. Κι αν τα συμπεράσματα είναι απογοητευτικά, δεν… πειράζει, θα έρθουν και καλύτερες μέρες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να κλείσεις ένα κεφάλαιο στη ζωή σου και να πατήσεις γερά στο σκαλοπάτι των μέχρι τώρα κατακτήσεων σου, περιορίζοντας ενδεχομένως κάποιες από τις μελλοντικές βλέψεις σου. Κι εδώ ίσως προκύψουν ενστάσεις από την πλευρά ενός προσώπου που βρίσκεται πολύ κοντά σου και θα προτιμούσε να είσαι πιο φιλόδοξος/η αλλά τελικά «όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος»!

Ερωτικά
Οι άλλοι σε πιέζουν να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις, το ίδιο κάνεις όμως κι εσύ και για την ώρα αυτή η διάσταση απόψεων είναι δύσκολο να γεφυρωθεί. Ας δώσει λοιπόν η κάθε πλευρά περισσότερο χρόνο στην άλλη, πριν δημιουργηθεί μια αχρείαστη κρίση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να ασχοληθείς με την επιβολή της… τάξης στην καθημερινότητα σου, πολύ περισσότερο αν το εορταστικό κλίμα των ημερών σε παρέσυρε να αφεθείς σε μια «χαοτική» κατάσταση. Κάποιες «αρρυθμίες» μπορεί να προκύψουν και στην δουλειά σου, ωστόσο, ο ενεργός Κρόνος σου ζητά να μην υπερβείς τις αντοχές σου κι αν σε ταλαιπωρήσει μια αδιαθεσία, μην την υποτιμήσεις.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να εξετάσεις από κοινού με το ταίρι σου κάποια πράγματα που το προηγούμενο διάστημα μπήκαν «κάτω από το χαλί». Αν πάλι είσαι μόνος/η, διατήρησε αυτό το καθεστώς μέχρι… νεωτέρας!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε παρασύρει σε συναισθηματικές επιλογές που μπορεί τελικά να σε «ποτίσουν» με πίκρες, αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δώσεις τα πάντα χωρίς να πάρεις τίποτα. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σου υπενθυμίζει ότι μπροστά στο συμφέρον τους κάποιοι/ες δεν υπολογίζουν ούτε φιλίες, ούτε ιδεολογίες. Επιπλέον, ίσως επανεξετάσεις την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά
Όσο κι αν οι συνθήκες της ημέρας είναι γενικά δύσκολες, στην… αυστηρά προσωπική σου ζωή όλα μπορούν να βρουν τον δρόμο τους ανεξάρτητα με το αν προηγηθεί κάποια «βασανιστική» παλινδρόμηση ή μια αβεβαιότητα που θα σε προβληματίσει.

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr