Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/1

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/1

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Θα σκεφτείς πολύ πρακτικά και αυτό σίγουρα θα είναι ένα κομμάτι που μπορεί να σε σώσει. Όσο πάντως έχεις τετράγωνη λογική τόσο προστατεύεις τον εαυτό σου από τον παρορμητισμό σου που μπορεί να σε σπρώξει σε διάφορες πράξεις.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Ταύρο δεν είναι εύκολη γιατί είναι απαιτητική και από τις δυο πλευρές. Θέλετε και οι δυο να έχετε τον πρώτο λόγο και υπάρχει άγχος για το αν τελικά αγαπάει ο ένας τον άλλον.
Οικονομικά & Καριέρα: Προϋπολογίζεις κάποια ποσά που έχεις ανάγκη και αν πας να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο θα τα διαπραγματευτείς. Το καλό είναι ότι θα έχεις υπόψη σου πως ακριβώς είναι το πλάνο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε λημέρια που είναι πολύ κοντά στην ψυχολογία σου θα φροντίσεις το σπίτι σου με την βοήθεια κάποιων ατόμων ή να φροντίζεις την εμφάνισή σου για να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Γνωρίζοντας καλύτερα τον εαυτό σου θα μπεις σε πολύ σοβαρές υποχρεώσεις. Ο λόγος είναι ότι δεν θέλεις τουλάχιστον να κοροϊδεύεις την ίδια σου την καρδιά γιατί όταν τα βάζεις κάτω και τα ζυγίζεις, πάντα φροντίζεις να μην κάνεις υποχωρήσεις τουλάχιστον σε θέματα της προσωπικής σου αξίας.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις λύσεις που θα είναι πιο εύκολες και θα οδηγήσεις το καράβι σε ασφαλή διαδρομή. Φρόντισε να μην εμπλακείς σε κόντρες με άτομα που έχουν τελείως διαφορετική άποψη από εσένα. Κάπου χρειάζεται να βρεις τη μέση οδό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Δεν θέλεις να ρισκάρεις για αυτό κινείσαι εκ του ασφαλούς. Μπορεί να νιώθεις κούραση και πιθανόν να βρεθείς σε μια εσωστρεφή κατάσταση η οποία θα σε βοηθήσει να κερδίσεις και πάλι τις σωματικές σου δυνάμεις γιατί θα βρεις χρόνο να ξεκουραστείς τουλάχιστον ψυχικά, αν όχι σωματικά.
Ερωτικά: Ο Σκορπιός θα ποντάρει σε σένα γιατί του δίνεις τα εχέγγυα ότι τον/την θέλεις πάρα πολύ. Εσύ βέβαια έχεις την δυσκολία γιατί επηρεάζεσαι από πρόσωπα πολύ δικά σου. Μέσα σε λίγη ώρα μπορεί να αλλάξεις την θετική στάση και να σου βγουν στην επιφάνεια κάποιες ανησυχίες τις οποίες όμως θα στις υποδαυλίσει το άτομο που θα μιλήσεις μαζί του για την σχέση σου. Όσο μπορείς κράτησε τις δικές σου απόψεις και απότρεψε τον διχασμό.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις κινήσεις για να εξασφαλιστείς και αυτό θα σε βοηθήσει να προλάβεις τις αρνητικές καταστάσεις που πιθανόν να δημιουργούνται από κάποια λάθη που δεν τα έχεις αναθεωρήσει ακόμα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Μπορείς να ξεπεράσεις κάποια όριά σου τα οποία αναγκαστικά σου κόβουν τον δρόμο προς την ανάπτυξη. Μέσα στην καθημερινότητά σου θα έρθεις πιο κοντά με όλο και περισσότερο φίλους που μπορεί να είχατε για ένα διάστημα χαθεί.
Ερωτικά: Διαθέτεις τσαγανό το οποίο σε οδηγεί να βρεις το πρόσωπο που σου ταιριάζει. Βαθιά μέσα σου έχεις μια σιγουριά η οποία δεν σε αφήνει να κάνεις βήματα παράλογα. Με τον μόνο που παραλογίζεσαι είναι ο Υδροχόος.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα προσπαθήσεις να κρατήσεις όσο μπορείς τα χρήματά σου γιατί δεν θέλεις να τα χαλάσεις από εδώ και από εκεί. Το σίγουρο είναι ότι με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλιστείς εύκολα.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που πρέπει να βάλεις μπρός για να μην εκτεθείς. Πιθανόν να έχεις πει πολλά και όταν θα έρθει ή ώρα να δράσεις θα πελαγώσεις και θα αγχωθείς γιατί νιώθεις ότι δεν θα τα καταφέρεις.
Ερωτικά: Στην καρδιά σου νιώθεις μια αναστάτωση γιατί δεν εξασφαλίζεσαι από κάποιες κινήσεις ή ακόμα και συζητήσεις που μπορεί να κάνεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κυρίως με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό είχες πει να βρεθείτε και εσύ μάλλον θα επιμείνεις να γίνεις άμεσα.
Οικονομικά & Καριέρα: Βγαίνουν στην επιφάνεια τα θέματα που πρέπει να καλύψεις αλλά έχεις ανασφάλεια γιατί βλέπεις ότι υπάρχουν εμπόδια για την εξασφάλισή σου. Όσο πάντως περισσότερο προσπαθείς και δεν το βάζεις κάτω θα έχεις κάποια αποτελέσματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις αρκετές δυνάμεις και αντοχές για να ξεπεράσεις κάποιες έντονες καταστάσεις οι οποίες είναι πολύ απροσδόκητες για σένα. Ενώ δεν σου αρέσει να σε βγάζουν από τον συνηθισμένο σου δρόμο αυτή την περίοδο βιώνεις μια κατάσταση που μπορεί κάθε ημέρα να σου βγαίνει και κάτι καινούργιο και αυτό τελικά να σε ενοχλεί.
Ερωτικά: Η σταθερή σου θέση θα λειτουργήσει πολύ θετικά στην σχέση σου με τον Σκορπιό που αυτή την περίοδο έχει κατά κάποιο τρόπο αποσταθεροποιηθεί από διάφορους εξωγενείς παράγοντες.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να μην χάσεις για αυτό πηγαίνεις πολύ συντηρητικά. Για αυτό μην ακούς όποιους σου λένε για ριψοκίνδυνα βήματα σε θέματα που δεν τα γνωρίζεις. Καλύτερα να παραμείνεις σε αυτά που ξέρεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να βρεις κάποιες δικές σου δικλείδες ασφαλείας οι οποίες δεν είναι και τόσο εύκολες γιατί είσαι άτομο των ισορροπιών και αν δεν μπορέσεις θα κάνεις πίσω. Η στάση σου πάντως θα χρειαστεί να είναι στιβαρή, κάτι που ίσως να είναι δύσκολο αλλά θα το προσπαθήσεις τουλάχιστον.
Ερωτικά: Σου είναι δύσκολο να μην έχεις εκείνο τον αέρα επικοινωνίας αλλά το πρόσωπο που είναι μαζί σου ζητάει μια πιο απόλυτη στάση και ίσως να σε παρεξηγήσει αν είναι Ταύρος. Για αυτό θα χρειαστεί να δείξεις ότι είσαι το άτομο που εμπνέει εμπιστοσύνη.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις ότι θα πρέπει να συντηρήσεις κάποιες αρχές και αξίες γιατί αν δεν το κάνεις θα περιορίσεις τις δυνατότητες που έχεις να εξασφαλίσεις τα δέοντα. Η προσωπική σου εμπειρία πρέπει να σου φέρνει την απόλυτη σιγουριά για να κάνεις έστω και ένα βήμα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Θεωρείς ότι καλό είναι να προσεγγίσεις κάποια πρόσωπα που πιθανόν να είχες απομακρυνθεί από κοντά τους αλλά μπορεί να το κάνεις με ένα τρόπο που θα φανεί πολύ σνομπ ή ακόμα να δείχνεις ότι θέλεις να υπάρχουν κάποιες ιδιαίτερες προϋποθέσεις.
Ερωτικά: Θα πρέπει να διεκδικήσεις την σιγουριά που γυρεύεις από το άτομο που είστε μαζί γιατί δεν έχεις τα εχέγγυα αυτή την στιγμή. Λόγω του θυελλώδους χαρακτήρα σου μερικές φορές εκρήγνυσαι και δεν αντέχεις να σε κατηγορούν ή να σου προσάπτουν πράγματα τα οποία δεν τα έκανες.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς αναγκαστικά να γίνουν κάποια πράγματα για να δείξεις ότι δεν έχεις απόσταση από συνεργάτες που μπορεί να υπήρχαν κάποιες διαφορές. Για να γίνεις ένα με τους άλλους θα χρειαστείς να κάνεις και τους ανάλογους συμβιβασμούς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Πρέπει να κάνεις μια υπερπροσπάθεια για να μην χάσεις τις βολές σου και μάλιστα να διαπραγματευτείς με άτομα που μπορεί να μην έχουν σταθεί και τόσο κοντά σου. Το να στυλώσεις τα πόδια σου στο έδαφος θα είναι πρακτικά δύσκολο αλλά δοκίμασέ το και δεν θα χάσεις.
Ερωτικά: Η λογική σε τραβάει από την μια και από την άλλη σε παρασέρνει ένας ενθουσιασμός που δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να τον διαχειριστείς. Με τον Υδροχόο ή η γνωριμία με ένα πρόσωπο που μπορεί να κεραυνοβοληθείς μαζί του θα σου δώσει νέα διάσταση στην ζωή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Συζητάς με ένα Ταύρο για πολλά πράγματα που σε προβληματίζουν και ίσως με τον τρόπο του να σε προσγειώνει και να σε βοηθήσει να έχεις μια μεγαλύτερη κατανόηση σε θέματα που ίσως δεν έχεις αντιληφτεί μέχρι τώρα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Πατάς γερά στα πόδια σου και σίγουρα θα επιβεβαιώσεις κάποιες απόψεις σου ότι είναι σωστές. Για αυτό θα περιορίσεις κάποιες αυθόρμητες συμπεριφορές οι οποίες τελικά φαίνονται σαν ακρότητες. Η εύνοιά σου σήμερα θα πρέπει να διοχετευτεί στο να αποτρέψεις κάποιες αρνητικές καταστάσεις και τις μετατρέψεις σε ασφαλές ρίσκο.
Ερωτικά: Έχεις το δικαίωμα να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Για αυτό θα διαλέξεις να βγεις με ένα άτομο που μπορεί να μην είναι ο μεγάλος έρωτας αλλά τουλάχιστον μπορεί να σου προσφέρει μια εξασφαλισμένη ζωή και όχι μόνο στον υλικό τομέα αλλά και στον συναισθηματικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πιο εύκολες καταστάσεις μπροστά σου και ίσως να σου φύγει και ένα μεγάλο άγχος. Τουλάχιστον για σήμερα όλα θα ρέουν πιο εύκολα και εσύ θα είσαι αυτός/ή που θα στηρίξεις όλα όσα τελικά σε συμφέρουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Χαλάει για λίγο η διάθεσή σου γιατί θα αναγκαστείς να βάλεις σε εφαρμογή όλα όσα μέχρι τώρα έλεγες ότι πρέπει να γίνουν. Πιθανόν να μην τα βλέπεις έτσι ακριβώς όπως τα φανταζόσουν αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσεις και δεν θα κάνεις πίσω.
Ερωτικά: Με τον Ταύρο και τον Σκορπιό θα έχεις κάτι κοινό αλλά με διαφορετικό τρόπο προσέγγισης από συναισθηματικής άποψης. Για αυτό μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις λόγω της ζήλειας ή της εμμονής από την πλευρά σου ότι έχεις δίκιο.
Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι αρκετά φειδωλός/η με τους γύρω σου. Για αυτό φροντίζεις με μεγάλη προνοητικότητα να μην βρεθείς εκτός παιχνιδιού αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχεις και την καλύτερη λύση στο χέρι σου. Μάλλον θα υπάρχει έλλειψη σε πολλά θέματα.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Περνάς μια ημέρα με μεγάλη άνεση και σίγουρα θα κρατήσεις γερά το τιμόνι σε κάποιες επίπονες καταστάσεις οι οποίες δεν είναι εύκολο να τις διαχειριστείς.
Ερωτικά: Όσο πιο λογικός/η γίνεσαι τόσο θα πατάς περισσότερο στα πόδια σου και αυτό θα είναι κάτι που θα σε ανακουφίσει από μια σχέση η οποία αρκετές φορές νιώθεις ότι σε προδίδει, όχι απαραίτητα στο θέμα το σεξουαλικό, αλλά το αν στέκεται δίπλα σου σε στόχους που δεν είναι τόσο εύκολοι.
Οικονομικά & Καριέρα: Επικοινωνείς σωστά κι αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει να συγκεντρώσεις κάποιες δυνάμεις για να αντιμετωπίσεις άτομα που μπορεί να σε ανταγωνίζονται και αυτό δεν σου αρέσει καθόλου. Μπορεί να πάρεις πάντως κάποια χρήματα, ακόμα και από μια παλιά υπόθεση που δεν το περίμενες.

Πηγή: astrology.gr