Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/12

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/12

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει θετικά στην δημιουργικότητά σου και την ανάπτυξη νέων ενδιαφερόντων, ωστόσο στα πιο προσωπικά σου θέματα η διάθεσή σου για «παιχνίδια» μπορεί να παρεξηγηθεί. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη σε «τρέχει», είτε για να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο σου, είτε για να προλάβεις τους ανταγωνιστές σου, μπορεί και τα… δύο!

Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, μπορεί να βρεις αυτό που ζητάς και μέχρι εδώ όλα καλά. Φαίνεται όμως ότι κάποιο «άλλο» πρόσωπο έχει τις αντιρρήσεις του κι είναι μάλλον δύσκολο να αποφύγεις τις «σκηνές».

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν κυρίως το σπίτι ή την οικογένειά σου. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη εισάγει «καινά δαιμόνια» στα εργασιακά σου και με όλα αυτά που θα δεις να συμβαίνουν δεν θες και πολύ για να «δαιμονιστείς» κι εσύ! Αν πάντως ψάχνεις για δουλειά θα μπορέσεις να βρεις κάτι, έστω και προσωρινό.

Ερωτικά
Όλα συνηγορούν σε μια νέα σχέση η οποία μάλιστα θα διαθέτει πολλά από εκείνα τα χαρακτηριστικά που σε συγκινούν. Αυτό όμως δεν θα συμβεί εύκολα κι απλά αλλά ύστερα από «μάχη» που θα κάνει την κατάκτηση σου ακόμη πιο πολύτιμη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα δημιουργεί μια αστάθεια στην διάθεσή σου, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει μικρές παρεξηγήσεις στην επικοινωνία και τις επαφές σου με τους άλλους. Παράλληλα το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη σε θέλει ετοιμοπόλεμο/η στα οικονομικά σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια ένταση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Οι επιθυμίες σου «φουντώνουν» κι ίσως πραγματικά να μην κρατιέσαι! Είναι λοιπόν εξαιρετικά πιθανό να βιώσεις πράγματα που τα ήθελες και τα θέλεις πολύ, είτε αυτό συμβεί με τον άνθρωπό σου, είτε με μια νέα γνωριμία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη είναι πιθανόν να συμβάλλει σε εντάσεις και καυγάδες στο σπίτι αλλά και να διαταράξει τις σχέσεις με έναν συνεργάτη σου, ωστόσο όλα αυτά είναι περαστικά και δεν αξίζει να τους δίνεις υπερβολική σημασία. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα ενδέχεται να δημιουργήσει μια επίσης προσωρινή αστάθεια στα οικονομικά σου.

Ερωτικά
Είσαι από τους πιο ευνοημένους/ες αλλά σήμερα η ευτυχία σου μπορεί να διαταραχθεί από ένα καυγαδάκι! Ίσως όμως προλάβεις να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες που θα ανανεώσουν την σχέση σου και θα «κλείσουν στόματα»!.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου τονίζει τα ενδιαφέροντα σου και σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις. Επαφές με αγαπημένα πρόσωπα και δημιουργικές εξάρσεις είναι στο πρόγραμμα αλλά να θυμάσαι ότι μπορεί να μην εξελιχθούν όλα ομαλά. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να συμβάλλει σε εντάσεις στην δουλειά σου αλλά και στον δρόμο.

Ερωτικά
Η διάθεσή σου αλλάζει διαρκώς και η προσωπική σου ζωή αρχίζει να θυμίζει… παιδική χαρά! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, αυτό μπορεί να κουράσει ή να ανησυχήσει τον άνθρωπό σου, που θα σε προτιμούσε λίγο πιο σταθερό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να δημιουργήσει κάποιο «θέμα» στα οικονομικά σου, είτε λόγω μιας έκτακτης ανάγκης, είτε εξ αιτίας μιας έξωθεν διεκδίκησης. Από την άλλη πλευρά όμως σε βάζει να κυνηγήσεις άμεσα ένα οικονομικό σου όνειρο και… ποτέ δεν ξέρεις! Παράλληλα η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου.

Ερωτικά
Ο Ερμής στον Αιγόκερω σου φέρνει κόσμο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μείνεις ικανοποιημένος/η από τις εξελίξεις, αφού οι ανταγωνισμοί περισσεύουν κι ίσως να βρεθείς εν μέσω μιας διεκδίκησης που θυμίζει παλιό ελληνικό κινηματογράφο!

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου «φορτσάρει» κι εσύ καλείσαι να κάνεις πολλά και… γρήγορα, είτε για να καλύψεις το χαμένο έδαφος, είτε για να προλάβεις κάποιους/ες που σε ανταγωνίζονται. Επιπλέον, το τετράγωνο του με τον Ερμή μπορεί να διαταράξει προσωρινά τις οικογενειακές σου σχέσεις. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σε αποζημιώσει με μια νέα φιλία.
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση φαίνεται να έχει μεγαλύτερη σημασία για σένα μια «εδώ και τώρα» απόλαυση, παρά κάτι πιο διαρκές. Πολύ σύντομα βέβαια τα πράγματα θα αλλάξουν αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, ζήσε το σήμερα!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα προδιαθέτει για μια ημέρα με αυξημένες απαιτήσεις της αλλά και με συναλλαγές με άτομα που έχουν μια όλως διόλου διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Μάλιστα το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να συμβάλλει και σε κάποια καβγαδάκια! Παράλληλα, ίσως ανησυχήσεις με ένα θέμα στην υγεία σου, μάλλον όμως πρόκειται για κάτι περαστικό.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σχεδιάζει για σένα τα καλύτερα. Αν είσαι μόνος/η μπορεί να βρεις «τον άνθρωπό σου» αλλά και αν είσαι ήδη σε μια σχέση θα έχεις την ευκαιρία να ξαναζήσεις όμορφες στιγμές που κόντευες να τις… ξεχάσεις!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να «απαιτήσει» τον… οβολόν σου για μια συλλογική προσπάθεια, κάτι που ίσως να μην σου αρέσει καθόλου και να γίνει αφορμή για «παρατράγουδα». Ακόμη ίσως δημιουργήσει ένα θέμα με φιλικό σου πρόσωπο, που φαίνεται πως αυθαιρετεί σε βάρος σου. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Λέοντα σε διασκεδάζει και σε ταξιδεύει.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στον τομέα των μυστικών ερώτων και σε αυτήν την φάση είναι μάλλον δύσκολο να πάρουν τα πράγματα μια διαφορετική τροπή. Αντίθετα όμως, όσον αφορά αποκαλύψεις και «σκάνδαλα», όλα είναι δυνατά!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα επηρεάζει τα οικονομικά σου κι ίσως κάποια στιγμή να σε ζώσουν τα φίδια αλλά μόλις τελικά ο ισολογισμός σου έρθει «στα ίσα» του, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αντίθετα, οι απαιτήσεις του Άρη είναι σίγουρα πολύ πιο φορτικές, αφού σε καλεί να δράσεις άμεσα, είτε για να διακριθείς, είτε για να κοντράρεις κάποιες ανεπιθύμητες εξελίξεις.

Ερωτικά
Είτε ανήκεις στην κατηγορία των «κατακτητών» είτε αρέσκεσαι στον ρόλο των «κατακτημένων», ο Άρης σου επιφυλάσσει δυνατές συγκινήσεις, ίσως όμως και να ακούσεις εκείνο το γνωστό «αν σ’ αρέσει μπάρμπα Λάμπρο, ξαναπέρνα από την Άνδρο»!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα μετατοπίζει το ενδιαφέρον σου σε σχέσεις συνεργασίες και γενικότερα στο τι κάνουν οι άλλοι, κάτι που σήμερα μπορεί να γίνει πηγή εντάσεων και μάλιστα «δι’ ασήμαντον αφορμήν»! Προσπάθησε τουλάχιστον να δώσεις στο τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη έναν πιο πνευματικό χαρακτήρα, αγωνιζόμενος/η για τις ιδέες σου κι όχι για «χαζά» πράγματα.

Ερωτικά
Η Σελήνη προάγει την κοινωνικότητά σου και πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να γίνει κάτι πιο ουσιαστικό υπάρχει μεγάλη απόσταση. Κράτα λοιπόν τις επαφές σου και… έχει ο θεός!

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, βάζοντας σε μια τάξη το… σύμπαν σου, καλό είναι όμως να μην υπερβείς τις αντοχές σου. Επιπλέον, πρέπει να φροντίσεις και την διατροφή σου. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να σε κάνει… έξω φρενών με αφορμή ένα ζήτημα οικονομικού ενδιαφέροντος

Ερωτικά
Μια «δυνατή» γνωριμία με ξένο/η ή σε ταξίδι είναι από τα καλύτερα που μπορεί να σου συμβούν αυτήν την περίοδο. Όσον αφορά όμως μια πιο μόνιμη κατάσταση, για την ώρα δείχνει όνειρο χειμερινής νυκτός!

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr