Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/8

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/8

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις διάθεση να είσαι όσο μπορείς περισσότερο επικοινωνιακός/ή και κυρίως θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε φίλους που είναι πολύ στενά δεμένοι μαζί σου. Στην ουσία υπάρχει μια βαθιά μοναχικότητα στην προσωπικότητά σου. Αλλά σήμερα θα αλλάξει η διάθεσή σου και θα έχεις ανάγκη να μοιραστείς τις εμπειρίες σου. Η εικόνα της εμφάνισής σου έχεις ανάγκη να είναι πολύ αρμονική.
Ερωτικά: Η επαφή με το Ζυγό θα σε απογειώσει γιατί θα σου πει πολλά ερωτικά λόγια και με τον τρόπο του θα καλύψει τις ανάγκες σου, πιθανόν ακόμα και για κολακεία. Πάντως το να σκέφτεσαι τι θέλει και το άλλο πρόσωπο είναι ένα σημαντικό σημάδι εξέλιξης από την πλευρά σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να έχεις την δυνατότητα να μοιράζεσαι πιο εύκολα τις εμπειρίες σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς πιθανόν να βρεις ένα τέλειο συνεργάτη. Αυτό σίγουρα δεν είναι εύκολο να γίνει γιατί είναι δύσκολο να ανταποκριθεί κάποιος στις υψηλές απαιτήσεις που μπορεί να έχεις. Καλά κάνεις βέβαια και ανεβάζεις τον πήχη ψηλά αλλά χρειάζεται να μπορούν να ακολουθούν και οι άλλοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Με τον τρόπο σου βλέπεις ότι μπορεί τελικά να υποχρεώσεις κάποια άτομα να ακολουθήσουν τις ιδέες ή τις απόψεις σου. Όμως το ότι χρειάζεσαι να μοιράζεσαι και με τους άλλους πιθανόν να το μάθεις πιο εύκολα αυτές τις ημέρες. Θέματα ομορφιάς και αισθητικής θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι με ένα πρόσωπο που δεν είναι και πολύ εύκολο να επικοινωνήσετε γιατί δεν μιλάτε την ίδια γλώσσα. Έχετε όμως φίλους που μπορούν να σας βοηθήσουν να ταιριάξετε με έναν πιο ανάλαφρο τρόπο. Με το Ζυγό μοιράζεστε τις ίδιες αδυναμίες για το ωραίο και την καλοπέραση. Με το Σκορπιό αποφεύγεις τις συγκρούσεις γιατί βλέπεις ότι δεν βγάζει πουθενά.
Οικονομικά & Καριέρα: Η διπλωματία για σένα είναι ένα δύσκολο φρούτο γιατί όταν πεισμώνεις δεν αλλάζεις καθόλου αλλά ούτε ελίσσεσαι, γιατί νιώθεις ότι υποκρίνεσαι. Όμως για να πετύχεις το σκοπό σου είτε θα χρειαστεί να ακούσεις τις συμβουλές των άλλων είτε να παραδεχτείς ότι χρειάζεσαι συνεργάτη που να γεφυρώσει το κενό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Κινείσαι σε γνώριμα νερά και αυτό σου δίνει τη δυνατότητα μεγαλύτερης και πιο εύκολης προσαρμογής. Το καλό είναι ότι ελαφρώνεις από πολύ βαριές και ασήκωτες διαδικασίες και μέσα σου νιώθεις ότι κατέχεις τι θέλεις να πετύχεις τελικά. Η σχέση σου με τα παιδιά θα είναι πολύ καλύτερη. Η τέχνη θα μιλήσει πιο εύκολα στην καρδιά σου και μπορεί να βρεθείς να παρακολουθείς κάποια παράσταση του γούστου σου.
Ερωτικά: Έχεις το άνοιγμα και μπορείς να κάνεις ότι θέλεις γιατί νιώθεις ότι τελικά είσαι ποθητός/ποθητή και αυτό σου ανεβάζει την αυτοεκτίμηση. Το πρόσωπο που σου αρέσει και ανήκει στον ευρύτερο χώρο των φίλων σου θα βοηθήσει με το θετικό του τρόπο να έρθετε πιο κοντά. Ο Κριός πάντως είναι ένα πρόσωπο που σου ταιριάζει πάρα πολύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν φοβάσαι να ρισκάρεις για αυτό θα δικαιωθείς και θα κερδίσεις μια προσωπική υπόθεση όπως ακριβώς τη θέλεις. Μην αφήνεις πίσω σου κάποια κενά επειδή πιστεύεις ότι δεν τα έχεις καλύψει με το μυαλό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Χρειάζεσαι μεγαλύτερη ισορροπία την οποία μερικές φορές δεν μπορείς να αποκτήσεις αν δεν βάλεις και εσύ νερό στο κρασί σου. Τις περισσότερες φορές τα βλέπεις όλα πολύ προσωπικά ενώ τώρα βγαίνεις από αυτά τα στενά πλαίσια και κινείσαι στον ευρύτερο χώρο των κοινωνικών μονοπατιών. Οι σχέσεις σου δεν χρειάζεται να είναι όλες τόσο συναισθηματικά στενές. Η τέχνη, η ομορφιά, τα ρούχα με καλές προδιαγραφές θα σε συγκινήσουν ιδιαίτερα.
Ερωτικά: Ο Ζυγός βρίσκεται επί των επάλξεων και αυτό σου δίνει μια ιδιαίτερη κινητικότητα γιατί η καρδιά σου κτυπάει πάντα για αυτόν/αυτή, αλλά χωρίς να μπορείτε πάντα να τα βρίσκετε γιατί δεν υπάρχει χώρος για προσωπική επαφή. Επειδή νιώθεις ανασφάλεια, ζορίζεσαι και δημιουργείς δύσκολες καταστάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Στο χέρι σου είναι να κάνεις ανακωχή για να έχεις τελικά το δίκιο με το μέρος σου. Όχι ότι θα καθίσεις να σε κάνουν οι άλλοι ότι θέλουν, αλλά θα σεβαστείς πιο εύκολα και τις απόψεις των γύρω σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Νιώθεις ότι μπορεί να γίνει κάτι πολύ καλό στη ζωή σου για αυτό δεν πηγαίνεις καθόλου κόντρα. Αντίθετα, ότι σου προσφέρεται το παίρνεις ευχάριστα και δεν το βλέπεις σαν ένα πρόβλημα παραπάνω. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα έχεις καλή επικοινωνία με κάποια άτομα που έχετε κοινούς στόχους. Ένα ξαφνικό ταξίδι πιθανόν να σε ενεργοποιήσει πολύ έντονα.
Ερωτικά: Ο ερωτισμός σου αυτό το διάστημα είναι δεδομένος γιατί θέλεις να μοιράζεσαι όμορφες στιγμές με το άτομο που είστε μαζί. Θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό, και αν δεν υπάρχει η ιδανική σχέση εσύ θα δικαιολογήσεις τις καταστάσεις με το δικό σου μοναδικό τρόπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάτι καλό θα πετύχεις αυτές τις ημέρες γιατί θα έχεις ανεξαρτησία και κυρίως μια καλή συνεργασία. Αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα επειδή θα αποφύγεις κάποιες κόντρες που μπορεί να είχες με ένα συνεργάτη Σκορπιό συνεργάτη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Εξαντλείς κάποια περιθώρια και τελικά θα σου βγει σε καλό, γιατί θα δώσεις μια καλή εικόνα, κυρίως στο ζήτημα των κοινωνικών σχέσεων. Η ομορφιά και η αρμονία στο χώρο σου ή η κομψότητα στα ρούχα θα σου δώσει μια καλή ενέργεια.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες υποθέσεις με έναν Κριό και αυτό σε κάνει να είσαι κάπως ανταγωνιστικός/ανταγωνιστική. Τα όμορφα και ευγενικά λόγια χωρίς γκρίνια και μιζέρια θα φέρουν την ισορροπία μέσα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό χωρίς όμως να είναι εύκολο να φτάσεις στον τελικό στόχο, γιατί χρειάζεσαι περισσότερα άτομα ή κοινωνική ζωή που θα σε οδηγήσει σε καλύτερα επαγγελματικά μονοπάτια.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Ανανεώνεσαι μέσα από προσωπικές διαδικασίες και αλλαγές και επειδή πλέον ξέρεις τι θέλεις θα οδηγηθείς στο σωστό. Έχεις πάντως στο νου σου να μιλάς ευγενικά και όμορφα αλλά πάνω από όλα να ντυθείς με κομψό και όμορφο τρόπο. Όλο αυτό σου δίνει μεγάλη δυνατότητα να έχεις μεγάλες παρέες και πολλές κοινωνικές επαφές.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός Κριού σου δημιουργεί ηρεμία και δεν σε προβληματίζει όπως παλιά. Βέβαια βλέπεις πολύ αναγκαίο να γίνεις ανεξάρτητη/ανεξάρτητος για να μη νιώθεις εξάρτηση. Καλό είναι να βρεις τα προσωπικά σου όρια και έτσι θα αποκτήσεις… ευρυχωρία και μέσα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου προσφορά είναι πολύ έντονη και κυρίως θέλεις να πετύχεις κάτι που θέλεις με τις δικές σου δυνατότητες. Αν ασχολείσαι με δημιουργικά ή καλλιτεχνικά θέματα θα σου δοθεί μια μεγάλη ευκαιρία να δείξεις τα προσόντα σου ή να αποδείξεις ότι τελικά μπορείς να τα καταφέρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Αγωνιάς για κάποια θέματα αλλά δεν το δείχνεις, γιατί δεν μπορείς να αφήσεις για λίγο τον χρόνο να κυλήσει χωρίς να αγχώνεσαι. Πιθανόν να βρεθείς με κάποιους φίλους σου πολύ χαλαρά και άνετα. Όταν χαμογελάς αλλάζεις και σου εκπέμπεις ιδιαίτερη γοητεία.
Ερωτικά: Με έναν ευέλικτο τρόπο θέτεις ευγενικά τα αιτήματά σου. Η κρίσιμη καμπή κάπως έχει περάσει και θα χαλαρώσεις σε ζητήματα πολύ προσωπικά ή ακόμα και απαγορεύσεις τις οποίες έβαζες εδώ και καιρό στον εαυτό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι κάπως να ξαλαφρώσεις γιατί το άγχος μερικές φορές σε κάνει και αλλάζεις ακόμα και χαρακτήρα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απομονωθείς με συνεργάτες που μπορείς να εμπιστευτείς και να ασχοληθείς με το που ακριβώς θα πρέπει να εστιάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις άνεση να χειρίζεσαι τις κοινωνικές σχέσεις σου και να βιώνεις ευχάριστες εμπειρίες. Όταν βρίσκεσαι με άτομα που έχετε τις ίδιες γνωριμίες και κοινό τρόπο διασκέδασης περνάς καλά. Οι γνώσεις σου πάντως σε βοηθάνε να επεκτείνεσαι συνέχεια και αυτό σου δίνει φτερά για να πετάς.
Ερωτικά: Το ότι έχεις κρατήσει κάποια πράγματα πολύ προσωπικά θα σε βοηθήσει να έχεις καλύτερη επικοινωνία αλλά και ψυχική επαφή. Ο σκοπός είναι να μπορέσεις να μετουσιώσεις ότι σε πονάει σε μια νέα μορφή σχέσης που θα έχει μεγαλύτερη κατανόηση, συντροφικότητα αλλά και σωστή επικοινωνία. Στο χέρι σου είναι.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να τα έχεις καλά με όλες τις πλευρές, για αυτό δεν παίρνεις θέση για να μη δημιουργήσεις αντιπαλότητες. Το καλό είναι ότι έχεις καταλάβει πως χρειάζεσαι αναβάθμιση και αυτό σου φέρνει μεγάλη κινητικότητα, χωρίς όμως τελικά να μπορέσεις να καταλήξεις κάπου. Η αίτια πιθανότατα είναι κάποιες πιθανές φοβίες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις μερικές φορές απότομο τρόπο όταν είναι να μιλήσεις σε κάποιον και κυρίως όταν νιώθεις ότι έχεις δίκιο ή γνωρίζεις μια συγκεκριμένη υπόθεση από πολύ κοντά. Για αυτό δεν θα διστάσεις να πεις κάποια πράγματα τα οποία πιθανόν να φανούν χοντράδες και μετά θα βρεις τρόπο να τα μπαλώσεις, κυρίως με συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα.
Ερωτικά: Προσπαθείς να βάλεις μια τάξη για να μην υπάρχουν οι διαφορές που κατά εποχές σε πιάνουν και δεν μπορείς να ηρεμήσεις. Μην ακούσεις κάποιες φήμες οι οποίες πιθανόν να μην αντιπροσωπεύουν καθόλου ούτε εσένα ούτε το πρόσωπο που είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Γενικά προσπαθείς «να τη βγάλεις» όσο καθαρότερα μπορείς και αυτό σίγουρα θα σε φέρει σε μια κατάσταση που είναι αναγκαίο να δεις με ποιο τρόπο θα συνεργαστείς ή θα γίνεις ιδιαίτερα αρεστός/αρεστή σε κάποια πρόσωπα που έχουν οικονομική δύναμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις όλα τα προσόντα να επενδύσεις πάνω σε πράγματα που άλλες φορές αγνοούσες ή γενικά δεν συμφωνούσες με τον τρόπο δράσης της ομάδας ή της πλευράς των άλλων ατόμων. Η δημοφιλία σου θα βοηθήσει να γίνεις πολύ αρεστός/αρεστή σε ένα πολιτικό σχήμα ή σε μια ομάδα με πολιτική δράση.
Ερωτικά: Αναπαράγεις κάποιες καλές συνθήκες γιατί έχεις τη δύναμη αλλά και την όρεξη να βρεθείς μαζί με το άτομο που επιθυμείς. Και δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις αλλά πιθανόν να έχεις αφεθεί και να μην σκέφτεσαι το πώς και το γιατί.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει σημαντική εύνοια την οποία μπορείς να απολαύσεις περνώντας καλά αλλά και κάνοντας συγχρόνως γνωριμίες οι οποίες κατά κάποιο τρόπο θα δώσουν ώθηση στην καριέρα σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες ανησυχίες που τελικά τις λύνεις γιατί μπορείς να δεις με αγάπη τα προβλήματα που υπήρχαν στη βάση της οικογένειάς σου. Στις εποχές που ζητάμε όλοι μας αλήθεια υπάρχουν κάποια άτομα που αναζητούν τρελά την επαφή έστω και την ψεύτικη. Το καλό με εσένα είναι ότι μπορείς να ξεκαθαρίσεις την ποιότητα και να διαλέξεις μόνο τα πρόσωπα που σου δίνουν σιγουριά.
Ερωτικά: Αν έχεις παντρευτεί διαπραγματεύεσαι την ελευθερία αλλά και την ισοτιμία σου γιατί πιθανόν –αν έχεις κάνει και ένα μωρό– να μη μπορείς να πας πουθενά. Τώρα που υπάρχει περισσότερη κινητικότητα αλλά και διάθεση συνεργασίας, μπορείς να ποντάρεις περισσότερο στο Ζυγό ή το Σκορπιό. Αρκεί να μην αναλώνεσαι μαζί τους.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις βάλει όλες σου τις δυνάμεις για να φέρεις ισορροπία αλλά και ένα είδος δικαιοσύνης. Αυτό όμως βλέπεις ότι είναι πολύ δύσκολο γιατί σίγουρα μπορεί να αδικήσεις κάποια άτομα. Αν διαθέτεις προσωπικό επαγγελματικό χώρο δεν θα αρκεστείς μόνο να είσαι μέσα εκεί, αλλά θα κάνεις το πάν για να γίνει καλαίσθητος. Το αντιλαμβάνεσαι ότι για να βγάλεις χρήματα αλλά και να διατηρήσεις τις καλές επαφές χρειάζεσαι σίγουρα κάποια ποιοτικά άτομα δίπλα σου.

Πηγή: astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση