Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/12

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/12

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Δίας σε ευνοεί επαγγελματικά και οικονομικά κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες, αφού τελικά θα σε φέρουν σε πλεονεκτική θέση. Καλό είναι όμως να δράσεις μόνος/η, αφού οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου περνούν κρίση. Επιπλέον, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη σε καλεί να διοχετεύσεις την πλεονάζουσα ενέργειά σου είτε στα σπορ, είτε στις δουλειές σου.

Ερωτικά
Με τον Άρη «να λύνει και να δένει» στη ζωή σου, το πρώτο που χρειάζεσαι είναι η κάλυψη των σεξουαλικών αναγκών σου κι όχι μια σχέση με την κλασική έννοια του όρου και οι κάθε είδους «δεσμεύσεις» μπορούν να περιμένουν!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Δίας σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που μπορούν όχι μόνον να σου συμπαρασταθούν ψυχικά αλλά και να σου προσφέρουν έτοιμες λύσεις. Ωστόσο, να ξέρεις ότι στην δουλειά σου το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με τις επιθυμίες ή τα συμφέροντα κάποιων, που μάλιστα δείχνουν πρόθυμοι/ες να σου εναντιωθούν, ξεπερνώντας τις «κόκκινες γραμμές» σου.

Ερωτικά
Με την συνδρομή του Δία, η Αφροδίτη στον Σκορπιό αυξάνει τις κατακτήσεις σου και το μόνο που σου απομένει είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου. Ακόμη κι αν έχεις «καεί» πρόσφατα, αυτήν την φορά είναι όλα διαφορετικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Αφροδίτη και ο Δίας συγκροτούν ένα «δίδυμο» της επιτυχίας στα επαγγελματικά σου, ίσως μάλιστα λάβεις μια ευπρόσδεκτη βοήθεια από ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη συνηγορεί στη διαφοροποίησή σου από τις προθέσεις όσων θέλουν να γίνονται τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο κι ίσως υπάρξει μια ρήξη με αφορμή ένα οικονομικό θέμα.

Ερωτικά
Οι «προκλήσεις» δεν θα σου λείψουν, ιδιαίτερα στον χώρο της εργασίας σου ή με άτομα που σχετίζονται με αυτήν. Φαίνεται όμως ότι άλλα θες εσύ κι άλλα οι άλλοι, κάτι που καθιστά πολύ δύσκολη την διαμόρφωση μιας «φυσιολογικής» κατάστασης.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό καλύπτει πολλές από τις συναισθηματικές σου ανάγκες, κάτι που μάλλον σου αρκεί για να δεις την ζωή σου θετικά. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να σε κάνει κοινωνό ποικίλων εντάσεων και σε μια τέτοια περίπτωση, οι μόνες εναλλακτικές που διαθέτεις είναι είτε να μπεις στην μάχη, είτε να αποφορτίσεις την πλεονάζουσα ενέργεια με σπορ ή μαστορέματα.

Ερωτικά
Από την στιγμή που η Αφροδίτη και ο Δίας σε «ταξιδεύουν» σε όμορφους κόσμους, δεν αξίζει να δίνεις σημασία σε «αγενείς» συμπεριφορές ή να μεταφέρεις στην προσωπική σου ζωή κάποιες εντάσεις από το ευρύτερο περιβάλλον σου.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη επιταχύνει τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σου κι εδώ είναι που ισχύει το «όποιος βιάζεται σκοντάφτει»! Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να διαχειριστείς ποικίλες αυθαιρεσίες ή απρόσεκτες επιλογές των άλλων. Ωστόσο, η Αφροδίτη και ο Δίας μπορεί να σε αποζημιώσουν, φέρνοντας πολύ καλά νέα για τα οικονομικά σου αλλά και για οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένειά σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό ευνοεί περισσότερο την διαμόρφωση μιας «οικογενειακής» κατάστασης, παρά ένα ερωτικό «κυνηγητό». Μείνε λοιπόν «εντός των τειχών», περνώντας όμορφα με τον άνθρωπό σου και φροντίζοντας να μην σας λείψει τίποτα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη, σου ασκεί πιέσεις, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα, όπου αν θέλεις να αποφύγεις τα «παρατράγουδα» θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός/η αλλά και απρόθυμος/η να εμπλέξεις σε αυτά ένα πρόσωπο με το οποίο συνδέεστε αισθηματικά. Παράλληλα βέβαια η Αφροδίτη και ο Δίας μπορεί να σου προσφέρουν πολλές ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου αλλά κι ένα ταξίδι.

Ερωτικά
Ο ενεργός Άρης σε παρασύρει να εκφράσεις δυναμικά τα «θέλω» σου, φέρνοντας σε ίσως στα πρόθυρα μιας ρήξης με το ταίρι σου. Ακόμη όμως κι αν συμφωνήσετε μόνον στο ότι… διαφωνείτε, θα έχεις τουλάχιστον μια καθαρή εικόνα για τη σχέση σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου, αφήνοντας πίσω όλα αυτά που σε κρατάνε εγκλωβισμένο σε μια «μετριότητα», κάτι όμως που είναι φυσικό να εγείρει αντιδράσεις από την πλευρά όσων είχαν «βολευτεί» με την αδράνεια σου. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας φροντίζει να σε διαφωτίσει για όσα γίνονται στο παρασκήνιο.

Ερωτικά
Με τον Άρη να κάνει «κουμάντο» στο ζώδιό σου, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διοχετεύσεις την πλεονάζουσα ενέργειά σου είναι το σεξ! Επιπλέον, ίσως έχεις τα τυχερά σου κατά την διάρκεια μιας μετακίνησης ή ενός ταξιδιού σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη και ο Δίας σε μυούν στα πλεονεκτήματα της καλής ζωής, από την άλλη πλευρά όμως, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη ενδέχεται να συμβάλλει σε κάποιες ενοχλητικές αποκαλύψεις, ιδιαίτερα σε σχέση με την δράση ατόμων του περιβάλλοντός σου, που μάλλον φέρθηκαν «μπαμπέσικα»! Αν πάντως προκύψει η ανάγκη μιας διαπραγμάτευσης, καλό είναι να βρεις κάποιον μεσολαβητή για να την αναλάβει.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη εξακολουθεί να σου προσφέρει ευκαιρίες για μια «γλυκιά ζωή» κι αν είσαι μόνος/η, τότε όλα καλά. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να μπεις σε περιπέτειες, αφού δεν λείπουν οι «καλοθελητές» που αδημονούν να σε «καρφώσουν»!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο ενεργός Δίας σε στηρίζει και σε φέρνει στα πρόθυρα μιας μεγάλης επιτυχίας. Δεν έχεις λοιπόν παρά να ασχοληθείς στοιχειωδώς με τις υποθέσεις σου και θα δεις τα πράγματα να πηγαίνουν πολύ καλύτερα του αναμενομένου. Παράλληλα. όμως, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας ρήξης με ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος, με αφορμή πιθανότατα ένα οικονομικό ζήτημα.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο που για διάφορους λόγους δεν θέλει να αποκαλυφθεί η σχέση σας, ίσως πάλι να έχεις κι εσύ ανάλογες προθέσεις. Το θέμα όμως είναι ότι με τον Δία «παρόντα» δεν γίνεται να υπάρχουν μυστικά!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Κάτω από την επιρροή του τετραγώνου Ερμή-Άρη, οι κοινωνικές και επαγγελματικές πιέσεις μπορεί να σε φτάσουν «στο αμήν», πολύ περισσότερο που κάποιοι/ες γύρω σου «παίζουν» με τα νεύρα σου! Ωστόσο με τις διαμάχες δεν πρόκειται να πετύχεις και κάτι σπουδαίο, ίσα-ίσα που τα πράγματα μπορεί να γίνουν χειρότερα. Κοίταξε λοιπόν να κάνεις εσύ αυτά που πρέπει, αδιαφορώντας για τις αυθαιρεσίες ή τις επιπολαιότητες των γύρω σου.

Ερωτικά
Ο Ποσειδώνας σε βάζει να φαντάζεσαι πράγματα που δεν ισχύουν ή να τους δίνεις μια «ταυτότητα» που δεν έχουν. Μείνε λοιπόν για την ώρα στις φιλικές σου σχέσεις, που μπορούν να σε κάνουν να νοιώσεις καλύτερα, χωρίς να παγιδευτείς σε «χίμαιρες».

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Με τον Άρη στον Ζυγό να σε εμπνέει, μπορείς να κερδίσεις πολλά αν αφεθείς στην δημιουργικότητά σου ή εμπλουτίσεις τα ενδιαφέροντά σου, κινούμενος/η το ίδιο αποτελεσματικά στον χώρο της πρωτοπορίας συνδυάζοντάς την όμως με μια πιο συμβατική θεώρηση. Το πραγματικό πρόβλημα ωστόσο, πιθανόν να προκύψει σε σχέση με ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου, που φαίνεται να δρα «υπογείως» και σε βάρος σου.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, η γοητεία σου «περνάει» αλλά αν σκέφτεσαι να «δράσεις» κρυφά, να ξέρεις ότι σε αυτήν την φάση είναι δύσκολο να μείνει κάτι μυστικό. Επιπλέον δεν αποκλείεται κάποιος/α να «βάλει λόγια» επηρεάζοντας την σχέση σου.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο ενεργός Δίας σε φέρνει κοντά σε ένα άτομο που σίγουρα μπορεί να σε βοηθήσει σε πολλά. Ακόμη, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη σε θέλει άμεσο/η και αποφασιστικό/η στα οικονομικά σου, αφού ίσως σου εμφανιστεί μια σπάνια ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου. Παράλληλα, όμως θα πρέπει να έχεις τον νου σου και στα «αρπακτικά», που καιροφυλακτούν για να εκμεταλλευτούν μια απροσεξία σου.

Ερωτικά
Με τον Δία στην Παρθένο, ο τομέας των σχέσεων εξακολουθεί να είναι προνομιακός για σένα αλλά το πώς θα χειριστείς την υπόθεσή σου θα κρίνει και την συνέχεια. Αν θα πρόκειται δηλαδή για μια «σχέση ζωής» ή για κάτι ωραίο μεν, περιστασιακό δε…

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr