Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/2

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/2

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να «φιλτράρεις» τις παρέες σου, πριν αρχίσεις να απογοητεύεσαι από άτομα που σου τα εμφανίζουν όλα «όμορφα κι ωραία», ενώ στην πράξη κινούνται και δρουν ακριβώς στην αντίθετη κατεύθυνση. Επιπλέον, ίσως να προκύψουν εμπόδια ή καθυστερήσεις στις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο», ιδιαίτερα αν δεν αφορούν σε δουλειές κι έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

Ερωτικά
Το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς με τα προσωπικά θέματα φίλων και γνωστών και σε μια τέτοια περίπτωση δώσε μεν την στήριξη σου, αλλά με… μέτρο, αφού δεν θέλει και πολύ να κατηγορηθείς αργότερα για «ωμή παρέμβαση» στην ζωή τους!
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Στον επαγγελματικό τομέα, ίσως σου ζητηθεί να αναλάβεις μια ευθύνη που είναι υπεράνω των δυνάμεών σου, ιδιαίτερα των οικονομικών και σε περίπτωση που την αποδεχθείς, φρόντισε τουλάχιστον να θέσεις τους όρους σου, ώστε να μην καταλήξεις να βάζεις κι από την τσέπη σου. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να περιορίσεις τα αχρείαστα έξοδα, προνοώντας παράλληλα για την κάλυψη κάποιων υποχρεώσεων.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση προέχουν οι υποχρεώσεις κι ίσως αναγκαστείς να συμμετάσχεις σε «χρήσιμες» αλλά πληκτικές συναντήσεις που δεν έχουν να επιδείξουν τίποτε το ερωτικό. Και μπορεί να είναι καλύτερα έτσι, αφού δεν υπάρχει κάτι «καλό» στον ορίζοντα!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Μια συνεργασία μπορεί να «σκοντάψει» σε ένα κώλυμα νομικής φύσης αλλά αν προκύψει κάποια καθυστέρηση εκμεταλλεύσου τις περιστάσεις ώστε να επανεξετάσεις προσεκτικά τους όρους της συμφωνίας, αφού φαίνεται να υπάρχουν και σημεία που σε αφήνουν ακάλυπτο/η. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να συμβάλλει θετικά στην επιμόρφωσή σου ή την εκμάθηση μιας τεχνικής που θα σου χρειαστεί.

Ερωτικά
Η ημέρα είναι κατάλληλη για να συζητήσεις με τον άνθρωπό σου γύρω από όλα αυτά που ενοχλούν ή παρεμποδίζουν την εξέλιξη της σχέσης σας αλλά και για εκείνα που θα μπορούσαν να της προσφέρουν μια ισχυρή ώθηση προς τα εμπρός. Καλή διάθεση να υπάρχει…

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Καλό είναι να μην τρέφεις υψηλές προσδοκίες για μια οικονομική υπόθεση σου, αφού φαίνεται να ισχύει το «φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά». Επιπλέον, ας μην προβείς σε μια σημαντική αγορά, αφού στο εγγύς μέλλον θα σου γίνει μια καλύτερη προσφορά. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να φροντίσεις για την εκπλήρωση κάποιων τυπικών προϋποθέσεων στην δουλειά σου, διασφαλίζοντας ακόμη περισσότερο την θέση σου.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που σε θέλουν, να θυμάσαι όμως ότι ο καθένας και η καθεμία έχει τους δικούς του/της σκοπούς και δεν είναι απαραίτητο να συμβαδίζουν ούτε οι απόψεις, ούτε και τα… συναισθήματα σας!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να «βάλεις νερό στο κρασί σου», αφού τα μισά από αυτά που θέλεις για την ώρα είναι δύσκολο να προχωρήσουν κι αν επιμείνεις να πασχίζεις θα χάσεις πολύτιμο χρόνο αλλά και χρήμα. Το σωστό θα ήταν να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που σου δίνει το σύμπαν για να οργανωθείς καλύτερα, ώστε στο εγγύς μέλλον να προβάλλεις καλύτερα το έργο και την προσωπικότητά σου.

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να προκύψει μια κρίση, που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στην διακοπή της. Από εκεί και ύστερα το αν αυτή η ρήξη θα είναι και οριστική, εξαρτάται από το πόσο γερά θεμέλια έχει η σχέση σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Από την στιγμή που όλα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια τάξη έχεις κάθε λόγο να είσαι ευχαριστημένος/η, ίσως μάλιστα αποκομίσεις και κάποια έμπρακτα οφέλη στην δουλειά σου από την αξιοποίηση-διάθεση «στοκαρισμένων» ειδών. Από την άλλη πλευρά, ο ενεργός Κρόνος δεν ευνοεί τόσο τις κινήσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα, οπότε αν έχεις κάτι σχετικό «στα σκαριά» καλό είναι να περιμένεις καλύτερες μέρες.

Ερωτικά
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις ποιος/α σε αγαπά πραγματικά, δείχνοντας το μάλιστα με έμπρακτο τρόπο κι όχι μόνον με λόγια. Ίσως μάλιστα να σου δοθεί η δυνατότητα να σχεδιάσεις από κοινού με το ταίρι σου το επαγγελματικό σας μέλλον.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Τα καλά νέα είναι ότι θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με άτομα που αγαπάς και σε ενδιαφέρουν, με αποτέλεσμα να διευκρινιστούν κάποια «θολά» σημεία στην σχέση σας. Παράλληλα όμως, μπορεί να διαπιστώσεις ότι τελικά δεν υπάρχει η «ομοψυχία» που θα επιθυμούσες κι ίσως να απογοητευτείς. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να προνοήσεις για την καλή λειτουργία συσκευών και μηχανημάτων.

Ερωτικά
Συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες τα πράγματα φαίνεται να δυσκολεύουν κι αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για τον άνθρωπό σου, θα πρέπει να «σκύψεις» στα προβλήματά του, προτείνοντας τις πιο ενδεδειγμένες λύσεις σε ό,τι τον/την απασχολεί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να βάλεις σε μια τάξη τον προσωπικό σου χώρο, είτε πρόκειται για το σπίτι, είτε για το γραφείο σου, κάτι που θα σου επιτρέψει να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις λειτουργικές δυνατότητές σου. Ίσως μάλιστα να αξιοποιήσεις υλικό που είχες αποθηκευμένο, γλυτώνοντας κάποια έξοδα. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να αναζητήσεις μια συμβιβαστική λύση σε ένα περιουσιακό ζήτημα.

Ερωτικά
Φαίνεται πως βρίσκεσαι σε κάποιου είδους ερωτικής «νιρβάνα» και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σε βγάλει από αυτήν! Όσες λοιπόν προσπάθειες κι αν καταβάλουν φίλοι και γνωστοί για να σε πείσουν ότι «κάπου υπάρχει λάθος», ματαιοπονούν!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αν και κάποιες αναγκαιότητες σε «προσγειώνουν» στην πραγματικότητα, αυτός δεν είναι λόγος για να χάσεις το χιούμορ και την αισιοδοξία σου. Απλά φρόντισε να κάνεις αυτά που πρέπει. Παράλληλα ο ενεργός Κρόνος μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με καθυστερήσεις κι «εμπλοκές» στην καθημερινότητά σου ή κάποιες τεχνικές ανεπάρκειες, που όμως θα σε οδηγήσουν σε μια συνειδητοποίηση για το ποιά είναι αυτά που χρειάζεσαι πραγματικά.

Ερωτικά
Πρώτα οι… δουλειές! Κάποιες υποχρεώσεις θα σε αναγκάσουν να ξεχάσεις για λίγο τα προσωπικά σου κι αν είσαι σε μια σχέση, ίσως να μην σου επιτρέψουν να βρεθείς κοντά στον άνθρωπό σου για όσο χρόνο και κάτω από τις συνθήκες που θα ήθελες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Παρά τις «τρικλοποδιές» που επιχειρεί να σου βάλει ο Ποσειδώνας, δημιουργώντας ένα «θολό τοπίο» στην καθημερινότητά σου, έχεις τον τρόπο και τα μέσα για να δικαιωθείς, σε σχέση με πράγματα που προτείνεις και μπορούν να έχουν μια ρεαλιστική εφαρμογή. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος θα σε βοηθήσει να οργανώσεις ακόμα καλύτερα τις δουλειές σου, μοιράζοντας αν χρειαστεί αρμοδιότητες στους κατάλληλους αποδέκτες.

Ερωτικά
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να συνδυάσεις «το τερπνόν μετά του ωφελίμου», δίνοντας σε μια κατά τα άλλα επαγγελματική συνάντηση κι έναν πιο… προσωπικό χαρακτήρα. Ίσως μάλιστα να βρεις κι έναν άνθρωπο που σου κάνει από πολλές απόψεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να φανεί πολύ αυστηρός/η μαζί σου, κάτι που ίσως οδηγήσει στο «πάγωμα» των σχέσεών σας. Πριν όμως πάρεις τις αποφάσεις σου σκέψου ότι όλο αυτό έγινε από ενδιαφέρον και μόνο, χωρίς να υποκρύπτει κάτι άλλο. Αξίζει λοιπόν να βάλεις στο περιθώριο τον εγωισμό και την όποια… ξεροκεφαλιά σου και να αναζητήσεις τους τρόπους με τους οποίους θα γίνεις ακόμα καλύτερος/η!

Ερωτικά
Φαίνεται ότι πιστεύεις πράγματα που δεν ισχύουν ή έχεις σχηματίσει μια εντύπωση για κάποιον/α που είναι παραπλανητική. Πρόσεξε λοιπόν μήπως εκφράζοντας τα συναισθήματά σου «αέρα πατέρα», πέσεις τελικά σε «τοίχο», ευγενικό μεν, αλλά… τοίχο!

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Όταν η «σκληρή πραγματικότητα», δηλαδή ο Κρόνος, διακόπτει τα όνειρα σου, υπάρχουν δύο πράγματα που μπορείς να κάνεις: Είτε να «αλλάξεις πλευρό», συνεχίζοντας τον μακάριο «ύπνο» σου, είτε να προσαρμοστείς στα πραγματικά δεδομένα κρατώντας όμως τον πυρήνα των «θέλω» σου. Κι είναι βέβαιο ότι ο δεύτερος δρόμος μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο παραγωγικός, αφού θα αποκτήσεις πρόσβαση σε ένα ευρύτερο κοινό.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση όλα παραπέμπουν σε ένα «μπλέξιμο» με κάποιον/α που είναι ήδη δεσμευμένος/η κι αν έχεις πρόβλημα με αυτό, φρόντισε πριν προχωρήσεις σε κάτι, να διερευνήσεις την υπόθεση, ώστε να μην «πέσεις από τα σύννεφα» αργότερα.

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr