Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/8

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/8

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια χρήσιμη συνεργασία, όπως επίσης στην προώθηση των ιδεών ή του έργου σου κι ίσως δεν θα έπρεπε να αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη. Επιπλέον η δημοσιοποίηση ενός οικογενειακού ή περιουσιακού θέματος μπορεί τελικά να λειτουργήσει θετικά, προσελκύοντας άτομα τα οποία μπορούν να προσφέρουν βοήθειες και λύσεις.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα αποκτήσεις πρόσβαση σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή απλά κάποιος/α θα μεσολαβήσει για να έρθετε σε επαφή. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, θα χαρείς να συζητήσεις με τον άνθρωπό σου, ό, τι σας ενδιαφέρει.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Τα επαγγελματικά σου σχέδια προχωρούν, αν μάλιστα ενδιαφέρεσαι για μια πρόσληψη, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να κάνεις τις αναγκαίες ενέργειες. Επιπλέον, ο Ερμής σε ωθεί να δικτυωθείς με όποιον τρόπο θεωρείς κατάλληλο και να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, βρίσκοντας άτομα τα οποία έχουν και τον τρόπο και την διάθεση να συμβάλλουν στην πρόοδο σου.

Ερωτικά
Ο Δίας εξακολουθεί να σου φέρνει κόσμο, κάτι βέβαια που ανυψώνει το ηθικό σου αλλά δεν αρκεί για να νιώσεις πραγματικά ευτυχισμένος/η. Κάποια στιγμή θα πρέπει να διαλέξεις τον άνθρωπό σου, ώστε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Ερμής μπορεί να συμβάλλει είτε σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία, είτε στην βελτίωση των οικονομικών σου εφ’ όσον οι δραστηριότητες σου έχουν άμεση σχέση με κάποιο από τα αντικείμενα του (επικοινωνία, γραπτά, εμπόριο, διαφήμιση, διδασκαλία κλπ). Ακόμη αν χρειαστείς οτιδήποτε μην διστάσεις να το διαλαλήσεις, αφού στην παρούσα φάση υπάρχουν πολλά «ευήκοα ώτα».

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να προκύψει κάτι με ένα πρόσωπο, που σε γοητεύει ή το γοητεύεις εγκεφαλικά. Αυτό βέβαια είναι μια καλή αρχή αλλά σίγουρα χρειάζονται πολλά περισσότερα για να προκόψει μια σχέση, που δεν είναι μόνον φιλική.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν μια συνεργασία, ικανή να σε βγάλει από πολλά αδιέξοδα, πολύ περισσότερο αν έχεις διαπιστώσει ότι οι δυνάμεις σου δεν αρκούν για να τα καταφέρεις. Επιπλέον, ο Ερμής μπορεί να συμβάλλει στην ρύθμιση ενός οικογενειακού ή περιουσιακού ζητήματος, όπως επίσης και στην προμήθεια οικιακού εξοπλισμού, που θα απλουστεύσει κατά πολύ την καθημερινότητά σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι για κάποιο πρόσωπο δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς μια γιορτή ή κοινωνική εκδήλωση για να βρεθείτε πιο κοντά. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να αναδειχθείς μέσα από μια κοινή σας εμφάνιση!

 

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ύστερα από μια περίοδο σχετικής αδράνειας, ο Άρης σε καλεί να αναλάβεις τις κατάλληλες πρωτοβουλίες, ώστε να πετύχεις γρήγορα και αποτελεσματικά, όλα εκείνα που απαιτούνται είτε πρόκειται για την δουλειά σου, είτε για τα γενικότερα ενδιαφέροντά σου. Να ξέρεις όμως ότι καλείσαι να αντιμετωπίσεις και καταστάσεις δύσκολες στον χειρισμό τους, οπότε ανασκουμπώσου!

Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου έχει τα «πάνω» του και τα «κάτω» του, τα οποία μάλιστα είναι διαδοχικά! Αν λοιπόν σήμερα νιώθεις κούραση από μια πρόσφατη εξέλιξη, πολύ σύντομα θα αναθαρρήσεις «πιάνοντας τον ταύρο από τα κέρατα».

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής σε καλεί να ενδιαφερθείς περισσότερο για τα οικονομικά σου, μη διστάζοντας να κάνεις μια κίνηση που μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες στην ζωή σου, ειδικά αν πρόκειται για μια σημαντική πώληση. Φαίνεται μάλιστα ότι ένα συμβόλαιο ή μια συνεργασία βρίσκεται στα «σκαριά», λύνοντάς σου τα χέρια σε μια υπόθεση που μέχρι χθες μπορεί να φάνταζε δύσκολη.

Ερωτικά
Η συνήθης πρακτική σου να ενημερώνεσαι, πριν δράσεις ή να χρησιμοποιείς τους κατάλληλους «μεσάζοντες», μπορεί να σε δικαιώσει άμεσα, αφού στην περίπτωση που ενδιαφέρεσαι για κάποιο πρόσωπο, θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο ρόλος σου στις εξελίξεις γίνεται πρωταγωνιστικός, πράγμα που βέβαια μπορείς να αξιοποιήσεις άμεσα, ζητώντας κάτι περισσότερο από μια αναγνώριση των προσπαθειών σου κι ό, τι πάρεις καλό είναι! Παράλληλα, ο Ερμής στο ζώδιό σου σε ωθεί να ρυθμίσεις ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα ή τουλάχιστον να μεσολαβήσεις ώστε να βρει τον δρόμο του.

Ερωτικά
Οι επαφές σου αυξάνονται και πληθύνονται, κάτι που σε χαροποιεί ιδιαίτερα, το ερώτημα όμως είναι αν όλη αυτή η κινητικότητα εμπεριέχει και το πιο… προσωπικό. Για την ώρα πάντως είναι προτιμότερο να μείνεις στις διαπραγματεύσεις!

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η πρόσβασή σου σε μυστικά που κατέχουν λίγοι είναι ένα από τα δυνατά σου σημεία, αφού ξέρεις πως να χρησιμοποιείς ανάλογα πλεονεκτήματα. Σήμερα λοιπόν θα έχεις την ευκαιρία να εμπλουτίσεις το «οπλοστάσιό» σου με νέες πληροφορίες, κάτι που θα σε βοηθήσει είτε στην δουλειά σου, είτε στην αποκρυστάλλωση της σχέσης σου με ένα πρόσωπο του συγγενικού σου περιβάλλοντος.

Ερωτικά
Ο Κρόνος σε θέλει «στρατευμένο» σε μια υπόθεση, στην οποία προς το παρόν είναι δύσκολο να «χωρέσουν» πρόσωπα που δεν ασπάζονται πλήρως τις απόψεις σου. Μπορείς, ωστόσο, να χρησιμοποιήσεις τα θέλγητρα σου για να τα προσελκύσεις!

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Ερμής μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική συνεργασία από την οποία μπορείς να κερδίσεις πολλά ή απλά να σε φέρει σε επαφή με κάποιον χρηματοδότη που έχει την διάθεση να επενδύσει στις προσπάθειές σου. Το μόνο αρνητικό είναι ότι ίσως δημοσιοποιηθούν κάποια οικονομικά στοιχεία ή αντίστοιχες επιλογές σου, που θα προτιμούσες να παραμείνουν στη σφαίρα του αοράτου!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η θα έχεις την ευκαιρία να «παίξεις» με κάποια πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν αλλά για την ώρα δεν αναμένεται κάτι πιο ουσιαστικό. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να την πλαισιώσεις με μια καλή φιλική παρέα.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Ερμής τονίζει και αναδεικνύει το έργο σου, πολλαπλασιάζοντας τις ευκαιρίες σου για μια διάκριση και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιδείξεις τον γνωστό επαγγελματισμό σου. Σε αυτήν την φάση μια παρουσίαση του έργου σου ή μια καλά στημένη προώθησή του, ίσως αρκούν για να σου ανοίξουν «πόρτες», γι’ αυτό μην διστάσεις να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία.

Ερωτικά
Σήμερα ίσως διαπιστώσεις ότι είσαι περιζήτητος/η αλλά το ερώτημα είναι αν πρόκειται για κάτι πιο προσωπικό ή απλά για την συγκομιδή μιας επιτυχημένης πορείας. Ό, τι κι αν είναι πάντως, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις υπέρ σου!

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις και να μάθεις πολλά για κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις, που σχετίζονται κυρίως με τα επαγγελματικά σου, όπου, αν και φαίνεται πως δεν ήρθε ακόμη η ώρα της δράσης, μπορείς σίγουρα να προετοιμάσεις το έδαφος για τις μελλοντικές κινήσεις σου. Παράλληλα, ο Ερμής μπορεί να συμβάλλει και στην πληρέστερη ενημέρωσή σου για θέματα διατροφής,

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, δείχνει εξαιρετικά απίθανο το να παραμείνεις σε αυτό το καθεστώς! Από εκεί και ύστερα όμως δεν είναι καθόλου βέβαιη η δρομολόγηση μιας σταθερής σχέσης, αφού η περιπέτεια έχει τον πρώτο λόγο.

 

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Μια οικονομική υπόθεσή σου μπορεί να προχωρήσει, ύστερα από την μεσολάβηση ενός προσώπου είτε από το φιλικό σου περιβάλλον, είτε από έναν συλλογικό φορέα στον οποίο συμμετέχεις. Γενικότερα, ο Ερμής δείχνει πρόθυμος να συμβάλλει στην πρόοδό σου, αρκεί κι εσύ να μην κλείσεις τα κανάλια επικοινωνίας και τα δίκτυα που βρίσκονται στην απόλυτη διάθεσή σου!

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να σε διαφωτίσει για τα τεκταινόμενα σε μια υπόθεση που σε ενδιαφέρει. Ωστόσο υπάρχει και το ενδεχόμενο αυτά που θα σου μεταφερθούν να υποκρύπτουν κι ένα προσωπικό συμφέρον!

 

 

 

Πηγή: astrology.gr