Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/8

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/8

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Αμφισβητείς τον τρόπο επιρροής σου γιατί βλέπεις ότι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα ζητά από σένα αρκετούς συμβιβασμούς, οι οποίοι σίγουρα δεν σου πηγαίνουν και πάρα πολύ αλλά τουλάχιστον κάτι μαθαίνεις από τις σχέσεις σου με τους άλλους. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί ξαφνικά να πάρεις κάποιες αποφάσεις και πιθανόν να αφήσεις απ’ έξω πολύ κόσμο γιατί θέλεις να ακολουθήσεις το δικό σου.
Ερωτικά: Έχεις ενθουσιαστεί χωρίς όμως να έχεις κάτι σίγουρο ή απόλυτα δικό σου. Αν έχεις γνωρίσει ένα άτομο τις τελευταίες ημέρες υπάρχει και από τις δυο πλευρές μια απόσταση, γιατί μάλλον ο ένας φοβάται να ανοιχτεί περισσότερο από τον άλλον. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα επαναστατήσεις κάποια στιγμή απέναντι στην συμπεριφορά ενός Ταύρου. Ο Ζυγός θέλει συντροφικότητα αλλά δεν είναι πλέον σίγουρο ότι μπορείς να την προσφέρεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Εξαντλείς κάποια περιθώρια υπομονής και τελικά μπορεί «να πάρεις ανάποδες» και να αναλάβεις πρωτοβουλίες οι οποίες όμως θα σε υποχρεώσουν κατά κάποιο τρόπο να αναλάβεις αρχηγικά ηνία.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες ανασφάλειες γιατί οι ισορροπίες γύρω σου είναι πολύ λεπτές και συχνά οι καταστάσεις κρέμονται από λεπτές κλωστές. Αν λίγο τις κουνήσεις αυτές διαλύονται και μετά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Φρόντισε περισσότερο το σώμα σου για να νιώσεις άνετα.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο η εμπιστοσύνη μπορεί και να έχει κλονιστεί από κάποιες εντάσεις και τώρα να θεωρείς ότι έχεις ανάγκη κάπου να ηρεμήσεις και να μην αφήσεις τις αρνητικές σκέψεις να σε κάνουν να υποφέρεις άλλο. Για αυτό φρόντισε να έχεις με το άτομο που είστε μαζί μεγαλύτερη κοινωνικότητα. Μην μείνετε κλεισμένοι μέσα. Αν έχετε απομακρυνθεί σήμερα πιθανόν να μιλήσετε μέσω της παρέμβασης ενός φίλου.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να συμβιβαστείς για να ξεπεράσεις κάποιες κόντρες τις οποίες μπορεί ήδη να έχεις βιώσει με συνεργασίες. Μην γίνεσαι απόλυτος/η ούτε να έχεις βαρυθυμία, γιατί με αυτόν τον τρόπο βλέπεις το μέλλον δυσοίωνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Θα περάσεις καλά αφού υπάρχουν κάποιοι φίλοι που μπορεί να σου κάνουν έκπληξη και να φανερωθούν ξαφνικά μπροστά σου. Η δύναμή σου είναι το μυαλό σου και αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο επειδή μπορεί να βλέπεις τα πράγματα μέσα από γυαλί χρωματιστό, θα πρέπει να απομακρύνεις τις άσχημες ή ψεύτικες επιρροές. Για αυτό φρόντισε να βασίζεσαι μόνο σε αποδείξεις, είτε δώσεις κάπου χρήματα είτε κλείσεις μια δουλειά.
Ερωτικά: Υπάρχει κάτι μαγικό στην ατμόσφαιρα και μαζί με τον ρομαντισμό που επικρατεί με τον Ιχθύ έχεις διάθεση μεγαλύτερης επικοινωνίας. Μην φοβηθείς να μιλήσεις ανοικτά για αυτά που νιώθεις. Δεν πρόκειται να χάσεις κυρίως αν αφορούν έναν Λιοντάρι, Ζυγό ή Υδροχόο.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου άποψη θα μετρήσει πιο εύκολα επειδή συμβιβάζεσαι και κινείσαι ανάμεσα σε άτομα που μπορείς να κουμαντάρεις. Το κέρδος μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις. Αν κάνεις γνωριμία με ένα πρόσωπο που έχει πολύ μοντέρνες ιδέες να τον ακολουθήσεις γιατί θα σου κάνει πολύ καλό σε μελλοντικά σχέδια. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο να προσέχεις τα λάθη ότι και να κάνεις να ζητάς αποδείξεις κυρίως σε πληρωμές ή έγγραφα που αποδεικνύουν ότι έχεις πληρώσει ή ότι σου χρωστάνε κάποια χρήματα. Επίσης να προσέχεις την αφηρημάδα, γιατί μπορεί να μη θυμάσαι που άφησες τα κλειδιά σου ή τα χαρτιά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Χρειάζεται να χαλαρώσεις και να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις για να συνεχίσεις να μοιράζεσαι όμορφες στιγμές. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο πιθανόν να σταματήσεις ξαφνικά μια κοινωνική γνωριμία γιατί θα γίνουν διάφορες αποκαλύψεις.
Ερωτικά: Ένα νέο άτομο, που πιθανόν να μπει στην ζωή σου πολύ ξαφνικά, θα σε συνταράξει. Αλλά, όπως πάει να εξελιχθεί η κατάσταση χρειάζεται συνέχεια να υποχωρείς και αυτό δεν σου αρέσει. Πιθανόν με τον Κριό να υπάρχει μεγάλη έλξη αλλά τα πράγματα δεν είναι εύκολο να παραμείνουν ως έχουν. Οι καυγάδες δεν θα λείπουν από την ζωή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις ανάγκη και από την γνώμη των άλλων ατόμων για να μπορέσεις να βγάλεις όλο τον όγκο της δουλειάς που έχεις αναλάβει. Πιθανόν να χρειάζεσαι μια μεγαλύτερη γκάμα γνώσεων για να ξεπεράσεις κάποιες ελλείψεις σου. Μια ξαφνική ή απότομη αλλαγή από τη θέση που έχεις τοποθετηθεί πιθανόν να σε κάνει να ανησυχήσεις στην αρχή, αλλά τελικά θα ωφεληθείς και θα κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Φροντίζεις να μοιράζεσαι πράγματα με τους άλλους και επειδή διαθέτεις τις ικανότητες, μπορείς να δώσεις τις σωστές προτεραιότητες εκεί που χρειάζεται. Το χεράκι βοηθείας που θα προσφέρεις στο σπίτι σου θα βοηθήσει στο να δημιουργηθεί ένα αρμονικό περιβάλλον.
Ερωτικά: Δεν είσαι στη φάση που θα καυγαδίσεις ή θα κρατήσεις μούτρα. Ο λόγος είναι ότι προτιμάς να ακούσεις και τη γνώμη του άλλου χωρίς να νιώθεις ότι σε υποτιμάει ή δε σου δίνει την ανάλογη σημασία. Η επαφή με Ζυγό θα είναι πολύ καλή γιατί θα έχετε κοινό κώδικα επικοινωνίας.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μπροστά σου κάποιες καλές μέρες και χρειάζεται να τις αξιολογήσεις σωστά. Για αυτό μην βιαστείς ή φοβηθείς. Ζύγισε καλά τα πράγματα για να έχεις τα σωστά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Χρειάζεται με τον τρόπο σου να εξευμενίσεις κάποιους φίλους σου που πιθανόν να τα έχουν μαζί σου. Προσπάθησε να ξεπεράσεις κάποιες αρνητικές κριτικές γιατί πιθανόν να έγιναν πάνω σε φάση αφέλειας από την πλευρά τους. Αν θέλεις να ξεκαθαρίσεις βέβαια το τοπίο άρχισε τις… ανακρίσεις αλλά με μια δόση χιούμορ.
Ερωτικά: Σε έχει πιάσει το επαναστατικό σου και πιθανόν να μη θέλεις να συμβιβαστείς. Κράτησε την επανάσταση για αργότερα αν δε θέλεις να είσαι μόνος/η. Πιθανόν να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα με τον Κριό και τελικά να είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ φαινομενικά τα πράγματα είναι ήρεμα μπορεί να αιφνιδιαστείς από την κίνηση ενός ανατρεπτικού συνεργάτη που πιθανόν δε θέλει να είστε πλέον μαζί. Φρόντισε όμως να τα βρείτε για να μην υπάρξει συνέχεια στη διαμάχη σας ή προκύψουν νομικές διαφορές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Δείχνεις τι θέλεις και αυτό δεν αφήνει περιθώρια να σε καπελώσει κανένας. Με τον τρόπο σου, πάντως, μπορείς να σταματήσεις την επιβολή από την πλευρά κάποιων ατόμων που μπορεί να έχουν μπει ξαφνικά στη ζωή σου.
Ερωτικά: Έχεις αναστολές αν πρέπει τελικά να προχωρήσεις με ένα πρόσωπο ή όχι, αλλά η μέχρι στιγμής σχέση σας πιθανόν να μην κρατήσει αν δεν υπάρχει πλήρης διαφάνεια μεταξύ σας. Αν χωρίς να το καταλάβεις έχεις μπλεχτεί συγχρόνως και με άλλο πρόσωπο τότε θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα εφ’ όλης της ύλης, κυρίως αν σχετίζεσαι με Κριό που σίγουρα θα το ανακαλύψει.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς κάτι το διαφορετικό χωρίς όμως να έχεις εντοπίσει τι είναι αυτό που θα σε κάνει να σταματήσεις να βαριέσαι. Αν όμως βρεθεί ένας συνεργάτης ή μια ομάδα ατόμων που θα έχουν κάτι ενδιαφέρον να πουν και να κάνουν, τότε σίγουρα θα ακολουθήσεις χωρίς να φοβάσαι τις επιπτώσεις της αλλαγής. Γιατί νιώθεις ότι μερικές φορές κάπου τελματώνεις και εσύ έχεις ανάγκη από δημιουργικότητα και έμπνευση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Ενώ βρίσκεσαι σε εποχή αποφάσεων και δράσης, σήμερα μπορεί να μη βγεις προς τα έξω γιατί θέλεις να πάρεις κάποιες αποφάσεις, όπως το να διαλέξεις τι θα κάνεις σε θέματα σπουδών ή και σε προσωπικές καταστάσεις. Μια μίνι περιποίηση ποδιών ή μαλλιών θα σου ανεβάσει το ηθικό.
Ερωτικά: Δεν έχεις αμφιβολία ότι κάτι τρέχει με τον Κριό γιατί είναι συνέχεια στα πόδια σου, χωρίς όμως να σου λέει κάτι. Μάλλον σε ψήνει παρόλο που είναι ένα άτομο που δεν κολλάει και «δεν παίρνει χαμπάρι» αν θέλει κάτι. Αν σκέφτεσαι το Λιοντάρι σταμάτα να βασανίζεσαι και να βασανίζεις και πάρε απόφαση, γιατί τώρα γυρνάει η μπίλια.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να ζητήσεις βοήθεια για να επιλύσεις κάποιες οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν, αλλά δε θέλεις να μαθευτεί από πολύ κόσμο. Για αυτό θα ζητήσεις από το συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο εμπιστεύεσαι και στο οποίο θα απευθυνθείς να μην πει τίποτε. Πάντως, σήμερα θα σε τραβήξει ο δρόμος προς την διαφορετικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Θα αναζητήσεις τη συντροφιά αγαπημένων φίλων και πιθανόν να βγείτε να τα πείτε. Πάλι θα κερδίσεις τις εντυπώσεις γιατί η πληθωρικότητα που συνήθως έχεις είναι ελκυστική και όλοι θέλουν να σε μοιράζονται.
Ερωτικά: Θέλεις να μοιράζεσαι και να έχεις κοινές εμπειρίες με το πρόσωπο που είστε μαζί. Για αυτό μπορεί να επιμένεις να θέλεις να πάτε μαζί έστω και ένα μικρό ταξίδι γιατί πιστεύεις ότι λειτουργείς καλύτερα όταν ξεφεύγεις από τον εγκλωβισμό.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις κυρίως να κάνεις περισσότερα από ότι μπορείς γιατί έχεις αξία και δυνάμεις. Όμως αν δεν πληρώνεσαι με τον τρόπο που περιμένεις μην μπλοκάρεις την πρόοδο σου, γιατί εκεί που είσαι έχεις στρώσει καλό έδαφος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η επιμονή σου να γίνονται τα πράγματα με ένα συγκεκριμένο τρόπο θα σε οδηγήσει να κάνεις ακόμα και συμβιβασμούς. Πιθανόν να έχεις μεγαλύτερη δυσκολία να θέσεις τους όρους σου με έναν τρόπο περισσότερο διπλωματικό και έτσι να μην αφήνεις εύκολα τα άτομα να σε πλησιάζουν. Για αυτό αν έχεις ανάγκη από κόσμο καλύτερα να μην μιλάς με τρόπο αυστηρό ή υποτιμητικό. Τα μαλλιά και τα ρούχα σου θα είναι πολύ επιμελημένα.
Ερωτικά: Μην αφήνεις υπονοούμενα και μην πετάς ξαφνικά μπηχτές γιατί το συμφέρον σου είναι να μην αφήνεις σπόντες . Το ταίρι σου μπορεί να σε υποχρεώνει να κάνεις κάποιες συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων αλλά εσένα ίσως δεν σου αρέσει γιατί δεν έχεις διάθεση να υποκριθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να συζητάς περισσότερο με τα άτομα που είναι μαζί στο χώρο εργασίας σου γιατί με αυτόν τον τρόπο ανταλλάσεις μηνύματα και ιδέες και η δουλειά που έχεις αναλάβει δεν είναι μονόδρομος. Αν κάποιος έχει επιθετική συμπεριφορά προσπάθησε να μην μπεις στο παιχνίδι του. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες μπορεί να πάρεις κάποια χρήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Δεν αφήνεις τίποτα να πάει χαμένο επειδή σήμερα νιώθεις δραστήριος/α και προτιμάς να κάνεις όλα αυτά που έχεις προγραμματίσει. Το καλό είναι ότι συναντάς άτομα που σου πηγαίνει η ενέργειά τους και μπορείς να υλοποιήσεις όλες τις ιδιόρρυθμες εμπνεύσεις σου.
Ερωτικά: Δεν έχεις άγχος γιατί πιστεύεις ότι όλα μπορούν να πάνε καλύτερα με την καλή σου διάθεση. Η αξία της συντροφικότητας είναι πολύ σημαντική για σένα αλλά κάπου έχεις ανάγκη και την ελευθερία σου. Για αυτό θέλεις να έχεις και ένα δικό σου πρόγραμμα μέσα στη μέρα για να μπορείς να αναπνέεις. Το Λιοντάρι δεν είναι εύκολο να το δεχτεί όλο αυτό αλλά αν μιλήσεις με καλό τρόπο θα δεις πως θα καταλάβει την ανάγκη σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα διαχειρίζεσαι καλά όλα τα θέματα που μπορεί να προκύψουν, και αν έχεις συνεργασία με άτομα που είναι κάπως κολλημένα στα δικά τους θέλω, θα καταφέρεις να τους αλλάξεις τρόπο σκέψης και όχι μόνο. Γιατί θα πάρεις και χρήματα που μπορεί να προκύψουν ξαφνικά.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Για να πετύχεις να τελειώσεις κάποιες δουλειές που έχεις με το σπίτι σου ή με μια δημιουργική εργασία που έχεις αναλάβει, το καλύτερο από όλα είναι να συνεργαστείς και να ακούσεις και τους άλλους. Γιατί μερικές φορές δείχνεις ότι έχεις άνοιγμα, αλλά από μέσα σου κάνεις άλλα. Το να ξεκινήσεις μια δίαιτα, περισσότερο για λόγους υγείας, θα είναι τώρα πιο εύκολο για σένα.
Ερωτικά: Η σχέση με το Ζυγό όταν χαλάει μπορεί να φτιάξει μόνο όταν εσύ αποφασίσεις να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει και να αφαιρέσεις το λανθασμένο συναίσθημα που μπορεί να έχεις για το πρόσωπο αυτό. Καλό είναι να μην μπαίνεις στη θέση του θύματος και να πιστεύεις ότι πάντα κάποιος σε αδικεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ομορφιά αλλά και η αρμονία μπορεί να είναι το ζητούμενο για σήμερα. Μαζί με τη συνεργασία θα κάνεις υπερβάσεις, αλλά με αυτόν τον τρόπο θα τελειώσεις την δουλειά σου. Άφησε για λίγο τις πόρτες ανοικτές για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που σου είναι απαραίτητα.

Πηγή: astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση