Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/11

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/11

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα ίσως σου αποκαλύψει ένα… οργιαστικό παρασκήνιο, δίνοντάς σου την αφορμή και την αιτία να προχωρήσεις σε ένα γενναίο «ξεκαθάρισμα» εφ’ όλης της ύλης. Υπάρχουν όμως στη διάθεσή σου και πολύ πιο δημιουργικές επιλογές, όπως είναι η επιμόρφωσή σου αλλά και η ανάληψη ανθρωπιστικών πρωτοβουλιών.

Ερωτικά
Η διάθεσή σου να σπάσεις «με τη μια» ταμπού και προκαταλήψεις θα συναντήσει ισχυρή αντίσταση κι αν τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα, απλά θα μεγαλώσεις την απόσταση που σε χωρίζει από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο Κρόνος σε καλεί να έρθεις σε επαφή με ειδικούς αλλά και γνωστούς/ες που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν στην επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων που σε απασχολούν, ιδιαίτερα οικονομικού χαρακτήρα. Από την άλλη πλευρά ο Ποσειδώνας δημιουργεί θέμα εμπιστοσύνης στις φιλικές σου σχέσεις και καλό είναι να είσαι πιο «υποψιασμένος/η», για τις πραγματικές προθέσεις κάποιου/ας.

Ερωτικά
Η μέρα προσφέρεται περισσότερο για διερευνητικές συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια καλύτερη εικόνα για αυτά που πραγματικά μπορεί να γίνουν στην σχέση σου, πέρα από κάθε «ευχολόγιο».

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Μακάρι να μπορούσες να διατηρήσεις το «δίπορτο» αλλά όταν βλέπεις να βασανίζονται δικοί σου άνθρωποι, η παρέμβασή σου γίνεται μονόδρομος. Οφείλεις μάλιστα να προτείνεις ή να εφαρμόσεις πρακτικές λύσεις και να μην μείνεις σε «λόγια του αέρα». Όσο για τις καθαρά δικές σου δραστηριότητες, το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα σου συνιστά να περιμένεις.

Ερωτικά
Μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να έχει κάποιες κρυφές πτυχές, τις οποίες καλό είναι να διερευνήσεις πριν βρεθείς προ δυσάρεστων τετελεσμένων. Ακόμη πρόσεξε μήπως παρασυρθείς από ένα πάθος που μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Οι πιέσεις που ασκούνται στη δουλειά σου, μπορούν να βρουν την κατάλληλη απάντηση, αν εντοπίσεις όσους ή όσες κινούν τα νήματα από το παρασκήνιο, αφού η γνώση κάποιων πραγμάτων θα σου δώσει ένα πολύ ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο. Ακόμη, το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα σε καλεί να μεριμνήσεις για την υγεία και την διατροφή σου, προτιμώντας τα φυσικά σκευάσματα.

Ερωτικά
Κατακλύζεσαι από πολύ δυνατά συναισθήματα, που «στοχεύουν» στην ριζική μεταμόρφωση σου. Το επόμενο βήμα λοιπόν είναι να «παραδοθείς» σε μια κατάσταση, ανεξάρτητα αν αυτό έχει και κάποιο… ρίσκο!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Όταν οι εξελίξεις απέχουν πολύ από το να είναι ευχάριστες, κάθε προσπάθεια σου να «ελαφρύνεις» το κλίμα μπορεί να παρεξηγηθεί. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο υποδηλώνει ότι αυτό που χρειάζονται περισσότερο τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι μια συγκεκριμένη στήριξη που θα τους δώσει κουράγιο κι αν δεν νοιώθεις έτοιμος/η γι’ αυτό, είναι προτιμότερο να αποσυρθείς διακριτικά από το προσκήνιο.

Ερωτικά
Η ανασφάλεια σου μπορεί να σε εξωθήσει σε μια επιλογή για την οποία αργότερα θα μετανιώσεις, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να περιμένεις. Το καλύτερο μάλιστα θα ήταν να δώσεις ένα τέλος σε μια υπόθεση που «δεν τραβάει».

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Στην παρούσα φάση καλό είναι να βγεις από τον μικρόκοσμο σου αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός οικείου σου, που φαίνεται να χρειάζεται στήριξη κι εμψύχωση. Και ο ίδιος ο Κρόνος που σε βάζει σε αυτήν την «στενωπό», είναι εκείνος που θα αναδείξει την ικανότητα σου στα δύσκολα. Παράλληλα όμως καλό είναι να αποφύγεις κάθε είδους συνεργασία.

Ερωτικά
Ίσως έφτασε η στιγμή να πάρεις μια δύσκολη απόφαση αλλά μην κάνεις το λάθος να κρίνεις τα πράγματα ξεκινώντας από τους άλλους. Οι δικές σου ανάγκες και επιθυμίες είναι που «μετράνε» κι εκεί το θέμα δεν… σηκώνει παραχωρήσεις!

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με καθυστερήσεις κι εμπλοκές είτε στη δουλειά σου, είτε στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, ενώ ίσως προκύψει κάτι «στενόχωρο» με ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Πάντως, η καλύτερη διαχείριση της κοσμικής ενέργειας είναι να ασχοληθείς με πιο εσωστρεφείς δραστηριότητες.

Ερωτικά
Καλείσαι να λύσεις τα προβλήματα στη σχέση σου, χωρίς όμως να φορτωθείς με επιπλέον ενοχές. Ότι κι αν έχει συμβεί, οι ευθύνες, όπως και τα δικαιώματα, είναι εξ ημισείας κι αυτό να τονίσεις σε όποιον/α προσπαθήσει να σου ρίξει όλο το φταίξιμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο σου συστήνει να περιορίσεις τις οικονομικές προσδοκίες σου, από την άλλη πλευρά όμως θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μια τάξη στα οικονομικά σου, ακόμη και να πουλήσεις κάτι που τούτες τις ώρες… περισσεύει!
Παράλληλα, ο Ποσειδώνας σε καλεί να μην μπλέξεις τα οικονομικά με τα προσωπικά σου, γιατί ενδέχεται να απογοητευτείς διπλά.

Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες όχι για να «δράσεις» άμεσα αλλά για να βάλεις κάτω τα πράγματα και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Και σε αυτήν την φάση το μυαλό σου μπορεί να σε βοηθήσει να απεμπλακείς από κάθε είδους εμμονές που σε… κυνηγούν!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα σε πιέζει να δώσεις λύσεις σε προσωπικά και οικογενειακά θέματα. Κι ως προς τα πρώτα εδώ το κλειδί της επιτυχίας σου είναι η ξεκάθαρη οριοθέτησή σου, ιδιαίτερα σε σχέση με έξωθεν απαιτήσεις που σε ξεπερνούν. Από την άλλη πλευρά όμως, ένα οικείο σου πρόσωπο, φαίνεται να σχεδιάζει κάτι κρυφά κι όχι για… καλό!

Ερωτικά
Οι συναισθηματικές σου ανάγκες πολλαπλασιάζονται αλλά σε αυτήν την φάση είναι μάλλον δύσκολο να βρεις την επιθυμητή ανταπόκριση. Αντίθετα, θα κληθείς να «φορτωθείς» προβλήματα των άλλων, τα οποία αργά ή γρήγορα θα σε «πνίξουν».

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο Κρόνος σε καλεί να απαλλαγείς από δεσμεύσεις και βάρη που σε «καθηλώνουν» από την άλλη πλευρά όμως ο Ποσειδώνας «θολώνει» την κρίση σου και μπορεί να γίνει υπαίτιος λαθών ή κάποιων… περίεργων εξαφανίσεων! Αν πάντως σκέφτεσαι να κάνεις μια νέα αρχή, είτε στις σχέσεις σου, είτε στην δουλειά σου, είναι προτιμότερο να περιμένεις, αφού για την ώρα υπάρχουν κωλύματα.

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο διαφορετικής νοοτροπίας, με το οποίο είναι μάλλον δύσκολο να συνεννοηθείς. Έτσι, ακόμη κι αν όλα ξεκινήσουν σχεδόν «ειδυλλιακά», στην πορεία θα προκύψουν εμπλοκές που θα σε «χαλάσουν». .

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο σε καλεί να «ξεσκαρτάρεις» τις φιλίες σου κρατώντας μόνον εκείνες που αποδεικνύονται αξιόπιστες. Ίσως μάλιστα δεν πρέπει να αφήσεις τα πράγματα στην τύχη αλλά να «το ψάξεις» όσο καλύτερα γίνεται, αφού με τις «ευλογίες» του Ποσειδώνα, κάποιος/α προσπαθεί να εκμεταλλευτεί πρόσωπα, ιδέες και καταστάσεις, προς ίδιον όφελος.

Ερωτικά
Πιέζεσαι και πιέζεις αλλά στον έρωτα τα πράγματα πρέπει να λειτουργούν ελεύθερα κι όχι με όρους ή τελεσίγραφα. Διαφορετικά, ο σημερινός «νικητής» μπορεί να είναι ο αυριανός «ηττημένος» και αντίστροφα.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο περιορίζει την ελευθερία των κινήσεων σου στον επαγγελματικό τομέα και η λογική σου υπαγορεύει ότι οφείλεις να συμβιβαστείς. Αν το πράξεις όμως να θυμάσαι ότι στην περίπτωση σου κάθε τέτοια λογική αργά ή γρήγορα αποδεικνύεται λανθασμένη, αφού «στεγνώνει» την δημιουργικότητα σου και πρακτικά δεν μπορείς να την υπηρετήσεις.

Ερωτικά
Ανεξάρτητα με το τι θέλεις και το τι θα μπορούσε να γίνει, η ζωή σου θέτει ένα ζήτημα στο ποιο θα πρέπει να δώσεις μια ρεαλιστική απάντηση. Μερικές φορές δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Κι αν δεν το αντέχεις, μην προχωρήσεις.

 

 

 

Πηγή: astrology.gr