Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/11

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/11

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Σου είναι δύσκολο να αναλάβεις ευθύνες γιατί έχεις πολύ έντονο κέφι να αφεθείς και να ξεκουραστείς. Πάντως, το να σκέφτεσαι και να οραματίζεσαι πως θέλεις να γίνει η ζωή σου θα είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνεις στον εαυτό σου.
Ερωτικά: Έχεις κατά κάποιο τρόπο αποφασίσει να μη δώσεις και πολύ μεγάλη σημασία σε όλα τα ζητήματα που σε στεναχωρούν αλλά και σε δεσμεύουν. Για αυτό θα αποφασίσεις να περάσεις μια ήσυχη ημέρα χωρίς εντάσεις. Η σχέση με ένα Παρθένο ή Ιχθύ θα σου δώσει αφορμή να ασχοληθείς μαζί του, αλλά στα κρυφά για να μη δίνεις λαβές.
Οικονομικά & Καριέρα: Η κρίση σου είναι κάπως χαλαρή, για αυτό μπορεί να αφήσεις τους άλλους είτε να περάσουν τις δικές τους γραμμές είτε να κάνουν πράγματα με τα οποία δε συμφωνείς. Αλλά εσύ και πάλι τα εισπράττεις με αδιαφορία, γιατί δε θέλεις να αγχώνεσαι και πολύ.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Θα έχεις μια ευχάριστη επικοινωνία και μέσα από αυτή θα δοκιμάσεις να ξεπεράσεις κάποιες εσωτερικές δυσκολίες. Μπορεί να νιώθεις μια βαθιά λύπη για ένα πρόσωπο της οικογενείας σου και να μην μπορείς να διαχειριστείς με λογική κάποια θέματα που αντιμετωπίζει. Το καλό είναι ότι βρίσκεις λύση που θα συμφέρει και το άλλο άτομο που έχει την ανάγκη.
Ερωτικά: Ανταποκρίνεσαι πιο εύκολα σε μια ευαίσθητη και τρυφερή συμπεριφορά. Ο λόγος είναι ότι δε θέλεις τουλάχιστον για σήμερα δεν αντέχεις εντάσεις και πάθη με τον/την σύντροφό σου. Αρκετά. Θέλεις να ξεκουραστείς και να πιστέψεις ότι αγαπιέσαι και ότι έχεις βρει το ιδανικό άτομο.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα σου δοθούν ελπίδες από μια θετική απάντηση που θα πάρεις και πιθανόν επειδή σήμερα είναι όλα κλειστά να περιμένεις από αύριο να σου πουν το o.k. Μέχρι τότε μπορείς να ονειρεύεσαι και να σκέφτεσαι θετικά και κυρίως με μεγάλη εμπιστοσύνη στο σκοπό σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Παρεκκλίσεις και μικρές αναποδιές. Οι προσδοκίες σου μπορεί να μη βγουν και να νιώσεις ότι έχεις προδοθεί ή με κάποιο τρόπο έχεις μείνει εκτός παιχνιδιού. Δε σημαίνει όμως ότι σε ενδιαφέρει και πάρα πολύ, γιατί κάπου έχεις αφήσει πολλές υποθέσεις να τις «τρέξουν» άλλοι. Απλά εσύ μπορεί να νιώθεις αδυναμία, υπερευαισθησία ή ακόμα και μια υπερβολικά βαθιά λύπη.
Ερωτικά: Μάλλον θα παρασυρθείς από την αδυναμία του άλλου και χωρίς να μπορείς να βάλεις τα όρια σου –περισσότερο στον Ιχθύ– θα παραβλέψεις κάποιες προσωπικές σου αρχές και μπορεί να τάξεις ή να πεις λόγια που αύριο δεν θα ισχύουν, γιατί δε θέλεις να στεναχωρήσεις κανένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε ένα μπέρδεμα και μπορεί να μην ξέρεις τι απόφαση να πάρεις πάνω σε κάποια θέματα που σε απασχολούν. Γιατί θα λειτουργήσει περισσότερο το συναίσθημα και η λογική θα πάει περίπατο. Ίσως να δανείσεις ένα φίλο σου ή να βοηθήσεις άτομα που θα στο ζητήσουν έντονα και πιθανόν να σε πιέσουν υπερβολικά. Όχι ότι εσύ θα αρνηθείς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Μπορείς και ακούς κάπως την εσωτερική σου φωνή η οποία σε σπρώχνει να κάνεις πράγματα τα οποία άλλες φορές θα φοβόσουν. Η εσωτερική ενόραση είναι αυτή που σου δίνει δύναμη και μεγάλη αυτοπεποίθηση.
Ερωτικά: Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αυτό θα σε οδηγήσει να βγάλεις έστω και ένα μικρό λαβράκι μ’ ένα άτομο που βρίσκεται μακριά ή μπορεί να ταξιδεύει. Γιατί με τον τρόπο σου θα τον/την πείσεις ότι όλα είναι ανοικτά μαζί σου και κάπως του αφήνεις και την αίσθηση ότι εσύ περιμένεις για να είστε μαζί. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο η κόντρα και η δυσκολία που υπήρχε με τον Αιγόκερω θα περάσει και θα έρθετε και πάλι κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα καταφέρεις να ξεπεράσεις ορισμένες δυσκολίες με το δικό σου τρόπο και θα δεις να γίνονται κάποια σχέδια σου πραγματικότητα. Ο ανταγωνισμός που υπήρχε με τους γύρω σου και με συνεργάτες που δεν είχατε κοινό στόχο θα ξεπεραστεί σιγά σιγά και όλα θα γίνουν πιο εύκολα.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Νιώθεις λίγο σαν χαμένος/η γιατί τα συναισθήματά σου σε παρασέρνουν και σε πάνε πολύ μακριά. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να αφήσεις κάποια χαοτικά συναισθήματα στην άκρη για να μην σε καταπιούν και να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή και με την λογική να κυριαρχεί..
Ερωτικά: Κάνεις μεγάλη υπομονή χωρίς να είναι του χαρακτήρα σου και όλο αυτό σε βοηθάει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση μέσα στη σχέση. Με τον Τοξότη θα χρειαστεί να κινηθείς πιο δυναμικά γιατί πιστεύει ότι κάπως έχεις αδρανήσει, αλλά τώρα νιώθεις μια ιδιαίτερη ενέργεια να σε έχει συνεπάρει. Μπορεί και αισθήματα λύπης να σε οδηγούν στον Σκορπιό, αλλά πρόσεξε να μην του πεις κάτι από όλα αυτά γιατί δεν θα αργήσετε και πολύ να τσακωθείτε.
Οικονομικά & Καριέρα: Προτιμάς να περιμένεις προτού να κινηθείς για να ορίσεις εσύ τα γεγονότα και τα πράγματα. Η προσωπική σου άποψη μερικές φορές έχει κάποια χάσματα που τα δημιουργεί η έφεσή σου στο υπερβολικό συναίσθημα. Αλλά ευτυχώς, για ένα πολύ μεγάλο διάστημα, δεν θα μείνεις αδρανής, γιατί έχεις να κάνεις πολλά πράγματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι στη θέση του άλλου πιο εύκολα από άλλες φορές, χωρίς να σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να κρατήσεις κάποια όρια γιατί μπορεί να χαθούν στο άψε σβήσε. Η λύπηση που μπορεί να έχεις για ένα πολύ δικό σου πρόσωπο δεν σε βοηθάει να πάρεις την σωστή απόφαση.
Ερωτικά: Η σχέση με το Σκορπιό θα περάσει σε μια καλύτερη φάση αφού θα «πιάσεις» την ψυχολογία του και γενικά οτιδήποτε είναι για σένα αυτό που θα σε κάνει να περάσεις καλά μαζί του. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ταύρο ή Αιγόκερω. Με αυτόν/η που μπορεί να γίνει μεγάλο μπέρδεμα είναι με τον Τοξότη γιατί πιθανόν η αλήθεια να μην ρέει μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αναλάβει χρέη σωτήρα προσπαθώντας να εξηγήσεις και να στηρίξεις άτομα που είναι πολύ κοντά σου, τα οποία χωρίς να το καταλάβεις μπορεί να σε «ρίξουν» από την μια στιγμή στην άλλη. Πρόσεξε την παραμικρή κίνηση σου γιατί μπορεί να σου κοστίσει στον υπερθετικό βαθμό.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Αναλαμβάνεις την ευθύνη για κάποια θέματα αλλά τελικά βλέπεις ότι λόγω μεγάλων ανακατατάξεων σε πολλά πράγματα υπάρχει ένα χάος γύρω σου και ίσως να μην μπορείς να αναλάβεις αυτά που έχεις πει. Είναι δηλαδή περισσότερα από ότι νόμιζες και σίγουρα θα πελαγώσεις. Η καλλιτεχνία ή το στούντιο που έχεις για να εκφράζεις τα ταλέντα σου μπορεί να χρειάζεται μια φροντίδα παραπάνω.
Ερωτικά: Σε απασχολεί ένα άτομο από τον χώρο της δουλειάς σου αλλά μια σου μιλάει και είναι πολύ κοντά σου και μια εξαφανίζεται. Αν είναι Ιχθύς εσύ κάποια στιγμή θα πρέπει να αναλάβεις την ευθύνη να βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Και με την ολοκληρωμένη παρουσία σου θα δηλώσεις τι θέλεις και μέχρι που μπορείς να φτάσεις. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον Παρθένο αλλά δεν είναι τόσο επιτακτικό. Με τον Καρκίνο σίγουρα θα βρεις τρόπο για να είστε κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ κάνεις πολλές συζητήσεις και φτάνεις μέχρι και τη συμφωνία, μπορεί να νιώθεις ότι κάτι πάει να χαλάσει και να μη γίνει έτσι όπως το είχατε συζητήσει. Καλύτερα μην επιμένεις γιατί υπάρχουν πολλά μπερδέματα και σίγουρα δεν θα είσαι έτοιμος/η για ένα ξεκαθάρισμα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις πολλά και έντονα συναισθήματα που σε βοηθάνε να επικοινωνήσεις σε ένα πιο ποιοτικό επίπεδο με τα άλλα άτομα και αυτό σίγουρα σε βάζει σε ένα ρυθμό που σου αρέσει και σε κάνει και νιώθεις δύναμη και ηρεμία. Το θέμα ενός παιδιού θα σου κάνει καλό και θα νιώθεις γεμάτος/η από την επαφή μαζί του.
Ερωτικά: Η χαλάρωση σε πολλά εσωτερικά θέματα θα σου φέρει και την εξωτερική καλύτερη συμπεριφορά απέναντι στο πρόσωπο που είστε μαζί. Θα δοκιμάσεις πάντως να ρισκάρεις με έναν Παρθένο με τον οποίο μπορεί ακόμα να μην έχεις ανοίξει όλα τα χαρτιά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις διέξοδο και με ποιο τρόπο θα ξεφύγεις από κάποια προβλήματα και σίγουρα η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει στο σωστό. Γιατί θα ρισκάρεις εκ του ασφαλούς ακόμα και σε μικρά πραγματάκια και θα τα πετύχεις στα πλαίσια του δυνατού.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι κυρίως μέσα στο σπίτι σου γιατί θέλεις να περάσεις ήρεμα και όμορφα και ίσως να κοιμηθείς για να ξεχάσεις αλλά και για να ξεκουραστείς. Η διάθεση σου στο να πιεις ένα παραπάνω ποτό η να φας και λίγο γλυκό δεν θα σε χαλάσει και τόσο. Αρκεί να μην υπερβάλεις γιατί το συνηθίζεις. Τώρα, το να αφήσεις και λίγο το σπίτι σου σε ένα μικρό χάος δεν σε πειράζει και τόσο, γιατί έχεις σταματήσει να τα θέλεις όλα στην εντέλεια. Η μουσική πάντως θα σε «θεραπεύσει».
Ερωτικά: Η σχέση με ένα άτομο που δεν σου ξεκαθαρίζει τι θέλει από εσένα και σε αφήνει σε μια κατάσταση μετέωρη, μάλλον έχει αρχίσει και σε ενοχλεί γιατί δεν θέλεις με τίποτε να μην ξέρεις τι σου γίνεται. Δεν έχεις τέτοια ενέργεια που να σου επιτρέπει να ζεις μέσα σ’ ένα πέπλο χωρίς την αλήθεια μπροστά σου. Αν το κάνεις ,πιστεύεις ότι θα είναι για λίγο μέχρι να βρεθούν οι κατάλληλες συνθήκες.
Οικονομικά & Καριέρα: Εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι θα γίνει μια δουλειά και να έχεις μέσα σου την πίστη που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις. Όμως θα διαπιστώσεις από κάποια σημαντικά στοιχεία που έχεις ανακαλύψει ότι η πραγματικότητα δεν είναι έτσι όπως την είχες αρχικά αντιληφθεί.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις μια άνεση στο να αντιμετωπίζεις κάποιες δυσκολίες και κυρίως με τα συγγενικά σου πρόσωπα, που τελικά τα χαλαρώνεις με τον τρόπο σου. Δεν ξέρεις ακριβώς πως γίνεται αλλά το πετυχαίνεις.
Ερωτικά: Επειδή δεν αμφισβητείς αυτή την στιγμή τα συναισθήματά σου κάπου αφήνεσαι και θα ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που υπάρχουν με τον Δίδυμο. Αλλά πρόσεξε μην του κρύψεις την αλήθεια γιατί θα το καταλάβει και δεν θα είναι ότι καλύτερο για σένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Παίρνεις χρήματα ή κάποιος μπορεί να σου τάξει ότι θα κλείσεις μια δουλειά την οποία περιμένεις εδώ και καιρό. Σίγουρα ο Άρης, που βρίσκεται στο ζώδιο σου και επηρεάζει πιο πολύ εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, θα σου δώσει τη δραστηριότητα που χρειάζεσαι για να κλείσεις μια και καλή κάποιες υποθέσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις πολλές επιθυμίες και μέσα από αυτές μπορεί να χάνεσαι και να μην ξέρεις ακριβώς με τη σειρά ποιο πρέπει να ακολουθήσεις. Κάπου αναλώνεσαι και δεν εστιάζεις στο σημείο που έχεις ανάγκη. Επειδή δεν σου πάνε οι μεγάλες ευαισθησίες και δεν αντέχεις να βλέπεις τέτοιες συμπεριφορές μπορεί να κλείνεις κάπως τα αυτιά σου σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα κάνεις κάτι για να βοηθήσεις. Απλά κουράζεσαι.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός Καρκίνου σε αναστατώνει γιατί προσπαθείς να βρεις έναν τρόπο πολύ ιδιαίτερο για να μην τον/την πληγώσεις και για να μην χάσει πάλι την εμπιστοσύνη του σε σένα. Γιατί θέλεις να σταματήσουν οι εντάσεις μεταξύ σας για να περνάτε κάπως καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσφέρεις τις γνώσεις και την εμπειρία σου με στόχο να αλλάξεις κάποιες προοπτικές. Μπορεί όμως γρήγορα να καταλάβεις ότι οι ελπίδες που έχεις είναι φρούδες. Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα γιατί μπορεί να πρέπει να περιμένεις λίγο πριν ξεκαθαρίσει το τοπίο.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις μια δική σου άποψη η οποία θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και με έναν ιδιαίτερο τρόπο θα φανείς. Η σχέση με τον εαυτό σου θα είναι πιο γλυκιά και σίγουρα θα θεωρήσεις ότι είσαι σε καλό δρόμο.
Ερωτικά: Η σχέση μ’ ένα Λιοντάρι θα σε καθορίσει πολύ περισσότερο από ότι παλιά και σίγουρα θα σου δώσει δύναμη με τη ζεστασιά του. Για αυτό μη φοβάσαι να προχωρήσεις μαζί του, γιατί μερικές φορές δειλιάζεις να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Η προσωπική σου εμπειρία πάντως θα μετρήσει με τον Καρκίνο αλλά δεν θα είναι και πολύ εύκολο να βρείτε μια κοινή επικοινωνία.
Οικονομικά & Καριέρα: Περιμένεις μια μεγάλη αναβάθμιση και αυτό σίγουρα θα σε σπρώξει να φουλάρεις με την δράση σου η οποία θα είναι συντονισμένη και με τα συναισθήματά σου. Όταν μυρίζεις κάτι καλό στην ατμόσφαιρα, εσύ τότε κάνεις τη βουτιά για να μην αφήσεις έστω και τη μικρή ευκαιρία να ξεγλιστρήσει από τα χέρια σου.

Πηγή: astrology.gr