Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/12

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/12

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο τονίζει τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες αλλά και όλα εκείνα που πρέπει να κάνεις ώστε να γίνουν όλα πιο λειτουργικά. Και τα καλά νέα είναι ότι παρά τις όποιες αναταράξεις ή παλινδρομήσεις στις υποθέσεις σου, η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα, ίσως μάλιστα σου προσφέρει την ευκαιρία και για ένα ταξίδι.

Ερωτικά
Οι επιλογές σου είναι όλες τόσο «συμπαθείς», που για την ώρα δυσκολεύεσαι να καταλήξεις σε μια συγκεκριμένη κι ίσως τελικά να αναλωθείς σε «παιχνίδια», που δηλώνουν μεν το ενδιαφέρον σου αλλά σε απομακρύνουν από οτιδήποτε «σοβαρό».

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως λάβεις μια έκτακτη «επιχορήγηση» ή ένα όμορφο δώρο. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε κάνει πιο χαλαρό/η συναισθηματικά, κάτι όμως που μπορεί να έχει τόσο θετικές όσο και αρνητικές συνέπειες, αφού αν «ξανοιχτείς» πέραν των ορίων σου, μπορεί τελικά να βρεθείς σε μια μάλλον αμήχανη θέση, που δεν θα ξέρεις τι να κάνεις.

Ερωτικά
Η Σελήνη στην Παρθένο αναμένεται να δημιουργήσει μια αστάθεια στις προσωπικές σχέσεις σου κι εσύ σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να βιαστείς να πάρεις θέση απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις, αφού «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο»!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη χαλαρώνει πολλές από τις πιέσεις που δέχεσαι τον τελευταίο καιρό, επιτρέποντάς σου να δεις την ζωή πιο αισιόδοξα. Κι εκείνο που θα διαπιστώσεις πρώτα απ’ όλα είναι ότι με την συνδρομή των γύρω σου, πράγματα που έδειχναν «βαριά κι ασήκωτα» μοιάζουν πλέον με «παιχνιδάκι»! Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σου αναθέσει πολλαπλά οικογενειακά καθήκοντα.

Ερωτικά
Τα ερωτικά παιχνίδια μπαίνουν σε μια νέα φάση κι αυτήν την φορά οι προοπτικές σου για κάτι καλό είναι πολύ πιο ουσιαστικές. Μην βιαστείς όμως να κάνεις το «μεγάλο βήμα», αφού στο εγγύς μέλλον θα σου δοθούν μερικές ακόμη καλές ευκαιρίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να γνωρίσεις άτομα με διαφορετική νοοτροπία και κουλτούρα αλλά ίσως κάποια στιγμή να κουραστείς από τα διαρκή πήγαινε-έλα ή από «ανάλαφρες» συζητήσεις που δεν βγάζουν νόημα. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη σε ωθεί να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση, ενώ μπορεί και να σου δώσει κάποιον θετικό «οιωνό» σε σχέση με τα εργασιακά σου.

Ερωτικά
Είναι πιθανό να υπάρξει μια εκδήλωση «ενδιαφέροντος» στον χώρο της εργασίας σου και βέβαια επαφίεται σε σένα το πώς θα χειριστείς την όλη υπόθεση. Να ξέρεις πάντως ότι μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου θα ακολουθήσουν κι άλλα τέτοια «κρούσματα»!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο ίσως συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια, ωστόσο η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη εγκαινιάζει μια περίοδο όπου θα μπορέσεις να αναπτύξεις τα ενδιαφέροντά σου, πλαισιωμένος/η από τους κατάλληλους για σένα ανθρώπους. Επιπλέον θα σε βοηθήσει να περνάς καλύτερα, οπότε βάλε από τώρα στην άκρη όλα αυτά που μπορεί να σε πίκραναν και δες τη ζωή σου με χαμόγελο!

Ερωτικά
Το κλίμα αλλάζει προς το καλύτερο και, ξεκινώντας από σήμερα, για έναν περίπου μήνα θα έχεις τον ευχάριστο «πονοκέφαλο» του…. ποιόν ή ποιάν να διαλέξεις!
Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μην εκτεθείς χωρίς λόγο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να συμβάλλει σε κάποιες παροδικές ψυχολογικές μεταπτώσεις αλλά παράλληλα η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τους «δικούς σου» ανθρώπους, ξεπερνώντας όλα αυτά που έχουν δυσκολέψει τις σχέσεις σας το τελευταίο διάστημα. Ακόμη σε καλεί να διαμορφώσεις ένα ευχάριστο περιβάλλον για σένα και τους οικείους σου.

Ερωτικά
Η εναλλαγή των καταστάσεων σε συνδυασμό με το ότι στην πραγματικότητα δεν ξέρεις τι θέλεις μπορεί να σε κάνουν να φέρεσαι σαν μικρό παιδί, ανάλογα όμως χαρακτηριστικά μπορεί να συναντήσεις και στην στάση των άλλων απέναντί σου.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη μπορεί να ικανοποιήσει απόλυτα τις κοινωνικές ανάγκες σου διώχνοντας μακριά κάθε φόβο μοναξιάς. Ταξίδια, βόλτες αλλά και διαδικτυακές αναζητήσεις μπορεί να συμβάλλουν στην απομάκρυνση κάθε έντασης και να ομορφύνουν την καθημερινότητά σου. Ωστόσο, η Σελήνη στην Παρθένο σου συνιστά να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου.

Ερωτικά
Πολλοί/ες θα αρχίζουν να «ζουζουνίζουν» γύρω σου, κάτι βέβαια εξαιρετικά ευπρόσδεκτο, το θέμα όμως είναι να μην μείνουν όλοι/ες στην «αίθουσα αναμονής», περιμένοντας το πότε θα αξιωθείς να δείξεις με έναν πιο συγκεκριμένο τρόπο την εύνοια σου!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη σηματοδοτεί την αφετηρία μιας κερδοφόρας περιόδου και μιας σχετικής οικονομικής άνεσης, η οποία με την σειρά της θα σου προσφέρει την δυνατότητα να ικανοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες σου αλλά και τις ανάγκες των αγαπημένων σου. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή «αναμπουμπούλα» στις φιλικές σου σχέσεις.

Ερωτικά
Το ότι η Αφροδίτη έφυγε από το ζώδιό σου, δεν σημαίνει ότι σε εγκατέλειψε στους «πέντε ανέμους»! Τώρα όμως καλείσαι να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή, μένοντας σε αυτό που προστάζει η καρδιά σου και όχι τα συμφέροντά σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου ανοίγει τις προοπτικές σου και βελτιώνει την ψυχολογία σου αλλά δεν είναι δυνατόν να εκπληρωθούν μονομιάς όλες σου τις επιθυμίες ή να αλλάξει ριζικά μια κατάσταση που σε προβληματίζει για καιρό. Εξ άλλου η πορεία των πραγμάτων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό κι από την δική σου πολιτική κι αν ξεκινήσεις με την αξιοποίηση των ταλέντων σου, είναι σίγουρα μια καλή αρχή.

Ερωτικά
Η διάθεσή σου γίνεται ακόμη πιο «παιχνιδιάρικη» και το καλό είναι ότι συναντάς πρόσωπα που βλέπουν με χαμόγελο ή συμπάθεια ακόμη και τις ανάλαφρες πλευρές σου, χωρίς να «ξινίζουν» ή να εξαντλούν την αυστηρότητά τους. Καλή επιτυχία λοιπόν!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Το να θες να κρυφτείς ή να ησυχάσεις και να μην σε αφήνουν μπορεί να αποδειχθεί ένας μεγάλος «μπελάς» αλλά σε μια μέρα που έχει για σένα αυξημένες επικοινωνιακές απαιτήσεις, τέτοιου είδους «παρενέργειες» δείχνουν φυσιολογικές. Ίσως όμως να κάνεις κι ένα ταξίδι, τόσο ψυχαγωγικό, όσο και χρήσιμο.
Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη μπορεί να φέρει κάποια καλά νέα για την υγεία σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη ανοίγει τον δρόμο για μια σχέση που σου προσφέρει μεν πολλά από αυτά που ζητάς αλλά για διάφορους λόγους δεν είναι δυνατόν να δημοσιοποιηθεί. Επιπλέον καλείσαι να ξεκαθαρίσεις το αν και πόσο αντέχεις «διπλές» καταστάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη ανανεώνει την κοινωνικότητά σου και από σήμερα μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου ίσως γνωρίσεις κάποια πρόσωπα που αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Επιπλέον, ίσως μάθεις κάτι ευχάριστο για έναν φίλο ή μια φίλη που βρισκόταν σε δύσκολη θέση. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει σε μια παροδική ανησυχία για τα οικονομικά σου.

Ερωτικά
Ίσως έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο, με το οποίο θα δημιουργηθεί μια καλή αλλά «απροσδιόριστη» σχέση, τόσο φιλική, όσο και ερωτική. Αλλά αν από την πλευρά σου μια τέτοια κατάσταση δείχνει φυσιολογική, μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστεί να «εξηγηθείς».

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη, τονίζει την φυσική σου παρουσία και αναζωογονεί τις επαγγελματικές προοπτικές σου, ίσως μάλιστα δεν αργήσεις να πάρεις το «πράσινο φως» για να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο εργασιών, με την υποστήριξη κάποιου «ισχυρού». Σε ανάλογο μήκος κύματος «εκπέμπει» και η Σελήνη στην Παρθένο που μπορεί να συμβάλλει σε μια ευοίωνη συνεργασία.

Ερωτικά
Σίγουρα μπορείς να εξαργυρώσεις την κοινωνική λάμψη σου και στα προσωπικά σου, το θέμα όμως είναι τι «βάθος» μπορεί να έχουν οι επιλογές σου. Το πιθανότερο για σήμερα είναι να περάσεις καλά μεν αλλά να βαρεθείς γρήγορα!

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr