Σάββατο , 15 Ιούνιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/7

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/7

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ασχολείσαι με τα διάφορα προβλήματα που έχουν προκύψει από ένα νομικό θέμα που φτάνει πια στη λήξη του, τα αποτελέσματα του οποίου θα φανούν αργότερα.

Ερωτικά: Η κίνηση που κάνεις με έναν Παρθένο πετυχαίνει, καθώς θα γνωρίσετε ο ένας στον άλλο στοιχεία που θα σας φέρουν πιο κοντά. Θα αφήσεις τη σχέση σου με έναν Καρκίνο να προχωρήσει μόνη της, χωρίς παρεμβάσεις και χωρίς τα αρνητικά σου συναισθήματα να πουν τί θα κάνεις και με ποιο τρόπο.

Οικονομικά & Καριέρα: Οργανώνεις περισσότερο τη δουλειά σου και ολοκληρώνεις μια εργασία που προσπαθούσες εδώ και καιρό. Η κληρονομική υπόθεση ενός ακινήτου ίσως αντιμετωπίζει κωλύματα σε εφορία και δημόσιες υπηρεσίες, οπότε φοβάσαι να κινήσεις διαδικασίες, μήπως εγκλωβιστείς περισσότερο. Όμως, σήμερα, η μέρα ενδείκνυται για λύσεις πρακτικές που μπορούν να σε βοηθήσουν να απεμπλακείς από αυτή την υπόθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Δεν αγωνιάς πλέον. Τουναντίον, είσαι κατενθουσιασμένος/η που κάτι προχωράει στη ζωή σου και είναι για καλό. Δρας και πάλι στα δικά σου λημέρια και ξέρεις πώς να λειτουργήσεις για να επιτύχεις τις επιδιώξεις σου.

Ερωτικά: Χρησιμοποίησε τη λογική και μετά το συναίσθημα για να μην επηρεάζεσαι από λάθος επαφές και ακατάλληλες συναναστροφές. Ένας Ιχθύς σου παρέχει έντονα συναισθήματα αλλά χρειάζεται να τον περιορίζεις και να τον βάζεις σε τάξη. Ένας Κριός με διαφορά ηλικίας σου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να κάνει πολλά για σένα.

Οικονομικά & Καριέρα: Δε σου αρέσει να ρισκάρεις και ακολουθείς την πεπατημένη. Χρησιμοποιείς, κατά κόρον, αυτή την τακτική και τη χειρίζεσαι τόσο καλά, ώστε πετυχαίνεις τις επιθυμητές οικονομικές απολαβές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Θέλεις να μετρήσεις τις δυνάμεις που έχεις ξοδέψει σε ζητήματα που σε ταλαιπωρούσαν και δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, δίνοντας παράλληλα ένα οριστικό τέλος. Οι δυσκολίες για να τα βγάλεις πέρα θα πολλαπλασιαστούν αλλά, τουλάχιστον, θα κάνεις εποικοδομητικές αξιολογήσεις.

Ερωτικά: Γυρνάς πίσω σε καταστάσεις που σου δημιουργούν εκνευρισμό , διάθεση για κριτική και κακεντρεχή σχολιασμό. Οπότε, καλύτερα σταμάτα να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό, γιατί η ένταση δε σε οδηγεί πουθενά. Ένας Τοξότης σου δημιουργεί παραπάνω προβληματισμό.

Οικονομικά & Καριέρα: Πολλές φορές αναρωτιέσαι αν λειτουργείς σωστά ή όχι και μέσα από αυτό σου δίνεται η ευκαιρία το δεις ξεκάθαρα, καθώς συχνά δεν έχεις τη δική σου γνώμη και παρασύρεσαι από τρίτους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Όσο κρατάς τις καταστάσεις στα χέρια σου και περνούν από εσένα τα πιο πολλά, τόσο λιγότερα λάθη θα γίνονται. Επιπλέον, σήμερα, δημιουργούνται προϋποθέσεις για να σου επιστραφούν από την οικογένεια σου αυτά, που μέσα από τη δουλειά σου, έχεις προσφέρει. Πιθανόν να κάνεις συζητήσεις για ένα ακίνητο που θα περάσει στη δικαιοδοσία σου.

Ερωτικά: Έχεις ηρεμήσει γιατί ξέρεις τί θέλεις και κατευθύνεις προς τα εκεί όλες σου τις προσπάθειες. Η αλλαγή που ίσως έχεις κάνει είναι δύσκολη αλλά σε βοηθάει να ξεχωρίσεις την «ήρα από το στάρι» μέσα στη σχέση σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Πρέπει να ενεργοποιηθείς και να δράσεις για να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι λύσεις δε θα έρθουν έτοιμες, οπότε χρειάζονται παρεμβάσεις και σωστή κρίση για να επέλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Ανησυχείς για κάποιες υποθέσεις σου αν έχεις λειτουργήσει σωστά και αν έχεις κρατήσει όλες τις απαραίτητες αποστάσεις. Η ιδέα να φτιάξεις την εικόνα σου μπορεί να σε πιέζει αρκετά, αλλά έχε στο νου σου ότι «τα αγαθά κόποις κτώνται».

Ερωτικά: Έχεις μια έντονη επιθυμία να γνωρίζεις καινούργια άτομα, καθώς είσαι στη φάση της επέκτασης και της αλλαγής σελίδας στη ζωή σου. Όμως η υπερανάλυση των διαπροσωπικών σου σχέσεων μπορεί να σε εμποδίσει και ίσως διακόψει τις νέες σου επαφές μονομιάς. Η επαφή με Ιχθύ σε δυσκολεύει γιατί κατά την άποψή του χρειάζεται να διαθέτεις ευαισθησίες, που για σένα φαίνονται αδιανόητες.

Οικονομικά & Καριέρα: Κυνηγάς την επιτυχία αλλά μόλις ξεκινάς, σκέφτεσαι με τη λογική και κάπου προσγειώνεσαι. Μυστικές συζητήσεις θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις σωστές κινήσεις για την απόκτηση εσόδων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Στις κοινωνικές σου επαφές χρησιμοποιείς ένα τρόπο που σε κάνει ιδιαίτερα προσιτό/ή και δημιουργεί άριστες εντυπώσεις στους γύρω σου, χωρίς να σημαίνει ότι είναι προσποιητός και ψεύτικος. Μια φιλική σχέση με ένα Καρκίνο, σίγουρα, θα σε ευχαριστήσει αρκετά.

Ερωτικά: Αναπολείς κάποιες παλιές, καλές στιγμές και αντί να προσπαθήσεις να τις ξαναζήσεις, προτιμάς να τις σκέφτεσαι. Το καλό είναι ότι έχεις αρχίσει και ρίχνεις «νερό στο κρασί σου» και αυτό σε βοηθά να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, χωρίς να σκέφτεσαι πάρα πολύ. Το μυστικό είναι να ζεις με την καρδιά και όχι με το μυαλό την οποιαδήποτε σχέση.

Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν μερικές αντιξοότητες που δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς, αλλά δείχνεις πυγμή και σκέφτεσαι ότι τίποτε δε μπορεί να σε σταματήσει. Γι’ αυτό δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό, στην προκειμένη φάση, για να αντιπαλέψεις τις δυσκολίες και να πάρεις κάποια χρήματα που σου ανήκουν, ιδιαίτερα αν έχουν να κάνουν με μια κληρονομιά που περίμενες.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να τελειώσεις ένα χώρο που φτιάχνεις και να επανατοποθετήσεις κάποια πράγματα που σου αρέσουν και σου προσφέρουν αρμονία και ηρεμία.

Ερωτικά: Η κρυφή σκέψη ενός Παρθένου σε αναστατώνει, γιατί δε μπορείς να τη διαχειριστείς και δεν ξέρεις, τελικά, αν είναι σωστός απέναντί σου ή όχι. Ωστόσο, σε αυτό το ζήτημα μην αφήνεις κάποια άτομα να σε επηρεάζουν, γιατί, σίγουρα, κάνεις λάθος. Ένας Καρκίνος σε δυσκολεύει γιατί ακόμα δε ξέρει τον τρόπο να βρίσκεται κοντά σου χωρίς να σε τσιτώνει.

Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς, οι οποίοι, πρόσεχε, δεν πρέπει να προέρχονται από συναισθήματα ανάγκης ή φόβου. Ακολούθησε κάποιες πρακτικές οδηγίες για να μην γίνουν λάθη, κυρίως, αν κάνεις τεχνικό επάγγελμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η φιλική σου διάθεση πάντα σε βοηθάει να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες. Σε αυτό βοηθούν και άτομα που σου συμπαραστέκονται και σε καταλαβαίνουν. Η σωστή διατροφή θα σε ισορροπήσει και θα σου δώσει την ευεξία που έχεις ανάγκη.

Ερωτικά: Γίνεσαι προστατευτικός/ή και έχεις διάθεση εξυπηρετήσεις το σύντροφό σου σε οτιδήποτε έχει ανάγκη. Ένας Παρθένος ίσως το «εκμεταλλευτεί» αυτό, γιατί στο πρόσωπο σου θα βρει την ιδανική σχέση.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες προσφορές οι οποίες δε σου φαίνονται και τόσο εντυπωσιακές. Σήμερα όμως βλέπεις τα πράγματα πιο πρακτικά, αρπάζεις την ευκαιρία και αρχίζεις να προχωράς δυναμικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Ένα σοβαρό, προσωπικό θέμα σε προσγειώνει αλλά δε θες να γεμίσεις το μυαλό σου με αρνητικές σκέψεις. Καλύτερα να το προσπεράσεις και να μην δώσεις μεγάλη σημασία, γιατί θα χάσεις την καλή σου ενέργεια, που τώρα μόλις έχει αρχίσει να παίρνει τα «πάνω» της. Σήμερα ειδικά, χρειάζεται να προσέξεις κάποια μικρά θέματα υγείας, τα οποία παραβλέπεις και θεωρείς αμελητέα.

Ερωτικά: Με τον τρόπο σου ζητάς αποδείξεις για όσα σου προσφέρει το ταίρι σου. Πιθανόν, να το κρίνεις πολύ αυστηρά και να σε εξοργίζει ο τρόπος που σε προσεγγίζει.

Οικονομικά & Καριέρα: Οι διάφορες δυσκολίες που αντιμετωπίζεις ξεπερνιούνται μόνο με την δράση και όχι με τις θεωρίες και τις αναμνήσεις πράξεων του παρελθόντος. Σήμερα, ίσως ξοδέψεις παραπάνω χρήματα και αυτό σίγουρα θα σε ενοχλήσει, καθώς βρίσκεσαι σε μια περίοδο που προσπαθείς να κάνεις οικονομία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις όλα τα φόντα να διατηρήσεις κάποιες καλές προοπτικές που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής σου. Χωρίς να το καταλάβεις καλά – καλά θα κινηθείς ενστικτωδώς και θα βρεθείς με τα σωστά άτομα, την κατάλληλη στιγμή.

Ερωτικά: Η επαφή με Παρθένο σε γεμίζει ζωντάνια αλλά και ευθύνες. Παίρνεις την απόφαση να ζήσεις με ένα πρόσωπο που σου ταιριάζει, αλλά φοβάσαι. Αψήφησε τους φόβους και πίστεψε περισσότερο στη δύναμη της αγάπης.

Οικονομικά & Καριέρα: Ενοχλείσαι όταν σε αδικούν κάποια άτομα, γιατί η αλήθεια είναι ότι δουλεύεις πολύ σκληρά και αυτό που αναζητάς, περισσότερο κι από τα χρήματα, είναι η αναγνώριση και ο σεβασμός στο πρόσωπό σου. Σήμερα, ωστόσο, θα νιώσεις ηθική ικανοποίηση κι αυτό θα σε κάνει να πιστέψεις ότι αξίζεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Κάποιες διατεταγμένες υποχρεώσεις δημιουργούν διαφωνίες και σε φέρνουν σε αντιπαράθεση με τους γύρω σου. Συγκεκριμένα, αισθάνεσαι ότι ολόκληρος ο τομέας εργασίας σου μετατρέπεται σε αγγαρεία, γιατί λείπει ο ενθουσιασμός και η πρωτοτυπία.

Ερωτικά: Σήμερα δείχνεις ότι έχεις τη διάθεση να μιλήσεις σε πιο ουσιαστικό επίπεδο. Ο σύντροφός σου, πιθανότατα, έχει ανάγκη τη βοήθεια σου, οπότε πρέπει να δείξεις με προθυμία ότι θέλεις να είσαι κοντά του. Ειδικά αν είναι Λέων, θα το εκτιμήσει πολύ τη συμπαράστασή σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να μην γίνουν λάθη σε μια συνεργασία και να έχεις τη σωστή υποδομή για να μην ξεφύγεις από το πλάνο σου. Το κυριότερο για σένα είναι να βρεις σωστούς συνεργάτες.

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Η εμπιστοσύνη που δείχνεις στους άλλους ανθρώπους αποτελεί το βασικότερό σου εφόδιο και μέσω αυτής μπορείς να εκτιμάς περισσότερο τις προσπάθειες τους, πράγμα που βοηθά και σένα ψυχολογικά.

Ερωτικά: Καλό είναι να μην απαιτείς μια συγκεκριμένη συμπεριφορά από το σύντροφό σου. Δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό σε έναν Κριό που συνεχώς σου δείχνει ότι σε θέλει αλλά έχει ένα πολύ προχωρημένο τρόπο να σε διεκδικεί. Παρθένος και Τοξότης είναι πρόσωπα που συνέχεια κάτι σου μαθαίνουν και σε διεκδικούν.

Οικονομικά & Καριέρα: Δεν είσαι άτομο που αντεπιτίθεται, γιατί δε σου αρέσουν οι αντιπαραθέσεις και ο ανταγωνισμός, αλλά εξαιτίας των καταστάσεων αναγκάζεσαι να πράξεις διαφορετικά και από εδώ και πέρα, μπαίνεις στο «παιχνίδι» περισσότερο επιθετικά.

Πηγή: astrology.gr