Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/12

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/12

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Τα δεδομένα σε σχέση με τα εργασιακά σου αλλάζουν διαρκώς αλλά εσύ μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα ακόμη κι όταν τα πράγματα δεν φαίνεται να εξελίσσονται σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Επιπλέον, η Σελήνη στην Παρθένο με την συνδρομή του Δία μπορεί να σου εξασφαλίσει όλες τις προϋποθέσεις για να κερδίσεις τις εντυπώσεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δείχνοντας κατά πολύ νεώτερος/η!

Ερωτικά
Το «παιχνίδι» των σχέσεων καλά κρατεί και ο ενθουσιώδης αυθορμητισμός σου μπορεί να «ξεκλειδώσει» πολλές καρδιές. Πρόσεξε μόνον μήπως θίξεις το «δικαίωμα ιδιοκτησίας» κάποιου/ας και προκύψει μια αχρείαστη εορταστική παρεξήγηση!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο προάγει την δημιουργικότητά σου και το καλό είναι ότι η διάθεσή σου να κάνεις «φρέσκα» πράγματα μπορεί να βρει ανταπόκριση και στο περιβάλλον σου. Ίσως μόνο να υπάρξουν κάποιες γκρίνιες από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που θεωρεί ότι το παραμελείς. Παράλληλα, παρά τα όποια «πάνω-κάτω» της τύχης, το πιθανότερο είναι να βγεις κερδισμένος/η από το εορταστικό «τραπέζι».

Ερωτικά
Τουλάχιστον για σήμερα, το σύμπαν θα φροντίσει να σου στείλει μια καλή παρέα, ίσως μάλιστα να προβληματιστείς θετικά για την «πέραση» που έχεις. Χαλάρωσε λοιπόν, διασκέδασε και δες με επιείκεια, ακόμη και τις προτάσεις που δεν σε αντιπροσωπεύουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Μια οικογενειακή υπόθεση μπορεί να απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου κι ίσως κάποια στιγμή να κουραστείς από τις διαδοχικές εναλλαγές των καταστάσεων, τελικά όμως φαίνεται ότι ο κόπος σου δεν θα πάει χαμένος, αφού όλο και κάτι θα πάρεις! Επιπλέον, αν μείνεις σπίτι, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να κρατήσεις θέση στο εορταστικό σου τραπέζι και για κάποιους απρόσκλητους μουσαφίρηδες.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη αναδεικνύει την νεανικότητα και την «φρεσκάδα» σου αλλά σε κάνει και πιο υποχωρητικό/η απέναντι στους κάθε λογής «εορταστικούς» πειρασμούς, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε μια νέα γνωριμία και μια άλλη που ήδη «τρέχει».

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να «φορτώσει» το πρόγραμμα σου με έξτρα δραστηριότητες, που όμως δεν έχουν όλες τους την ίδια βαρύτητα, ίσως μάλιστα κάποιες από αυτές να μην αξίζουν καν την προσοχή σου. Επιπλέον μπορεί να μετακινηθείς ή να επικοινωνήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις, αφού όμως θα πάρεις αυτά που θέλεις, η χρονιά σου θα κλείσει θετικά και… τέλος καλό, όλα καλά!

Ερωτικά
Οι υποχρεώσεις «τρέχουν» αλλά αξίζει πραγματικά να προσπεράσεις κάποιες από αυτές, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο σε πρόσωπα και πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα, ακόμη κι αν «σπάνε» το πρωτόκολλο στην δουλειά σου!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Δεν αποκλείεται να βρεθείς προσωρινά σε πανικό εξ αιτίας των ολοένα αυξανόμενων οικονομικών απαιτήσεων κι ίσως κάποια στιγμή πιστέψεις ότι τα πράγματα κινούνται έξω από τον έλεγχό σου. Σύντομα όμως οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν, αφού αναμένεται να λάβεις σημαντικές βοήθειες και το ισοζύγιο σου θα αποβεί θετικό. Επιπλέον, η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σου φέρει κι ένα έξτρα δώρο.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε προικίζει με τα δώρα της και ίσως η φετινή παραμονή της Πρωτοχρονιάς να σου μείνει πραγματικά αξέχαστη, πολύ περισσότερο που φαίνεται να «σπάει» η μονοτονία των προβλημάτων της τελευταίας περιόδου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε χρήζει πρωταγωνιστή στις εξελίξεις και το καλό είναι πως με την συνδρομή του Δία μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου με σχετική ευκολία, ακόμη κι αν δεν διαθέτεις τα απαιτούμενα προσόντα! Γι’ αυτό δες τα πράγματα πιο αισιόδοξα και μην αφήνεις χώρο στην ζωή σου για γκρίνιες και «μίζερες» κριτικές, που το μόνο που κάνουν είναι να «κόβουν» από την τύχη σου.

Ερωτικά
Η ζωή σε φέρνει κοντά σε ανθρώπους που μπορούν να εκτιμήσουν τα προσόντα σου τόσο στη δουλειά, όσο και στις πιο προσωπικές στιγμές σου κι αν σου έχει λείψει η ερωτική «οικογενειακή» ατμόσφαιρα θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τα καλά της.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Όσο κι αν δείχνει παράδοξο για τα δεδομένα σου αλλά και για τον εορταστικό-κοινωνικό χαρακτήρα της ημέρας, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να χαλαρώσεις μακριά από οτιδήποτε θα μπορούσε να σε αποσπάσει, επιτυγχάνοντας τελικά μια εσωτερική εναρμόνιση που θα σε κάνει να νοιώσεις πολύ καλύτερα. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ασχοληθείς με θέματα υγείας και διατροφής.

Ερωτικά
Ίσως μαζί με τα «χρόνια πολλά» να εισπράξεις και πολλές εκδηλώσεις συμπάθειας για το πρόσωπό σου, κάτι που σίγουρα θα σε κάνει να αναθαρρήσεις, ακόμη όμως κι αν όλα αυτά σηματοδοτούν ένα γνήσιο ενδιαφέρον, θέλει πολύ δουλειά ακόμη!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Νέες γνωριμίες «ακυρώνουν» κάθε αίσθημα μοναξιάς, ίσως μάλιστα κληθείς να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια μέσα από την οποία θα ωφεληθείς πολλαπλά, αφού εκτός από την έμμεση ή άμεση υποστήριξη στις επιδιώξεις σου, μπορεί να κερδίσεις και μια αξιόλογη φιλία. Όσο για τα οικονομικά σου, μπορείς να υπολογίζεις στην βοήθεια της Αφροδίτης, που δεν θα επιτρέψει να βγεις χαμένος/η.

Ερωτικά
Για την ώρα φαίνεται να έχουν προτεραιότητα οι χαρές των φίλων σου αλλά μέσα στο γενικότερο κλίμα ευφορίας δεν αποκλείεται να επωφεληθείς κι εσύ κερδίζοντας ένα «εορταστικό» φιλί, που μπορεί να σε οδηγήσει και λίγο μακρύτερα!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Με την συνδρομή της Σελήνης αλλά και του Δία στην Παρθένο, οι επιθυμίες και οι σχεδιασμοί σου, φαίνεται να βρίσκουν αποδοχή ακόμη και σε κύκλους ή πρόσωπα που έχουν εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις κι ίσως είναι σκόπιμο να εκμεταλλευτείς άμεσα την θετική συγκυρία πριν… εκπνεύσει! Επιπλέον, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου κάνει ό,τι περνά από το «χέρι» της για να περάσεις όμορφα και να μην σου λείψει τίποτα.

Ερωτικά
Όσο κι αν ο Κρόνος προσπαθεί –καιρό τώρα- να σου «κόψει» τον ενθουσιασμό, «έχει ο καιρός γυρίσματα» και στην παρούσα φάση μπορείς να τα έχεις όλα όπως τα θες. Βοήθησε κι εσύ όμως, διώχνοντας από μέσα σου ενοχές και ανασφάλειες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο σου ζητά να οργανώσεις στοιχειωδώς τον χρόνο σου και να ιεραρχήσεις τις δραστηριότητές σου, κάτι βέβαια που για σένα είναι «παιχνιδάκι» και αναμένεται να κερδίσεις τις εντυπώσεις αλλά και την ουσία χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ακόμη, είναι πιθανό να ταξιδέψεις ή να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο, αποκομίζοντας οφέλη, γνώσεις κι εμπειρίες, μια καλή «μαγιά» για την χρονιά που έρχεται!

Ερωτικά
Μια υπόθεση που διαδραματίζεται στο παρασκήνιο, φαίνεται να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον σου αλλά ένα ηθικό δίλημμα, δεν σου επιτρέπει να προχωρήσεις. Επειδή όμως αργά ή γρήγορα θα υποκύψεις στον πειρασμό, κοίταξε να το ευχαριστηθείς με την ψυχή σου!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου αλλά και τις ανάγκες των αγαπημένων σου προσώπων, χωρίς να υπολογίσεις το οικονομικό κόστος. Και παρότι προσωρινά μπορεί να μείνεις «ταπί και ψύχραιμος/η», θα υπάρξουν σίγουρα ανταμοιβές από αυτές που θεωρούνται ανεκτίμητες. Μπορείς ακόμη να ξεπεράσεις την όποια έλλειψη ρευστότητας με κάποιο μικρό δάνειο.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σου υπόσχεται πολλές όμορφες στιγμές με καλή παρέα και μέρα που είναι μην διστάσεις να «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο, ιδιαίτερα αν το οικογενειακό σου περιβάλλον δεν υπόσχεται κάτι περισσότερο από μια βασιλόπιτα!

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Σήμερα θα διαπιστώσεις ότι πολλά από αυτά που θα ήθελες να συμβούν και σε αγχώνουν, τελικά γίνονται ευκολότερα με την βοήθεια των άλλων, γι’ αυτό δεν θα χάσεις αν δημοσιοποιήσεις τις προθέσεις και τα σχέδιά σου. Ίσως βέβαια η Σελήνη στην Παρθένο να σε φέρει ενώπιον ιδιοτροπιών που δύσκολα ικανοποιούνται αλλά κι εδώ φαίνεται να έχεις τον τρόπο σου ή… αλλιώς «το κοκαλάκι της νυχτερίδας»!

Ερωτικά
Είναι βέβαιο ότι μπορείς να κλέψεις τις εντυπώσεις μόνο και μόνο με την παρουσία σου αλλά από εκεί και ύστερα τα πράγματα περιπλέκονται, αφού αν προχωρήσεις άμεσα, το πιθανότερο είναι πως θα έχεις να κάνεις με «διπλές» καταστάσεις.

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr