Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/1

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/1

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να σου δώσει πολλές αφορμές για να δράσεις χωρίς όμως να υπολογίσεις τις επιθυμίες ή τις προθέσεις των άλλων, κάτι που μπορεί εύκολα να σε οδηγήσει σε μάλλον αχρείαστες προστριβές. Επιπλέον, ίσως τελικά να μην αποφύγεις μια έντονη διαφωνία ή σύγκρουση με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος με αιτία ένα οικονομικό ζήτημα.

Ερωτικά
Η εμπλοκή φίλων και γνωστών στις προσωπικές σου υποθέσεις, μάλλον θα ρίξει λάδι στη φωτιά, φαίνεται όμως ότι δεν υπάρχει κακή πρόθεση αλλά μια «παρεξηγήσιμη» διάθεση βοήθειας γι’ αυτό μην βιαστείς να θυμώσεις!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Υδροχόο σου αποκαλύπτει χρήσιμες πληροφορίες για πρόσωπα και πράγματα αλλά ο Άρης στον Σκορπιό δεν σε βοηθά στην λογική διαχείριση τους. Κι επειδή μπορεί να θυμώσεις πολύ από αυτά που θα μάθεις, είναι πιθανό να διαταράξεις τις σχέσεις σου και με κάποιους/ες που δεν σου φταίνε σε τίποτα. Πρόσεξε λοιπόν να μην χάσεις το δίκιο σου, ένεκα της συμπεριφοράς σου.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό «παίζει» με τα συναισθήματά σου, συμβάλλοντας σε μια κυκλοθυμία που μπορεί να αποσυντονίσει την σχέση σου. Ανάλογα «αλλοπρόσαλλες» μπορεί να είναι όμως και οι βλέψεις κάποιων για το πρόσωπό σου, οπότε… υπομονή!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη ενισχύει την επιθετική ή ανταγωνιστική στάση των άλλων απέναντί σου αλλά δεν αποκλείεται να πάρεις κι εσύ κάποιες πρωτοβουλίες που καλώς ή κακώς θα ενοχλήσουν. Σε περίπτωση πάντως που ταξιδέψεις ή μετακινηθείς, ίσως ταλαιπωρηθείς από ζημιές ή τεχνικά προβλήματα, γι’ αυτό τσέκαρε προσεκτικά κάθε τι που έχει να κάνει με την ασφάλεια σου.

Ερωτικά
Αν βρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση θα έχεις την ευκαιρία να εξασκήσεις το ταλέντο σου στην πολιτική προσέγγισης, αποκομίζοντας, τηλέφωνα, διευθύνσεις αλλά και κάποιες αρνήσεις που θα σε «πικάρουν».

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να συμβάλλει σε μια παρεξήγηση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο με αφορμή ίσως ένα οικονομικό ζήτημα. Παράλληλα, πρόσεξε την καταναλωτική σου συμπεριφορά, αφού είναι πιθανό να φερθείς παρορμητικά και να ξοδευτείς για κάτι που τελικά δεν αξίζει. Από την άλλη πλευρά όμως μια «έμπνευση» της στιγμής μπορεί να σου φέρει πολλά κέρδη.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και να τους ενδιαφέρεις αλλά αν έχεις κατά νου ήρεμες καταστάσεις, καλύτερα να το ξεχάσεις, αφού ο Άρης σε θέλει πιο αγωνιστικό/η και στον έρωτα!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη δεν σε… αφήνει σε ησυχία κι αν δεν θέλεις να υποστείς τις συνέπειες μιας σχετικά ακραίας σύγκρουσης, έχεις δύο επιλογές: Είτε να εκτονώσεις την πλεονάζουσα ενέργεια με κάποιον δημιουργικό τρόπο, είτε να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα, εξαντλώντας την στρατηγική σου. Αντίθετα, το να «κτυπήσεις την γροθιά στο μαχαίρι» δεν θα ωφελήσει κανέναν.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να τα τσουγκρίσεις αλλά το πιθανότερο είναι πως δεν θα υπάρξει κάποια δυσάρεστη συνέχεια. Αν πάλι είσαι διαθέσιμος/η, τότε μπορεί να ενοχληθείς από τον «βάρβαρο» τρόπο που σε προσεγγίζουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η ημέρα ενδέχεται να «σκιαστεί» από κάποιες ζημιές ή συγκρούσεις με συγγενικά πρόσωπα, γι’ αυτό ας είσαι πιο προσεκτικός/η στους χειρισμούς σου. Επιπλέον, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις κι αναταραχή στην δουλειά σου, επειδή όμως «σκύλος που γαυγίζει δεν δαγκώνει», αντιμετώπισε με χαμόγελο και κατανόηση κάθε ακραία συμπεριφορά.

Ερωτικά
Ύστερα από ένα διάστημα, όπου τα θετικά διαδέχονταν τα αρνητικά, η κατάσταση με τον άνθρωπό σου φαίνεται να ξεκαθαρίζει αλλά μάλλον με «θορυβώδη» τρόπο. Τελικά όμως ίσως και να χρειάζεσαι μια γενναία εκτόνωση!

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η ημέρα αναμένεται να έχει πολλές εντάσεις κι ίσως χρειαστεί να εξαντλήσεις τις διπλωματικές σου αρετές, προκειμένου να μην πάρουν έκταση κάποια «επεισόδια» με πρόσωπα που αγαπάς κι εκτιμάς αλλά δεν έχουν την δέουσα συμπεριφορά. Ακόμη μπορεί να σημάνει συναγερμός στα οικονομικά σου, είτε για να προστατέψεις τα κεκτημένα σου, είτε για να αξιοποιήσεις μια μοναδική ευκαιρία.

Ερωτικά
Ο Ερμής στον Υδροχόο βρίσκεται σε «στάση», κάτι που μπορεί να ορίσει την αρχή μιας παρένθεσης στην προσωπική σου ζωή. Πρόσωπα και καταστάσεις που δεν έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους ζητούν δικαίωση ή τουλάχιστον την επανεξέτασή τους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Μια οικογενειακή υπόθεση μπορεί να σε ταράξει, παίρνοντας προς στιγμή μεγάλες διαστάσεις. Ό,τι όμως κι αν σου «σκαρώσει» το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη, εσύ οφείλεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να δεις τι μπορεί να κάνεις άμεσα για να περιορίσεις την όποια ζημιά ή να φέρεις σε συνεννόηση τις «αντιμαχόμενες παρατάξεις». Ίσως μάλιστα να βγει και κάτι καλό από όλα αυτά.

Ερωτικά
Είτε ταραχτείς από τις εξελίξεις στην σχέση σου, είτε «συγκλονιστείς» από μια νέα γνωριμία, η κοινή συνισταμένη είναι μια ένταση που τελικά θα σε αναγκάσει να δείξεις είτε τον καλύτερο, είτε τον χειρότερο εαυτό σου!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να σε κάνει πολύ πιο βιαστικό/η ή επιπόλαιο/η, με συνέπεια να υποπέσεις σε γκάφες! Επιπλέον ίσως προκύψουν εντάσεις με πρόσωπα του συγγενικού σου περιβάλλοντος κι αν δεν χειριστείς τα πράγματα με συμβιβαστική διάθεση, ίσως τελικά να υπάρξει μεγάλο πρόβλημα. Καλό είναι ακόμη να είσαι προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου

Ερωτικά
Πολλά γίνονται, είτε για χάρη σου, είτε εξ αιτίας σου αλλά ίσως κάποια πράγματα πάρουν μια δημοσιότητα που θα σε ενοχλήσει. Παράλληλα, φαίνεται ότι κάποιος/α «βάζει λόγια» με σκοπό να διαταράξει το καλό κλίμα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να προσδώσει… πολεμικές διαστάσεις σε ένα οικονομικό θέμα αλλά σε κάθε περίπτωση θα έχεις την ευκαιρία να τσεκάρεις στην πράξη ποιοι είναι πραγματικά εκείνοι που σε υποστηρίζουν και ποιοι όχι. Αν πάλι σκέφτεσαι να προβείς σε κάποιου είδους επενδυτική δραστηριότητα, στόχευσε σε κάτι που θα σου αποδώσει άμεσα κι όχι σε… τρία τέρμινα!

Ερωτικά
Ο Άρης μπορεί να σε «μπλέξει» σε μια υπόθεση, όπου πρωταγωνιστεί ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον αλλά όπως κι αν σου παρουσιαστούν τα πράγματα είναι σκόπιμο να κρατήσεις ίσες αποστάσεις, πριν «λουστείς» εσύ όλο το φταίξιμο!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη σε κάνει πιο βιαστικό/η και λιγότερο προσεκτικό/η στις κινήσεις αλλά και τις κρίσεις σου για πρόσωπα και πράγματα. Κι επειδή «στο όνομα της αλήθειας» μπορεί να πληγώσεις κόσμο, πριν δράσεις, σκέψου μήπως οι παρεμβάσεις σου είναι άκαιρες ή «άκομψες». Όσον αφορά δε τα επαγγελματικά σου φαίνεται να υπάρχει άμεση ανάγκη συμβιβασμού!

Ερωτικά
Μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να παίρνει μεγάλη έκταση κι ίσως βρεθείς σε δύσκολη θέση, προσπαθώντας να υπερασπίσεις το δίκιο σου. Όλα όμως θα γίνουν ευκολότερα αν παραμερίσεις τον εγωισμό σου.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Σε μια ημέρα όπου οι εντάσεις περισσεύουν, μπορεί εύκολα να εμπλακείς σε μια διαμάχη ή να χρειαστεί να βοηθήσεις ένα συγγενικό σου πρόσωπο που αντιμετωπίζει ένα σχετικά σοβαρό πρόβλημα. Ακόμη, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη ενδέχεται να «παρενοχλήσει» την υγεία σου με κάτι έντονο αλλά περαστικό. Σε πνευματικό επίπεδο όμως, ίσως σου δώσει μια μοναδική έμπνευση.

Ερωτικά
Μια πρόσκληση ή συνάντηση θα σε χαροποιήσει και αυτή μπορεί να είναι μόνον η αρχή μιας ευτυχισμένης πορείας. Τόσο η Αφροδίτη, όσο και ο Δίας «δουλεύουν» για σένα γι’ αυτό μην βραδυπορείς και «άρπαξε» την ευκαιρία που σου δίνεται.

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr