Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/2

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/2

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε καλεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, ενδέχεται όμως στα πλαίσια της να συμβούν και πράγματα που θα σε εκνευρίσουν ή θα σε βρουν απέναντι τους. Μπορεί ακόμη να προκύψει μια έντονη διαφωνία για ένα οικονομικό ζήτημα, με ένα οικείο σου πρόσωπο, ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα παλιό θέμα που ξαναβγαίνει στον «αφρό» και ζητά την λύση του

Ερωτικά
Το παρελθόν σε κυνηγά, κάτι βέβαια που μπορεί να έχει τόσο θετικές, όσο και αρνητικές πτυχές, ειδικά στον σεξουαλικό τομέα, όπου ίσως διαπιστώσεις ότι κάποια πράγματα που βίωσες παλαιότερα, σε καθορίζουν ακόμη.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά έχθρα που ζητά την «κάθαρση» της. Παράλληλα όμως ευνοεί και την αναζωογόνηση μιας παλιάς φιλίας που είναι «δεμένη» με κοινούς αγώνες. Επιπλέον, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε θέλει «ετοιμοπόλεμο», αφού ενδέχεται να υπάρξουν ζητήματα που απαιτούν την άμεση αντίδραση σου, είτε για καλό, είτε… όχι!

Ερωτικά
Η ανάμιξη σου σε έναν κύκλο «παλιόφιλων», μπορεί να φέρει… αποτελέσματα και στην προσωπική σου ζωή, αφού ενδέχεται να αναθερμάνεις την σχέση σου με ένα πρόσωπο, με το οποίο κάποτε υπήρξε ένας ανεκπλήρωτος ή «μισός» έρωτας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό σου ζητά να παρέμβεις σε ένα εργασιακό ζήτημα, αφού ακόμη κι αν για την ώρα οι εξελίξεις δεν σε αφορούν προσωπικά, δεν θα αργήσει να γίνει κι αυτό! Ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα θέμα με νομικές διαστάσεις αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να ανατρέξεις στο παρελθόν, αναζητώντας δοκιμασμένες λύσεις και εφαρμογές. Παράλληλα, ίσως υπάρξει μια έντονη αλλά παροδική ενόχληση στην υγεία σου.

Ερωτικά
Με την Σελήνη στον Τοξότη οι σχέσεις σου χαρακτηρίζονται από συχνές διακυμάνσεις αλλά δεν υπάρχει λόγος ούτε να ανησυχείς, ούτε να… πανηγυρίζεις, αφού πολλά από αυτά που συμβαίνουν δεν θα ισχύουν αύριο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Με τον Άρη στον Σκορπιό οι σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα βρίσκονται σε μια φάση, όπου είτε διεκδικείτε από κοινού κάτι σημαντικό, είτε δοκιμάζεστε από ποικίλες εντάσεις. Φυσικά το πρώτο είναι προτιμότερο κι αν δεις τα πράγματα να παίρνουν «στραβό» δρόμο δεν έχεις παρά να «ανακαλύψεις» ένα εξωτερικό «εχθρό» ή έναν στόχο που πρέπει να «τρέξει» άμεσα, ώστε τουλάχιστον να μην υπάρξουν εσωτερικές έριδες.

Ερωτικά
Όλα συνηγορούν στο να υπάρξουν πιο εντατικοί ρυθμοί στην προσωπική σου ζωή, με το «βαρόμετρο» των συγκινήσεων να… ανεβοκατεβαίνει! Ότι κι αν συμβεί όμως κράτα μόνον τις καλές στιγμές, ώστε να μην εγκλωβιστείς συναισθηματικά.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε θέτει σε θέση μάχης, αφού υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Κι είναι βέβαιο πως αν «ανασκουμπωθείς» θα μπορέσεις να πετύχεις ακόμη και στόχους που αρχικά φάνταζαν απλησίαστοι. Ίσως όμως στον δρόμο προς την νίκη να υπάρξουν και ποικίλες προστριβές, που δεν θα πρέπει να σε τρομάζουν από την στιγμή που τηρείται το «εύ αγωνίζεσθαι».

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει πολύ πιο «ζωηρό/η» στις επιθυμίες ή τις απαιτήσεις σου κι είναι αλήθεια ότι θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να «παίξεις». Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, να θυμάσαι ότι και το ταίρι σου έχει… ανάλογα δικαιώματα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά συνεργασία, η οποία θα σου λύσει τα χέρια σε πολλά από τα ζητήματα που σε απασχολούν. Παράλληλα όμως και σε σχέση με κάποιες νέες πρωτοβουλίες που είχες κατά νου, ενδέχεται να «κολλήσεις» σε κάποιες λεπτομέρειες με ειδικό συναισθηματικό βάρος. Επιπλέον, ίσως σου ασκηθεί μια δριμεία κριτική για τον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα.

Ερωτικά
Αν δεν βάλεις την λογική σου να δουλέψει, κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς σε ένα δίλημμα μεταξύ μιας τρέχουσας «κατάστασης» και μιας άλλης παρελθοντικής. Δες το όμως σαν μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι ακριβώς ζητάς από την ζωή σου.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να διεκδικήσεις άμεσα καλύτερες οικονομικές απολαβές, κάτι που στην παρούσα φάση μπορεί να επιτευχθεί μέσα από… εμπνεύσεις της στιγμής και άμεσες πρωτοβουλίες κι όχι με κάποιου είδους προγραμματισμό. Κι αν πετύχεις τον στόχο σου, καλό είναι να αποσυρθείς με τα κέρδη ανά χείρας, πριν μπεις στον πειρασμό να πας για περισσότερα και τα χάσεις… όλα!

Ερωτικά
Ίσως σου γίνει μια πρόταση που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα, κυρίως εξ αιτίας της «θέρμης» της κι αν δεν έχεις αντίρρηση ή δεν υπάρχουν άλλες δεσμεύσεις αξίζει τον κόπο να την «τρέξεις» γρήγορα, προσπερνώντας τους όποιους ενδοιασμούς σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου σε καλεί να αναλάβεις δράση σε ποικίλους τομείς, είναι πολύ εύκολο όμως να σε μπλέξει σε ποικίλους μπελάδες αν ασχοληθείς με πράγματα που δεν γνωρίζεις καλά. Καλό είναι λοιπόν να κινηθείς σε περιοχές ή αντικείμενα που κατέχεις, ώστε να δώσεις στην δυναμική σου έναν άμεσα δημιουργικό χαρακτήρα και να αποφύγεις «παράπλευρες απώλειες» που έχουν να κάνουν είτε με την υγεία, είτε με τις σχέσεις σου.

Ερωτικά
Όταν το παρόν δεν έχει να σου προσφέρει κάτι που να σε συγκινεί ιδιαίτερα, τότε το παρελθόν είναι μια… κάποια λύση, μόνο που στην δική σου περίπτωση μια τέτοια εξέλιξη μπορεί να λάβει έντονες διαστάσεις με πολλά «πάνω-κάτω»!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας ενδέχεται να αναδείξει ένα οικογενειακό θέμα ή κάτι που αφορά στο σπίτι σου και θεωρούσες πως έχει λήξει. Ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι όλο το τελευταίο διάστημα κάποιος/α απεργάζονταν μυστικά σχέδια, με σκοπό να σε φέρει προ τετελεσμένων. Επιπλέον, οι σχέσεις σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, φαίνεται πως βρίσκονται σε σημείο αιχμής αλλά όλα θα λυθούν αν υπάρξει εκατέρωθεν ειλικρίνεια.

Ερωτικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε κάνει να δίνεις την εντύπωση πως… όλα και όλοι/ες σου ταιριάζουν, κάτι βέβαια που θίγει άμεσα την αξιοπιστία σου απέναντι σε όποιον/α νοιάζεται πραγματικά για σένα. «Παίξε» λοιπόν αλλά με… μέτρο!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να ηγηθείς σε μια συλλογική προσπάθεια ρισκάροντας ανάμεσα στα εύσημα μιας νίκης και τις ευθύνες μιας ήττας. Και για να στεφθούν με επιτυχία οι προσπάθειες σου ίσως πρέπει να καταφύγεις σε μια δοκιμασμένη συνταγή του παρελθόντος, η οποία μπορεί και σήμερα να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επιπλέον ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες αναταράξεις στα οικονομικά σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου εξακολουθεί να σου δίνει το «πάνω χέρι» σε ζητήματα σχέσεων, αν όμως δεν διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημα σου, κάποια στιγμή θα καταλήξεις να μονολογείς: «Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις»!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Με τον Άρη στον Σκορπιό, ο ρόλος σου σε μια «καυτή» υπόθεση γίνεται κομβικός κι ίσως χρειαστεί να… σπάσεις πολλά αυγά για να γίνει η «ομελέτα» σου. Ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα δεν εξαρτάται μόνον από τους δικούς σου χειρισμούς αλλά και από την υποστήριξη που θα λάβεις –ή όχι– από έναν ισχυρό παράγοντα. Όσο «ηρωικός» κι αν θες να είσαι, χωρίς τις κατάλληλες «πλάτες» δεν… πας πουθενά!

Ερωτικά
Ο Ήλιος στο ζώδιο σου, προσθέτει την λάμψη που χρειάζεσαι, φαίνεται όμως ότι βιάζεσαι για να γίνουν κάποια πράγματα που σίγουρα θέλουν τον χρόνο τους. Έτσι δεν αποκλείεται μια αρχικά «ευοίωνη» κατάσταση να «γυρίσει» σε… καυγαδάκι!

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα δεν σε.. αφήνει να ζήσεις το σήμερα, αναβιώνοντας καταστάσεις του παρελθόντος, ίσως μάλιστα να «καθηλωθείς» από μια έντονη συναισθηματική φόρτιση. Όμως το ζητούμενο δεν είναι να υποφέρεις αλλά να διδαχθείς από τα παλιά ή να ανιχνεύσεις τις ρίζες όλων αυτών που δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις, κόβοντας με το «σπαθί» σου, τα όποια ψυχολογικά ή οικογενειακά δεσμά σου.

Ερωτικά
Με το συναίσθημα-χείμαρρο που διαθέτεις σε αυτήν την φάση μπορείς να… αναστήσεις και «πεθαμένους», από την άλλη πλευρά όμως είναι πολύ εύκολο να «πνίξεις» και τον άνθρωπο που αγαπάς, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί.

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr