Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/5

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/5

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: H Πανσέληνος που γίνεται σήμερα σε επηρεάζει περισσότερο ψυχολογικά παρά πρακτικά. Αν σε επηρεάζει σε πρακτικό επίπεδο μάλλον σε προετοιμάζει για τον τρόπο με τον οποίο θα μάθεις να δέχεσαι τις βαθιές και πολύ εσωτερικές καταστάσεις που σε καθιστούν ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που δείχνεις.
Ερωτικά: Όσο και να μην πιστεύεις ότι θα μιλήσεις με ένα πρόσωπο που έχεις χαθεί το παρελθόν θα ξανακτυπήσει και μαζί με αυτό και η δική σου όρεξη για ένα πολύ έντονο και ζωτικό πάθος για τον Ταύρο ή τον Σκορπιό.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο κοιτάζεις μέσα σου και μετά βγάζεις συμπεράσματα ότι φοβάσαι τις αλλαγές στα οικονομικά, τόσο δυσχεραίνεις τις καταστάσεις και το χρήμα δεν είναι εύκολο να έρθει σε σένα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις ένα στοπ σε ό, τι κάνεις και αυτό αποδεικνύεται μέσα από την μεγάλη διαφορετικότητα που εκλαμβάνεις τις πληροφορίες. Η Πανσέληνος που επηρεάζει τον άξονά σου σε κάνει να θεωρείς ότι είσαι κάπως εγκλωβισμένος/η σε σχέσεις που μάλλον δεν σου ταιριάζουν και νιώθεις ένα είδος εξάρτησης.
Ερωτικά: Πιέζεσαι για να βγάλεις ένα συμπέρασμα από τον Σκορπιό αλλά ίσως να προκύψει μια αλήθεια που δεν την είχες καν σκεφτεί. Μπορεί να νιώσεις ένα σκοτεινό κομμάτι να σε καταβάλλει και να μην ξέρεις τι να το κάνεις ή να νομίσεις ότι στο δημιουργεί το άλλο πρόσωπο. Κάνε λίγο υπομονή και μην βγάλεις συμπεράσματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι σκέψεις σου μπλέκονται με τις σκέψεις άλλων ατόμων και μάλλον γίνονται… μαντάρα γιατί πιστεύεις ότι μπορεί να σε θέλουν για να σε εκμεταλλευτούν. Βγάλε το από το μυαλό σου και μοιράσου μόνο το καλό κομμάτι για να μην κάνεις κινήσεις που δεν σε αντιπροσωπεύουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε συναισθηματική πίεση και κρύβεις όσο μπορείς καλύτερα τις σκέψεις σου και τα χαρτιά σου γιατί δεν θέλεις να γνωρίζει κανένας πως κινείσαι και τι κάνεις. Τώρα αν σε πιέζει ένα ψυχολογικό θέμα και νιώθεις ότι θα χάσεις κάτι, θα περάσει.
Ερωτικά: Η σχέση με Ταύρο ή Σκορπιό είναι για σένα πολύ σημαντική και ίσως να έχεις ρίξει εκεί όλο το βάρος και την αγωνία σου. Οι ανάγκες σου θα βγουν τώρα με την Πανσέληνο και από εκεί που δεν απαιτούσες, θα νιώσεις μια εξάρτηση από συναισθήματα που όμως μπορεί να είναι τοξικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Μέσα στην δουλειά σου κινείσαι κάπως επιφυλακτικά γιατί πιστεύεις ότι όλα είναι εναντίον σου. Καλύτερα να φέρεσαι όσο μπορείς πιο ανοικτά για να μην παρεξηγηθείς από τους γύρω σου. Πιθανόν να έχεις κάποια έκτακτα έξοδα που δεν τα περίμενες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Όσο και να βελτιώνεις την θέση σου μερικές φορές νιώθεις ότι τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει. Η Πανσέληνος αυτή επειδή αφορά στην Σελήνη που είναι ο κυβερνήτης σου θα είναι κάπως έντονη για σένα κι ίσως προσπαθήσεις να εξασφαλιστείς γιατί νιώθεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου να χάνεται.
Ερωτικά: Μια σχέση που για σένα είναι ο ορισμός του έρωτα θα φανεί στον ορίζοντα και θα σε καθορίσει. Ίσως να είναι ένας Σκορπιός που θα γνωρίσεις τώρα ή τον έχεις γνωρίσει και καταλαβαίνεις πλέον πόσο σοβαρό είναι για σένα. Θα έχεις δυσκολίες με Υδροχόο γιατί θα προσπαθήσει να αντιδράσει απέναντι έντονα συναισθήματα που ίσως νιώθει από εσένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κρατήσεις όσο μπορείς τα κεκτημένα σου και ίσως να μη θέλεις να μοιραστείς με κανέναν ούτε πληροφορίες ούτε να δώσεις βοήθεια, γιατί πιστεύεις ότι δεν αξίζει.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Διάφορες πληροφορίες σε κάνουν πιο προσεκτικό/η, με πολλά κρατήματα ακόμα και μέσα στο σπίτι σου γιατί δεν θέλεις να συγκρουστείς με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και γίνεσαι επιφυλακτικός/η γιατί βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Σίγουρα το παρελθόν σε επηρεάζει συναισθηματικά. Κούραση μπορεί να σου βγει ξαφνικά για αυτό καλύτερα να μην το παρατραβάς το σκοινί.
Ερωτικά: Έχεις αρκετά επιφυλακτική στάση και σκέφτεσαι αν πρέπει να εμπιστευτείς ή όχι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ίσως γιατί παρατήρησες ότι μια στα λέει έτσι και μια αλλιώς. Βασικά Ταύρος, Σκορπιός και Υδροχόος είναι τα άτομα με τα οποία θα έχεις την μεγαλύτερη δυσκολία.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να θέλεις να προχωρήσεις κάτι σε πολύ γρήγορους ρυθμούς βλέπεις ότι δεν τραβάει και πάρα πολύ, γιατί οι δουλειές σου κινούνται πολύ αργά, αλλά σταθερά. Ίσως θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερο βάρος σε ένα κομμάτι του παρελθόντος που αυτή την στιγμή αγνοείς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα και μπορείς να έχεις πλήρη εικόνα των θεμάτων που σε απασχολούν κυρίως σε υλικό και σε επίπεδο δημιουργίας. Με την Πανσέληνο αυτή προσπαθείς όσο μπορείς να έρθεις κοντά με τα άτομα της οικογένειας σου ή με ανθρώπους που εσύ θεωρείς πολύ φίλους σου.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι έντονα ένα ταξίδι το οποίο θα σου κάνει καλό και να σε ανανεώσει και εσένα και το πρόσωπο που είστε μαζί. Διατηρείς όμορφα συναισθήματα και μπορείς να τα μοιραστείς. Ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως είναι πολύ κοντά σου. Με Τον Υδροχόο δεν είναι και πολύ εύκολη η σχέση γιατί θα υπάρξουν ριζικές διαφωνίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Σου αρέσουν οι προκλήσεις και προσπαθείς να φανείς αντάξιος/α σε όλες τις κινήσεις που γίνονται γιατί δε θέλεις να βρίσκεσαι σε μειονεκτική θέση. Η στάση σου είναι σωστή αλλά και πολύ συντηρητική. Οι συζητήσεις που θα γίνουν εκτός της δουλειάς σου θα σου δώσουν καινούργια πληροφόρηση.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποια παράπονα από τους δικούς ανθρώπους και κυρίως από ένα πολύ κολλητό σου φίλο γιατί νιώθεις ότι δεν μπορεί να σε καταλάβει και υπάρχει ένα πνίξιμο στην επικοινωνία. Σήμερα πάντως θα ασχοληθείς αναγκαστικά με πρακτικά θέματα και με την υλοποίησή τους κι ίσως κουραστείς ιδιαίτερα.
Ερωτικά: Έχεις δεύτερες σκέψεις και θα σου βγουν όλα τα παράπονα και τα αρνητικά που σε απασχολούν. Το κυριότερο είναι να μην αφήσεις να σε καπελώσουν συναισθήματα αναξιότητας και χαμηλής αυτοεκτίμησης. Ίσως να τα θέλεις όλα δικά σου κι αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα της Πανσελήνου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να αποκτήσεις πολλά και να μην δίνεις γιατί σε έχουν πιάσει οι κλειστές σου, σήμερα όμως μπορεί να κολλήσεις εκεί και να μην έχεις τα αποτελέσματα που περιμένεις ενδεχομένως γιατί σου λείπει ο ελιγμός.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η Πανσέληνος αυτή γίνεται στον άξονά σου και σε υποχρεώνει να κοιτάξεις και τις ανάγκες των άλλων ατόμων. Το πιο σημαντικό είναι να αναλάβεις κάποιες ευθύνες που μπορεί να σου φαίνονται δύσκολες και να τις φέρεις εις πέρας.
Ερωτικά: Όσο και να μην θέλεις να παραδεχτείς το κόλλημα που έχεις με ένα άτομο, τελικά θα το κάνεις γιατί η συμπεριφορά σου θα είναι πολύ κτητική. Σίγουρα θέλεις να ανήκεις κάπου και να μην έχεις καν την ανεξαρτησία σου. Αυτό μπορεί να είναι υπερβολή αλλά έτσι νιώθεις και δεν μπορείς να αφήσεις τον Ταύρο ή τον Υδροχόο από τα μάτια σου. Με το Λιοντάρι είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα γιατί το θέλεις ολοκληρωτικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανησυχείς και αγχώνεσαι για πράγματα που μπορεί να τα λύσεις εύκολα. Όσο και να παλεύεις, τα δεδομένα που είναι σταθερά μπορεί να μην αλλάξουν. Αυτό που πρέπει να αλλάξεις είναι το πώς βλέπεις τις συνεργασίες σου, καθώς και τον τρόπο που επιβάλλεσαι στους άλλους, συχνά χωρίς να το καταλαβαίνεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η Πανσέληνος σε βάζει σε βαθιά νερά και αντιμετωπίζεις ένα κομμάτι του εαυτού σου που είναι πολύ εσωτερικό και κυρίως άγνωστο. Ίσως εκεί που νόμιζες ότι όλα ήταν πολύ αεράτα και εύκολα, ξαφνικά να τα δεις από μια άλλη οπτική γωνία η οποία σε κλείνει και δεν σε αφήνει να σκεφτείς θετικά.
Ερωτικά: Όσο και να μην θέλεις να παραδεχτείς ότι δεν σε κυνηγάει το παρελθόν και ο πόνος, τελικά εκεί σε οδηγεί η διάθεσή σου. Το ζητούμενο είναι αν αξίζει όλο αυτό που νιώθεις και θα σε βγάλει κάπου. Ίσως με τον Ταύρο, Σκορπιό ή Υδροχόο να σου βγαίνει αυτό περισσότερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Το πιάνεις από εδώ, το πιάνεις από εκεί και τελικά δεν μπορείς να βρεις την αρχή που να ξεκινήσεις γιατί κινείσαι γύρω από τα ίδια και τα ίδια και ίσως αυτό να μην σου δίνει το έναυσμα που αναζητάς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Όσο και να προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν έχεις συναισθήματα και σε ό, τι κάνεις υπάρχει μόνο η λογική, μάλλον πλανάσαι και ο λόγος είναι ότι με την Πανσέληνο σου βγαίνουν όλα τόσο έντονα που σχεδόν σε κουκουλώνουν. Άφησε λοιπόν τα συναισθήματά σου να σε οδηγήσουν και δεν θα σου βγει σε κακό.
Ερωτικά: Ξαναπιάνεις το θέμα σου με τον Παρθένο και ο λόγος είναι ότι βλέπεις ότι κάπου μπορεί να τον είχες αδικήσει. Σίγουρα η Πανσέληνος αυτή θα σου βγάλει πάθη που δεν τα περίμενες. Ο Σκορπιός που παίζει τον ρόλο του φίλου μπορεί να είναι ή να γίνει κάτι παραπάνω.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να φοβάσαι τελικά θα ρισκάρεις αλλά εκ του ασφαλούς. Η εξασφάλιση για σένα ίσως είναι ο στόχος που θέλεις να πιάσεις αυτές τις ημέρες και να αφήσεις πίσω σου τις φιλοδοξίες και τα υπόλοιπα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις πολλά κρατήματα γιατί νιώθεις ότι κάπου μπορεί να σε προδώσουν και όλα τα βλέπεις κάτω από αυτό το πρίσμα. Όσο και να προσπαθείς να κυριαρχήσεις πάνω στις ανασφάλειές σου πιθανόν να μην μπορέσεις λόγω της Πανσελήνου.
Ερωτικά: Η σχέση με ένα άτομο από το παρελθόν βλέπεις ότι σε πάει πίσω και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις αλλά αυτή την στιγμή δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο γιατί όλα είναι αρκετά δύσκολα και πολύ στατικά. Πάντως μπορεί η πραγματικότητα να απέχει πάρα πολύ από αυτό που νομίζεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάπως νιώθεις ότι κόλλησες και δεν έχεις εκείνη την έμπνευση που θέλεις για να κάνεις τα δικά σου ή μπορεί να βαριέσαι γιατί δεν ασχολείσαι με θέματα που σε απογειώνουν. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα για να μπορείς να διεκδικείς τα κεκτημένα σου.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Αναγνωρίζεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες και το δείχνεις γιατί θέλεις να νιώσεις εσωτερικό γέμισμα. Αυτό σίγουρα θα το καταφέρεις αν διατηρήσεις τα οράματά σου και τις δημιουργικές σου σκέψεις σε υψηλό επίπεδο. Την ποιότητα που αναζητάς μπορεί να την βρεις στην επικοινωνία αλλά και σε μια παρέα με καλό φαγητό και ποτό.
Ερωτικά: Θα ομορφύνεις όσο μπορείς το περιβάλλον που μοιράζεσαι με το πρόσωπο που είστε μαζί. Ο λόγος είναι ότι αισθησιακά θα ήθελες να ανέβεις και να έχεις μια καλύτερη σχέση και με το σώμα σου. Όσο μοιράζεστε όμορφα πράγματα με το ταίρι σου τόσο μπορείς να αναπτύξεις το καλό κομμάτι της σχέσης. Η ζήλεια πάντως, αλλά σε μικρές δόσεις, μπορεί να ενισχύσει το ερωτικό παιχνίδι.
Οικονομικά & Καριέρα: Η Πανσέληνος αυτή σε βάζει στη πρίζα να κινηθείς για να κερδίσεις. Αλλά δεν θέλεις να μείνεις στα ίδια για αυτό θα προσπαθήσεις να επεκτείνεις τις δουλειές σου ακόμα και με κάποιες επαφές εκτός των ορίων που κινείσαι. Το απαραίτητο είναι να έχεις μεγάλη αυτοσυγκράτηση και όραμα.

Πηγή: astrology.gr