Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/1

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/1

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη σε κάνει πιο ριψοκίνδυνο και «αψύ», κάτι όμως που πέρα από προστριβές με όσους/ες έχουν «ενστάσεις» για την συμπεριφορά ή τις επιλογές σου μπορεί τελικά να σου φέρει κι ένα σημαντικό οικονομικό όφελος. Αν πάντως νοιώσεις υπέρ το δέον νευρικός/η ή «οργισμένος/η», αναζήτησε την εσωτερική σου γαλήνη κοντά στην φύση ή σε ένα μέρος που ξέρεις ότι δεν θα σε ενοχλήσει κανείς.

Ερωτικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θολώνει τα νερά στην προσωπική σου ζωή και σε κάνει να φαντάζεσαι πράγματα που δεν συμβαίνουν. Μπορείς πάντως να έχεις ένα ρομαντικό φλερτ με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες δεν ευνοούν τις συνεργασίες, ίσως μάλιστα κληθείς να προβάλεις αντιστάσεις στις απαιτήσεις ενός προσώπου που φαίνεται να ξεπερνούν τα όρια σου. Αν όμως δράσεις μόνος/η οι πιθανότητες μιας επαγγελματικής επιτυχίας ή διάκρισης είναι αυξημένες. Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε καλεί να μοιραστείς τα αγαθά σου με πρόσωπα που αγαπάς ή έχουν την ανάγκη σου.

Ερωτικά
Ο ενεργός Άρης είναι «δίκοπο μαχαίρι», αφού από την μια πλευρά σε καλεί να βάλεις ένα τέλος στα «ημίμετρα» και να αφοσιωθείς ολόψυχα στο ταίρι σου, από την άλλη όμως αν σε «βαραίνουν» πολλές εξαρτήσεις, μάλλον ήρθε η στιγμή να τις… αποτινάξεις!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη σε προικίζει με ορμή και δύναμη κι είναι βέβαιο ότι στην δουλειά σου μπορείς να πετύχεις ακόμη κι έναν στόχο που μέχρι χθες φάνταζε εξαιρετικά δύσκολος. Παράλληλα όμως φαίνεται ότι στο περιβάλλον σου υπάρχει κάποιος/α που θα αποπειραθεί να εκμεταλλευτεί την όποια επιτυχία ή τα προσόντα σου, στα πλαίσια μιας συνεργασίας με παραπλανητικούς ή ασαφείς όρους.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε καλεί να ονειρευτείς το καλύτερο για σένα και το ταίρι σου. Ακόμη κι αν αντικειμενικά υπάρχουν κάποια «ψεγάδια» στην σχέση σου, η αγάπη και η εμπιστοσύνη μπορούν να τα «εξαφανίσουν» ως διά μαγείας!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη σε καλεί να διεκδικήσεις περισσότερα στον οικονομικό τομέα αλλά και να αμυνθείς απέναντι σε όσους/ες «καλοβλέπουν» τα κεκτημένα σου. Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου με την χρήση φυσικών σκευασμάτων κι αν χρειαστεί να επιμεληθείς θεμάτων που αφορούν στα ζώα ή τα φυτά σου.

Ερωτικά
Ο «υπερβάλλων ζήλος» σου προς ένα πρόσωπο μπορεί να παρεξηγηθεί ή να δώσει δικαιώματα, οπότε φρόντισε να κρατήσεις τις αποστάσεις σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου προσάψουν κατηγορίες για κάτι που δεν έκανες.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε καλεί να επεκτείνεις το ανθρωπιστικό σου έργο και σε πρόσωπα που κινούνται έξω από την «αυλή» σου, είναι όμως… βέβαιο ότι ανάμεσα τους υπάρχουν και κάποιοι/ες που στοχεύουν απλά στην εκμετάλλευση της καλοσύνης σου, κάτι που όταν το συνειδητοποιήσεις, με την συνδρομή του ενεργού Άρη, ίσως γίνει αιτία κι αφορμή για προστριβές και εντάσεις.

Ερωτικά
Υπό τις παρούσες συνθήκες είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς σε μια συμπεριφορά ή επιλογή προσώπου για την οποία σύντομα θα μετανιώσεις. Πέρα όμως από τις υποσχέσεις του «Όφεως» για έναν «παράδεισο» που δεν θα έρθει ποτέ, δες και τις δικές σου ευθύνες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα εξυπηρετεί κάθε πρόθεση σου να εξωραΐσεις τον χώρο σου, διαμορφώνοντας ένα περιβάλλον που είναι προσφιλές σε σένα αλλά και στους δικούς σου ανθρώπους. Παράλληλα όμως, ο Άρης σου συνιστά να έχεις άριστα αντανακλαστικά στις μετακινήσεις σου, αφού το τετράγωνο του με τον Ερμή μπορεί να σε φέρει ενώπιον καταστάσεων, που θα σου… χρειαστούν!

Ερωτικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας ίσως συμβάλλει σε μια κρίση εμπιστοσύνης στην σχέση σου και παρά τις «έντεχνες» προσπάθειες να παρουσιαστούν τα πράγματα περίπου ιδανικά, στην πράξη μπορεί να συμβαίνουν τα… εντελώς αντίθετα!

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε καλεί να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει κι αν δυσκολεύεσαι να το πράξεις εκεί που βρίσκεσαι, δεν έχεις παρά να ταξιδέψεις, είτε κοντά στη φύση, είτε σε μέρη που σε βοηθούν να ονειρευτείς. Επιπλέον μπορείς να υπερβείς μια «ενοχλητική» πραγματικότητα, εκφράζοντας τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές ανησυχίες σου.

Ερωτικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή για την οποία σύντομα θα μετανιώσεις. Μπορείς λοιπόν να «παίξεις» όσο θέλεις με την… φωτιά αλλά όταν διαπιστώσεις ότι τα πράγματα σοβαρεύουν, κράτα τις αποστάσεις σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου σε καλεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες που σίγουρα θα ενοχλήσουν και κάποιους «δικούς σου» ανθρώπους αλλά τελικά «δεν γίνεται ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά»! Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σου συνιστά να είσαι προσεκτικός στις οικονομικές σου επιλογές και να μην αφήσεις τα αποκτήματα σου εκτεθειμένα στις ορέξεις κάποιων «αρπακτικών»!

Ερωτικά
Ζήσε το σήμερα και αξιοποίησε άμεσα τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, έχοντας πλήρη συνείδηση ότι τελικά είναι οι «μεγάλες προσδοκίες» που σε παγιδεύουν σε λάθος επιλογές ή καταστάσεις που υπάρχουν μόνον στην… φαντασία σου!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε βοηθά να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα και η αλήθεια είναι ότι με την συνδρομή του Δία στην Παρθένο βρίσκεσαι κοντά σε μια μεγάλη επαγγελματική ή κοινωνική επιτυχία, αρκεί να διαχειριστείς σωστά τις «ενισχύσεις» που λαμβάνεις από άτομα που διαθέτουν κύρος κι εξουσία. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σου ζητά να καλύψεις και τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις σου.

Ερωτικά
Μπορεί να ελπίζεις στο «θαύμα» περισσότερο από ποτέ αλλά ίσως να θελήσεις να «σπρώξεις» τα πράγματα προς την επιθυμητή για σένα κατεύθυνση, υιοθετώντας και κάποιες «υπόγειες» πρακτικές. Όμως… χαλάρωσε, ότι είναι να γίνει, θα γίνει από μόνο του!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα προάγει το αισθητικό σου κριτήριο, ενώ επιπλέον σε καλεί να περιποιηθείς περισσότερο τον εαυτό σου, επιλέγοντας μάλλον φυσικά καλλυντικά ή σκευάσματα. Ωστόσο στα υπόλοιπα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας είναι μια ένδειξη αφηρημάδας και «θολής» κρίσης. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης μπορεί να συμβάλλει σε μια ένταση με έναν φίλο ή μια φίλη σου.

Ερωτικά
Φαίνεται πως ένας κρυφός έρωτας γεννιέται αλλά ακόμη κι αν δεν εκπληρωθεί ποτέ, ίσως να αξίζει να μπεις σε μια διαδικασία που θα σε «ανεβάσει» ψυχολογικά και θα βελτιώσει το κλίμα στην συνολική σου παρουσία και τις συναναστροφές σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να πιστοποιήσει μια δυναμική που έχει άμεσα και θετικά αποτελέσματα, από την στιγμή όμως που ξεχωρίζεις, δίνεις «στόχο» και σε εκείνους/ες που είτε σε ζηλεύουν, είτε καιροφυλακτούν για να καρπωθούν μια επιτυχία σου. Και ίσως τελικά αναγκαστείς εκ των πραγμάτων να κάνεις επιπλέον παρεμβάσεις, ενάντια σε όσα σου φαίνονται άδικα, όσο κι αν «τσαλακωθεί» η εικόνα σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, φέρνοντας σε κοντά και σε ένα πρόσωπο που δείχνει να ενδιαφέρεται για σένα, μην βιαστείς όμως να… ανταποκριθείς, αφού τελικά η πραγματικότητα μπορεί να κρύβει παγίδες!

 

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Δεν είναι η πρώτη φορά που σου επισημαίνω ότι η δύναμη της πίστης αλλά και της φαντασίας σου μπορεί να υλοποιήσει το «αδύνατο» και ίσως σήμερα έχεις μια καλή ευκαιρία να το πιστοποιήσεις! Επιπλέον, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σου συνιστά να κινηθείς με βάση κυρίως την διαίσθηση σου, αφού κάθε «λογική» προσέγγιση μπορεί να αποδειχθεί ατυχής ως προς τα αποτελέσματα της.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο μπορεί να αγγίξει κάποιες από τις ευαίσθητες «χορδές» σου αλλά οι συνθήκες να μην επιτρέπουν κάτι περισσότερο για την ώρα. Ακόμη όμως και μια «ασαφής» υπόσχεση για το μέλλον αρκεί να σε «απογειώσει» συναισθηματικά!

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr