Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/10

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/10

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ερμής σε καλεί να εντείνεις τις προσπάθειες σου για την διάδοση του έργου και των ιδεών σου κι ίσως έχεις να ωφεληθείς πολλά από κάθε σχετική προωθητική ενέργεια. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να επιδιώξεις μια συμφωνία ή συνεργασία, που θα σε βοηθήσει ουσιαστικά στην εκπλήρωση των φιλοδοξιών σου, ίσως μάλιστα καταφέρεις να δικτυωθείς σε «υψηλά» κλιμάκια.

Ερωτικά
Συζητήσεις και εκμυστηρεύσεις θα σε διαφωτίσουν επαρκώς για τα δεδομένα μιας κατάστασης που σε απασχολεί κι αν πρόκειται για κάτι «απωθημένο» ή ανεκπλήρωτο, ίσως μπορέσεις τελικά να απεμπλακείς από την… ανάμνηση του!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν οτιδήποτε σχετίζεται με την επιμόρφωση σου και ίσως έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή να βελτιώσεις την τεχνική κατάρτιση σου. Επιπλέον, ο Ερμής σε βοηθά να πετύχεις μια συμφέρουσα επαγγελματική συμφωνία, ενώ από την πλευρά της η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σε φέρει σε επαφή με πολύ κόσμο, φρόντισε ωστόσο να μην αναλωθείς σε ανούσιες συζητήσεις.

Ερωτικά
Μια υπόθεση του παρελθόντος φαίνεται να ζωντανεύει… επικίνδυνα, αφού δείχνεις πρόθυμος/η να παραδοθείς «άνευ όρων» σε ένα πρόσωπο που δεν σου έχει φερθεί και με τον καλύτερο τρόπο. Και μην νομίζεις ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει, απλά σε «παραμυθιάζει».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο ενεργός Ερμής μπορεί να συμβάλλει σε μια συνεργασία, που θα σε ωφελήσει οικονομικά, έστω κι αν χρειαστεί να αποκαλύψεις κάποια από τα… μυστικά σου! Παράλληλα, ίσως επανέλθει στο προσκήνιο μια παλαιά δραστηριότητα σου. Φαίνεται όμως πως ήρθε και η στιγμή να συζητήσεις με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο για τα… βάσανα αλλά και τις προτεραιότητες του, δίνοντας όπου χρειαστεί τις αναγκαίες βοήθειες.

Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που ο Ερμής ευνοεί μια «παιχνιδιάρικη» σχέση η οποία θα σε καλύψει τουλάχιστον επικοινωνιακά, ο Κρόνος σε ωθεί να επιλέξεις μια… άλλη που δείχνει πιο «ασφαλής» αλλά στην πραγματικότητα είναι «φορτωμένη» με προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου, αναδεικνύει πολλά από τα θέματα που σε ενδιαφέρουν και σε συγκινούν, όπως είναι για παράδειγμα η συνεύρεση σου με αγαπημένα πρόσωπα σε ένα οικογενειακό κλίμα αλλά και η προστασία-φροντίδα όσων την έχουν ανάγκη. Πέρα όμως από όλα αυτά που έχουν συναισθηματική αξία, ο Ερμής στον Ζυγό αναμένεται να συμβάλλει και σε μια συμφωνία σχετική με ένα περιουσιακό θέμα.

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας δείχνει διατεθειμένος να ορίσει την έναρξη μιας «νέας εποχής» στην προσωπική σου ζωή αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις οριστικά τις «εκκρεμότητες» του παρελθόντος. Άφησε πίσω σου λοιπόν οτιδήποτε σε βαραίνει.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αν ψάχνεις για δουλειά, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να βρεις αυτό που θέλεις, ανάλογα θετικές όμως μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε οποιοδήποτε εργασιακό θέμα σε απασχολεί, είτε πρόκειται για την δικτύωση σου ή την απόκτηση του κατάλληλου εξοπλισμού, είτε για μια συνεργασία που θα σου λύσει τα χέρια. Παράλληλα όμως η Σελήνη στον Καρκίνο σου συνιστά να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου.

Ερωτικά
Ο Κρόνος σου ζητά να ξεκαθαρίσεις μια προσωπική σου υπόθεση, παίρνοντας αν χρειαστεί και την ευθύνη είτε να «την τελειώσεις» είτε να την «φορτωθείς». Καλό είναι όμως να μην πάρεις οποιαδήποτε απόφαση υποκινούμενος από την ανασφάλεια σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής είναι… πρόθυμος να σου προσφέρει μια εναλλακτική λύση σε ένα οικονομικό αλλά και συνάμα επαγγελματικό ζήτημα, επαναφέροντας στο προσκήνιο μια πρόταση συνεργασίας, που δεν ευοδώθηκε στο παρελθόν, ίσως μάλιστα να μεσολαβήσει γι’ αυτό ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση έχεις να ωφεληθείς πολλά από την δικτύωση και τις δημόσιες σχέσεις σου

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας σε βάζει να αναζητάς το «απόλυτο» αλλά επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις ούτε ένα ψεγάδι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, το πιθανότερο αποτέλεσμα είναι να μείνεις μόνος/η με αποκλειστική παρέα τις σκέψεις σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο προάγει τις φιλοδοξίες σου κι είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις κάτι «σπουδαίο», για να γίνουν όμως όλα αυτά με επωφελή τρόπο, είναι καλό να έχεις ξεκαθαρίσει μέσα στο μυαλό σου τι ακριβώς ζητάς. Διαφορετικά μπορεί να άγεσαι και να φέρεσαι από τις απόψεις τρίτων, που δεν… σε καταλαβαίνουν, ακυρώνοντας έτσι τις όποιες θετικές προδιαγραφές μιας γόνιμης συνεργασίας.

Ερωτικά
Ο Ουρανός σου δίνει την ευκαιρία να «δοκιμαστείς» και σε ένα πεδίο που δεν γνωρίζεις. Έτσι κι αλλιώς είσαι ικανός/η να «παντρεύεις» τα πάντα μεταξύ τους, απλά ήρθε η στιγμή να εφαρμόσεις αυτήν την δεξιότητα και στον… εαυτό σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η ημέρα διαθέτει… άφθονα επικοινωνιακά χαρακτηριστικά, αυτό όμως μπορεί να μην σου αρέσει και τόσο, ιδιαίτερα αν δημοσιοποιηθούν πράγματα τα οποία σε εκθέτουν. Έτσι δεν αποκλείεται να αναλώσεις τον χρόνο σου δίνοντας διαρκώς εξηγήσεις για τα πεπραγμένα σου. Ωστόσο υπάρχει και «η άλλη όψη του νομίσματος», να προχωρήσεις δηλαδή στην αποκάλυψη ενός παρασκηνίου που «καίει» πολλούς.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να σε «πείσει» ότι αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία, χωρίς όμως να δημοσιοποιήσετε την σχέση σας. Ίσως βέβαια αυτό να εξυπηρετεί κι εσένα αλλά ενδέχεται να υποκρύπτει και… άλλες καταστάσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να παίξει θετικό ρόλο στην ανεύρεση πόρων ή κεφαλαίων, είτε μεσολαβώντας εκεί που… πρέπει, είτε δίνοντας σου μια ιδέα που θα αποδειχθεί πολύ κερδοφόρα. Αλλά και η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει στην ενίσχυση των οικονομικών σου, με την συνδρομή ενός μέλους της οικογένειας σου ή την ρύθμιση ενός περιουσιακού θέματος που σε αφορά.

Ερωτικά
Ο Ουρανός δημιουργεί διαρκώς απρόοπτα και παραδοξότητες στην προσωπική σου ζωή «μαθαίνοντας» σε ένα και μόνο πράγμα: Ότι όσο δύσκολο είναι να έχεις αυτό που επιθυμείς άλλο τόσο εύκολο είναι να πολιορκείσαι από πρόσωπα που δεν σε συγκινούν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Μάλλον έφτασε η στιγμή να «εξαργυρώσεις» το κύρος αλλά και την εμπειρία σου, κατακτώντας μια θέση ή έναν στόχο που πραγματικά σου αξίζει και το μόνο που σου απομένει είναι να δικαιωθείς… εκ νέου ασκώντας με σύνεση και αποτελεσματικότητα τα νέα σου καθήκοντα. Παράλληλα, με την συνδρομή του Χείρωνα είναι πιθανόν να καταφύγεις σε πρόσωπα πρακτικές ή τεχνικές που η αξία τους είναι δοκιμασμένη.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια συναισθηματική αστάθεια είτε δική σου, είτε… των άλλων! Μέχρι λοιπόν να καταλήξουν τα πράγματα κάπου συγκεκριμένα, «παίξε» αλλά καλό είναι να περιμένεις ώστε να μην εκτεθείς άσκοπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής σε ωθεί να δημοσιοποιήσεις ιδέες ή έργα που κρατούσες «στο συρτάρι», γνωρίζοντας ενδεχομένως μια αναπάντεχη ανταπόκριση! Σε αυτό μπορεί να συμβάλλει κι ένα άτομο που σε υποστηρίζει κρυφά κι έχει τις κατάλληλες «άκρες». Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση και αξιοποίηση μιας οικονομικής προοπτικής ή να σου… επιστρέψει κάποια δανεικά.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση το πρώτο μέλημα σου είναι να συμπαρασταθείς στον άνθρωπο σου, που φαίνεται να περνάει δύσκολα. Αν πάλι είσαι μόνος/η και προκύψει κάτι «ενδιαφέρον» κράτα τις επιφυλάξεις σου, μήπως τελικά πρόκειται για μεγάλο «μπέρδεμα».

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο Δίας σου… υπενθυμίζει ότι ανεξάρτητα με το «τι αξίζεις» και τι δικαιούσαι οφείλεις να έχεις και τον κατάλληλο «μπάρμπα»! Και σε μια φάση που σε «καίει» το οικονομικό και ψάχνεις τρόπους για να βρεις τα αναγκαία κεφάλαια ή να αυξήσεις το εισόδημα σου, όλα μπορούν να εξελιχθούν καλά, αρκεί να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τις παραινέσεις ή τις… γνωριμίες ενός προσώπου από το φιλικό σου περιβάλλον.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σε αναστατώσει τόσο, ώστε να… ξεχάσεις μονομιάς όρκους και υποσχέσεις! Αν όμως είσαι μόνος/η είναι πιθανόν να γνωρίσεις ένα πρόσωπο, με το οποίο να υπάρξει μια ευτυχής συνέχεια.

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr