Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/12

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/12

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός καλλιεργεί τις τάσεις διαφοροποίησης σου και σε καλεί να ανοίξεις νέους δρόμους. Αν λοιπόν σκεφτόσουν να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Παράλληλα η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό επιδρά θετικά στα οικονομικά σου κι ίσως προβείς σε μια αγορά που θα βελτιώσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις το καθεστώς στα προσωπικά σου, εκείνο όμως που φαίνεται να προέχει για την ώρα είναι η ερωτική σου απόλαυση κι όχι κατ’ ανάγκη κάτι περισσότερο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό αυξάνει τη γοητεία και την αποδοχή σου από τους άλλους, κάτι βέβαια που μπορείς να εκμεταλλευτείς με πολλούς τρόπους. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ουρανός «τεστάρει» την ευελιξία σου, δρομολογώντας έκτακτες καταστάσεις και απρόοπτα, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα. Επιπλέον, ίσως μάθεις κάτι που θα σε σοκάρει.

Ερωτικά
Όταν έχεις την στήριξη και του Δία και της Αφροδίτης δεν υπάρχει ουδείς λόγος να προβληματίζεσαι για τα προσωπικά σου, αφού «πάνε» από μόνα τους! Απόλαυσε λοιπόν αυτά που σου παρέχει απλόχερα το σύμπαν

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σπάει τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου κι ανανεώνει τα ενδιαφέροντά σου, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα που ξεχωρίζουν και διαφέρουν. Αντίθετα όμως στις υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες σου δημιουργούνται οι προϋποθέσεις μιας μίνι κρίσης. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα συμβάλλει θετικά στα εργασιακά σου.

Ερωτικά
Μια αναπάντεχη εξέλιξη μπορεί να αλλάξει το σκηνικό στα προσωπικά σου, οπότε μην «δένεις» τίποτα! Ίσως μάλιστα στο όλο «δράμα» να συμπρωταγωνιστεί κι ένα πρόσωπο που σχετίζεται με την δουλειά σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να χαράξεις μια νέα πορεία ή να αλλάξεις τα κακώς κείμενα στην ζωή σου. Είναι γνωστό βέβαια ότι συνήθως τρομάζεις μπροστά στην ιδέα μιας ανατροπής, το «μυστικό» όμως είναι να την προκαλείς εσύ πριν σε προλάβουν άλλοι! Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό μπορεί να σε φέρει πολύ πιο κοντά σε πρόσωπα που εκτιμάς και αγαπάς.

Ερωτικά
Ο δείκτης της αποδοχής σου βρίσκεται πλέον πολύ ψηλά και μπορείς να βρεις αυτό που ζητάς, χωρίς μάλιστα να βασανίζεσαι. Τέρμα λοιπόν οι γκρίνιες κι οι μουρμούρες, απλά αφήσου στην αγάπη και θα δικαιωθείς!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός προάγει την διαφορετικότητα σου, παράλληλα όμως σε καλεί να επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία και ανοχή απέναντι σε διαφορετικά ήθη και κυρίως να μην κλείσεις τα μάτια σε μια νέα προοπτική, όσο ριψοκίνδυνη ή αβέβαιη κι αν σου φαίνεται. Επιπλέον, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει θετικά στην εξέλιξη ενός οικογενειακού ή περιουσιακού θέματος.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ένα πρόσωπο με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά θα σε βάλει σε πειρασμό να ξεπεράσεις τα όρια σου! Αν πάλι είσαι σε μια σχέση, μπορείς τα απολαύσεις τα πλεονεκτήματα και την θαλπωρή της.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι, όσον αφορά όμως στις σχέσεις με τους οικείους σου μπορεί να «βγάλει» μια απρόσμενη ένταση. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό αναμένεται να καλύψει και με το παραπάνω τις επικοινωνιακές σου ανάγκες, δίνοντας σου την ευκαιρία να βρεθείς με καλή παρέα ή/και να απολαύσεις ένα ταξίδι.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορείς να πολλαπλασιάσεις τις πιθανότητες σου για κάτι «καλό», αν ταξιδέψεις ή απλά «κυκλοφορήσεις» σε γνωστά και άγνωστα στέκια. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, απλά πάρε μαζί και το ταίρι σου!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να αλλάξει το πλαίσιο μιας συνεργασίας, ενώ γενικότερα σε ωθεί να υιοθετήσεις μια διαφορετική πολιτική προσέγγισης, αφού τουλάχιστον για σήμερα όσοι/ες «σε πάνε» ανήκουν σε «ειδική κατηγορία»! Παράλληλα, ίσως προκύψει κι ένα απρόσμενο ταξίδι. Επιπλέον, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε βοηθά να καλύψεις αρκετές από τις ανάγκες σου.

Ερωτικά
Είναι γνωστό ότι συνήθως δεν «κλείνεις πόρτες», κάτι που στην παρούσα φάση μπορεί να σε ωφελήσει, αφού τελικά έχεις τον τρόπο σου και με πρόσωπα που θεωρούνται δύσκολα ή ιδιότροπα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στηρίζει τις επιλογές σου και πράγματα που κάτω από άλλες συνθήκες μπορεί να πήγαιναν στραβά, τώρα βρίσκουν τον δρόμο τους πιο εύκολα. Αν μάλιστα γίνεις πιο ανοικτός/η στις αλλαγές και το νέο θα σου δοθεί η ευκαιρία να «φρεσκάρεις» το κλίμα στην δουλειά σου αλλά και να αυξήσεις τα έσοδά σου από εκεί που δεν το περιμένεις!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη διευρύνει τις επιλογές σου αλλά αν είσαι ήδη σε μια σχέση, αυτό μπορεί να την κάνει να φαίνεται «λίγη». Αντίθετα, αν είσαι μόνος/η, έχεις τα περιθώρια να «δράσεις» πιο ελεύθερα και να το ευχαριστηθείς!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός δημιουργεί νέα δεδομένα στη ζωή σου, κάτι που μπορεί να σε ταράξει αν θεωρείς ότι όλα είναι στάνταρ. Αν όμως ψάχνεις για μια νέα αρχή, τότε πιθανότατα θα την έχεις, έστω κι αν πρόκειται για κάτι που δεν είχες υπόψη σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε καλεί να επιμεληθείς θεμάτων που έχουν να κάνουν με την υγεία και την διατροφή σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, κάτω από τις παρούσες συνθήκες είναι μάλλον άτοπο να στοχεύεις σε μια «νορμάλ» σχέση, τουλάχιστον με τα παραδοσιακά κριτήρια. Αντίθετα φαίνεται να αναπτύσσεται κάτι κρυφό και «παράνομο»!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να ανταποκριθείς θετικά σε προκλήσεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι αλλά και την δουλειά σου, γνωρίζοντας ότι αν κινηθείς «συντηρητικά», τα αποτελέσματα σου θα είναι πολύ φτωχά. Μην διστάσεις λοιπόν να εκπλήξεις ευχάριστα τους άλλους αλλά και τον εαυτό σου. Επιπλέον, μπορεί να πάρεις μια σημαντική βοήθεια από έναν φίλο ή μια φίλη.

Ερωτικά
Από την στιγμή που σπάνε τα ταμπού και όλα είναι «στον αέρα», τίποτε δεν αποκλείεται! Φαίνεται μάλιστα πως στο φιλικό σου περιβάλλον γίνονται κάποιες κινήσεις που παραπέμπουν σε μια άλλου είδους σχέση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει θετικά στην κοινωνική σου εικόνα και να «ανοίξει πόρτες». Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να ξεχωρίσεις για μια ακόμη φορά, προσεγγίζοντας τα πράγματα έτσι όπως δεν τα έχει δει κανείς μέχρι σήμερα! Ακόμη, αλλαγές και αναθεωρήσεις είναι στο πρόγραμμα, ενώ δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις, τα απρόοπτα ή τα παράδοξα.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε βοηθά να κερδίσεις τις εντυπώσεις, αν θες όμως να δώσεις μεγαλύτερες διαστάσεις στην επιτυχία σου, δεν έχεις παρά να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, συμμετέχοντας σε ποικίλες εκδηλώσεις.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε καλεί να «ξεσκάσεις» κι ίσως ένα ταξίδι θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις έγνοιες και σκοτούρες. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σε «ξεβολέψει» εμφανίζοντας νέα δεδομένα τόσο στον οικονομικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα κι εδώ δεν έχεις παρά να επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία, ώστε να καρπωθείς τα καλά των αλλαγών.

Ερωτικά
Τόσο η Αφροδίτη, όσο και ο Δίας εξυπηρετούν άριστα την πρόθεσή σου να περάσεις καλά, χωρίς να αναλάβεις συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Από εκεί και ύστερα, η αξιοποίηση αυτού του πλεονεκτήματος επαφίεται σε σένα.

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr