Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/11

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/11

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Με την συνδρομή του Ερμή στον Σκορπιό ίσως συνειδητοποιήσεις ότι ένα οικονομικό θέμα είναι τελικά πολύ πιο σύνθετο, αφού εμπλέκονται κάποια «μεγάλα» συμφέροντα. Κι αν τύχει να βρεθείς σε αδιέξοδο καλό είναι να μην επιμείνεις, ούτε βέβαια να υποκύψεις σε κάποιον εκβιασμό. Επιπλέον, η Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί να επιμεληθείς θεμάτων που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση καλείσαι να κάνεις ένα «ξεκαθάρισμα» με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, πολύ περισσότερο αν διαπιστώσεις ότι τα πράγματα στην σχέση σας έχουν «ξεφύγει» και ουσιαστικά τελείς υπό παρακολούθηση, χωρίς την άδεια σου φυσικά…

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να αξιοποιήσεις τις επαφές σου ώστε να μάθεις όλα εκείνα που θα… έπρεπε να γνωρίζεις ώστε να διασφαλίσεις τα συμφέροντα σου. Ίσως όμως να σου εκμυστηρευτούν και κάτι δυσάρεστο ή «ενοχλητικό» σε σχέση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει σε μια συναισθηματική αστάθεια, επηρεάζοντας αρνητικά την κρίση σου.

Ερωτικά
Αν το κλίμα εξακολουθεί να είναι κάπως «βαρύ», να θυμάσαι ότι δεν βοηθά πουθενά το να εμμένεις σε κάτι που τελείωσε. Χαλάρωσε λοιπόν, περιμένοντας το νέο ξεκίνημα σου, που δεν θα αργήσει, ίσως μάλιστα να σε έχει κιόλας… προσπεράσει!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή οικογενειακή αναστάτωση ή την ανακίνηση ενός περιουσιακού θέματος Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό σου επισημαίνει ότι κάποιες καταστάσεις στην δουλειά σου μπορεί να είναι κατασκευασμένες ή «στημένες», οπότε καλό είναι να έχεις τον νου σου. Επιπλέον, ίσως να ταλαιπωρηθείς από βλάβες ή ζημιές στον τεχνικό σου εξοπλισμό.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, και σκέφτεσαι να κάνεις το «μεγάλο βήμα», τότε μην περιμένεις τίποτα σπουδαίο, παρά μόνον… μπελάδες! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το σοφότερο θα ήταν να δείτε μαζί με τον άνθρωπο σου, τα όποια θέματα σας απασχολούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας ενδέχεται να επηρεάσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι αν τύχει να στενοχωρηθείς από αυτά που θα δεις ή θα μάθεις, μπορείς μεν να συγχωρέσεις τον/την «ένοχο» αλλά από την άλλη πλευρά είναι φανερό ότι δεν μπορείς να έχεις πια την ίδια σχέση μαζί του/της. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ανταποκριθείς στις αυξημένες επικοινωνιακές απαιτήσεις της ημέρας

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η έχεις πραγματικά την μεγάλη ευκαιρία να κάνεις το «μεγάλο βήμα» θυσιάζοντας βέβαια κάποιες από τις ελευθερίες σου. Αλλά και αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορείς να την ισχυροποιήσεις, απολαμβάνοντας τα… καλά της μονιμότητας!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ένα οικογενειακό αδιέξοδο ίσως σε εξωθήσει σε μια «τελεσίδικη» απόφαση σχετικά με ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Παράλληλα, στην δουλειά σου ενδέχεται να αντιμετωπίσεις ένα τεχνικό πρόβλημα που θα σε «καθηλώσει», μπορεί όμως να μάθεις και κάτι που θα σε πικράνει. Επιπλέον, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να μην βιαστείς να ξοδευτείς για κάτι, που σύντομα θα αποδειχθεί ότι ήταν αχρείαστο.

Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία μπορεί να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον, μάλλον όμως πρόκειται για «λάθος συναγερμό». Ως προς τα… σεξουαλικά σου πάντως, φαίνεται να έχει προτεραιότητα ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το παρελθόν σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να προκύψουν αρκετά έκτακτα περιστατικά. Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε μια ταλαιπωρία στις επαφές ή τις μετακινήσεις σου ή να σου φέρει μια μάλλον δυσάρεστη είδηση. Στον αντίποδα έχεις να ωφεληθείς πολλά από πιο εσωστρεφείς δραστηριότητες (διάβασμα, έρευνα κλπ).

Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Δίας στο ζώδιο σου αναδεικνύουν την γοητεία και την λάμψη σου αλλά να μην ξεχνάς ότι το ζωηρό φως έλκει πολλά… ζωΰφια! Αν ψάχνεις λοιπόν για μια περιπέτεια έχει καλώς, σε διαφορετική περίπτωση όμως… κράτα μικρό καλάθι.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Το ενδιαφέρον σου για ένα οικονομικό ζήτημα θα πρέπει απαραιτήτως να συνδυαστεί και με την βούληση σου να ψάξεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια φαινομενικά συμφέρουσα πρόταση, ώστε να αποφύγεις το ενδεχόμενο να πέσεις σε μια καλοστημένη παγίδα. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο τονίζει την ανάγκη σου να απομονωθείς για λίγο από την βουή και την φασαρία του πλήθους

Ερωτικά
Μπορείς να ικανοποιηθείς συναισθηματικά αλλά και… υλικά από τον «δικό σου» άνθρωπο. Αν όμως στοχεύεις σε μια νέα κατάσταση, θα έπρεπε να το σκεφτείς… δύο φορές, αφού μπορεί να οδηγηθείς σε ένα πάθος που δεν θα μπορείς να ελέγξεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στο ζώδιο σου σε καλεί να κλείσεις έναν ακόμη κύκλο στην ζωή σου, αποφεύγοντας να «γαντζωθείς» από πρόσωπα ή καταστάσεις, που… δεν σε αφορούν πια! Παράλληλα όμως ευνοεί την διερεύνηση των κρυφών πτυχών μιας υπόθεσης ή γενικότερα την ενασχόληση σου με μυστήρια αινίγματα κλπ. Επιπλέον, η Σελήνη στην Παρθένο ίσως «γεννήσει» κάποιες αμφιβολίες για ένα φίλο ή μια φίλη σου.

Ερωτικά
Η αναβίωση μιας κατάστασης που δεν ολοκληρώθηκε στο παρελθόν είναι για την ώρα ότι καλύτερο μπορείς να ελπίζεις. Όσον αφορά δε σε μια νέα γνωριμία, φαίνεται πως κινείται σε «θολά νερά» κι αργά ή γρήγορα θα τεθεί θέμα εμπιστοσύνης.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο Ερμής στο Σκορπιό σε καλεί να ψάξεις και να ανακαλύψεις… μυστικά και ντοκουμέντα που σχετίζονται κυρίως με τα οικονομικά σου. Επιπλέον ίσως σου ζητηθεί να μεσολαβήσεις ώστε να λυθεί μια περίπλοκη υπόθεση, πρόσεξε όμως μήπως τελικά θεωρηθείς υπεύθυνος/η για το ίδιο το πρόβλημα. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο αυξάνει την τάση σου να τα αφήνεις όλα στη… μέση!

Ερωτικά
Ο Κρόνος μπορεί να βρει πολλούς τρόπους για να σου «κόψει» την χαρά, εσύ όμως κάνε το σωστό βήμα, δίνοντας έμφαση σε θέματα υγείας και υγιεινής, που μπορεί να σε κρατήσουν με το… ζόρι αδρανή και μακριά από την ερωτική ζωή που θα ήθελες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να πάρεις γενναίες αποφάσεις για την καριέρα σου κι αν χρειαστεί, να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στις φιλικές σου σχέσεις, ιδιαίτερα αν κάποια πρόσωπα που… δεν σου τα λένε καλά, συνδέονται μαζί σου και επαγγελματικά. Καλό είναι όμως να δράσεις αυτοπροσώπως αφού σε διαφορετική περίπτωση όλο και κάποιος «καλοθελητής» θα βρεθεί για να διαστρεβλώσει τα λεγόμενα σου.

Ερωτικά
Φαίνεται να μην μπορείς να καταλήξεις στο τι ακριβώς είναι αυτό που ζητάς με αποτέλεσμα να παλινδρομείς σε πρόσωπα και καταστάσεις. Μέσα σε όλα πάντως, μπορεί να σου προκύψει και μια ιστορία… ολίγον κρυφή!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φαίνεται ότι στην δουλειά σου κάποιος επιχειρεί να «σε τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί» και καλό είναι να είσαι υποψιασμένος/η αλλά και έτοιμος/η να υπερασπίσεις την θέση σου από υπονομευτικές πρακτικές. Και με τον Πλούτωνα να δεσπόζει στις εξελίξεις, ίσως τελικά εκμεταλλευτείς την γνωριμία σου με ένα ισχυρό πρόσωπο αλλά αυτό μπορεί να συνδυαστεί με κάποιες δεσμεύσεις που δεν συνάδουν με τις αρχές σου.

Ερωτικά
Μια εκμυστήρευση θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι παιχνίδια έχουν παιχτεί πίσω από την πλάτη σου κι ίσως καταλήξεις σε κάποια πικρά συμπεράσματα.
Παράλληλα όμως θα έχεις την ευκαιρία να έχεις με τον άνθρωπο σου μια «εκ βαθέων» συζήτηση.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να αναστατώσει την καθημερινότητα σου, βάζοντας σε συχνά να ματαιοπονείς για υποθέσεις άλλων, που τη μια στιγμή θέλουν κάτι και την άλλη το… αντίθετο του! Ρίξε λοιπόν το βάρος στην δημιουργική σου έκφραση και τις πνευματικές ή καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου, φροντίζοντας παράλληλα να αποστασιοποιηθείς από κάθε κακία ή ανάλογη πρακτική που μπορεί να σε «λερώσει».

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μια νέα γνωριμία θα σου βάλει… ιδέες, περίμενε όμως μήπως εμφανιστεί και μια… δεύτερη ακόμη πιο ενδιαφέρουσα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως περάσει μια μικρή κρίση αλλά μέχρι το βράδυ θα έχουν τακτοποιηθεί όλα.

 

 

 

Πηγή: astrology.gr