Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/12

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/12

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης σε θέλει σε θέση μάχης για να διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου απέναντι σε φανερούς αλλά και κρυφούς εχθρούς. Όπως όμως συμβαίνει σε κάθε ανάλογη περίπτωση μπορείς να διαχειριστείς την ενέργειά του, στρέφοντάς την σε εντατικές δραστηριότητες, όπως είναι για παράδειγμα τα σπορ ή οι τεχνικές εργασίες.

Ερωτικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα κάνει το αίμα σου να «βράζει» και τις επιθυμίες σου πολύ «καυτές». Τυχερό λοιπόν το ταίρι σου αλλά ακόμα κι αν είσαι μόνος/η, ευκαιρία να δείξεις το πόσο καλός/η είσαι στις κατακτήσεις!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αν έχεις κατά νου να περάσεις μια ήσυχη Κυριακή, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις, αφού σε περιμένουν κάποιες έκτακτες εργασίες, που δεν παίρνουν αναβολή. Και παρότι φημίζεσαι για την επιμονή και την αποτελεσματικότητά σου, ο ενεργός Άρης σε καλεί να μην υπερβείς τις αντοχές σου, γιατί μπορεί να υπάρξουν συνέπειες στην υγεία σου.

Ερωτικά
Παρότι οι περιπέτειες στο άγνωστο δεν είναι του γούστου σου, σήμερα ίσως υπάρξει κάποιος/α που θα σε κάνει να αλλάξεις γνώμη. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα πρόσωπο που σχετίζεται με τον χώρο της εργασίας σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Τόσο η Σελήνη, όσο και ο Άρης στον Ζυγό σε καλούν να ζήσεις έντονα κάθε στιγμή κι αν μεν πρόκειται για κάποιο μοναχικό χόμπι, θα μπορέσεις να του αφοσιωθείς ολόψυχα, ίσως μάλιστα πετύχεις και μια σπουδαία επίδοση. Από την στιγμή όμως που θα υπάρξουν και άλλοι στο «παιχνίδι», μπορεί προκύψουν σοβαρές παρεξηγήσεις.

Ερωτικά
Ερωτικά και σεξουαλικά, το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα έχει όσο να’ ναι τις απαιτήσεις του κι αν ψάχνεις κάτι ήσυχο, γλυκό και ρομαντικό, είναι προτιμότερο να μείνεις σπίτι, παρέα με το κινητό και την TV.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης δεν πρόκειται να σε αφήσει να ησυχάσεις, οπότε καλό είναι να το πάρεις απόφαση και να ασχοληθείς με δουλειές του σπιτιού, τακτοποιώντας όσες εκκρεμότητες υπάρχουν. Κι αν θες να αποφύγεις την μουρμούρα, δεν έχεις παρά να παροτρύνεις τους οικείους σου να εγκαταλείψουν για λίγο την οικογενειακή εστία!

Ερωτικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να αποφασίσεις οριστικά με ποιόν/α θα πας και ποιόν/α θα αφήσεις. Κι επειδή δυσκολεύεσαι να παίρνεις τέτοιου είδους ευθύνες, ίσως τελικά το σύμπαν να αποφασίσει για σένα.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο πιο ασφαλής και δημιουργικός τρόπος για να διαχειριστείς την πλεονάζουσα ενέργεια του Άρη είναι να το ρίξεις στο διάβασμα, ίσως μάλιστα καταφέρεις να μάθεις πράγματα που θα σε εντυπωσιάσουν. Αν όμως βγεις έξω, έχε τον νου σου αφού μπορεί να προκύψουν καταστάσεις που απαιτούν γρηγοράδα κι ευστροφία.

Ερωτικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σε ωθεί να «παίξεις» με τον κίνδυνο και το μυστήριο, αν όμως δεν έχεις ανάλογη εμπειρία μην επιχειρήσεις να κινηθείς σε χώρους που δεν γνωρίζεις κι ίσως να έχουν άλλους κανόνες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης αλλά και η Σελήνη στον Ζυγό σε καλούν να αντισταθείς στην καταναλωτική σου «μανία», αφού μπορεί να εξανεμίσεις τα αποθέματά σου μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Αν όμως πάρεις το ίδιο «ζεστά» έναν οικονομικό σου στόχο, είναι βέβαιο ότι μπορείς να κάνεις θαύματα, υπερκαλύπτοντας τελικά το πλάνο σου.

Ερωτικά
Ο ενεργός Πλούτωνας τονίζει την σεξουαλικότητά σου, παράλληλα όμως σου δημιουργεί την αίσθηση του «όλα ή τίποτα». Κι επειδή το πιθανότερο είναι να καταλήξεις στο δεύτερο, παρ’ το αλλιώς!

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε θέλει πρωταγωνιστή των εξελίξεων αλλά και «ετοιμοπόλεμο/η», αφού μπορεί να αντιμετωπίσεις εμπόδια, ανταγωνισμούς κι εγωισμούς που θα δυσκολέψουν το έργο σου. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι αν θες να πετύχεις, θα πρέπει κάποια στιγμή να «πατήσεις πόδι», διεκδικώντας δυναμικά το δίκιο σου.

Ερωτικά
Όλοι ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να απαντήσεις με ένα «ναι» ή με ένα «όχι» αλλά ίσως αυτήν την φορά μπορείς να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να πάρεις άμεσα θέση σε μια υπόθεση από την οποία τελικά μπορεί να βγεις πολύ κερδισμένος/η!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης σου ζητά να αφιερώσεις την ημέρα σου στην διερεύνηση του παρασκηνίου, όπου γίνονται «πράματα και θάματα» κι ίσως τελικά πικράνεις κάποιον/α που επιχειρεί να σε βλάψει κρυφά. Από την άλλη πλευρά όμως, αν έχεις κάτι να κρύψεις, καλό είναι να το ομολογήσεις πρώτος/η, πριν σε προλάβουν άλλοι!

Ερωτικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σε φέρνει πολύ ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων του κοινού και το μόνο που σου μένει είναι να διαχειριστείς το πλεονέκτημά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αν το φιλικό σου περιβάλλον ταλανίζεται από έριδες, δες το σαν μια καλή ευκαιρία για να βγάλεις πολύτιμα συμπεράσματα σε σχέση με το ποιος/α τελικά αξίζει να λέγεται φίλος/η σου. Επιπλέον, αν συμμετέχεις σε κάποια συλλογική προσπάθεια, πρόσεξε γιατί με τον Άρη «παρόντα», τα πράγματα μπορεί να «αγριέψουν» απότομα.

Ερωτικά
Όταν ο έρωτας υπαγορεύεται από το συμφέρον, τότε δεν είναι έρωτας αλλά αγοραπωλησία. Υπερασπίσου λοιπόν την αγνότητα των συναισθημάτων σου κι αν είναι να τα «σπάσεις» για ένα τέτοιο λόγο, χαλάλι σου!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Για μια ακόμη φορά καλείσαι να εξαντλήσεις τις οργανωτικές και διοικητικές σου ικανότητες, ώστε να βάλεις σε μια τάξη το επαπειλούμενο χάος! Και βέβαια, με τον Άρη «οδηγό» είναι λογικό να υπάρξουν και κάποιες έντονες διαφωνίες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χαλάσεις τις σχέσεις σου. Τα άλλα να φοβάσαι, τα «υπόγεια».

Ερωτικά
Από όποια πλευρά κι αν το πιάσεις, η ισοτιμία στις σχέσεις σου δείχνει εξαιρετικά δύσκολη, οπότε εκείνο που σου μένει να αποφασίσεις είναι το αν θα παίξεις τον ρόλο του «κυνηγού» ή εκείνον του «θηράματος».

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης σε καλεί να υπερασπίσεις τις απόψεις σου κι ίσως το κάνεις με έναν τρόπο που θα προκαλέσει αντιδράσεις και θα δημιουργήσει έναν φαύλο κύκλο αντεγκλήσεων. Προσπάθησε λοιπόν να μην γίνεσαι προκλητικός κι αν διαπιστώσεις ότι κάποιοι/ες δεν «στροφάρουν», καλύτερα άστο. Δεν θα αλλάξεις εσύ τον κόσμο!

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση τα συναισθήματά σου είναι ευθέως ανάλογα με το κατά πόσον ταιριάζεις ή όχι στις αντιλήψεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κι όλα τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα. Μακάριοι λοιπόν οι… συμφωνούντες!

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης ενδέχεται να σου δημιουργήσει κάποιες έντονες επιθυμίες, που μάλιστα θα «πρέπει» να ικανοποιηθούν άμεσα. Κι όσο εύκολο είναι να πετύχεις τον στόχο σου, άλλο τόσο είναι να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης ή χειραγώγησης. Ο κόσμος έχει πάψει προ πολλού να είναι αθώος και δεν χρειάζεται να το εμπεδώσεις!

Ερωτικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σε ωθεί να ζήσεις μια δυνατή εμπειρία, καλό είναι όμως να το πάθεις με ένα πρόσωπο που γνωρίζεις καλά, αφού αν «ρισκάρεις στο άγνωστο», ίσως δοκιμάσεις μια δυσάρεστη έκπληξη.

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr