Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/1

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/1

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Με την Σελήνη στον Τοξότη, μια είδηση μπορεί να σε ξαφνιάσει ευχάριστα, ενώ δεν αποκλείεται να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα σου «αλλάξει μυαλά» για μια υπόθεση σου. Μάλιστα φαίνεται να ωφελείσαι περισσότερο από τις επαφές με «ξένους», αφού στους «κοντινούς» σου είναι πιο δύσκολο να βρεις κατανόηση. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί να διαφοροποιηθείς… πάση θυσία!

Ερωτικά
Ίσως συναντήσεις ένα πρόσωπο που αρχικά θα σε σοκάρει με την στάση ή τις επιλογές του, στην ουσία όμως σου ανοίγει τον δρόμο για να προχωρήσεις κι εσύ σε αλλαγές ή ανατροπές που θα σε κάνουν πιο ευτυχισμένο/η.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Λίγο ο ενεργός Ουρανός, λίγο ο Άρης στον Σκορπιό, μια τρέχουσα συνεργασία σου ίσως δοκιμαστεί ή δεν ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου. Αντίθετα μπορεί να βρεις συμπαράσταση από ένα πρόσωπο με το οποίο τυπικά δεν σε συνδέει κάτι ιδιαίτερο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη συνηγορεί σε ένα νέο ξεκίνημα αφού όμως πρώτα βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, κόβοντας τις αχρείαστες δαπάνες.

Ερωτικά
Κεραυνοβόλος έρωτας ή ξαφνικός χωρισμός; Ο Άρης σου ζητά να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή, πριν αναλάβει να το πράξει ο ίδιος με τον γνωστό «απότομο» τρόπο του. Επιπλέον ίσως σοκαριστείς ή αιφνιδιαστείς από μια αποκάλυψη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε βοηθά να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου αλλά και να ανανεωθείς, μέσω ευχάριστων απρόοπτων ή εκπλήξεων. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σου προτείνει να μην χειριστείς τα θέματά σου –ιδιαίτερα τα οικονομικά- με «συμβατικό» τρόπο αλλά να επιλέξεις οτιδήποτε αναδεικνύει την διαφορετικότητά σου. Ίσως μάλιστα κληθείς να συμμετάσχεις σε μια «ξεχωριστή» κοινή προσπάθεια.

Ερωτικά
Ένα ευχάριστο όσο και απρόοπτο… συναπάντημα σε μια κοινωνική εκδήλωση, μπορεί να σου «φτιάξει» την διάθεση αλλά και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια ξεχωριστή σχέση, που θα είναι το ίδιο ερωτική, όσο και φιλική.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό είναι πιθανόν να ανοίξει τον… ασκό του Αιόλου στην ζωή σου, δημιουργώντας καταστάσεις, που από την μια πλευρά σε σοκάρουν, από την άλλη όμως σε απελευθερώνουν. Κι επειδή η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στα εργασιακά σου, μπορεί να γίνουν το πρώτο πεδίο εφαρμογής κάθε καινοτομίας σου. Πρόσεξε μόνον μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου.

Ερωτικά
Όλο το… σύμπαν σου υποδεικνύει ότι χρειάζεσαι ανανέωση κι αν του πας κόντρα, το πιθανότερο είναι να βρεθείς σε θέση άμυνας απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις που απλά σε… ξεπερνούν! Ήρθε η ώρα λοιπόν να «ξεκολλήσεις» από την ρουτίνα.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη προάγει την δημιουργικότητα σου, θα πρέπει όμως να είσαι φιλικά διακείμενος/η απέναντι σε πρόσωπα και συμπεριφορές που σε ξενίζουν αλλά μπορεί να σου δώσουν το έναυσμα για… πολύ μεγάλα πράγματα! Επιπλέον, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σε καλεί να αναπτύξεις νέα πνευματικά ενδιαφέροντα και να εφαρμόσεις κάποιες καινοτομίες στην δουλειά σου.

Ερωτικά
Όπου βρεθείς κι όπου σταθείς το «άστρο» σου θα λάμψει, ίσως όμως αξίζει να σταθείς περισσότερο στις προοπτικές που σου δίνει μια –κατά τα άλλα- επαγγελματική σχέση ή μια γνωριμία με ένα πρόσωπο του εξωτερικού.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στηρίζει… μόνον τις αλλαγές κι αξίζει να επανεξετάσεις κάποια πράγματα, ώστε να συντονιστείς με το σύμπαν! Θετικό πρόσημο μπορεί να έχουν και οι εξελίξεις στα οικονομικά σου, αρκεί να φανείς πιο τολμηρός/η. Επιπλέον, με την Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο, ενώ ίσως δεχθείς μια απρόβλεπτη επίσκεψη στο σπίτι σου.

Ερωτικά
Μπορεί να δείχνει παράδοξο αλλά όσο πιο «αδιάφορα» κινηθείς, τόσο περισσότερο κόσμο θα μαζέψεις γύρω σου! Ίσως μάλιστα, η συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση να αποδειχθεί τελικά καταλυτική για την προσωπική σου ζωή.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Μια μάλλον απρόσμενη ή «αδόκιμη» συμφωνία μπορεί να σου προσφέρει πολύτιμες διεξόδους, αντίθετα όμως μπορεί να υπάρξουν έντονοι «κραδασμοί» σε μια τρέχουσα συνεργασία. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα με «φρέσκες» αντιλήψεις ή έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια ευχάριστη όσο και απρόσμενη είδηση ή να κάνεις ένα ενδιαφέρον ταξίδι.

Ερωτικά
Είναι πιθανόν να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, ωστόσο, αν δεν είσαι έτοιμος/η να «σπάσεις» ταμπού και προκαταλήψεις, είναι προτιμότερο να μην προχωρήσεις, αφού θα εμπλακείς με καταστάσεις εξαιρετικά δύσκολες στην διαχείριση τους

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σε καλεί να ταξιδέψεις, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου αλλά και να έρθεις σε επαφή με άτομα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι καινούριο. Την ίδια στιγμή η Σελήνη στον Τοξότη σε ωθεί να ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου σε οικονομικά ζητήματα, όπου τελικά ίσως διαπιστώσεις ότι… παραδόξως, όταν πάψεις να «κυνηγάς» το χρήμα, τότε τα κέρδη σου αυξάνονται!

Ερωτικά
Με τον Άρη στο ζώδιο σου, επιδιώκεις «ξεκάθαρες» καταστάσεις χωρίς «αστερίσκους» και «υποσημειώσεις» αλλά τελικά ή ζωή σου φέρνει ακριβώς αυτό που απεύχεσαι! Αδικία ή όχι, το θέμα είναι ότι μια μικρή «μάχη» θα την δώσεις…

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Με την Σελήνη στο ζώδιο σου, οι δραστηριότητες σου αυξάνονται με… καταιγιστικούς ρυθμούς αλλά τελικά φαίνεται να ωφελείσαι περισσότερο από «ξένους» παρά από τους οικείους σου. Παράλληλα, και παρά την… αντίθετη γνώμη του Κρόνου, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σε καλεί να χειριστείς τις υποθέσεις σου, «σπάζοντας» κανόνες και «ποντάροντας» στις εξαιρέσεις.

Ερωτικά
Όλα είναι ανοικτά! Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου προάγει την κοινωνικότητα σου και μπορεί να σε φέρει κοντά σε ιδιαίτερους όσο και αξιοσημείωτους ανθρώπους, μεταξύ των οποίων θα υπάρξει σίγουρα και κάτι με πιο… προσωπικές διαστάσεις

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό δημιουργεί τις προϋποθέσεις να υπάρξουν «σαρωτικές» αλλαγές στην ζωή σου, το θέμα όμως είναι αν μπορείς να τις «σηκώσεις» ή τελικά θα επιμείνεις «στα ίδια και τα όμοια», αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από τις εξελίξεις. Επιπλέον, το «καλό κλίμα» μεταξύ των οικείων σου, ίσως να διαταραχθεί από μια «αλλόκοτη» συμπεριφορά.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να συμβούν πράγματα που μάλλον δεν θα σου αρέσουν, πολύ περισσότερο που φαίνεται να έχουν χαρακτήρα τελεσιγράφου. Αν όμως είσαι μόνος/η ίσως γνωρίσεις το «μαύρο πρόβατο» που θα σου αλλάξει την ζωή!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, σε καλεί να αναδείξεις την διαφορετικότητα σου, όχι όμως μέσα από… ανούσιες ιδιοτροπίες αλλά κυρίως με τις πνευματικές αναζητήσεις σου. Επιπλέον θα σου δώσει την ευκαιρία να μάθεις μια νέα τεχνική ή να προμηθευτείς κάποια ιδιαίτερα όσο και χρήσιμα αξεσουάρ. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, με κάθε όφελος που μπορεί να έχει αυτό.

Ερωτικά
Φίλοι και γνωστοί έχουν την πρόθεση να σε τονώσουν ψυχολογικά, όμως «ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με αγγελικές προθέσεις»! Κι αν είσαι σε σχέση, δεν θέλει και πολύ για να «ξεφύγουν» τα πράγματα, έτσι «στα καλά καθούμενα».

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο Δίας από την Παρθένο ευνοεί τις συνεργασίες, που μάλιστα με την συνδρομή του ενεργού Ουρανού μπορούν να σου προσφέρουν κι ένα απρόσμενο όσο και ουσιαστικό οικονομικό πλεονέκτημα. Ίσως βέβαια με την Σελήνη στον Τοξότη να υπάρξουν κάποιες παλινδρομήσεις σε προθέσεις και σχέδια αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει, ακόμη κι αν επιδιώξεις κάτι που δείχνει ουτοπικό.

Ερωτικά
Το σύμπαν σου ετοιμάζει εκπλήξεις και το πιθανότερο είναι να υπάρξει συνέχεια σε μια νέα γνωριμία με κάποιον/α που θεωρείται «αιρετικός/η» ή μια ολική επαναφορά ενός προσώπου που έχει δηλώσει μετ’ επιτάσεως ότι «δεν θέλει παρτίδες μαζί σου»!

 

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr